Pagina 1 din 1
Florin17
Senior member 54 mesaje
|
durere antebrat
scris pe 9 mar 2008 13:18 de Florin17
Cand fac la biceps ma odare ingrozitor antebratul ! NU cred sa fie muschiul pt ca e destul de dezvoltat ! A mai patit ceineva asa ceva?
|
sus |
|
kenzzo2k
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: durere antebrat
scris pe 21 mar 2008 10:43 de kenzzo2k
Si eu am o problema asemanatoare, m-am reapucat de sala si am tras prea tare iar bicepsul mainii drepte doare de mor...si e incordat...help?
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: durere antebrat
scris pe 21 mar 2008 15:41 de murphy2
Cand fac la biceps ma odare ingrozitor antebratul ! NU cred sa fie muschiul pt ca e destul de dezvoltat ! A mai patit ceineva asa ceva?
rabdare si tutun...glumeam...doar rabdare...din cauza ca nu e suficient de dezvoltat antebratul...este afectat de exercitiile la biceps...O solutie pe care am incercat-o si a mers a fost ex usoare de incalzire a antebratului inainte de biceps si dupa terminarea ex. pt. biceps.Va trece dar in timp...cca.2-3 saptamani...va mai reaparea i cu siguranta...odata cu etapele dezvoltarea bicepsului.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Terente
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 27 mai 2008 12:54 de Terente
te doare ca dupa o lovitura sau ca o arsura? simti antebratele pompate dupa ce lucrezi biceps? la care exercitii pt biceps mai exact te doare?
cele mai des intalnite 2 cauze sunt:
DACA E DURERE MUSCULARA:
Antebrate slab dezvoltate si strangi prea tare de bara (eventual folosesti o bara prea groasa).
Atunci cand faci biceps (si nu numai biceps) muschii antebratelor sunt tinuti in izometrie (incordati incontinuu pe toata durata seriei, deoarece strangi de bara).
Lucreaza cu o bara mai subtire, concentreaza-te sa nu strangi de bara mai mult decat e nevoie, antreneaza-ti si antebratul ca sa il dezvolti. Asigura-te ca te incalzesti suficient la inceperea antrenamentului.
DACA E DURERE PE OS:
Probabil te doare la flexii cu bara dreapta.
Flexiile cu bara dreapta impun antebratelor o pozitie mai putin naturala, cu palmele inspre inainte, pozitie care tie iti e nefavorabila.(pozitia ii deranjeaza doar pe unii, probabil pe cei mai rigizi).
Inlocuieste bara dreapta cu bara "Z" si gantere.
O a 3-a cauza ar putea fi cea ligamentelor/tendoanelor rigide, lipsite de mobilitate.
|
sus |
|
Florin17
Senior member 54 mesaje
|
Re: Re: durere antebrat
scris pe 27 mai 2008 14:27 de Florin17
te doare ca dupa o lovitura sau ca o arsura? simti antebratele pompate dupa ce lucrezi biceps? la care exercitii pt biceps mai exact te doare?
cele mai des intalnite 2 cauze sunt:
DACA E DURERE MUSCULARA:
Antebrate slab dezvoltate si strangi prea tare de bara (eventual folosesti o bara prea groasa).
Atunci cand faci biceps (si nu numai biceps) muschii antebratelor sunt tinuti in izometrie (incordati incontinuu pe toata durata seriei, deoarece strangi de bara).
Lucreaza cu o bara mai subtire, concentreaza-te sa nu strangi de bara mai mult decat e nevoie, antreneaza-ti si antebratul ca sa il dezvolti. Asigura-te ca te incalzesti suficient la inceperea antrenamentului.
DACA E DURERE PE OS:
Probabil te doare la flexii cu bara dreapta.
Flexiile cu bara dreapta impun antebratelor o pozitie mai putin naturala, cu palmele inspre inainte, pozitie care tie iti e nefavorabila.(pozitia ii deranjeaza doar pe unii, probabil pe cei mai rigizi).
Inlocuieste bara dreapta cu bara "Z" si gantere.
O a 3-a cauza ar putea fi cea ligamentelor/tendoanelor rigide, lipsite de mobilitate.
Simt ca o arsura ! Antebratele sunt foarte pompate simt k explodeaza !
|
sus |
|
Terente
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: durere antebrat
scris pe 28 mai 2008 15:05 de Terente
Simt ca o arsura ! Antebratele sunt foarte pompate simt k explodeaza !
Atunci e durere musculara, cum am zis si mai sus:
Antebrate slab dezvoltate si/sau strangi prea tare de bara (eventual folosesti o bara prea groasa).
|
sus |
|
Vlad94
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 19 mar 2011 15:24 de Vlad94
Si eu am o problema asemanatoare, m-am reapucat de sala si am tras prea tare iar bicepsul mainii drepte doare de mor...si e incordat...help?
Salut am exact aceeasi problema ca si tine , tot cu bicepsul si tot cu mana dreapta , nu stiu ce sa fie , daca e ceva grav , ma doare un pic doar cand il solicit
|
sus |
|
tudorcatalin
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 12 sep 2013 19:38 de tudorcatalin
Atunci e durere musculara, cum am zis si mai sus:
Antebrate slab dezvoltate si/sau strangi prea tare de bara (eventual folosesti o bara prea groasa).
Te asigur eu ca nu e aceasta problema,stiu ce simte respectivul,probabil ca nu simte cum trebuie sau nu stie sa spuna ce simte.
Am aceeasi problema,nu strang punmnul la nici un exercitiu mai mult decat necesarul,nu e problema nedezvoltarea,fac antebrat saptamanal,urmaresc dezvoltarea lui ca restul grupelor musculare.
Totusi durerea persista.Cum spunea cineva mai sus,ma doare excesiv,aproape tot timpu nu doar cand fac biceps.
Am vorbit cu un prieten antrenor,el zicea ca a avut aceeasi durere ca multi prieteni de ai lui,dar la el durerea a trecut in timp fara vreun tratament sau ceva anume.
Totusi dureaza de cateva luni durerea,si eu as dori un remediu,tratament pentru asta,vitaminele fiind posibile ca o solutie,dar nu prea sunt sigur...
Cineva competent ar trebui sa dea un raspuns aici.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 12 sep 2013 23:28 de adi123
Salut am exact aceeasi problema ca si tine , tot cu bicepsul si tot cu mana dreapta , nu stiu ce sa fie , daca e ceva grav , ma doare un pic doar cand il solicit
in cazul meu durerea a trecut dupa 3 luni. 1 luna intreaga pauza, urmatoarele lui cu bandaj elastic infasurat strans si evitat exercitiile care solicita mult antebratul.... dar, daca durerea persista si este insuportabila mergi la medic.
Editat de adi123 pe 12 sep 2013 23:29
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 13 sep 2013 07:39 de Ursu1
in cazul meu durerea a trecut dupa 3 luni. 1 luna intreaga pauza, urmatoarele lui cu bandaj elastic infasurat strans si evitat exercitiile care solicita mult antebratul.... dar, daca durerea persista si este insuportabila mergi la medic.
durerile astea apar cand fugim dupa greutati mari,corpul nu este invatat cu aceste greutati mari si atunci apar durerile acestea prima data trebuie sa urmarim sa facem cu greutati mai mici corpul nostru sa se invete cu efortul,sa se intareasca tendoanele etc rabdare si o sa vina si greutatile mari
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 13 sep 2013 17:54 de basu
Te asigur eu ca nu e aceasta problema,stiu ce simte respectivul,probabil ca nu simte cum trebuie sau nu stie sa spuna ce simte.
Am aceeasi problema,nu strang punmnul la nici un exercitiu mai mult decat necesarul,nu e problema nedezvoltarea,fac antebrat saptamanal,urmaresc dezvoltarea lui ca restul grupelor musculare.
Totusi durerea persista.Cum spunea cineva mai sus,ma doare excesiv,aproape tot timpu nu doar cand fac biceps.
Am vorbit cu un prieten antrenor,el zicea ca a avut aceeasi durere ca multi prieteni de ai lui,dar la el durerea a trecut in timp fara vreun tratament sau ceva anume.
Totusi dureaza de cateva luni durerea,si eu as dori un remediu,tratament pentru asta,vitaminele fiind posibile ca o solutie,dar nu prea sunt sigur...
Cineva competent ar trebui sa dea un raspuns aici.
Nu sunt.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|