Sondaj: Cu cine votati in turul II ?
Pagina 1 2 din 2
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 5 dec 2009 19:13 de Macho
PSD a fost la guvernare 10 ani, nu 15, si a facut acelasi lucru pe care l-a facut si PD-L, adica nimic.
Nu au loc alegeri parlamentare ci alegeri prezidentiale.
E vorba de geoana si basescu.
Va reamintesc atributiile presedintelui.
- este garant al independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a Romaniei
- trebuie sa vegheze respectarea Constitutiei
- este reprezentantul Romaniei in politica internationala
- mediator intre puterile din stat: legislativa, executiva si judecatoreasca
Presedintele nu poate sa mentina cota unica de impozitare, nu poate sa mareasca salariile profesorilor - solutii cu care s-a laudat Traian Basescu
Macho, m-am referit strict la trecerea la parlament unicameral nu si la reducerea nr de parlamentari.
Sunt de acord cu reducerea nr de parlamentari.
Un parlament unicameral e mult mai usor de influentat si manipulat.
Multi din aia 84% nici n-au stiut pentru ce voteaza.
Am auzit o tanti mai in varsta, cu batic pe cap spunand ca ea tot pe primarul asta il voteaza. Deci da, multi sunt prosti.
acolo ai uitat ca presedintele e si comandantul fortelor armate si el e presedintele consiliului suprem de aparare a tarii
nu au fost nici 15 nici 10 au fost 12 ani psd...10 ani ai lui iliescu si 2 ani de alianta cu pnl din 2006-2008 cand tot ei au condus defapt...
eu nici nu am vorbit de parlament unicameral eu doar la reducerea numarului de parlamentari m-am referit...
aia care n-au stiut pentru ce voteaza,batranii aia de care zici tu ....cu cine voteaza?ce varsta are electoratul psd si ce varsta are electoratul pdl...si din de unde vin voturile pentru psd si de unde pentru pdl...
ce spui tu despre presedinte ca nu poate sa mentina anumite decizii sunt pur teoretice, dar asa alegi guvernul si oamenii care se pliaza pe proiectul respectiv...
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 5 dec 2009 19:45 de Macho
acolo ai uitat ca presedintele e si comandantul fortelor armate si el e presedintele consiliului suprem de aparare a tarii
nu au fost nici 15 nici 10 au fost 12 ani psd...10 ani ai lui iliescu si 2 ani de alianta cu pnl din 2006-2008 cand tot ei au condus defapt...
eu nici nu am vorbit de parlament unicameral eu doar la reducerea numarului de parlamentari m-am referit...
aia care n-au stiut pentru ce voteaza,batranii aia de care zici tu ....cu cine voteaza?ce varsta are electoratul psd si ce varsta are electoratul pdl...si din de unde vin voturile pentru psd si de unde pentru pdl...
ce spui tu despre presedinte ca nu poate sa mentina anumite decizii sunt pur teoretice, dar asa alegi guvernul si oamenii care se pliaza pe proiectul respectiv...
sa ne mai relaxam un pic ca prea ne-am certat pe-aici -un mesaj de la basescu catre udrea ...sincer nu credeam ca exista asa ceva si ca se poate difuza pe tv o asemenea piesa si videoclip...am ras prima data cand am primit linkul dupa aia mi s-a facut mila
http://www.youtube.com/watch?v=LURkL4oSxkA&feature=related
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
scris pe 5 dec 2009 21:34 de Piper
PSD a fost la guvernare 10 ani, nu 15, si a facut acelasi lucru pe care l-a facut si PD-L, adica nimic.
Nu au loc alegeri parlamentare ci alegeri prezidentiale.
E vorba de geoana si basescu.
Va reamintesc atributiile presedintelui.
- este garant al independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a Romaniei
- trebuie sa vegheze respectarea Constitutiei
- este reprezentantul Romaniei in politica internationala
- mediator intre puterile din stat: legislativa, executiva si judecatoreasca
Presedintele nu poate sa mentina cota unica de impozitare, nu poate sa mareasca salariile profesorilor - solutii cu care s-a laudat Traian Basescu
Macho, m-am referit strict la trecerea la parlament unicameral nu si la reducerea nr de parlamentari.
Sunt de acord cu reducerea nr de parlamentari.
Un parlament unicameral e mult mai usor de influentat si manipulat.
Multi din aia 84% nici n-au stiut pentru ce voteaza.
Am auzit o tanti mai in varsta, cu batic pe cap spunand ca ea tot pe primarul asta il voteaza. Deci da, multi sunt prosti.
ai dreptate dar haideti sa o lasam balta este forum pentru culturisti nu pentru politica sa lasam lucrurile in voia populatiei...vom vedea maine.
ps:Macho nu mai tin minte unde am facut greseli,nu stiu daca le-am facut probabil nu am fost atent oricum intelectul unui om nu se vede din ce a scris el pe un forum unde poate s-a grabit sau nu a fost atent.
Niciodata Plangand , Niciodata Infrant , Mereu Optimist , Totdeauna Culturist
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 6 dec 2009 21:27 de gere
ce ziceti de estimari si rezultatul strans?
Rezultatul e strans, dar totusi, 3 procente diferenta inseamna aprox. 100.000 de alegatori. Cu toate acestea, eu astept rezultatele de maine, dar e putin probabil ca Basescu sa obtina 50%+1.
Daca e sa ne luam dupa discursul lor : Geoana: "am invins" Basescu: "am invins", avem doi presedinti
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 6 dec 2009 21:35 de Macho
Rezultatul e strans, dar totusi, 3 procente diferenta inseamna aprox. 100.000 de alegatori. Cu toate acestea, eu astept rezultatele de maine, dar e putin probabil ca Basescu sa obtina 50%+1.
Daca e sa ne luam dupa discursul lor : Geoana: "am invins" Basescu: "am invins", avem doi presedinti
astea au fost de la ora 19 dar rezultatele astea sunt fara cele din strainatate...totusi mi se pare cam pueril sa zica unu sau altul ca ,,am invins" mai ales ca-i despart cateva zeci de mii de voturi daca era undeva o diferenta de 10-20 la suta era altceva...
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 6 dec 2009 22:02 de gere
astea au fost de la ora 19 dar rezultatele astea sunt fara cele din strainatate...
Chiar si cu cele din strainatate, nu cred ca vom avea alte rezultate decat cele de acum (cu mici diferente). Avem 3 exitpoll-uri care il dau castigator pe Geoana
(cu 2 sau mai multe procente) si 0 care il dau castigator pe Basescu.
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 6 dec 2009 22:18 de Macho
Chiar si cu cele din strainatate, nu cred ca vom avea alte rezultate decat cele de acum (cu mici diferente). Avem 3 exitpoll-uri care il dau castigator pe Geoana
csop a dat 50-50 ,cam asa se da cand e rezultatul asa mic sa nu influenteze opinia publica,insomaru la parlamentare a gresit cu 6%...oricum daca o sa castige psd cum dau sondajele ,au cam facut-o cu mari emotii si nu vad o asa mare victorie a lor,avand in vedere ca au luptat 5 partide contra unui partid...
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
scris pe 6 dec 2009 22:20 de Piper
pai da exitpoll-urile de obicei nu dau gresi,mai ales cand este vorba de 2 candidati,au o marja de eroare de aproximativ 1,5%,acum sa vedem dar sper ca asa va ramane si dupa numararea aceia...sa fim seriosi o Romanie cu Geoana+Antonescu+Johanes va fii mult mai buna decat Basescu+Boc+Udrea...si macho nici basescu in 2004 nu a invins cu cine site ce diferenta:P
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 6 dec 2009 22:26 de Macho
pai da exitpoll-urile de obicei nu dau gresi,mai ales cand este vorba de 2 candidati,au o marja de eroare de aproximativ 1,5%,acum sa vedem dar sper ca asa va ramane si dupa numararea aceia...sa fim seriosi o Romanie cu Geoana+Antonescu+Johanes va fii mult mai buna decat Basesc+Boc+Udrea...
se poate ...timp de 5 ani avem timp sa comentam pe forum...ce fac bine si ce fac rau...
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 7 dec 2009 08:12 de gere
si cu toate ca faceam pe statisticeanul pe aici, cei de la BEC au dat rezultatele pentru 95% din sectile de votare iar rezultatele sunt: 50.43 Basescu si 49.57 Geoana. Ai avut dreptate Macho, exit poll-ul era prea apropiat ca sa fim siguri de victorie.
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 7 dec 2009 10:40 de Macho
si cu toate ca faceam pe statisticeanul pe aici, cei de la BEC au dat rezultatele pentru 95% din sectile de votare iar rezultatele sunt: 50.43 Basescu si 49.57 Geoana. Ai avut dreptate Macho, exit poll-ul era prea apropiat ca sa fim siguri de victorie.
2 din alea 3 institute de sondare unu era comandat de vantu si celalalt de camelia voiculescu....oricum si daca geoana castiga alegerile era un rezultat foarte slab avand in vedere ca au luptat 5 partide contra 1 singur,fara sa mai punem ce campanie anti-basescu au facut...trebuia sa ia minim 60%,dar se pare ca romanii au votat impotriva ,,combinatiilor" facute la varf....
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 7 dec 2009 11:07 de gere
2 din alea 3 institute de sondare unu era comandat de vantu si celalalt de camelia voiculescu....oricum si daca geoana castiga alegerile era un rezultat foarte slab avand in vedere ca au luptat 5 partide contra 1 singur,fara sa mai punem ce campanie anti-basescu au facut...trebuia sa ia minim 60%,dar se pare ca romanii au votat impotriva ,,combinatiilor" facute la varf....
Game over pentru Geoana. Dupa numararea a 99.13% din voturi Basescu are 50.37%. Nu vreau sa stiu prin ce trece Geoana, dupa ce ieri, sarbatorea cu sampanie. Dar, dupa cum spunea, trebuie sa fie fairplay si sa recunoasa ingrangerea.
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 7 dec 2009 11:29 de Macho
Game over pentru Geoana. Dupa numararea a 99.13% din voturi Basescu are 50.37%. Nu vreau sa stiu prin ce trece Geoana, dupa ce ieri, sarbatorea cu sampanie. Dar, dupa cum spunea, trebuie sa fie fairplay si sa recunoasa ingrangerea.
de aceea intotdeauna in viata trebuie sa te bucuri cu masura pana nu stii un lucru sigur,in cazul asta numararea voturilor de BEC...si ca o cireasa pe tort dupa toate gafele lui geoana,acest institut insomar patronat de vantu l-au facut sa para penibil azi pe geoana...daca insomarul dadea rezultat de 50-50 la suta mai ales la o asemenea diferenta il faceau si pe geoana sa fie mai rezervat in declaratii si in atitudine...
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
scris pe 7 dec 2009 13:26 de Piper
de aceea intotdeauna in viata trebuie sa te bucuri cu masura pana nu stii un lucru sigur,in cazul asta numararea voturilor de BEC...si ca o cireasa pe tort dupa toate gafele lui geoana,acest institut insomar patronat de vantu l-au facut sa para penibil azi pe geoana...daca insomarul dadea rezultat de 50-50 la suta mai ales la o asemenea diferenta il faceau si pe geoana sa fie mai rezervat in declaratii si in atitudine...
Asta e...se pare ca tara se va duce de rapa inca 5 ani)...in fine oricum nivelul meu sau al majoritatii nu s-ar fii schimbat din cauza unui presedinte...:-J,eu vroiam doar pentru tara,basescu no sa fie in stare sa formeze un guvern si va fii un dezastru ...pacat de tara asta.
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 7 dec 2009 13:40 de Macho
Asta e...se pare ca tara se va duce de rapa inca 5 ani)...in fine oricum nivelul meu sau al majoritatii nu s-ar fii schimbat din cauza unui presedinte...:-J,eu vroiam doar pentru tara,basescu no sa fie in stare sa formeze un guvern si va fii un dezastru ...pacat de tara asta.
lasa nu o lua asa in tragic,ca nu inflorea romania de era geoana...iti spun eu ca tot aceleasi nemultumiri erau pt ca nu exista solutii minune sa ne creasca brusc nivelul de trai...eu ma intreb oare ce procent lua psd daca nu lua voturile de la pnl,prm,png,udmr...eu zic ca lua maxim 30-35 la suta geoana in turul 2...
|
sus |
|
silviurms
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 7 dec 2009 22:12 de silviurms
lasa nu o lua asa in tragic,ca nu inflorea romania de era geoana...iti spun eu ca tot aceleasi nemultumiri erau pt ca nu exista solutii minune sa ne creasca brusc nivelul de trai...eu ma intreb oare ce procent lua psd daca nu lua voturile de la pnl,prm,png,udmr...eu zic ca lua maxim 30-35 la suta geoana in turul 2...
Poi cum sa nu ia 30-35 % daca Basescu fura tot? Le-a dat cate 50 ron la studentii de la o facultate din bacau pentru un vot ... se pare ca si noua ne place sa fim furati.
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=aV1r5aiA][img]http://www.postimage.org/aV1r5aiA.jpg[/img][/url]
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 7 dec 2009 22:53 de Macho
Poi cum sa nu ia 30-35 % daca Basescu fura tot? Le-a dat cate 50 ron la studentii de la o facultate din bacau pentru un vot ... se pare ca si noua ne place sa fim furati.
toti au dat si de la pdl si de la psd,ba calendare,manusi,cizme,ulei etc si astea au fost la tara mai mult fraudele unde psd e lider fara echivoc...marea lovitura ce a primit-o psd nu e doar ca au pierdut la mustata da au pierdut in alianta cu toate celelalte partide,ceea ce e catastrofal...daca era de furat iti spun eu ca psd,pnl,prm,udmr,png puteau mobiliza mult mai multi oameni decat pdl...este o vorba,,hotii striga hotii"
institutele care au dat rezultate mai mari pt psd au fost un institut comandat de vantu si unu de camelia voiculescu...la o asemenea diferenta se da 50-50 la suta ca si cum a dat al 3-lea institut...interesant e ca la ora 21 n-au reclamat nimic...
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
scris pe 12 mai 2010 20:35 de Piper
toti au dat si de la pdl si de la psd,ba calendare,manusi,cizme,ulei etc si astea au fost la tara mai mult fraudele unde psd e lider fara echivoc...marea lovitura ce a primit-o psd nu e doar ca au pierdut la mustata da au pierdut in alianta cu toate celelalte partide,ceea ce e catastrofal...daca era de furat iti spun eu ca psd,pnl,prm,udmr,png puteau mobiliza mult mai multi oameni decat pdl...este o vorba,,hotii striga hotii"
institutele care au dat rezultate mai mari pt psd au fost un institut comandat de vantu si unu de camelia voiculescu...la o asemenea diferenta se da 50-50 la suta ca si cum a dat al 3-lea institut...interesant e ca la ora 21 n-au reclamat nimic...
Na,eroilor ce mai ziceti...el base cum zicea unu care face parte din aia 5 milioane care ne-au bagat romania in groapa... mai devreme alea alea sper ca traiti bine asai?
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 12 mai 2010 20:58 de Macho
Na,eroilor ce mai ziceti...el base cum zicea unu care face parte din aia 5 milioane care ne-au bagat romania in groapa... mai devreme alea alea sper ca traiti bine asai?
psd ce facea?crezi ca ei aveau alta rezolvare mai buna?
in afara de reducerea pensiilor,si la aia cu pensii mici,eu ca si privat sunt perfect de-acord cu scaderea salariilor celor care lucreaza la stat,pentru belesc cariciu pe salarii de te doare capu,apoi la primarii,la prefecturi,finante,posta plus multe altele sa vezi ce se omoara aia cu lucru,de politisti,pompieri,jandarmi etc nici nu mai zic....
ar trebui ajutati cei privati,sa vezi ce fain te ustura buzunaru cand mergi la sfarsitu lunii si dai cate 5 milioane jumate doar pentru cartea de munca a unui angajat si ala un salar de 1050 ron ,de impozite nici nu mai zic ca iti vine sa plangi cand vezi foile de varsamant,asta e pensie platita cu sudoare cand iti platesti tu din profitu tau cartea de munca plus celelalte....nu cand lucrezi la stat si dintr-un salar de 30-40 de milioane ti se trag contributile la stat,sunt multe posturi inutile la stat,isi plimba hartiile de la unu la altul sa fie si ei ocupati
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 12 mai 2010 23:05 de Gilu
Nu va mai chinuiti sa le gasiti scuze partidelor, iesiti in strada ca asta a mai ramas de facut.
Cum ar fi fost daca nu iesea basescu presedinte?Nu vom stii niciodata, poate mai bine, poate mai rau.
Insa ce e acum e clar rau si responsabili sunt si PD-L si PSD, care in loc sa ia masurile anti-criza la timp, s-au luptat pt functii si interesele clientelei politice cand impreuna conduceau guvernul.
Asta e lumea in care traim, fiecare pt el.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 13 mai 2010 00:50 de Macho
Nu va mai chinuiti sa le gasiti scuze partidelor, iesiti in strada ca asta a mai ramas de facut.
Cum ar fi fost daca nu iesea basescu presedinte?Nu vom stii niciodata, poate mai bine, poate mai rau.
Insa ce e acum e clar rau si responsabili sunt si PD-L si PSD, care in loc sa ia masurile anti-criza la timp, s-au luptat pt functii si interesele clientelei politice cand impreuna conduceau guvernul.
tara ii pe duca de mult,de cand am inceput sa vindem ce-am avut mai de pret,de cand au disparut inteprinderi,fabrici,uzine,mine,combinate siderurgice etc....majoritatea romanilor au dus-o in ultimii ani pe banii intrati in tara de la ,,capsunari" si cei care trimiteau bani de dincolo,100-200 de euro mai cumparau ceva de mancare,problema mare acuma vine cand s-a cam terminat cu lucrul si prin strainatate
de iesit in strada au mai iesit si in 89,atunci se putea face ceva in primii ani dupa revolutie,tara nu era indatoratal,de-acolo a inceput declinul,acum suntem vai de mama noastra,nu prea mai avem ce vinde ca numa asa mai scapam
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 13 mai 2010 07:20 de murphy2
Chestiunea asta cu aliantele postelectorale mi se pare cea mai mare porcarie....merge omu' de buna credinta voteaza cu alesu' lui...si pe urma se trezeste ca alesu a batut palma fix cu ala pe care-l scuipase tot drumu spre sectia de votare.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 13 mai 2010 07:30 de murphy2
Asta e lumea dintotdeauna, o vesnica lupta pentru interese si pentru binele propriu...legea junglei se rescrie in tiparele de oras.
apropo de ultimele 2 chestiuni TRAGICE pentru poulatia asta furata de la Decebal incoace...:
PENSIILE: trebuie gandit un sistem de reducere proprtional cu cuantumul pensiei.; adica nu iei la toti 15% si la ala cu 360 de lei si la ala cu 3600 sau mai mult !...pe praguri nene:
pana la 600 de lei nimic,
intre 600-1000 de ex 5%,
de la 1000-1500 de ex 15%,
de la 1500-2500 de ex 20%
de la 2500 in sus 30%
REDUCEREA SALARIILOR...de acord cu Macho....o belesc muult prea multi si pe salarii babane la stat...dar si aici ar trebui gandit tot pe praguri reducerea. Sa le ia in p.... mea intai la toti mogulii de la regiile autonome, stat...care au mii de euro/luna .
NU EXISTA UNITATE NATIONALA...la dureri si nevoi...ne plangem toti in coltul nostru...trebuie sa se umple trenurile, autobuzele de oameni...ca sa ...nu mai zic...ca sa dam pe astia deoparte si pe cine sa punem ?. . . .
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 13 mai 2010 12:49 de gere
Clar ca nici un partid nu ar fi facut o treaba mai buna sau cel putin nu sesizabil. Totusi, ne meritam soarta, adica noi, poporul, nu meritam mai mult.
Oricat am arunca vina pe conducere (si clar ca o facem pe buna dreptate), trebuie sa ne uitam la noi, cei care scriem aici, la cei din jurul nostru. Suntem in general un popor de oameni puturosi (da, mai sunt si alte popoare, clar), imbratisam coruptia, nu suntem gospodari (cum ne tot laudam), 46% din populatie traieste in mediul rural unde se lucreaza mult (cu exceptia celor alcoolisti, adica majoritatea) dar prost; cautam sa iesim cat mai repede la pensie si pentru asta dam spaga etc etc etc.
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 13 mai 2010 17:58 de murphy2
Clar ca nici un partid nu ar fi facut o treaba mai buna sau cel putin nu sesizabil. Totusi, ne meritam soarta, adica noi, poporul, nu meritam mai mult.
Oricat am arunca vina pe conducere (si clar ca o facem pe buna dreptate), trebuie sa ne uitam la noi, cei care scriem aici, la cei din jurul nostru. Suntem in general un popor de oameni puturosi (da, mai sunt si alte popoare, clar), imbratisam coruptia, nu suntem gospodari (cum ne tot laudam), 46% din populatie traieste in mediul rural unde se lucreaza mult (cu exceptia celor alcoolisti, adica majoritatea) dar prost; cautam sa iesim cat mai repede la pensie si pentru asta dam spaga etc etc etc.
Asta pentru ca poate de cele mai multe X sau dintotdeauna chiar as putea zice...MUNCA in Romanaia a fost prost platita si subevaluata...si atunci a intervenit si intervine la fiecare dintre noi INSTINCTL de CONSERVARE...ne adaptam...dam mai putin, ne reevaluam dorintele in viata...care se reduc...la cele primare: imperechere, conceptie, alimentatie de subzistenta si odihna...muuulta odihna
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|