Pagina 1 din 1
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
problema brate
scris pe 12 oct 2006 14:10 de Radoi
sal.am si eu o problema mare la brate.nu`mi mai cresc in grosime.parca as face definire.am bicepsul si tricepsul conturat, dar mana este subtire.merg la sala de 5 luni. lucrez bratele o data pe sapt. la biceps fac 4 aparate de cate 3 serii(tractiunii, gantere,bara dreapta,banca scott) iar la triceps 3 aparate(flotari paralele, flexii cu bara EZ la frunte, si helcometru-nush sigur daca asa se cheama, exercitiu cu coatele in pozitie fixa).fortzez la fiecare exercitiu
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: problema brate
scris pe 12 oct 2006 15:01 de DiamonD
sal.am si eu o problema mare la brate.nu`mi mai cresc in grosime.parca as face definire.am bicepsul si tricepsul conturat, dar mana este subtire.merg la sala de 5 luni. lucrez bratele o data pe sapt. la biceps fac 4 aparate de cate 3 serii(tractiunii, gantere,bara dreapta,banca scott) iar la triceps 3 aparate(flotari paralele, flexii cu bara EZ la frunte, si helcometru-nush sigur daca asa se cheama, exercitiu cu coatele in pozitie fixa).fortzez la fiecare exercitiu
in primul rand trebuie sa ai alimentatie pt a creste in masa musculara. Mananca mult, proteine, carbohidrati, lipide mai usor...ca sa cresti...(presupun ca esti ectomorf). si la antrenament, schimba ordinea efectuarii la biceps astfel: bara dreapta, banca scott, gantere. renuntza la tractiuni.
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
alic
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 12 oct 2006 18:40 de alic
Daca te-ai plafonat poti sa incerci sa iti schimbi si ziua in care lucrezi biceps.Poti incerca si o eventuala pauza de 2 saptamani si sa reiei ulterior.
Mai poti cauta pe forum, au mai fost topic-uri de plafonare, vezi ce informatii mai gasesti.
Bodybuilding is not just a sport; it's a way of life.
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 12 oct 2006 19:39 de Radoi
da..sunt ectomorf. am uitat sa spun k fac cate 8 repetari la fiecare exercitiu.si mananc destul de bine.cam 5 mese pe zi + suplimente(mega mass 2000), de cate 2 ori pe zi in ziua cand nu ma duc la sala si de 3 ori pe zi in ziua cu antrenament.am tot schimbat ordinea exercitiilor.credeti k ar fi o solutie sa combin altfel bicepsu cu tricepsu ? sa nu le mai lucrez in aceeasi zi ? nu sunt bune tractiunile pt masa ?
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 12 oct 2006 19:43 de csmkr18
fa max 2 exercitii a cate 2-3 serii la grupele mici.
|
sus |
|
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
Re: Re: problema brate
scris pe 13 oct 2006 00:05 de laurtey
fa max 2 exercitii a cate 2-3 serii la grupele mici. Daca trebuye sa faca max 2 min cat ar trebuii s faca 0?, normal nu ar trebuii sa se fac mai mult de 3 ex pe grupa.
Spune-mi shi mie: daca face 2ex a cate 2 seri, crezi ca muschiul lui o sa simta ceva?
fi destept!!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: problema brate
scris pe 13 oct 2006 00:30 de Gilu
Spune-mi shi mie: daca face 2ex a cate 2 seri, crezi ca muschiul lui o sa simta ceva? Eu cred ca o sa simta si cu 2 serii daca se stie antrena.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
alic
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: problema brate
scris pe 13 oct 2006 01:01 de alic
Din cate stiu eu, muschiul este format din mai multe tipuri de fibre musculare diferte (parca tot 3), de aceea e bine sa se lucreze cate 3 serii, pentru a fi sigur ca lucrezi intreg muschiul si nu depui doar un efort superficial.
Bodybuilding is not just a sport; it's a way of life.
|
sus |
|
laurtey
|
Re: Re: Re: Re: Re: problema brate
scris pe 13 oct 2006 20:29 de laurtey
Din cate stiu eu, muschiul este format din mai multe tipuri de fibre musculare diferte (parca tot 3), de aceea e bine sa se lucreze cate 3 serii, pentru a fi sigur ca lucrezi intreg muschiul si nu depui doar un efort superficial.
Asta am lasat si yo de inteles.... dar vad ca uni nu au inteles.....
In primul rand cand faci 1-2 serii la un exercitiu nu iti vor lucra tote fibrele, la o capacitate mare, pt ca in timpul unei serii nu lucreaza lafel de intens toate aceste fibre, yar cand o parte din yele sa epuizat, intervin celelalte care nu au lucrat forte intens, pt a duce la bun sfarsit seria de miscari.
Asta yeste valabil si in cazul in care executi la mai mult de doua antrenamente acelas exercitiu.... nu vor lucra la fel tote fibrele din toate partile muschiului, pt. ca muschiul are o capacitate foarte..., foarte mare de adaptare
fi destept!!!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema brate
scris pe 13 oct 2006 20:32 de Gilu
Asta am lasat si yo de inteles.... dar vad ca uni nu au inteles.....
In primul rand cand faci 1-2 serii la un exercitiu nu iti vor lucra tote fibrele, la o capacitate mare, pt ca in timpul unei serii nu lucreaza lafel de intens toate aceste fibre, yar cand o parte din yele sa epuizat, intervin celelalte care nu au lucrat forte intens, pt a duce la bun sfarsit seria de miscari.
Asta yeste valabil si in cazul in care executi la mai mult de doua antrenamente acelas exercitiu.... nu vor lucra la fel tote fibrele din toate partile muschiului, pt. ca muschiul are o capacitate foarte..., foarte mare de adaptare Vb prostii.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
laurtey
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema brate
scris pe 13 oct 2006 20:41 de laurtey
Vb prostii. parerea ta....... nush daca-i si parerea Doctorului Serban Damian, ca intr-un articol de-al lui am citit asta...
fi destept!!!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema brate
scris pe 13 oct 2006 20:44 de Gilu
parerea ta....... nush daca-i si parerea Doctorului Serban Damian, ca intr-un articol de-al lui am citit asta... Vb prostii pt ca GENERALIZEZI intr-una.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
problema brate
scris pe 16 oct 2006 22:18 de Radoi
nu cred k am eu experienta necesara, sa fac numai 1-2 serii. am sa incep sa fac 3 aparate,3 serii. si sa scot tractiuniile din program.
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 21 oct 2006 19:58 de Radoi
am facut saptamana asta 3 exercitii, 3 serii, si maxim 8 repetari, pt biceps si triceps.
BICEPS - bara dreapta, gantere,banca scott
TRICEPS-flotari paralele,bara EZ,extensia bratelor la helcometru
am facut febra musculara k niciodata, care m`a tinut vreo 3 zile.am simtit intr`adevar k am muncit :P
la ultima repetare,am fortzat tare
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 21 oct 2006 21:12 de Dave
am facut saptamana asta 3 exercitii, 3 serii, si maxim 8 repetari, pt biceps si triceps.
BICEPS - bara dreapta, gantere,banca scott
TRICEPS-flotari paralele,bara EZ,extensia bratelor la helcometru
am facut febra musculara k niciodata, care m`a tinut vreo 3 zile.am simtit intr`adevar k am muncit :P
la ultima repetare,am fortzat tare
bara ez adica impins cu priza apropiata...la asta te referi, nu ?
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 21 oct 2006 23:01 de csmkr18
http://getfit.ro/biceps2.php
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 22 oct 2006 10:35 de Dave
http://getfit.ro/biceps2.php
pai scrie bara EZ pt triceps...deci nu are cum sa faca flexii pt biceps
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 22 oct 2006 11:54 de Radoi
nu...extensii din culcat, cu bara EZ, dupa cap(sau la frunte)
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 23 oct 2006 17:59 de jockasta
in primul rand trebuie sa ai alimentatie pt a creste in masa musculara. Mananca mult, proteine, carbohidrati, lipide mai usor...ca sa cresti...(presupun ca esti ectomorf). si la antrenament, schimba ordinea efectuarii la biceps astfel: bara dreapta, banca scott, gantere. renuntza la tractiuni.
De ce sa renunte la tractiuni???? E un exercitiu din care iti poti da seama de forta care o ai! Am vazut oameni care fac flexii cu bara incarcata grupa si nu puteau face zece tractiuni! Eu cand alternez exercitiile la doua trei saptamani flexiile cu bara le inlocuiesc cu tractiuni!
no fear
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 24 oct 2006 20:18 de Radoi
eu nu prea simt tractiuniile asa bine. le iau mai mult k pe o incalzire. am inceput sa`mi agatz gantere, dar sunt destul de incomode, deoarece stau cu picioarele incrucisate.
|
sus |
|
jockasta
|
scris pe 25 oct 2006 12:19 de jockasta
eu nu prea simt tractiuniile asa bine. le iau mai mult k pe o incalzire. am inceput sa`mi agatz gantere, dar sunt destul de incomode, deoarece stau cu picioarele incrucisate.
Exista centuri care au atasat un dispozitiv cu ajutorul caruia poti agata discuri de tine!
Daca poti face tractiuni cu grutati agatate de tine, foarte bine da-i bataie inainte!
no fear
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: problema brate
scris pe 25 oct 2006 12:40 de Radoi
la sala unde ma duc eu nu sunt centuri din alea. care exercitiu este mai bun pt biceps : tractiuniile,banca scott sau bara dreapta ?
|
sus |
|
jockasta
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema brate
scris pe 25 oct 2006 12:59 de jockasta
la sala unde ma duc eu nu sunt centuri din alea. care exercitiu este mai bun pt biceps : tractiuniile,banca scott sau bara dreapta ?
Toate!
Nu le poti pune chiar toate in aceiasi categorie. Bara dreapta sau tractiunile eu le alternez. Am saptamani cand fac tractiuni sau am saptamani cand fac flexii cu bara dreapta.
Flexiile la banca le poti face cu, coatele apropiate sau departate, sau poti face cu gantera, flexii cu o singura mana.
La biceps mai sunt N exercitii. Acuma tre sa vezi cu care iti merge.
Dar tractiunile sau flexiile cu bara sunt de baza!
no fear
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|