Pagina 1 2 3 4 din 4
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
:)
scris pe 12 ian 2007 21:04 de Radoi
vw golf V r32 e in jur de 27 000 euro cip. in nici un caz 50000. e in concurenta directa cu focus st, care e 20 000 cip.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: :)
scris pe 13 ian 2007 00:12 de Komura
vw golf V r32 e in jur de 27 000 euro cip. in nici un caz 50000. e in concurenta directa cu focus st, care e 20 000 cip.
Eu am vazut o emisiune TV, in care era invitat un reprezentat(era ceva sef, director, ceva de genu) de la VW si a zis ca pretul se invarte in jur de 50.000 Euro. A fost la Cluj ceva test drive la Sala Sporturilor si in emisiune era vorba mai mult despre o masina R 32 si un Polo GTI.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: :)
scris pe 13 ian 2007 11:33 de JohnnyBordur
Eu am vazut o emisiune TV, in care era invitat un reprezentat(era ceva sef, director, ceva de genu) de la VW si a zis ca pretul se invarte in jur de 50.000 Euro. A fost la Cluj ceva test drive la Sala Sporturilor si in emisiune era vorba mai mult despre o masina R 32 si un Polo GTI. pretul unui golf 5 r32 nou nout fara optiuni este Net Price $ 56490 si are stock - ABS Brakes
- Adjustable tilt & telescopic steering column
- Alloy Wheels
- Bi-Xenon Headlights
- CD Stacker
- Climate Control Air Conditioning
- Cruise Control
- Dual Airbags
- Front Side Airbag
- Leather Seats
- Power side Mirrors-heated
- Power Steering
- Power Windows
- Remote Central Locking
- Roof Airbag
- Roof Spoiler
- Traction Control
- Vehicle Immobiliser
optiunile:
Add Options $ 56490 + on road costs
Automatic $2,300.00
Electric Sunroof $1,990.00
Metallic Paint $690.00
Navigation System $2,990.00
Parking Distance Sensors $790.00
Sports Seats $3,990.00
Walnut Wood Trim $990.00
deci e peste 50K
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
:)
scris pe 13 ian 2007 13:37 de Radoi
"nu vorbi fara sa sti, nu hali mereu ce auzi de la altii "
intrati pe www.vw.ro, selectati modelu golf
in dreapta aveti lista de preturi, pt r32.
incepe exact de la EUR 26.641 CIP, 2 usi, 6 trepte, manuala. nu mai contraziceti aiurea. sau, mai simplu, cumparati revista auto motor si sport de luna asta, unde este prezentat r32 impreuna cu st.
nu prea am auzit de modele de 250 de cai , peste 50 000 de mii de euro fara taxe, din clasa hatchback.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: :)
scris pe 13 ian 2007 17:46 de Komura
"nu vorbi fara sa sti, nu hali mereu ce auzi de la altii "
Deci tu stii cat este un Golf V R32 se vede.
Sa stii ca preturile de acolo sunt fara TVA. Cum de nu ti-ai dat seama, deoarece tu zici ca esti la curent cu preturile.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: :)
scris pe 13 ian 2007 19:14 de Komura
lasa komura ca o sa-si ia johnny unul si o sa-ti spuna cat a dat pe el
Dave, Johnny vrea sa-si cumpere un r32 4, nu 5.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: :)
scris pe 13 ian 2007 19:31 de Dave
Dave, Johnny vrea sa-si cumpere un r32 4, nu 5.
eh...aici ma prinsasi
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: :)
scris pe 14 ian 2007 12:26 de Radoi
Deci tu stii cat este un Golf V R32 se vede.
Sa stii ca preturile de acolo sunt fara TVA. Cum de nu ti-ai dat seama, deoarece tu zici ca esti la curent cu preturile.
am specificat, 26 e pretu CIP, adica fara nici o taxa.
si oricum, un pretz DDP, pt un model cu dotari standard nu depaseste 33 de mii.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: :)
scris pe 23 mar 2007 21:05 de Komura
No comment: http://www.youtube.com/watch?v=SOAyLGH1sFo
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: :)
scris pe 23 mar 2007 23:37 de Dave
No comment: http://www.youtube.com/watch?v=SOAyLGH1sFo
lasa Komura, ca viitorul golf al lui bordura va lua 410, nu rusinea aia de 407
cat despre film....super
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)
scris pe 24 mar 2007 00:18 de OuTKasteD
Dave revino-ti frate, unde mergi cu cu Veryon in Romania? dai numai 50 de milioane impozitul, vreo 40 de milioane asigurarea si tot asa, hai sa fim realisti, intr-o tara in care salariul minim pe economie e 320 Ron, voi visati la masini de milioane de euro. Grow UP.
http://www.220.ro/O_masina_cocotata-content10159.html
Multi cai putere si prostia umana.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)
scris pe 24 mar 2007 13:50 de Dave
Dave revino-ti frate, unde mergi cu cu Veryon in Romania? dai numai 50 de milioane impozitul, vreo 40 de milioane asigurarea si tot asa, hai sa fim realisti, intr-o tara in care salariul minim pe economie e 320 Ron, voi visati la masini de milioane de euro. Grow UP.
sincer, ma simt jignit...am incercat sa fac o gluma, nu sa visez la veyron, fii sigur de asta
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)
scris pe 24 mar 2007 15:36 de OuTKasteD
sincer, ma simt jignit...am incercat sa fac o gluma, nu sa visez la veyron, fii sigur de asta
Asta e realitatea trista, nu am vrut sa te jignesc, dar in tara asta s-a dus totul de rapa, guvernul ne baga pe gat numai masini de 2 lei, in frunte cu Loganul, aia e masina de 8000 Euro? sau alte masini care apar, ca sa aduci o masina euro 3 tre sa dai 1500 de euro taxa de prima inamtriculare si tot asa.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)
scris pe 24 mar 2007 18:21 de Dave
Asta e realitatea trista, nu am vrut sa te jignesc, dar in tara asta s-a dus totul de rapa, guvernul ne baga pe gat numai masini de 2 lei, in frunte cu Loganul, aia e masina de 8000 Euro? sau alte masini care apar, ca sa aduci o masina euro 3 tre sa dai 1500 de euro taxa de prima inamtriculare si tot asa.
legat de taxa de prima inmatriculare...ce pot sa spun, este o aberatie
daca la un euro 3 de 1.9 l este vreo 1300 taxa, la un euro 0 de 1.9 este de vreo 4000 si ceva...
si legat de logan...pai dacia e pe mana cu vladescu, nu crezi ? s-a facut in asa fel incat sa nu poti aduce o masina din partea celalalta, si sa cumperi rahatu lor (logan)
m-am simtit jignit fiindca ai spus ceva de genul "visezi cu ochii deschisi" ceea ce nu este adevarat
|
sus |
|
Little_Big
Senior member 92 mesaje
|
Masina preferata
scris pe 19 iun 2007 10:09 de Little_Big
Ce sa zic?Imi place mult Fordul Mustang GT dar si Fordul Mustang modeleul vechi,mai ales ca o cunostiinta de-a mea a avut.Imi place foarte mult Subaru dar deocamdata ma multumesc cu Loganul mai ales ca e destul de mare incat sa pot dormi in el.
http://www.justmustangs.com.au/images/1966/1966-Ford-Mustang-GT-Coupe-Black/1966-Ford-Mustang-GT-Coupe-Black-Front.jpg
Culturismul inseamna viata!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Masina preferata
scris pe 19 iun 2007 10:57 de gere
prin absurditate sa am maine o suma mare de bani mi-as cumpara noul BMW M3,420 cp,o masina minunata,practica(un lucru rar intalnit la masinile sport),sau noul X5( de ce cumpara lumea Q7 cand exista X5?)
si ca tot am vazut multe critici la adresa loganului,faptul ca au facut cei de la Renault o masina cu un pret incepand de la 6300 de euro,e un lucru de laudat,si masina e practica,ca poti sa iti iei ceva mai buna din germania second-hand e alta poveste.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Masina preferata
scris pe 19 iun 2007 11:12 de OuTKasteD
prin absurditate sa am maine o suma mare de bani mi-as cumpara noul BMW M3,420 cp,o masina minunata,practica(un lucru rar intalnit la masinile sport),sau noul X5( de ce cumpara lumea Q7 cand exista X5?)
si ca tot am vazut multe critici la adresa loganului,faptul ca au facut cei de la Renault o masina cu un pret incepand de la 6300 de euro,e un lucru de laudat,si masina e practica,ca poti sa iti iei ceva mai buna din germania second-hand e alta poveste.
Da, dar nu putem aduce din germania ceva mai bun, ca te costa la un motor de 1.7 o taxa de 1400 de euro, nu ne lasa astia,daca ar scoate taxa de inmatriculare, loganul nu stiu cat ar mai avea vanzari.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Masina preferata
scris pe 19 iun 2007 11:44 de gere
Da, dar nu putem aduce din germania ceva mai bun, ca te costa la un motor de 1.7 o taxa de 1400 de euro, nu ne lasa astia,daca ar scoate taxa de inmatriculare, loganul nu stiu cat ar mai avea vanzari.
de la 1 ianuarie 2008 vor scadea taxele,astfel pentru un motor de 1,6 -1,8(euro 3) taxa va fi de aproximativ 800 de euro.sunt multe masini care ar bate loganul cu tot cu taxa vamala.dau un exemplu:bmw seria 3(model 1999-2001) gasesti de la 7500 de euro,per total ai iesi la 8500 de euro si asta pentru o masina premium care atunci cand a fost cumparata noua costa 28.000 de euro.
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Masina preferata
scris pe 19 iun 2007 12:18 de murphy2
a mea ar fi nu cu f f multe pretentii ....un amarat de Volvo S 80 negru cu geamuri fumurii full options, in bord cu vreo 3 carduri unu de benzin, altu de cump[araturi si unu de zi cu zi ..... ehei .....da nici acum ca-i 12.17 nu m-am trezit .....ma uit afara si iara s-a c.... un porumbel pe batrana Dacie 1300 (care oricum nu e a mea ca-i a lu frate-meu ...)
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Masina preferata
scris pe 19 iun 2007 12:19 de OuTKasteD
de la 1 ianuarie 2008 vor scadea taxele,astfel pentru un motor de 1,6 -1,8(euro 3) taxa va fi de aproximativ 800 de euro.sunt multe masini care ar bate loganul cu tot cu taxa vamala.dau un exemplu:bmw seria 3(model 1999-2001) gasesti de la 7500 de euro,per total ai iesi la 8500 de euro si asta pentru o masina premium care atunci cand a fost cumparata noua costa 28.000 de euro.
Da.. si cu banii de drum? ca te duci acolo, te costa pe putin 700 de euro si cu 800 de euro taxa te costa 1500 de euro bani dati pe nimic. Urasc Romania din toata inima si mi-e rusine ca sunt roman, ne conduc niste caini care isi bat joc de noi cum vor ei, nu le mai incap banii in buzunare.
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Masina preferata
scris pe 19 iun 2007 12:38 de Alex_P
Da.. si cu banii de drum? ca te duci acolo, te costa pe putin 700 de euro si cu 800 de euro taxa te costa 1500 de euro bani dati pe nimic. Urasc Romania din toata inima si mi-e rusine ca sunt roman, ne conduc niste caini care isi bat joc de noi cum vor ei, nu le mai incap banii in buzunare.
Lasa ca trebuie sa dam bani si pe taxa de drum acum..ca doar ..doar circulam cu masina ..Este locul unde nimic si niciodata nu se va schimba ...
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masina preferata
scris pe 19 iun 2007 13:03 de OuTKasteD
Lasa ca trebuie sa dam bani si pe taxa de drum acum..ca doar ..doar circulam cu masina ..Este locul unde nimic si niciodata nu se va schimba ...
Hai sa nu mai vorbim, ca prea mult le dam atentie, lasa ca o sa se vinda masini non euro tot la 3 mii de euro ca si pana acuma, tot o tin ca tin la mediu, cand in targ e plin de masini non euro si euro 1 la 3000-4000 de euro, lasa ca o sa mai stam cu berlina 1300, 1310, 1400, 1410 inca 10-20 de ani. Ar trebuii sa se faca un mitting cu cele mai harburi masini din Romania sa le ducem la guvern si sa turam motoarele la maxim, sa omoram Bucurestiul cu noxe!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|