Pagina 1 din 1
BanuAndrei
Junior member 27 mesaje
|
Problema cu proteilnele
scris pe 23 iul 2012 14:21 de BanuAndrei
Salut am 17 ani, 1,78 cm si 70 KG, eu fac sala timp de 4 zile si am mai intrebat pe cativa de acolo + si pe antrenor cam in cat timp pot sa fac si eu masa musculara calumea..Si mi-a zis nu prea poti sa faci masa musculara calumea fara proteine. Am auzit ca proteinele fac si bine dar si rau..As vrea sa stiu dc fac rau. Si spunetimi ce proteine ar trb sa folosesc sau sunt bune orice proteine? Mai repet odata fac sala timp de 4 zile..poate e prea devreme sa iau proteine . Va rog sa imi spuneti si mei cand sa iau si dak e nevoie sa iau si ce fel de. Multumesc!
Editat de WebMaster pe 26 iul 2012 21:32
|
sus |
|
ALYnUTZ95
Junior member 28 mesaje
|
Re: SALUT AM O PROBLEMA CU PROTEINELE
scris pe 23 iul 2012 14:44 de ALYnUTZ95
Salut am 17 ani, 1,78 cm si 70 KG, eu fac sala timp de 4 zile si am mai intrebat pe cativa de acolo + si pe antrenor cam in cat timp pot sa fac si eu masa musculara calumea..Si mi-a zis nu prea poti sa faci masa musculara calumea fara proteine. Am auzit ca proteinele fac si bine dar si rau..As vrea sa stiu dc fac rau. Si spunetimi ce proteine ar trb sa folosesc sau sunt bune orice proteine? Mai repet odata fac sala timp de 4 zile..poate e prea devreme sa iau proteine . Va rog sa imi spuneti si mei cand sa iau si dak e nevoie sa iau si ce fel de. Multumesc! afirmatia ca nu poti face masa musculara fara proteine este gresita.. daca ai o alimentatie buna care sa contina 5-6 mese pe zi la varsta asta vei creste.. mai ai rabdare macar 3-4 luni apoi poti sa iei ceva proteine.. dupa doar 4 zile de sala este prea devreme de suplimente...proteinele nu te afecteaza cu nimic...
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 23 iul 2012 14:54 de AlexandruAG
afirmatia ca nu poti face masa musculara fara proteine este gresita.. daca ai o alimentatie buna care sa contina 5-6 mese pe zi la varsta asta vei creste.. mai ai rabdare macar 3-4 luni apoi poti sa iei ceva proteine.. dupa doar 4 zile de sala este prea devreme de suplimente...proteinele nu te afecteaza cu nimic...
Oooo ba da, crede-ma ca te afecteaza, eu deja am avut un divort in familie. Portofelul meu nu a mai suportat si m-a parasit...
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
ALYnUTZ95
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 23 iul 2012 15:46 de ALYnUTZ95
Oooo ba da, crede-ma ca te afecteaza, eu deja am avut un divort in familie. Portofelul meu nu a mai suportat si m-a parasit... el se referea la sanatate..nu la problemele familiare
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 24 iul 2012 01:56 de ricardo
afirmatia ca nu poti face masa musculara fara proteine este gresita.. daca ai o alimentatie buna care sa contina 5-6 mese pe zi la varsta asta vei creste.. mai ai rabdare macar 3-4 luni apoi poti sa iei ceva proteine.. dupa doar 4 zile de sala este prea devreme de suplimente...proteinele nu te afecteaza cu nimic...
...afirmatia ca nu poti creste masa musculara fara proteine este cat se poate de adevarata , gresita este ideea ca nu poti creste fara a utiliza pudre proteice (suplimente)...oare cand o sa invatati ca proteina se gaseste in aproape toate alimentele ? , exceptie facand fructele si unele legume...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 24 iul 2012 11:37 de sZoTaK
Oooo ba da, crede-ma ca te afecteaza, eu deja am avut un divort in familie. Portofelul meu nu a mai suportat si m-a parasit...
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 24 iul 2012 11:37 de sZoTaK
...afirmatia ca nu poti creste masa musculara fara proteine este cat se poate de adevarata , gresita este ideea ca nu poti creste fara a utiliza pudre proteice (suplimente)...oare cand o sa invatati ca proteina se gaseste in aproape toate alimentele ? , exceptie facand fructele si unele legume... ee...pentru ei "proteina" inseamna doar praful...
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 25 iul 2012 15:07 de Alex2012
nu o lua de rau insa, ai o ambitie de invidiat.
Nu stiu care dintr-e sportivi ar fi in stare sa renunte la casnicie pentru a se putea antrena si sa isi cumpere suplimente.Te admir pentru ambitie.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 25 iul 2012 16:03 de MrOlympia
nu o lua de rau insa, ai o ambitie de invidiat.
Nu stiu care dintr-e sportivi ar fi in stare sa renunte la casnicie pentru a se putea antrena si sa isi cumpere suplimente.Te admir pentru ambitie.
Eu cred ca era o gluma .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 10:07 de ricardo
Eu cred ca era o gluma .
...se referea la divort de portofel, nu de sotie...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 11:41 de AlexandruAG
...se referea la divort de portofel, nu de sotie...
Era o gluma...nu sunt inca insurat. Si viitoarea e cu mine la sala deci nu cred ca o deranjeaza. ) Totusi sa revenim ontopic.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 12:09 de Gilu
Si mi-a zis nu prea poti sa faci masa musculara calumea fara proteine. Gresit.Si pudrele proteice nu fac rau nimanui.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 12:43 de basu
Totusi , sa nu uitam ca exista posibilitatea sa discutam aici pe inexactitatile de exprimare ale lui BanuAndrei. Poate ca omul ala nu a zis chiar asa. Poate ca asa a inteles el.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|