Pagina 1 din 1
Marius
Guest
|
Definire si Fibra
scris pe 22 apr 2005 23:47 de Marius
Spuneti-mi si mie va rog exercitii pt definire.Peste tot vad cum toata lumea vrea doar masa,masa,masa !!! vreau sa stiu daca paralele ,tractiuni , flotarile , fuga , inotul sunt potrivite.As vrea sa aflu si alte exercitii pe care le pot face.Vreau doar fibra , ma intelegeti!?!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Definire si Fibra
scris pe 4 aug 2005 16:18 de Gilu
Spuneti-mi si mie va rog exercitii pt definire.Peste tot vad cum toata lumea vrea doar masa,masa,masa !!! vreau sa stiu daca paralele ,tractiuni , flotarile , fuga , inotul sunt potrivite.As vrea sa aflu si alte exercitii pe care le pot face.Vreau doar fibra , ma intelegeti!?! In primul si primul rand la fibrare conteaza cat mananci si ce mananci ,nu ce exercitii faci.Sa zicem ca ai 80kg,tre sa manance 2g proteina/kg corp ca sa i-ti pastrezi masa musculara.Tre sa renunti in totalitate la carbohidrati astfel incat 6 zile pe saptamana(L,M,M,J,V)sa mananci numa proteine si a 7 zi sa mananci si proteine da si carbohidrati multi,o ti tot asa 3-4 saptamani dupa care revi la faza de masa.P.S Daca nu esti fibrat tu de felul tau oricum nu o sa fi niciodata fibrat tot timpul(banuiesc ca asta vrei, sa fi fibrat tot timpul nu?)asa ca nu te prea stresa.Bafta
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
danyni
Senior member 76 mesaje
|
Re: Re: Re: Definire si Fibra
scris pe 13 oct 2005 16:11 de danyni
probabil vrei sa zici sa se vada muschiul foarte clar .. pentru asta ai grija ce suplimente iei si ce mananci
what if i don`t care ?
|
sus |
|
danyni
Senior member 76 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Definire si Fibra
scris pe 13 oct 2005 16:12 de danyni
a .. si cel mai important greutate mai mica repetari mai multe sa definesti muschiu
what if i don`t care ?
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 14 oct 2005 10:44 de Fedor
Spuneti-mi si mie va rog exercitii pt definire.Peste tot vad cum toata lumea vrea doar masa,masa,masa !!! vreau sa stiu daca paralele ,tractiuni , flotarile , fuga , inotul sunt potrivite.As vrea sa aflu si alte exercitii pe care le pot face.Vreau doar fibra , ma intelegeti!?! ..Fuga e importanta in procesul definirii musculare...Fuga de dulciuri si grasimi
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
raresino
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Definire si Fibra
scris pe 14 oct 2005 12:29 de raresino
multe reptari shi greutati mai mici pt definire. tre sa ai shi ceva muschi oasele nu se pot fibra )
Diavolo
|
sus |
|
Horatiu83h
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Definire si Fibra
scris pe 17 iul 2006 01:21 de Horatiu83h
da problema asta o am si eu iar daca din nastere nu esti striat nu cred ca poti sa fi tot timpul, doar pe perioade in care ti un regim de exemplu daca vrei sa mergi la vreun concurs.
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 17 iul 2006 07:56 de murphy2
Spuneti-mi si mie va rog exercitii pt definire.Peste tot vad cum toata lumea vrea doar masa,masa,masa !!! vreau sa stiu daca paralele ,tractiuni , flotarile , fuga , inotul sunt potrivite.As vrea sa aflu si alte exercitii pe care le pot face.Vreau doar fibra , ma intelegeti!?!
Fara sa iti dai seama ai cam nimerit-o , ti-ai dat singur raspunsul la ceea ce ar putea sa te ajute: inotul (toate lumea stie beneficiile care le aduce asupra organismului...)
Referitor la regimul alimentar...incearca o dieta cu mai putin carbohidrati si mentine proteinele pe linia de plutire adica undeva pe la 1.2-1.5 gr. max / kg corp.
La sala , la capitolul exercitii sa sti ca nu sunt doar pentru masa.....pentru ceea ce doresti tu trebuie sa faci seii cu repetari mai multe adica 12-18 repetari / serie dozandu-ti greutatea astfel incat sa le poti realiza in acest numar....
ar mai fi produsele de slabit, ti le recomand pe cele de la universal, sunt cele mai bune, dar mai exista si alte firme.... tu alegi ca doar nu fac eu reclama la ele acum...
...si in rest sa auzim de bine........
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|