Pagina 1 2 3 4 5 din 5
cautv3na
Junior member 14 mesaje
|
Re: Suplimente MUSCLETECH
scris pe 22 mar 2008 19:06 de cautv3na
Salut... as vrea sa imi i-au Nitro-Tech Hardcore !!! Cine a luat va rog sa-mi ziceti daca se merita raportat calitate/pret.....sau raman pe Ultra Whey Protein de la Universa!!! Astept sfaturi
sa
|
sus |
|
cautv3na
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 23 mar 2008 15:41 de cautv3na
Salut... as vrea sa imi i-au Nitro-Tech Hardcore !!! Cine a luat va rog sa-mi ziceti daca se merita raportat calitate/pret.....sau raman pe Ultra Whey Protein de la Universa!!! Astept sfaturi
sa
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Suplimente MUSCLETECH
scris pe 23 mar 2008 15:52 de andy90
daca te uiti pe site'ul lor ce zic ei despre nitrotech hardcore vei vedea ca e un produs f bun.
nu am incercat nici unul din cele 2, insa iti spun ca ar trebui sa incerci singur, si ti'as recomanda totusi suplimente muscletech in loc de universal, pt ca este una din cele mai bune firme de suplimente nutritive
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
cautv3na
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente MUSCLETECH
scris pe 24 mar 2008 16:20 de cautv3na
Pai ce-am mai citit eu despre Nitro Tech Hardcore este ca ar fi de 24 de ori mai puternica ca proteina din zer...si ca o asimilezi mult mai bine MERITA INCERCATA
sa
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 24 mar 2008 17:03 de gere
daca te uiti pe site'ul lor ce zic ei despre nitrotech hardcore vei vedea ca e un produs f bun.
Faci la fel ca si cu NO-explode.Ar fi culmea sa scrie pe siteul lor ca produsele lor nu sunt cele mai bune.Dar ei exegereaza si uite de ce;cateva afirmatii a celor de la Mucletech:
1".Oricine poate avea o am,sa musculara serioasa daca apeleaza la Gakic"
2.Gakic creste masa expliziv cu 10.5%
3.Gakic creste rezistenta cu 28%!
4.Daca vrei sa ai brate ca cel din poza ia Masstech!
5.Cu Cell-tech cei care au consumat(intr-un studiu) au castigat 2.2 kg masa muculara la biceps in doar 8 saptamani!
6.Super pump 250 sporeste eficienta antrenamntelor cu 250%.
Cu astfel de afirmatii tragi concluzii ca sunt bune?
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente MUSCLETECH
scris pe 24 mar 2008 19:38 de andy90
Faci la fel ca si cu NO-explode.Ar fi culmea sa scrie pe siteul lor ca produsele lor nu sunt cele mai bune.Dar ei exegereaza si uite de ce;cateva afirmatii a celor de la Mucletech:
1".Oricine poate avea o am,sa musculara serioasa daca apeleaza la Gakic"
2.Gakic creste masa expliziv cu 10.5%
3.Gakic creste rezistenta cu 28%!
4.Daca vrei sa ai brate ca cel din poza ia Masstech!
5.Cu Cell-tech cei care au consumat(intr-un studiu) au castigat 2.2 kg masa muculara la biceps in doar 8 saptamani!
6.Super pump 250 sporeste eficienta antrenamntelor cu 250%.
Cu astfel de afirmatii tragi concluzii ca sunt bune?
tu nu intelegi ca nu pe bsn scria ca noxplode e cel mai bun produs preworkout? ci intr'o revista, muscle&fitness din afara.
ai incercat gakic?
yo am luat de la scitec, si chiar am simtit ceva forta in plus
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente MUSCLETECH
scris pe 24 mar 2008 19:53 de gere
tu nu intelegi ca nu pe bsn scria ca noxplode e cel mai bun produs preworkout? ci intr'o revista, muscle&fitness din afara.
ai incercat gakic?
yo am luat de la scitec, si chiar am simtit ceva forta in plus
Dar despre Muscletech unde scria?
|
sus |
|
enemgabriel
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente MUSCLETECH
scris pe 28 mar 2008 09:00 de enemgabriel
am gasit un produs excelent,nu il spun pentru ca vad nu sunt interese sa se afle.ce pot sa va spun este ca voi folositi ce stiti si eu folosesc ce stiu.
"Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor şansa să câştige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!"
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente MUSCLETECH
scris pe 28 mar 2008 09:34 de andy90
am gasit un produs excelent,nu il spun pentru ca vad nu sunt interese sa se afle.ce pot sa va spun este ca voi folositi ce stiti si eu folosesc ce stiu.
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 20 apr 2008 02:15 de dolphspeed99
Gandesti si vorbesti exact ca un incepator ... incepator si in fitness, si in suplimente, si pe forum.
Forumul este un loc unde se schimba pareri si de unde poti invata f multe lucruri folositoare. Vorbesti de acest produs minune de parca l-ai fabrica tu in bucatarie si nu vrei sa se afle reteta.
Daca ai ceva util de zis, zi! Daca nu, taci si invata de la aia mai experimentati!
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 29 iul 2008 13:02 de georgik
vreau sa va intreb despre Nitro Tech RTD,ce parere aveti,daca a incercat cineva...
Nu am mai folosit suplimente cu exceptia unor vitamine si multiminerale.Vreau sa il iau dupa antrenament dar sa beau doar jumatate din el impreuna cu altceva(alimentatie) ,sa imi ajunga unul la 2 antrenamente.
Multumesc
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 29 iul 2008 20:06 de georgik
vreau sa va intreb despre Nitro Tech RTD,ce parere aveti,daca a incercat cineva...
Nu am mai folosit suplimente cu exceptia unor vitamine si multiminerale.Vreau sa il iau dupa antrenament dar sa beau doar jumatate din el impreuna cu altceva(alimentatie) ,sa imi ajunga unul la 2 antrenamente.
Multumesc
makar uitati-va la compozitie si dati-va cu parerea
http://www.suplimente-nutritive.com/produse/6-Bauturi/206-Nitro%20Tech%20RTD.html
am 1.76,79 de kg ,18 ani jumate,ma gandeam la acest supliment deoarece una din problemele cand lucrezi fara suplimente o reprezinta masa imediat dupa antrenament si asimilarea subtantelor nutritive
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 29 iul 2008 20:40 de gere
makar uitati-va la compozitie si dati-va cu parerea
http://www.suplimente-nutritive.com/produse/6-Bauturi/206-Nitro%20Tech%20RTD.html
am 1.76,79 de kg ,18 ani jumate,ma gandeam la acest supliment deoarece una din problemele cand lucrezi fara suplimente o reprezinta masa imediat dupa antrenament si asimilarea subtantelor nutritive
de ce nu un concentrat proteic?e mult mai eiftin;si dupa antrenament ai nevoie si de carbo(de exemplu dextroza care impreuna cu un concentrat proteic merg de minune) care lipsesc la acest shake.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 29 iul 2008 21:03 de georgik
de ce nu un concentrat proteic?e mult mai eiftin;si dupa antrenament ai nevoie si de carbo(de exemplu dextroza care impreuna cu un concentrat proteic merg de minune) care lipsesc la acest shake.
in locul dextrozei ma gandeam la niste fructe...
tin sa precizez ca pentru mine aportul de carbohidrati este critic deoarece am tendinta sa ma ingras foarte repede
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 29 iul 2008 21:40 de gere
in locul dextrozei ma gandeam la niste fructe...
tin sa precizez ca pentru mine aportul de carbohidrati este critic deoarece am tendinta sa ma ingras foarte repede
dupa antrenament nu sunt o problema.
|
sus |
|
dolphspeed99
|
scris pe 2 aug 2008 20:33 de dolphspeed99
Multumesc
Am folosit Nitro Tech RTD si pot spune urmatoarele:
-are acelasi gust putin inecacios ca la Nitro Tech concentrat proteic
-este f bun cand il servesti rece dupa antrenament
-nu stiu cat de buna e varianta sa bei jumatate de doza la un antrenament si jumatate de doza la alt antrenament.
O doza de Nitro Tech RTD contine 45 g proteine din zer .... adica doza optima de luat dupa antrenament. In plus, mai contine si destul de multe vitamine si minerale. Insa daca faci un calcul si compari pretul cu Nitro Tech normal, este cam scump, intr-adevar. Ca totusi cutiile alea de aluminiu in care este ambalat costa. Insasi faptul ca este preparat cu apa il face mai greu, ceea ce ridica cheltuielile de transport, adica creste pretul final. Pentru comoditate ii dau nota 10. Pentru efecte ii dau tot 10. Pentru gust ... hmm .... nota 7 (iti da senzatia de bautura inecacioasa). Pentru pret nota 7.
Daca totusi vrei sa iei si niste carbohidrati, iti recomand carbo complecsi si iti garantez eu ca nu te vei ingrasa. Uite-aici un produs cu un raport pret/calitate extraordinar de bun (insa va fi pe stoc in 2-3 saptamani): http://www.suplimente.ultimatenutrition.com.ro/produs-suplimente-nutritive/Pure-Muscle-Carbs-56.html
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
scris pe 27 aug 2008 12:54 de cuando
Au aparut si la noi..intr-un final, nu-s multe suplimente...sunt doar 3, Gakic, Mass-Tech si Hidroxycut Hardcore.Important e ca s-a facut si pasul asta, chiar daca preturile sunt mult prea mari momentan, sa speram ca vor mai scadea.
Eu mi-am luat Hidroxycut Hardcore, voi incepe sa il iau peste vre-o saptamana, cand voi termina cu Xenadrine.
avand in vedere ca au aparut mai multe suplimente de la aceasta firma, m-am hotarat sa fac un test , sa speram ca nu o sa imi creasca si a 3 mana , deci , cnf, recomandarilor de la producator voi folosi timp de 8 saptamani cell-tech hardcore in combinatie cu nitro-tech hardcore, teoretic ar tb sa fie ceva mega forta si crestere in masa musculara, cat timp voi face prog asta nu voi mai lua si alte suplimente.
avand in vedere ca o luna cu aceste suplimente ma costa 1000 ron , damn, ..., nus exact cand voi incepe dar va vi tine la curent cu rezultatele sa vedem ce stie sa faca muscletech.
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 27 aug 2008 17:41 de Gilu
avand in vedere ca au aparut mai multe suplimente de la aceasta firma, m-am hotarat sa fac un test , sa speram ca nu o sa imi creasca si a 3 mana , deci , cnf, recomandarilor de la producator voi folosi timp de 8 saptamani cell-tech hardcore in combinatie cu nitro-tech hardcore, teoretic ar tb sa fie ceva mega forta si crestere in masa musculara, cat timp voi face prog asta nu voi mai lua si alte suplimente.
avand in vedere ca o luna cu aceste suplimente ma costa 1000 ron , damn, ..., nus exact cand voi incepe dar va vi tine la curent cu rezultatele sa vedem ce stie sa faca muscletech. Waste of money.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 30 aug 2008 09:13 de Teodor
Waste of money.
so Gilule...intreb de curiozitate.
Care sunt ,la momentul actual, produsele diponibile in Romanica si de unde se pot procura ?
Am inteles ca este o firma destul de seriosa, dar totusi are rost sa las Prolabu(N-Large si Amino2000) pt MuscleTech ? -sunt superioare produsele..sau..?-
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 31 aug 2008 11:32 de Teodor
Care sunt ,la momentul actual, produsele diponibile in Romanica si de unde se pot procura ?
Am inteles ca este o firma destul de seriosa, dar totusi are rost sa las Prolabu(N-Large si Amino2000) pt MuscleTech ? -sunt superioare produsele..sau..?-
Gilu...? cineva... ?
|
sus |
|
dolphspeed99
|
scris pe 31 aug 2008 22:43 de dolphspeed99
Mass Tech este mult mai bun decat N-Large. Insa Amino 2000 nu ai cu ce sa-i conpari, ca muscletech nu fac aminoacizi. Au produse bune, insa f scumpre. Proteina lor din zer (nitrotech) este buna, insa cam scumpa si este inecacioasa. Mie mi-a dat si ceva palpitatii la inima (mi-a crescut destul de mult tensiunea ... aproape ca incepusem sa tremur si ma simteam cam naspa.
Cred ca gasesti produse aproape la fel de bune, dar mult mai ieftine
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 1 sep 2008 08:33 de Teodor
Mass Tech este mult mai bun decat N-Large. Insa Amino 2000 nu ai cu ce sa-i conpari, ca muscletech nu fac aminoacizi. Au produse bune, insa f scumpre. Proteina lor din zer (nitrotech) este buna, insa cam scumpa si este inecacioasa. Mie mi-a dat si ceva palpitatii la inima (mi-a crescut destul de mult tensiunea ... aproape ca incepusem sa tremur si ma simteam cam naspa.
Cred ca gasesti produse aproape la fel de bune, dar mult mai ieftine
banii nu sunt o problema, insa nu este mai reusit MassTechu decat nitrotech? Oricum..imi pare putin ciudat, Prolab este pe piata de atatia ani, cu vanzari foarte mari...insemnand ca au produse de calitate;
|
sus |
|
EcspLOAD
Newbie 6 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente MUSCLETECH
scris pe 25 ian 2009 15:29 de EcspLOAD
pentru Hydroxycut este necesara o dieta de maxim 2000 de calorii pe zi, pentru a-si face efectul din plin si sa nu apara rupturi ale pielii sau vergeturi ?
se poate combina (cu Power Horse + AMINO ???)
Gilule, cat timp ai folosit ce regim ai tinut.
Multumesc anticipat
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 25 ian 2009 21:39 de Gilu
pentru Hydroxycut este necesara o dieta de maxim 2000 de calorii pe zi, pentru a-si face efectul din plin si sa nu apara rupturi ale pielii sau vergeturi ?
se poate combina (cu Power Horse + AMINO ???)
Gilule, cat timp ai folosit ce regim ai tinut.
Multumesc anticipat Suntem la sectiunea suplimente, nu alimentatie.Deschide un topic dincolo, cu un titlu sugestiv.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Robertx1
Junior member 10 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente MUSCLET
scris pe 8 mar 2009 12:07 de Robertx1
Eu am inceput sa iau de 10 zile hydroxycut hardcore , si merge destul de bine , taie pofta de mancare.
Cand eram mic ii faceam cu mana domnului politist , acum ii arat doar un deget.
|
sus |
|
blacklitmous
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente MUS
scris pe 4 iun 2009 20:52 de blacklitmous
Salutari in primul rand!,vreau sa va intreb si eu daca ati incercat GAKIC HARDCORE?cat este de bun si daca ar trebui luat in combinatie cu altceva?si apropo recomandarea care este pe cutie adica privind modul de administrare ar trebui sa tin cont de ea sau pastilele se pot lua pentru inceput mai usor?pe cutie zice ca inainte de antrenament cu jumatate de ora 8 pastile,am facut 7 ani performanta dar nu in culturism in tainele culturismului sunt novice asa ca nu prea stiu cum sta treaba cu suplimentele inainte primeam doar vitamine glucoze fructe stiti voi ce dau cluburile sportivilor. sunt incepator aici pe forum si va rog sa imi scuzati eventualele greseli!multumesc!
|
sus |
|
philheath87
Senior member 88 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente
scris pe 18 iun 2009 20:11 de philheath87
am luat gaick,chiar cand a aparut,am luat aplodan chiar cand a aparut,la fel si cu nitro tech,3 cutii in 2 luni,costa 3 milioane o cutie!si am mai luat bcaa hardcore!
imi exprim parerea proprie!
nu o sa mai folosesc niciodata nici un produs de la aceasta firma,reclama mincinoasa,si total exagerat,pur si simplu orice persoana care stie aceptabil despre sala realizeaza asta cand citeste despre beneficile declarate de muscle tech!
As fi curios de met-rx,am vazut ca is sponsori lui phil heath si mai nou a lui mariusz pudzianowski
getting biger,faster,stronger
|
sus |
|
blacklitmous
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplim
scris pe 18 iun 2009 22:14 de blacklitmous
am luat gaick,chiar cand a aparut,am luat aplodan chiar cand a aparut,la fel si cu nitro tech,3 cutii in 2 luni,costa 3 milioane o cutie!si am mai luat bcaa hardcore!
imi exprim parerea proprie!
nu o sa mai folosesc niciodata nici un produs de la aceasta firma,reclama mincinoasa,si total exagerat,pur si simplu orice persoana care stie aceptabil despre sala realizeaza asta cand citeste despre beneficile declarate de muscle tech!
As fi curios de met-rx,am vazut ca is sponsori lui phil heath si mai nou a lui mariusz pudzianowski
S a sti ac deja am luat si eu aproape o cutie asa cum scrie ca se ia am facut si antrenamente foarte intense dar sincer ma asteptam la ceva mai spectaculos!cred ca daca faceam fara sa iau si doar din alimentatie la fel eram,sincer mi a dat doar un impuls psihologic adica faceam antrenamentele cu mai mult sporam vazut si eu ca au preturi destul de ridicate eu cutia o primisem asa ca
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su
scris pe 4 iul 2009 18:19 de dolphspeed99
Orice supliment da randament maxim atunci cand programul de antrenament este unul bun, de care te tii, cand te alimentezi coprespunzator si cand te odihnesti!
Din pacate, sunt f multe persoane care se duc la sala sa socializeze, nu sa munceasca!
Ca o parere personala, am incercat multe produse Muscletech si multe produse de la multi producatori si consider Muscletech ca fiind in top5 producatori mondiali. Problema este ca folosesc multe substante puternice, interzise in multe tari, substante care au multe efecte secundare.
Ex: hydroxycut hardcore, precum si toata gama hydroxycut produsa de Muscletech, a fost retrasa de la vanzare in SUA si multe tari europene din cauza unui ingredient problema! Oricum, decat stero, mai bine substantele astea interzise!
|
sus |
|
philheath87
Senior member 88 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 10 iul 2009 23:51 de philheath87
sincer muscletech mi se pare foarte slab raportat la pretu pe care il are!
daca ar avea side effect nu ar fi suplimente,
defineste substante "puternice"
cat timp nu apar pe lista "doping" nu sunt puternice
din cate stiu eu muscletech produce suplimente nutritive nu anabolizante,sau hormoni.
cu bani de pe muscletech prefer sa mi cumpar mancare de buna calitate si ajung de 10 ori mai departe.
Plus ca voi fi si mai sanatos.Ce ii drept la reclame, si la darul de a explica teoretic ce fac produsele lor is number one in lume,pacat ca practic ii ca orice alta firma de nivel mediu!
getting biger,faster,stronger
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|