Pagina 1 din 1
alecsRhv
Newbie 9 mesaje
|
Oul ca sursa de proteina zilnica
scris pe 13 apr 2013 17:44 de alecsRhv
Salut! Tot vad peste tot cunoscatori care recomanda oul-printre altele. Daca iau cate 3 oua in fiecare dimineata, 5 zile pe saptamana, nu se intampla nimic? ma refer la probleme de sanatate.. am auzit multa lume spunand ca nu sunt bune daca consumam mai mult de 5 6 pe saptamana.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Oul ca sursa de proteina zilnica
scris pe 13 apr 2013 18:20 de adi123
Salut! Tot vad peste tot cunoscatori care recomanda oul-printre altele. Daca iau cate 3 oua in fiecare dimineata, 5 zile pe saptamana, nu se intampla nimic? ma refer la probleme de sanatate.. am auzit multa lume spunand ca nu sunt bune daca consumam mai mult de 5 6 pe saptamana.
eu am vazut multe pareri bune despre oua din partea culturistilor. din ce am auzit proteina din ou este asimilata cel mai bine iar grasimile din galbenus imbunatatesc nivelul de testosteron. e ce am auzit nu sunt sigur de ce spun, dar am inceput si eu sa mananc mai des oua din motivele enumerate mai sus. mananc si eu cam 3 oua intregi pe zi sau la 2 zile.
Editat de adi123 pe 13 apr 2013 18:20
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 13 apr 2013 18:41 de KLaR
albusul e o sursa buna de proteina si iti ofera o senzatie de satietate dar rezumate la 1,2 galbenusuri pe zi pentru ca au nivelul de colesterol crescut
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 13 apr 2013 18:45 de sZoTaK
http://www.youtube.com/watch?v=FPgrRlCPYAk
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 12:05 de Rolilas
http://www.youtube.com/watch?v=wGM7rSBxJT4
Daca nu il crezi pe el, atunci cu siguranta il vei crede pe el :
http://www.youtube.com/watch?v=hggkrZF-Bpw
Pe la 8:20 incepe sa vorbeasca despre oua.
Nu vei avea absolut nimic daca mananci 3 oua intregi.. stai linistit. Eu mananc aproape zilnic oua de multa vreme si nu am avut probleme.
|
sus |
|
symba
Veteran member 213 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 12:55 de symba
si eu am mancat cate 3 oua zilnic saptamana asta...erau de casa (nu bio, gainile sunt hranite cu concentrate pt oua) dauneaza daca nu sunt bio? ouale pe care la gasim in piata, sau la Real (15 oua - 30 lei)..par cam ieftine...sunt bune?
Some call it an obsession, I call it a lifestyle!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 13:44 de MrOlympia
si eu am mancat cate 3 oua zilnic saptamana asta...erau de casa (nu bio, gainile sunt hranite cu concentrate pt oua) dauneaza daca nu sunt bio? ouale pe care la gasim in piata, sau la Real (15 oua - 30 lei)..par cam ieftine...sunt bune?
Ieftine zici ? 2 lei bucata lol , sunt scumpe . N-are nimic si eu mananc 3 oua intregi in fiecare dimineata , de obicei sunt oua de tara .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
symba
Veteran member 213 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 13:57 de symba
Ieftine zici ? 2 lei bucata lol , sunt scumpe . N-are nimic si eu mananc 3 oua intregi in fiecare dimineata , de obicei sunt oua de tara .
scuze! am gresit eu. 30 de oua 15 lei ) 20 de bani bucata..
Some call it an obsession, I call it a lifestyle!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 14:47 de basu
Sunt de preferat cele de la tarani.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
MariusF
Junior member 42 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 16:00 de MariusF
scuze! am gresit eu. 30 de oua 15 lei ) 20 de bani bucata..
50 de bani bucata
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 14 apr 2013 16:36 de adi123
sunt bune ouale astea mai ieftine la 20-30 bani bucata? maicamea cumpara de alea la 70-80bani. daca as lua de celelalte as putea sa mananc de 2-3 ori mai multe
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 apr 2013 16:54 de basu
sunt bune ouale astea mai ieftine la 20-30 bani bucata? maicamea cumpara de alea la 70-80bani. daca as lua de celelalte as putea sa mananc de 2-3 ori mai multe
Desi se spune ca ce este bun este si scump , valabil si invers, uneori pretul reprezinta doar o strategie de marketing , marfa fiind de fapt la fel.
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 17:37 de xannom1
Recomand ouala de casa,de la gaini care mai mananca rame si iarba,si care au cocosul la indemana.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 14 apr 2013 17:44 de adi123
Recomand ouala de casa,de la gaini care mai mananca rame si iarba,si care au cocosul la indemana.
pai singura sursa de incredere ar fi bunica de la tara. dar ma costa 100 lei biletul dus-intors ) nu cred ca se merita )
|
sus |
|
alecsRhv
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 19:05 de alecsRhv
http://www.youtube.com/watch?v=FPgrRlCPYAk
Multumesc pt raspunsuri !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 apr 2013 19:09 de basu
pai singura sursa de incredere ar fi bunica de la tara. dar ma costa 100 lei biletul dus-intors ) nu cred ca se merita )
Nu se poate sa nu gasesti o sursa de incredere prin apropiere. Poti sa iti gasesti pe cineva care ti le aduce la usa. Eu mi-am gasit astfel de legaturi si nu am probleme. Am verificat mereu ouale si sunt foarte bune. Niciodata nu mi-a adus oua vechi.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 23:18 de ricardo
......si eu consum 3 oua intregi aproape in fiecare zi , de vreo 2 ani incoace...nu am nici o problema cu colesterolul sau altceva, am facut de atunci 2 sau 3 analize la sange si no problem ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
xannom1
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 22:50 de xannom1
......si eu consum 3 oua intregi aproape in fiecare zi , de vreo 2 ani incoace...nu am nici o problema cu colesterolul sau altceva, am facut de atunci 2 sau 3 analize la sange si no problem ...
Si eu mananc 2 oua pe zi,dimineata..
Eu mi-am cumparat 10 gaini si le tin prin curte,au iarba,au pamant,au nisip au si un cocos..Am vrut sa fiu eu sigur de ce bag in gura..
Pieptul de pui din pacate trebuie sa il cumpar,dar asta e acum...
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 11 mai 2013 01:01 de ricardo
Si eu mananc 2 oua pe zi,dimineata..
Eu mi-am cumparat 10 gaini si le tin prin curte,au iarba,au pamant,au nisip au si un cocos..Am vrut sa fiu eu sigur de ce bag in gura..
Pieptul de pui din pacate trebuie sa il cumpar,dar asta e acum...
...ce-i sigur ii sigur ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
praslea
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 22 mai 2013 11:52 de praslea
Eu mananc 3 oua de casa fierte (albus + galbenus) timp de 4 5 zile pe saptamana , Personal nu am nimic . Legat de ou si micul dejun eu imi fac dimineatza o BOMBA de exemplu azi am mancat dimineata cam asa : 3 oua fierte de casa / 200 grame cas de oaie de casa (uscat nu umed fara branza de vaci prin el ) + 200 grame cabanos uscat ..m-am uita pe google acum si am calculat cca 110 proteine ) nu stiu cat de corecte sunt calculele
Pff era sa uit am baut si 200 ml de lapte batut facut tot in casa in cuib cu smantana si branza )
Pe la 1 incep gratarele si salatele
Editat de praslea pe 22 mai 2013 11:56
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|