Sondaj: Ce ar trebui sa fac in situatia de mai jos?
Pagina 1 din 1
rasputzin
Junior member 21 mesaje
|
Antrenament fara sala
scris pe 27 nov 2006 12:44 de rasputzin
Sa spunem ca trebuie sa plec undeva pentru o perioada de 6 luni. Nu vreau sa renunt la sport si nici nu am acces la vreo sala. Flotarile si genoflexiunile devin plictisitoare.
Are cineva vreo solutie... lucida? Ma refer la un soi de program de antrenament fara greutati.
First, I became a nationalist.
Second, I learned to understand and grasp the true meaning of history
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Antrenament fara sala
scris pe 27 nov 2006 12:47 de Gilu
Sa spunem ca trebuie sa plec undeva pentru o perioada de 6 luni. Nu vreau sa renunt la sport si nici nu am acces la vreo sala. Flotarile si genoflexiunile devin plictisitoare.
Are cineva vreo solutie... lucida? Ma refer la un soi de program de antrenament fara greutati. Izometrie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
A
Veteran member 227 mesaje
|
scris pe 27 nov 2006 13:25 de A
Are cineva vreo solutie... lucida? Ma refer la un soi de program de antrenament fara greutati. Eu am votat pentru flotari,genoflexiuni,tractiuni(daca ai unde sa le faci).Mie mi se pare cea mai buna solutie.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Antrenament fara sala
scris pe 27 nov 2006 14:20 de crististrong
sau poti improviza putin. pe langa flotari,geno,etc iti poti face rost de ceva greu(cum ar fi o bucata de fier ceva,un sac,nu stiu vezi tu) si sa le folosesti cumva.
alta solutie nu stiu
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Antrenament fara sala
scris pe 27 nov 2006 17:31 de OuTKasteD
Este o vorba in legatura cu renuntatul
" Renunta acum si vei renunta toata viata " cand dai de greu si vrei sa renunti sa te gandesti ca asa o sa faci mereu asa, daca renunti.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
scris pe 27 nov 2006 21:58 de DiamonD
Are cineva vreo solutie... lucida? Ma refer la un soi de program de antrenament fara greutati.
sfatul meu este sa te mentii cu flotari, geno, tractiuni, toate facute la intensitate maxima. desigur o sa cam sczi in masa..dar n-ai de ales. decat sa faci nimic, mai bine flotari alea alea. parerea mea, chiar dk sunt plictisitoare.
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
AKA_ME
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 2 dec 2006 01:24 de AKA_ME
TRACTIUNILE sunt cele mai sfinte , de la ele te latesti in spate . GENOFLEXIUNILE sunt iarasi sfinte (aparatele sunt pt definiri) . Decat deloc mai bine FLOTARI.
Sunt un homosexual inrait, sug p*** pe gratis.
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: Re: Re: Antrenament fara sala
scris pe 2 dec 2006 15:17 de DiamonD
cum vine asta?
Incordezi muschiul pe care doresti sa il lucrezi si il tii incordat timp de 30-50 secunde. Asa fac eu. Faci 3-4 serii. Desigur, in pozitii diferite pt fiecare grupa musculara.
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Antrenament fara sala
scris pe 3 dec 2006 14:20 de merce
Sunt atatea exercitii pe care le poti face sa te menti si multe chesti pe care le poti improviza asta numai daca ai vointa
KeepWalking
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament fara sala
scris pe 3 dec 2006 17:31 de JohnnyBordur
am citit un articol pe topculturism ... un antrenament pt biceps in lipsa de "unelte de lucru" iei un prosop,il prinzi cu mainile de fiecare capat, te lasi jos cu un genunghi pe pamant,dupa care pui talpa de la celalalt picior pe prosop(sa fie la mijlocu prosopului). si tragi de prosop cu mainile si tii asa incordat pret de cateva secunde(nu mai tine minte cate) si cica ar avea efect,daca gaseste cineva articolu va rog postati-l...
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
vortex
Veteran member 177 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament fara sala
scris pe 4 dec 2006 20:03 de vortex
dar unde pleci omule, in jungla ? de nu ai acces la nimik?
eventual iati un set de gantere la care poti sa scoti si sa adaugi discuri, un extensor, un flexor, un baston extensibil
nimic nu-i imposibil
|
sus |
|
vipvip
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 1 iul 2007 23:13 de vipvip
Are cineva vreo solutie... lucida? Ma refer la un soi de program de antrenament fara greutati. Te apuci de un nou sport bei bere si joci table
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|