Pagina 1 din 1
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
Fast Food
scris pe 29 aug 2008 17:55 de Teodor
INtrebare grea..sunt daunatoare(in procesul de crestere musculara) fast food-urile? Ma refer aici in special la Mc, KFC, si sa includem si kebaburile, si alte nebunii.
Nu apuc mereu sa mananc acasa, cu atat mai putin chestii gatite(spaghete...pui, peste etc), de aceea mai apelez si la cele mentionate mai sus.
Ce sa fac..?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Fast Food
scris pe 29 aug 2008 18:04 de Gilu
INtrebare grea..sunt daunatoare(in procesul de crestere musculara) fast food-urile? Ma refer aici in special la Mc, KFC, si sa includem si kebaburile, si alte nebunii.
Nu apuc mereu sa mananc acasa, cu atat mai putin chestii gatite(spaghete...pui, peste etc), de aceea mai apelez si la cele mentionate mai sus.
Ce sa fac..? In procesul de crestere nu dauneaza.....avand in vedere continutul caloric al acestora.In schimb poate sa incetineasca procesul de slabire ca sa zic asa.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Fast Food
scris pe 29 aug 2008 19:11 de Teodor
In procesul de crestere nu dauneaza.....avand in vedere continutul caloric al acestora.In schimb poate sa incetineasca procesul de slabire ca sa zic asa.
M-am uitat la Mc, pe fisele lor..un Mc Tasty, sau cum se numeste, are in jur de 48g/prot ? asta e nebunie un sandwitch ordinar, sa aiba cat o doza de N-Large ? ce naiba..si celelalte produse tot la fel de mult..
Nu e ..dubios ?
Oricum multam de raspuns gilu. MOmentan imi dau silinta sa pun ceva masa. am fibra ...muschiu destul de lucrat.
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 30 aug 2008 00:09 de Macho
Ce sa fac..?
nu are nimik ca mananci si de la fast food atata timp cat vrei sa pui masa musculara faza e sa nu fie asta mancarea ta de baza...
|
sus |
|
raul_petrice
Junior member 42 mesaje
|
scris pe 26 oct 2008 00:49 de raul_petrice
Pai nu strica sa manaci atunci cand nu ai incotro dar ar fi de preferat sa ai mancarea ta pe care o faci acasa aia e adevarata hrana nu maioneze si cartofi prejiti invartiti in varza cu maioneza.
|
sus |
|
chiaburu
Senior member 83 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Fast Food
scris pe 11 ian 2009 23:59 de chiaburu
ectomorfi,sariti pe Big Tasty!
in loc sa luati steroizi,apucati-va de munca mah copii
|
sus |
|
alexrobert75
Senior member 116 mesaje
|
scris pe 17 mar 2009 22:21 de alexrobert75
ma ele nu sunt chiar asa daunatoare cum spun toti...intr-adevar dauneaza celor care nu fac miscare deloc...daca faci sala baga fara probleme!
E dur sa fii dur!!!
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 17 mar 2009 22:51 de Gilu
ma ele nu sunt chiar asa daunatoare cum spun toti...intr-adevar dauneaza celor care nu fac miscare deloc...daca faci sala baga fara probleme! Nu se pune problema daca e sau nu sanatoasa mancarea fast food, in final nimic nu e daunator pe termen scurt....Insa pe termen lung lucrurile se schimba
"Daca faci sala baga fara probleme".....
Pai si daca e un super endomorf???Atunci ce face?in 2-3 ani se apuca de sumo.....la asta te-ai gandit?Sa fim totusi obiectivi...nu suntem toti ectomorfi sa mancam cate 6 meniuri McDonalds pe zi si sa ne plangem ca suntem slabi.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
alexrobert75
Senior member 116 mesaje
|
Re: Re: Re: Fast Food
scris pe 18 mar 2009 22:46 de alexrobert75
mai apar si exceptii dintr-astea gilu..ma refer la cei care nu sunt endomorfi..sa fiu mai explicit
E dur sa fii dur!!!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Fast Food
scris pe 18 mar 2009 23:38 de Gilu
mai apar si exceptii dintr-astea gilu..ma refer la cei care nu sunt endomorfi..sa fiu mai explicit Tocmai asta spuneam mai sus.Sa fiu totusi si mai explicit, sunt persoane, care daca mananca cat si ce vor, se ingrasa cu tot cu antrenamente si cardio.Deci replica "daca faci sala mananca linistit" cade din start.
Ca sa dezvoltam putin subiectul, sa analizam ce anume se gaseste la fastfood-uri ce "dauneaza".
-Chifla/lipia:Nu am vazut la nici un fastfood chifla din paine graham, secara, etc.....deci clar e paine alba, care, dupa cum stie tot romanul....."ingrasa".
Va veni careva sa zica acum (si-s de acord partial), bine mai, slabitul sau ingrasatul depinde de nr total de kcal.Adevarat,dar cand consumam carbohidrati cu indice glicemic ridicat, acestia provoaca o secretie uriasa de insulina, care stocheaza in corp(muschi, ficat, tesut adipos)surplusul de glucoza din sange...iar daca rezervele de glicogen nu sunt pe terminate, mai mult sa sigur glucoza va fi depozitata ca tesut adipos/grasime.Glicogenul e stocat in muschi si ficat, capacitatea maxima insa variaza de la persoana la persoana,functie de varsta, greutate, inaltime, masa musculara, 400-500g la o pers de 80-90kg.....daca cineva stie mai exact sa faca bine sa spuna.
-Maioneza:Exista si maioneza light, cu mai putine grasimi si kcal, in jur de 15% grasime, eu atat am gasit minim prin supermarket-uri.Ma indoiesc insa ca cei de la fastfood-uri sa foloseasca maioneza light....Grasimea in sine nu e de vina pt kg in plus (vezi dieta KETO),
Problema grasimii este ca, atunci cand e insotita de carbohidrati, acestia din urma sunt cei pe care organismul ii prefera ca sursa de energie.Corpul niciodata nu foloseste 2 surse de energie.Carbohidratul e usor de prelucrat, furnizeaza rapid energie.Grasimea in schimb nu.....se digera mai lent.Din cauza aceasta, trebuie sa evitam cantitatile mari de grasime daca suntem pe dieta clasica.
Am vb acum strict de sandwiciuri.
Mai sunt si cartofii prajiti, iarasi grasime+carbohidrat, despre ce am discutat mai sus.
Ce altceva mai credeti ca este daunator?Eu nu prea sunt in tema cu meniu-rile fastfood-urilor.
Intrati aici=>
|
sus |
|
alexrobert75
Senior member 116 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Fast Food
scris pe 19 mar 2009 16:45 de alexrobert75
Tocmai asta spuneam mai sus.Sa fiu totusi si mai explicit, sunt persoane, care daca mananca cat si ce vor, se ingrasa cu tot cu antrenamente si cardio.Deci replica "daca faci sala mananca linistit" cade din start.
Ca sa dezvoltam putin subiectul, sa analizam ce anume se gaseste la fastfood-uri ce "dauneaza".
-Chifla/lipia:Nu am vazut la nici un fastfood chifla din paine graham, secara, etc.....deci clar e paine alba, care, dupa cum stie tot romanul....."ingrasa".
Va veni careva sa zica acum (si-s de acord partial), bine mai, slabitul sau ingrasatul depinde de nr total de kcal.Adevarat,dar cand consumam carbohidrati cu indice glicemic ridicat, acestia provoaca o secretie uriasa de insulina, care stocheaza in corp(muschi, ficat, tesut adipos)surplusul de glucoza din sange...iar daca rezervele de glicogen nu sunt pe terminate, mai mult sa sigur glucoza va fi depozitata ca tesut adipos/grasime.Glicogenul e stocat in muschi si ficat, capacitatea maxima insa variaza de la persoana la persoana,functie de varsta, greutate, inaltime, masa musculara, 400-500g la o pers de 80-90kg.....daca cineva stie mai exact sa faca bine sa spuna.
-Maioneza:Exista si maioneza light, cu mai putine grasimi si kcal, in jur de 15% grasime, eu atat am gasit minim prin supermarket-uri.Ma indoiesc insa ca cei de la fastfood-uri sa foloseasca maioneza light....Grasimea in sine nu e de vina pt kg in plus (vezi dieta KETO),
Problema grasimii este ca, atunci cand e insotita de carbohidrati, acestia din urma sunt cei pe care organismul ii prefera ca sursa de energie.Corpul niciodata nu foloseste 2 surse de energie.Carbohidratul e usor de prelucrat, furnizeaza rapid energie.Grasimea in schimb nu.....se digera mai lent.Din cauza aceasta, trebuie sa evitam cantitatile mari de grasime daca suntem pe dieta clasica.
Am vb acum strict de sandwiciuri.
Mai sunt si cartofii prajiti, iarasi grasime+carbohidrat, despre ce am discutat mai sus.
Ce altceva mai credeti ca este daunator?Eu nu prea sunt in tema cu meniu-rile fastfood-urilor. asta clar ca nu au nimic bun in ele..pana la urma mai tot ce se vinde (in afara de cele naturale :fructe legume etc) nu e sanatos.dar pentru un ectomorf chiar sunt bune fast food-urile (cred eu),pentru continutul ridicat de calorii.Si acum gresesc gilu?
E dur sa fii dur!!!
|
sus |
|
pupacila21
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fast Food
scris pe 16 apr 2009 13:01 de pupacila21
asta clar ca nu au nimic bun in ele..pana la urma mai tot ce se vinde (in afara de cele naturale :fructe legume etc) nu e sanatos.dar pentru un ectomorf chiar sunt bune fast food-urile (cred eu),pentru continutul ridicat de calorii.Si acum gresesc gilu?
frate yo mananc si hamburgeri, shaorme, batoane proteice , intr-o zi normala de vara beau aprox 2L de bere, dorm cate 10 ore pe zi si nu se pune nimic pe mine, ba mai mult dak nu ma duc la sala slabesc. Si nu mai am 17-18 ani, am 25 aproape!
Shadows and dust!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fast Food
scris pe 16 apr 2009 13:28 de Gilu
frate yo mananc si hamburgeri, shaorme, batoane proteice , intr-o zi normala de vara beau aprox 2L de bere, dorm cate 10 ore pe zi si nu se pune nimic pe mine, ba mai mult dak nu ma duc la sala slabesc. Si nu mai am 17-18 ani, am 25 aproape! ....fiecare e liber sa faca ce vrea, bine sau rau.....Discutia aici fiind alta insa, si anume daca anumite obiceiuri culinare sunt sanatoase sau nu si daca afecteaza performantele in sala pe termen lung sau scurt.Nu e vb doar ca te ingrasi sau nu daca mananci o galeata de ciocolata pe zi.Problema e si sanatatea, pe care majoritatea o neglijeaza.
Ceea ce faci tu spre exemplu e rau pe termen lung din pct de vedere al sanatatii, pt sala nu e rau, mai ales daca esti ectomorf.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|