Pagina 1 din 1
arkon13
Junior member 10 mesaje
|
triceps
scris pe 18 ian 2007 21:25 de arkon13
salut, am 1 81 , 82 de kg si fac sala de 3 ani si ceva. sunt deficitar triceps... cand m-am apucat aveam 1 78 si 66 de kg ca idee.. de regula lucrez impins cu bara pt triceps cu 80 kg si apoi impins cu gantera deasura capului cu 25-30 de kg. Nu am obtinut rezultate spectaculoase... am incercat si flotari la paralele si la scripete cu sfoara.Cresc in forta dar nu si in masa. Antrenamentul e de 3 ori pe saptamana deci lucrez combinat cu spate. Vreo idee ce sa schimb sau ce sa fac si cum sa fac? si nu-mi spuneti sa iau suplimente ca nu e o solutie pt mine. Mersi.
Arkon
|
sus |
|
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
Re: triceps
scris pe 18 ian 2007 22:04 de M_Florin
salut, am 1 81 , 82 de kg si fac sala de 3 ani si ceva. sunt deficitar triceps... cand m-am apucat aveam 1 78 si 66 de kg ca idee.. de regula lucrez impins cu bara pt triceps cu 80 kg si apoi impins cu gantera deasura capului cu 25-30 de kg. Nu am obtinut rezultate spectaculoase... am incercat si flotari la paralele si la scripete cu sfoara.Cresc in forta dar nu si in masa. Antrenamentul e de 3 ori pe saptamana deci lucrez combinat cu spate. Vreo idee ce sa schimb sau ce sa fac si cum sa fac? si nu-mi spuneti sa iau suplimente ca nu e o solutie pt mine. Mersi. Cate serii,repetari faci pentru triceps?
|
sus |
|
arkon13
Junior member 10 mesaje
|
Re: Re: triceps
scris pe 18 ian 2007 22:30 de arkon13
Cate serii,repetari faci pentru triceps?
maxim 8-9 serii per total.
repetari 8-10 cum ma simt...
Arkon
|
sus |
|
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
Re: Re: Re: triceps
scris pe 18 ian 2007 22:57 de M_Florin
maxim 8-9 serii per total.
repetari 8-10 cum ma simt... Poti incerca sa faci 2 exercitii:flotari la paralele si impins cu bara.Pentru flotari la paralele 3 serii iar pentru impins cu bara 2 serii.Repetari fa tot intre 8-10 sau mai poti incerca piramidal(de exemplu 3 serii pentru flotari la paralele,faci 10,8,6 repetari).
|
sus |
|
arkon13
Junior member 10 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 18 ian 2007 23:04 de arkon13
Poti incerca sa faci 2 exercitii:flotari la paralele si impins cu bara.Pentru flotari la paralele 3 serii iar pentru impins cu bara 2 serii.Repetari fa tot intre 8-10 sau mai poti incerca piramidal(de exemplu 3 serii pentru flotari la paralele,faci 10,8,6 repetari).
Ma jeneaza la umeri flotarile la paralele plus k nu simt nimic la ele... le faceam si dupa impins cu bara si tot degeaba.. apa chioara. Am incercat si piramidal. sunt imposibil
Arkon
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 28 ian 2007 15:16 de Radoi
baga tricepsul cu piept. dupa ce ai facut piept, mai faci in singur exercitiu pt triceps, 4 serii (eu fac flexii ale antebratelor, deasupra fruntii, din culcat cu bara EZ )
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 28 ian 2007 15:23 de Dave
(eu fac flexii ale antebratelor, deasupra fruntii, din culcat cu bara EZ )
aa ?
vrei sa spui extensii cu bara ez ?
|
sus |
|
Radoi
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 28 ian 2007 18:19 de Radoi
aa ?
vrei sa spui extensii cu bara ez ?
da..extensii
am gresit eu
|
sus |
|
nicu21
Veteran member 179 mesaje
|
scris pe 28 ian 2007 20:52 de nicu21
salut, am 1 81 , 82 de kg si fac sala de 3 ani si ceva. sunt deficitar triceps... cand m-am apucat aveam 1 78 si 66 de kg ca idee.. de regula lucrez impins cu bara pt triceps cu 80 kg si apoi impins cu gantera deasura capului cu 25-30 de kg. Nu am obtinut rezultate spectaculoase... am incercat si flotari la paralele si la scripete cu sfoara.Cresc in forta dar nu si in masa. Antrenamentul e de 3 ori pe saptamana deci lucrez combinat cu spate. Vreo idee ce sa schimb sau ce sa fac si cum sa fac? si nu-mi spuneti sa iau suplimente ca nu e o solutie pt mine. Mersi.
Desi ma gandesc ca in 3 ani si ceva de sport ai incercat in mai multe feluri sa-ti antrenezii tricepsii...aceeasi problema o am si eu la bicepsii...numai ca eu practic sportu asta de un an...te sfatuiesc sa incerci daca nu ai incercat pana in momentu de fata diferite stiluri...de la 2 aparate a cate 2-3 serii pe aparat si 5-6 repetari.....pana la 4 aparate a cat 3serii si 10-12 repetari....daca nici asa nu vei fi multumit,ceea ce eu cred ca asa va fii,fiindca e vorba de genetic aici,nu ramane decat sa te multumesti cu ce ai..salutare
Esti ceea ce mananci!...
|
sus |
|
jhony_big
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 8 feb 2007 15:43 de jhony_big
|
sus |
|
alex_3fan
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 9 feb 2007 14:45 de alex_3fan
In primul rand ar trebui sa incerci sa lucrezi ku intensitate mai mare!Incerca sa il incluzi de 2 ori p saptamana si sa folosesti exercitii de baza!ex:Flotari la paralele,impins cu priza apropiata,extensii deasupra capului...etc!Si incearca sa faci cam 10-12 repetar/serie k sa il storci la maxim!
Fa-te mare!!
|
sus |
|
zgarcitu
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 9 feb 2007 18:55 de zgarcitu
Nu stiu cum te antrenezi tu de iti creste forta dar masa nu.
Uite la mine de ex. antrenez pectoralul apoi tricepsul.
La triceps fac sa zicem azi:
-3 serii flotari la paralele ( daca ajungi sa faci peste 10 repetari cu greutatea proprie agata un disc de 5 kg (in timp un disc de 10 apoi 15 kg) de centura sau introduci un bat prin orificiul discului si rogi un partener sa iti puna batul pe incheietura din spatele genunchilor, tu stand cu genunchii flexati si discul intre genunchi sus la paralele)
apoi mai faci 3 serii de cabluri la scripete;
Urmatorul antrenament de triceps faci francez cu bara EZ si urci greutatea pana la o greutate la care abia faci 6 repetari corecte apoi faci impins apropiat sau invers;
Iti va creste tricepsul de la paralele si francez (inclusiv forta la impins culcat) in maxim 1 luna.
Dar nu uita, nu face mai mult de 6 serii la triceps si pauza intre antrenamente la triceps de minim 4 zile si vei creste sigur !
Hai noroc !
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: triceps
scris pe 10 feb 2007 16:21 de Dave
sau introduci un bat prin orificiul discului si rogi un partener sa iti puna batul pe incheietura din spatele genunchilor, tu stand cu genunchii flexati si discul intre genunchi sus la parale
era mai simplu sa spui sa tina o gantera cu picioarele
metoda cu antrenarea tricepsului 1 data la 4 zile(6 serii) cred ca o sa incerc si eu mai tarziu...
|
sus |
|
zgarcitu
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: triceps
scris pe 14 feb 2007 03:33 de zgarcitu
era mai simplu sa spui sa tina o gantera cu picioarele
metoda cu antrenarea tricepsului 1 data la 4 zile(6 serii) cred ca o sa incerc si eu mai tarziu...
Pai am zis de disc ca eu asa folosesc. Discul pus intre genunchi ma ajuta sa stau drept la paralele.
Odata am incercat cu gantera dar mi-a fost incomod deoarece nu puteam sta drept ci ma aplecam in fata din cauza ganterei prinsa de centura si trageam astfel pentru pectoral nu pt. triceps
Hai noroc !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|