Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Am si eu nevoie de putin ajutor cu o problemutza!
scris pe 11 iun 2003 08:57 de Anonim
Salut,
Am 20ani, 1.90 si 86kg si am o problema cam de 2 ani cu vergeturile, intrebarea mea este cum pot sa le fac sa nu se mai mareasca, la orice efort facut se maresc si cum stiti si voi dureaza mult pana cand se albesc!
Va multumesc!
|
sus |
|
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
Re: Am si eu nevoie de putin ajutor cu o problemut
scris pe 12 iun 2003 00:05 de CALIGULA
incearca crema ,deoarece cred ca pielea ta nu are destula elasticitate(este de mirat deoarece sa le faci exista 2 motive,slabitBRUSC sau ingrasat BRUSC)de regula femeile care nu isi ingrijesc pielea dupa nastere.Incearca crema .Bafta
Caligula
|
sus |
|
ciprian
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Am si eu nevoie de putin ajutor cu o probl
scris pe 12 iun 2003 21:13 de ciprian
vergeturile se fac si din cauza cresterii rapide in masa musculara nu numai de la slabit sau ingrasat. mie mi-a recomandat cineva Complex-r sau orice altceva care contine zinc
|
sus |
|
killer69
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Am si eu nevoie de putin ajutor cu o p
scris pe 13 iun 2003 01:22 de killer69
Mersi frumos pt sfaturi, crema folosesc si io cu vitamina A si in curand ma apuc sa i-au si niste zinc efervescent!
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: Am si eu nevoie de putin ajutor cu o problemut
scris pe 13 iun 2003 11:05 de mugurel
Salut,
Am 20ani, 1.90 si 86kg si am o problema cam de 2 ani cu vergeturile, intrebarea mea este cum pot sa le fac sa nu se mai mareasca, la orice efort facut se maresc si cum stiti si voi dureaza mult pana cand se albesc!
Va multumesc!
Sincer eu inca nu am vazut o persoana care sa aibe vergeturi si sa nu fi folosit niciodata steroizi anabolizanti. Inclin sa cred ca corpul nu are asemenea manifestari de la o crestere naturala. Daca cumva este si cazul tau, adica daca folosesti asa ceva, ai putea scapa de extinderea lor prin stoparea folosirii acestor substante.
|
sus |
|
JohnnyBravo
Guest
|
scris pe 13 iun 2003 15:56 de JohnnyBravo
ba, eu am prieteni naturali cu vergeturi! in special la insertia pieptului pe humerus/clavicula sau une se insera el.
io (natural) n-am vergeturi...in 8 ani de fiare dar nici crestere exploziva n-am avut (mai putin la inceput).
|
sus |
|
killer69
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 14 iun 2003 09:46 de killer69
Eu n-am luat decat cand am inceput sa trag de fiare acum 3 ani niste proteine Milk&Egg, si am si io o gramada de prieteni care au vergeturi si nu au bagat nimic in ei, e vorba ca e pielea subtire si crapa la orice efort daca nu e hidratata bine.
|
sus |
|
ciprian
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 14 iun 2003 23:12 de ciprian
Mugurel imi pare rau sa te contrazic dar eu am niste vergeturi pe biceps si n-am luat niciodata steroizi iar nici cu suplimentele nu prea ma omor.Mi s-a spus ca au aparut pt ca am crescut repede( 8cm in 1,5 ani la brat).
|
sus |
|
killer69
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 15 iun 2003 20:21 de killer69
Din curiozitate vreau si io sa te intreb daca mai sunt inca rosii, ca la mine se inrosesc la loc daca ma apuc sa trag din nou si cresc in dimensiuni!
Mugurel imi pare rau sa te contrazic dar eu am niste vergeturi pe biceps si n-am luat niciodata steroizi iar nici cu suplimentele nu prea ma omor.Mi s-a spus ca au aparut pt ca am crescut repede( 8cm in 1,5 ani la brat).
|
sus |
|
ciprian
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Am si eu nevoie de putin ajutor cu
scris pe 15 iun 2003 21:43 de ciprian
e normal sa ramana rosii atata timp cat tragi tare
|
sus |
|
mugurel
|
Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu nevoie de putin ajuto
scris pe 16 iun 2003 07:30 de mugurel
Mai baieti, eu am spus ca nu am vazut, nu ca nu ar exista persoane care nu s-au dopat si au vergeturi. Acum probabil ca acestea sunt cazuri mai rare si sigur nu provin din randul ectomorfilor.
Sper ca nu va suparati ca extrapolez plecand de la persoana proprie, cei pe care ii antrenez si stiu ce iau si cei pe care ii vad zi de zi la sala si le urmaresc evolutiile. Cam asa mi-am format aceasta idee, care zic eu ca totusi nu e departe de realitate. Probabil persoanele endomorfe, care au deja niste dimensiuni mai mari ale grosimii segmentelor (prin grosimea oaselor si existenta unui strat de grasime), in momentul in care trag serios de fiare si muschii se umfla si cresc sa aibe loc aceste rupturi ale pielii deja destul de intinse.
|
sus |
|
ironbutt
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 17 iun 2003 11:13 de ironbutt
mugurel imi permit sa te contrazic la faza asta io nu am luat absolut nimik si tot mi-au aprut vergeturi doctori au spus ca e din cauza cresterii bruste acum depinde si de organism
Va multumesc!
Sincer eu inca nu am vazut o persoana care sa aibe vergeturi si sa nu fi folosit niciodata steroizi anabolizanti. Inclin sa cred ca corpul nu are asemenea manifestari de la o crestere naturala. Daca cumva este si cazul tau, adica daca folosesti asa ceva, ai putea scapa de extinderea lor prin stoparea folosirii acestor substante.
asg
|
sus |
|
AgentNSA
Junior member 10 mesaje
|
Fara titlu
scris pe 18 iun 2003 23:16 de AgentNSA
Da sa stiti si mie mi-au aparut asemenea vergeturi pe brate si tre sa spun ca in momentul cand m-am apucat de fiare asta anul trecut.
Cauza cred ca poate fi datul jos de Kg in timp foarte scurt 12 kg in 6 saptamani...asta si de la alergat si baschet.Acum iar trag de fiare si nu se mai inrosesc cred ca trecerea timpului ajuta si cu niste creme...
|
sus |
|
Big_Boy
Guest
|
scris pe 12 iul 2003 23:15 de Big_Boy
vergeturile se fac si din cauza cresterii rapide in masa musculara nu numai de la slabit sau ingrasat. mie mi-a recomandat cineva Complex-r sau orice altceva care contine zinc [blue]Shi te'au ajutat produsele care contzin zinc? [/blue]
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Am si eu nevoie de putin ajutor cu
scris pe 13 iul 2003 09:52 de madbog
vergeturile se fac si din cauza cresterii rapide in masa musculara nu numai de la slabit sau ingrasat. mie mi-a recomandat cineva Complex-r sau orice altceva care contine zinc [blue]Shi te'au ajutat produsele care contzin zinc? [/blue]
vergeturile nu se pot trata definitiv decat prin operatii estetice
in afara de tratamentele traditionale(diferite creme)..care duc la albirea vergeturilor se mai foloseste si tratamentul cu laser care are acelasi efecte dar pe un timp mult mai scurt si cu costuri mai ridicate
|
sus |
|
dj-bobo
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu nevoie de putin a
scris pe 13 iul 2003 21:58 de dj-bobo
Mai baieti, eu am spus ca nu am vazut, nu ca nu ar exista persoane care nu s-au dopat si au vergeturi. Acum probabil ca acestea sunt cazuri mai rare si sigur nu provin din randul ectomorfilor.
mugurele frate, trebuie sa te contrazic aici.
eu sunt cat se poate de ectomorf si am vergeturi f multe dinainte de a ma apuca de "fiare"
acum tre sa mai zic ca am si vreo 2 m dar important este ca vergeturile apar si de la cresterea rapida in inaltime nu numai in masa
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu nevoie de put
scris pe 13 iul 2003 22:33 de madbog
eu sunt cat se poate de ectomorf si am vergeturi f multe dinainte de a ma apuca de "fiare"
acum tre sa mai zic ca am si vreo 2 m dar important este ca vergeturile apar si de la cresterea rapida in inaltime nu numai in masa
cat inseamna pentru tine crestere rapida in inaltime?
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu nevoie de
scris pe 13 iul 2003 23:20 de madbog
cat inseamna pentru tine crestere rapida in inaltime?
ce inseamna pentru tine crestere rapida in inaltime?
|
sus |
|
mugurel
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu nevoi
scris pe 14 iul 2003 08:18 de mugurel
Pt dj-bobo:
Imi cer scuze, se pare ca aveti mare dreptate. Ma refeream la oamenii care in mod normal (fara sa traga de fiare) nu au asemenea probleme. Dar se pare ca nu este nici o regula aici. M-am inselat. Era o observatie generalizatoare din subiectii pe care-i vazusem eu.
Pt madbog:
Fratele meu, aproape in fiecare zi editez mesajele tale fiindca balaresti "quote"-le alea. E asa de greu ? Cand dai "raspunde" iti apare mesajul celui care ii raspunzi incadrat de "quote" la inceput si "/quote" la sfarsit. (am folosit ghilimele pt ca nu puteam sa pun [] pentru ca balaream postul). Lasa-le frate asa cum sunt si o sa iasa bine.
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu n
scris pe 14 iul 2003 12:35 de madbog
Pt dj-bobo:
Imi cer scuze, se pare ca aveti mare dreptate. Ma refeream la oamenii care in mod normal (fara sa traga de fiare) nu au asemenea probleme. Dar se pare ca nu este nici o regula aici. M-am inselat. Era o observatie generalizatoare din subiectii pe care-i vazusem eu.
Pt madbog:
Fratele meu, aproape in fiecare zi editez mesajele tale fiindca balaresti "quote"-le alea. E asa de greu ? Cand dai "raspunde" iti apare mesajul celui care ii raspunzi incadrat de "quote" la inceput si "/quote" la sfarsit. (am folosit ghilimele pt ca nu puteam sa pun [] pentru ca balaream postul). Lasa-le frate asa cum sunt si o sa iasa bine.
o sa ma stradui sa nu le mai"balaresc"
|
sus |
|
dj-bobo
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si
scris pe 14 iul 2003 21:09 de dj-bobo
de cand am terminat clasa a 8-a si pana pe la jum clasei a 9-a am crescut 13 cm
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am
scris pe 14 iul 2003 22:03 de madbog
de cand am terminat clasa a 8-a si pana pe la jum clasei a 9-a am crescut 13 cm
zi-ne si noua ce ai mancat:O
inseaman ca ai crescut cam 2 cm pe luna
intradevar de la asta ti se trag vergeturile
poti sa-mi spui pe ce parti ale corpului ti-au iesit ca sunt curios la cresterea in inaltime..adik in lungime unde se fisureaza pielea
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|