Pagina 1 din 1
klawd18
Junior member 48 mesaje
|
Alimentatie dupa antr gresita
scris pe 10 mai 2013 19:00 de klawd18
Salut! Are ceva daca o zi dupa antrenament n-am luat proteine decat carbo(mazare verde si legume,)si branza? dar daca recuperez si mananc multa carne,ouo in ziua respectiva nu cred ca are nimic nu?
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
Re: Alimentatie dupa antr gresita
scris pe 10 mai 2013 19:15 de Tooxie
Salut! Are ceva daca o zi dupa antrenament n-am luat proteine decat carbo(mazare verde si legume,)si branza? dar daca recuperez si mananc multa carne,ouo in ziua respectiva nu cred ca are nimic nu?
Nu e ceva foarte grav, dar incearca sa nu se mai repete.
Oricum spui ca ai mancat branza deci tot ai consumat ceva proteina.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 22:32 de Rolilas
Pe termen lung nu te va afecta niciodata o zi de alimentatie proasta sau antrenament slab. stai linistit.
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 13:43 de vitamina
salut, eu termin antrenamentul pe la ora 21:30-22:00 seara, (atunci am si shake 50g proteina+50g dextroza), iar pe la ora 23:00 mananc perle de branza cu 1 banana(bagate la blender), iar apoi somn.. deci asta mi-ar fi ultima masa dupa antrenament. in cursul zilei mananc carne,carbo,grasimi. intrebarea mea este daca prima masa dupa antrenament e necesar sa contina piept de pui cu orez sau e foarte bine cum fac eu? multumesc
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 13:48 de KLaR
salut, eu termin antrenamentul pe la ora 21:30-22:00 seara, (atunci am si shake 50g proteina+50g dextroza), iar pe la ora 23:00 mananc perle de branza cu 1 banana(bagate la blender), iar apoi somn.. deci asta mi-ar fi ultima masa dupa antrenament. in cursul zilei mananc carne,carbo,grasimi. intrebarea mea este daca prima masa dupa antrenament e necesar sa contina piept de pui cu orez sau e foarte bine cum fac eu? multumesc
e necesar sa contina carbohidrati si proteina cu absortie rapida
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 15:46 de vitamina
e necesar sa contina carbohidrati si proteina cu absortie rapida poate ai inteles gresit, dupa sala iau shake cu proteina rapida(whey) si carbohidrati(dextroza).. ma refeream la masa dupa shake ,implicit dupa sala, daca e obligatoriu traditionalul pui cu orez sau pot consuma caseina(perle de branza) cu carbo(banana) deoarece e inainte de culcare?
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 16:12 de KLaR
poate ai inteles gresit, dupa sala iau shake cu proteina rapida(whey) si carbohidrati(dextroza).. ma refeream la masa dupa shake ,implicit dupa sala, daca e obligatoriu traditionalul pui cu orez sau pot consuma caseina(perle de branza) cu carbo(banana) deoarece e inainte de culcare?
la 30min-1 ora dupa shake ia doar perlele de branza
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 16:20 de vitamina
la 30min-1 ora dupa shake ia doar perlele de branza de ce?
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 16:54 de KLaR
de ce?
1.dupa 30min-1 ora shake-ul a fost asimilat
2.dextroza e suficieta pentru a-ti reface rezervele de gluten din muschi
3.inainte de somn ai nevoie de caseina pentru a nu intra in catabolism
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 17:12 de Gilu
2.dextroza e suficieta pentru a-ti reface rezervele de gluten din muschi Bine ca nu de glutamat monosodic...
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 17:19 de vitamina
1.dupa 30min-1 ora shake-ul a fost asimilat
2.dextroza e suficieta pentru a-ti reface rezervele de gluten din muschi
3.inainte de somn ai nevoie de caseina pentru a nu intra in catabolism 1- iau myofusion care contine si whey si caseina, 3- perlele au caseina, dar pe langa si o banana nu strica sa le dea un gust mai bun si pt carbo( + ca e un bun somnifer banana)
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 17:22 de KLaR
Bine ca nu de glutamat monosodic...
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 17:26 de KLaR
1- iau myofusion care contine si whey si caseina, 3- perlele au caseina, dar pe langa si o banana nu strica sa le dea un gust mai bun si pt carbo( + ca e un bun somnifer banana) http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/somn-imediat-dupa-masa.html
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 18:07 de vitamina
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/somn-imediat-dupa-masa.html am vazut topicul, se discuta pe tema ca nu e bine sa stai la orizontala/sa dormi dupa ce mananci... am vazut acu ceva timp la Brainiac pe Discovery un material in care se zicea ca STATUL ORIZONTAL e cea mai buna pozitie pentru mancat si digerat, acum mai vin cu o intrebare: de ce grecii antici/latinii /romanii stateau la orizontal cand aveau cate un ospat? deci asta cu dormitul dupa masa e cam aberanta
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 18:36 de KLaR
am vazut topicul, se discuta pe tema ca nu e bine sa stai la orizontala/sa dormi dupa ce mananci... am vazut acu ceva timp la Brainiac pe Discovery un material in care se zicea ca STATUL ORIZONTAL e cea mai buna pozitie pentru mancat si digerat, acum mai vin cu o intrebare: de ce grecii antici/latinii /romanii stateau la orizontal cand aveau cate un ospat? deci asta cu dormitul dupa masa e cam aberanta
in somn metabolismul scade iar hormonul insulina nu mai este eliberata,atunci unde crezi ca se duce zaharul din carbohidrati?nu are important pozitia in care dormi
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 19:48 de basu
in somn metabolismul scade iar hormonul insulina nu mai este eliberata,atunci unde crezi ca se duce zaharul din carbohidrati?nu are important pozitia in care dormi
Anticii pomeniti mai sus cred se puneau la orizontala pt ca de obicei terminau ospaturile rupti de beti. Cred ca se stie cat de ''porci'' erau romanii. Sigur ca in timpul somnului se modifica activitatea corpului inclusiv cea hormonala. Baiatul de fapt cred ca vrea sa se refere la ciclul circadian (ritmul nictemeral) si de fapt i-a iesit altceva.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 19:55 de vitamina
Anticii pomeniti mai sus cred se puneau la orizontala pt ca de obicei terminau ospaturile rupti de beti. Cred ca se stie cat de ''porci'' erau romanii. Sigur ca in timpul somnului se modifica activitatea corpului inclusiv cea hormonala. Baiatul de fapt cred ca vrea sa se refere la ciclul circadian (ritmul nictemeral) si de fapt i-a iesit altceva. nu e vorba de betie, a fost demonstrat la Brainiac ca e mai buna digestia la orizontala deci sa inteleg ca fac bine cum fac, dar sa mananc perlele cu banana inainte cu 30 min de somn..
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 2 iun 2013 19:56 de Gilu
Baiatul de fapt cred ca vrea sa se refere la ciclul circadian (ritmul nictemeral) si de fapt i-a iesit altceva. Da, da' aia cu glutenu' din muchi e de tinut minte!
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 22:10 de ricardo
la 30min-1 ora dupa shake ia doar perlele de branza
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 22:26 de basu
Da, da' aia cu glutenu' din muchi e de tinut minte!
Pai nu este si omu' tot o cereala ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 22:29 de ricardo
...ce rai sunteti ...domane feri sa faca omul o greseala ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 23:10 de vitamina
ricardo da-mi o explicatie pentru a nu consuma banana impreuna cu perlele.. ma gandesc ca nu ma ingrasa o banana inainte de somn
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 2 iun 2013 23:33 de Gilu
Pai nu este si omu' tot o cereala ? Absolut.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 iun 2013 00:20 de Gilu
am ras putina la ce valva a facut glutenu'important e daca vitamina a inteles da era glutamina in loc de gluten Eu am crezut ca era vb de glicogen da' e bine si glutamina, numa gluten sa nu fie....
Intrati aici=>
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 05:14 de raduroberti
ricardo da-mi o explicatie pentru a nu consuma banana impreuna cu perlele.. ma gandesc ca nu ma ingrasa o banana inainte de somn
Seara nu se mananca fructe...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|