Pagina 1 2 din 2
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: UNDE ne du
scris pe 25 iul 2010 17:52 de curatenie
Pentru un om sanatos, suplimentele de calitate nu au absolut nici un efect negativ.Sunt si suplimente de foarte slaba calitate cum este Jumbo Mass, Total Mass 4200 sau XXL Pro (variantele de acu' cativa ani, pt ca cele de acum evident nu le-am mai incercat) care pot avea efecte precum diaree sau crampe abdominale, varsaturi, etc...Si din cei care au folosit, multi au avut aceste probleme, chiar foarte multi, nu doar eu.
Eu ala BOLNAVU , am aflat pana la urma ca am HEPATITA B... asa ca era si normal sa mi fie rau de la orice. Totusi aveti grija ca eu cred 100% ca da le suplimente am facut-o
No more chemical powder.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: UNDE n
scris pe 25 iul 2010 19:56 de Gilu
Totusi aveti grija ca eu cred 100% ca da le suplimente am facut-o Si asta cred ca ceva medic priceput ti-a spus-o.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: UN
scris pe 26 iul 2010 15:19 de robert1239
Si asta cred ca ceva medic priceput ti-a spus-o..... Si eu cred la fel.
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 15:52 de murphy2
Eu ala BOLNAVU , am aflat pana la urma ca am HEPATITA B... asa ca era si normal sa mi fie rau de la orice. Totusi aveti grija ca eu cred 100% ca da le suplimente am facut-o
hepatita B o puteai lua doar prin ace contaminate, de la stomatolog, contacte sexuale cu pers purtatoare deja si de la mama prin placenta...atat....
citeste despre boala cu care ai fost diagnosticat inainte sa scoti prostii pe gura si sa sperii lumea si in special pers la fel de nestiutoare si/sau ignorante ca tine.
multa sanatate ...
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 20:20 de curatenie
Mai oameni, oi fi avuto, oi fi luato, insa totdeauna perioada cand luam suplimente ma simteam ca dracu.Balonari,probleme la stomac,`sari peste mese cand le bei pt ca dureaza si la ele digestia, si luand mult apare intoxicatia de la coloranti si tot felul de substante din ele, mai ales ca euam luat Super Pump si Amino Liquizi(universal) iar de la ele mio inceput mie greturile si restu. Aminoliquid parca beeam motorina. Unele din ele nus tocamai tolerabile.
ORICUM NU TE TEME CA DIN CAUZA MEA NU VOR MAI CUMPARA ALTII SUPLIMENTE. Mai ales ca fara ele nu te faci mare...iti dai tu seama, Sunt INDISPENSABILE.
Eu din ele recomand sa se mearga pe Whey de vanilie simplu fara carbo aia scarbosi si glutamina... de la astea nu se va intampla nik la nimeni zic eu
No more chemical powder.
|
sus |
|
robert1239
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 29 iul 2010 16:58 de robert1239
Mai oameni, oi fi avuto, oi fi luato, insa totdeauna perioada cand luam suplimente ma simteam ca dracu.Balonari,probleme la stomac,`sari peste mese cand le bei pt ca dureaza si la ele digestia, si luand mult apare intoxicatia de la coloranti si tot felul de substante din ele, mai ales ca euam luat Super Pump si Amino Liquizi(universal) iar de la ele mio inceput mie greturile si restu. Aminoliquid parca beeam motorina. Unele din ele nus tocamai tolerabile.
ORICUM NU TE TEME CA DIN CAUZA MEA NU VOR MAI CUMPARA ALTII SUPLIMENTE. Mai ales ca fara ele nu te faci mare...iti dai tu seama, Sunt INDISPENSABILE.
Eu din ele recomand sa se mearga pe Whey de vanilie simplu fara carbo aia scarbosi si glutamina... de la astea nu se va intampla nik la nimeni zic eu Daca zici tu...
|
sus |
|
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
scris pe 29 iul 2010 20:37 de Tarzanel
curatenie, dupa mesajul lasat de macho...mi-ar fi fost rusine sa mai zic ceva... si pastrand acelasi "tacam".
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 1 aug 2010 18:17 de curatenie
curatenie, dupa mesajul lasat de macho...mi-ar fi fost rusine sa mai zic ceva... si pastrand acelasi "tacam".
Mam bagat bagat in jocu asta nu am ce face, dar daca vreiti hai sa vb si de alceva, cum ar fi Emil Boc si Mos Craciun
No more chemical powder.
|
sus |
|
wolty
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: UNDE ne du
scris pe 26 aug 2010 16:34 de wolty
pana la urma dupa ce-am tratat cu toti doctori total deplasati de pe la noi,mi-am facut un test de hepatita, si mia iesitc a am hep B, asadar ficatu intoxicat probabil de la supl de vitamine in special caci ele sunt mai toxice, decat proteinel/carbohidratii... asadar eu ca patit VA RECOMAND MULTA ODIHNA si pauze de la suplimentele cu vitamine mai ales vara.
ma omule hepatita b se transmite prin contact sexual si sange
te'ai **** cu proteinele sau ce naiba?!
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 4 sep 2010 16:38 de dolphspeed99
Deci: intaresc ce ai zis murphy2 despre modalitatile de contactare a hepatitei B. Zici ca te simteai naspa cand luai suplimente? Pai e normal, toate suplimentele, ca si mancarea, trec prin ficat (printre altele). Deci tu nu poti lua suplimente din cauza bolii, dar sub nici o forma nu poti spune ca suplimentele ti-au cauzat boala. Orice forma de hepatita (A, B sau C) se trateaza cu regim medicamentos, precum si DIETA!!! Eu am avut hepatita A si, teoretic, toata viata nu am voie sa mananc gras sau prajeli. Hepatita B este o forma mult mai grava decat hepatita A, deci mi se pare normal sa ai mult mai multe restrictii in ceea ce priveste alimentatia. Asa ca nu mai improsca fara motiv suplimentele, nu ele sunt de vina pt faptul ca nu le tolerezi. Insa sunt sigur ca iti vor agrava situatia daca continui sa le consumi.
Multa sanatate iti doresc!
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 4 sep 2010 17:19 de georgik
si un prieten de al meu avea niste junghiuri in spate destul de grave,palpitatii etc.
RECOMANDAREA:Nu mai lua proteine ca o sa ajungi pe targa(fix aceasta exprimare)
Pana la urma a ajuns la un psiholog si s-a constatat ca avea atacuri de panica.
Din moment ce te-ai dus la spital cu niste afectiuni clar doctorul(majoritatea nici nu se pricep la suplimente ) ti-a recomandat sa incetezi cu ele.Doar nu incepea sa iti enumere ce sa iei de la Weider,ON sau mai stiu eu ce.Prefera riscul minim si sa iti zica NU.
Este foarte probabil ca unele din suplimentele pe care le-ai bagat(ca pana la urma nu suntem siguri ce ai bagat) sa fi agravat unele dintre afectiunile pe care le ai asta nu inseamna ca le-a si declansat.
Spre exemplu am o matusa care sufera de cancer la san iar proteinele ii sunt indicate in nr minim .Asta nu inseamna ca daca practica spre exemplu culturism si lua o proteina izolata iar starea i se agrava,a 2 zi tragea concluzia ca whey gold i-a cauzat cancerul.
In concluzie DE ACEEA este bine ca inainte sa incepem o dieta,sau un program ,oricare ar fi acela,cu suplimente sau fara ,regim strict etc . este bine sa facem un set de analiza inainte !!! cum ziceai pe majoritatea suplimentelor scrie ,la recomandarea doct,consult etc. TOCMAI de aia ,ca sa nu aibe contraindicatii in cazul tau,ca doar nu suntem toti la fel.
P.S:nu ma antrenez cu suplimente(nu ca mi-ar fi frica sa fac hepatita)
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
scris pe 6 sep 2010 19:37 de silvyuj
si un prieten de al meu avea niste junghiuri in spate destul de grave,palpitatii etc.
RECOMANDAREA:Nu mai lua proteine ca o sa ajungi pe targa(fix aceasta exprimare)
Pana la urma a ajuns la un psiholog si s-a constatat ca avea atacuri de panica.
Din moment ce te-ai dus la spital cu niste afectiuni clar doctorul(majoritatea nici nu se pricep la suplimente ) ti-a recomandat sa incetezi cu ele.Doar nu incepea sa iti enumere ce sa iei de la Weider,ON sau mai stiu eu ce.Prefera riscul minim si sa iti zica NU.
Este foarte probabil ca unele din suplimentele pe care le-ai bagat(ca pana la urma nu suntem siguri ce ai bagat) sa fi agravat unele dintre afectiunile pe care le ai asta nu inseamna ca le-a si declansat.
Spre exemplu am o matusa care sufera de cancer la san iar proteinele ii sunt indicate in nr minim .Asta nu inseamna ca daca practica spre exemplu culturism si lua o proteina izolata iar starea i se agrava,a 2 zi tragea concluzia ca whey gold i-a cauzat cancerul.
In concluzie DE ACEEA este bine ca inainte sa incepem o dieta,sau un program ,oricare ar fi acela,cu suplimente sau fara ,regim strict etc . este bine sa facem un set de analiza inainte !!! cum ziceai pe majoritatea suplimentelor scrie ,la recomandarea doct,consult etc. TOCMAI de aia ,ca sa nu aibe contraindicatii in cazul tau,ca doar nu suntem toti la fel.
P.S:nu ma antrenez cu suplimente(nu ca mi-ar fi frica sa fac hepatita)
nici eu nu ma antrenez cu suplimente!obisnuiesc sa folosesc gantere,haltere,chestii de astea...
DAMN!
|
sus |
|
ioneldinamov
Senior member 125 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: UNDE ne duc SUPLIMENTELE!?
scris pe 9 sep 2010 16:11 de ioneldinamov
nu te supara pe mine dar din cate am citit eu ai bagat suplimete in tine ca un spart, si mai banuiesc ca nu aveai o alimentatie prea buna daca ai facut ulcer
daca nu iti plac suplimentele nutritive, ia ca mine seminte de in. fulgi de ovaz etc
Nu renunta la visul tau. Indiferent daca esti norocos si se vor vedea rezultate imediat sau trebuie sa muncesti din greu, nu trebuie sa te dai batut. Perseverenta isi va spune cuvantul!
|
sus |
|
Desdemones
Newbie 8 mesaje
|
Re: UNDE ne duc SUPLIMENTELE!?
scris pe 10 oct 2010 15:20 de Desdemones
Deci uite cum sta treaba . in primul rand nu glumesc. In 2004 luasem de la redis, si imi facea rau pt ca aveau gust naspa, insa anu asta am inceput prin februarie, cu un Ultra Whey Universal, apoi Syntha, apoi WHEY dela ON,si cat am luat concentrate, nu mia fost rau, ma deranja poate la stomac.Apoi vazand ca nu am rez. cu ele am trecut pe gainere, si am mers o per buna fara probleme pe Torrent. Ei deaci in colo am luat SUPER PUMP,amino liquid de la universal, si de al astea mia inceput greata. O greata nu cu voma dar miera rau.Insa capac mia pus o portie bauta de proba de la cineva de Gain fast(am vomitato),...am luat apoi True MASS care dupa prima portie atat lam mai laudat pe la sala cai delicios etc etc, ca mai tarziu sa nui mai simt gustu pur si simplu, asa de tare ma afectase la fiere si restu organelor care produc greata asta.Am mai luat dela ON Vitamine, Omega 3,ZMA, am luat multe chestii anu asta pe care leam dat si de pomana cand mam externat. Si sa stiti ca luam o portie maxim pe zi din ele. Nu abuzam....Ma celor care le prieste sa iei tata ce vor, eu dupa o discutie serioasa du doctoru, m-a lamurit cu suplimentele astea ce si cum, insa nici nu era nevoie caci mam convins sg in cei 24 ani ai mei in care am luat mereu vitamine sau cate ceva insa nam vazut niciodata rezultatele care mi le da un regim adecvat si cure cu legume,fructe. Am fost plecat in italia un an jumate iar acolo nam bagat o pastila de niciun fel in gura,mam simtit bine tot timpu,paote si felul in care mancam la ore fixe etc etc, dar poate si faptul ca nu am mai zapacit organismu cu prafuri.Asadar fiti realisti, daca spuneti ca totui acu cu chimicale de ce sa mai bagam altele cu borcanu.Macar mai faceti o pauza sa vedeti cum reactioneaza oragismu, pt ca la o luna deupa ce nam mai luat miera mai rau. MULTA SANATATE. nu-mi mai cereti alte detalii pt ca fiecare,face ce vrea,recunosc ca miera greu fara ele, si va inteleg,insa acu dupa antrenament eu beau 500 grame de suc de morcov si sfecla rosie, iar de la astea chiar simt ca ma regenereaza, pe cand alea parca mai tare ma doborau.Mancati ce vreti!!!!
Pai nene,tu ai o problema ,esti gretos.Nu vad problema.Eu de exemplu nu ma inteleg bine cu produsele din zer,dar Gain Fast iau de ceva timp si nu am o problema,asta e altceva e vorba de compatibilitate,dar tu ai o problema cu glanda ,daca zici ca vomiti.Las-o-ncolo de treaba ca i-ai speriat pe astia aici.Cum sa ajungi in spital de la vitamine naturale daca esti sanatos.?
Desdemones
|
sus |
|
whoknows
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 23 oct 2010 18:41 de whoknows
ce parere aveti dspre firma de suplimente Hansa, merita incredere?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 23 oct 2010 23:07 de Gilu
ce parere aveti dspre firma de suplimente Hansa, merita incredere? Stiu ca a disparut de mult de pe piata noastra.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
whoknows
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 24 oct 2010 00:43 de whoknows
Stiu ca a disparut de mult de pe piata noastra.....
eu sunt din Basarabia, si antrenorul mi-a propus Gainul American Weight de la Hansa... eu m-am uitat sceptic
Editat de whoknows pe 24 oct 2010 00:44
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 24 oct 2010 09:40 de Gilu
eu sunt din Basarabia, si antrenorul mi-a propus Gainul American Weight de la Hansa... eu m-am uitat sceptic Rau nu poate fi, are 75% carbs si 20% proteine, deci isi face treaba.
Sunt insa multe alte variante mai bune.
Intrati aici=>
|
sus |
|
whoknows
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 24 oct 2010 12:24 de whoknows
Rau nu poate fi, are 75% carbs si 20% proteine, deci isi face treaba.
Sunt insa multe alte variante mai bune.
ok. thanks
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 2 nov 2010 22:41 de Guest
ok. thanks
Sal, mai..toti v-ati dat cu parerea, dar nimeni nu- s-a gandit -din ignoranta scuze- sa-i spuneti omului sa ia ceva de proetctie a ficatului, ex -nu fac reclama, LIV 52 din plante indiene,esentiale,hepatoprotect..asta ptr ca si eu am avut acum 6 ani hepatita B si totusi, trag d efiare..
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 nov 2010 00:13 de Gilu
dar nimeni nu- s-a gandit -din ignoranta scuze- sa-i spuneti omului sa ia ceva de proetctie a ficatului Totdeauna trebuie sa tii cont cu cine stai de vb....Cum si cat il duce capu' si in functie de asta, daca are rost sa intri in amanunte sau nu.Eu unul am considerat de la un momentdat ca imi bat gura degeaba...unii au gandirea limitata pur si simplu.
Intrati aici=>
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 3 nov 2010 07:35 de georgik
Sal, mai..toti v-ati dat cu parerea, dar nimeni nu- s-a gandit -din ignoranta scuze- sa-i spuneti omului sa ia ceva de proetctie a ficatului, ex -nu fac reclama, LIV 52 din plante indiene,esentiale,hepatoprotect..asta ptr ca si eu am avut acum 6 ani hepatita B si totusi, trag d efiare..
concluzia:ia liv52 sa nu faci hepatita B
ps:glumesc
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
MRmuscle
Junior member 25 mesaje
|
scris pe 4 nov 2010 11:34 de MRmuscle
Si eu am facut gastrita dar nu de la suplimente de la o bacterie care provoaca si ulcer asa ca stati linistiti in privinta stomacului a ficatului este altceva
wu
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 22 nov 2010 11:06 de Guest
Si eu am facut gastrita dar nu de la suplimente de la o bacterie care provoaca si ulcer asa ca stati linistiti in privinta stomacului a ficatului este altceva
Da pai am facut niste analize mai aprofundate la bucuresti. si miau gasit si helicobacter pylory.Sincer acolo intalnisem cirozati in ultimu hal si nu se plangeau ca lear fi rau de la efort sau de la mancaruri un pic grase gen lactate ...
|
sus |
|
gigea
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 5 feb 2011 18:55 de gigea
Deci uite cum sta treaba . in primul rand nu glumesc. In 2004 luasem de la redis, si imi facea rau pt ca aveau gust naspa, insa anu asta am inceput prin februarie, cu un Ultra Whey Universal, apoi Syntha, apoi WHEY dela ON,si cat am luat concentrate, nu mia fost rau, ma deranja poate la stomac.Apoi vazand ca nu am rez. cu ele am trecut pe gainere, si am mers o per buna fara probleme pe Torrent. Ei deaci in colo am luat SUPER PUMP,amino liquid de la universal, si de al astea mia inceput greata. O greata nu cu voma dar miera rau.Insa capac mia pus o portie bauta de proba de la cineva de Gain fast(am vomitato),...am luat apoi True MASS care dupa prima portie atat lam mai laudat pe la sala cai delicios etc etc, ca mai tarziu sa nui mai simt gustu pur si simplu, asa de tare ma afectase la fiere si restu organelor care produc greata asta.Am mai luat dela ON Vitamine, Omega 3,ZMA, am luat multe chestii anu asta pe care leam dat si de pomana cand mam externat. Si sa stiti ca luam o portie maxim pe zi din ele. Nu abuzam....Ma celor care le prieste sa iei tata ce vor, eu dupa o discutie serioasa du doctoru, m-a lamurit cu suplimentele astea ce si cum, insa nici nu era nevoie caci mam convins sg in cei 24 ani ai mei in care am luat mereu vitamine sau cate ceva insa nam vazut niciodata rezultatele care mi le da un regim adecvat si cure cu legume,fructe. Am fost plecat in italia un an jumate iar acolo nam bagat o pastila de niciun fel in gura,mam simtit bine tot timpu,paote si felul in care mancam la ore fixe etc etc, dar poate si faptul ca nu am mai zapacit organismu cu prafuri.Asadar fiti realisti, daca spuneti ca totui acu cu chimicale de ce sa mai bagam altele cu borcanu.Macar mai faceti o pauza sa vedeti cum reactioneaza oragismu, pt ca la o luna deupa ce nam mai luat miera mai rau. MULTA SANATATE. nu-mi mai cereti alte detalii pt ca fiecare,face ce vrea,recunosc ca miera greu fara ele, si va inteleg,insa acu dupa antrenament eu beau 500 grame de suc de morcov si sfecla rosie, iar de la astea chiar simt ca ma regenereaza, pe cand alea parca mai tare ma doborau.Mancati ce vreti!!!!
frate...., poate tu te-ai imbolnavit pt ca nu suportai gustul lor si tot le luai...asta duce la hepatita...si altele..nu stiu , dar zic si eu ..:-??..eu iau si n-am nimic
|
sus |
|
robert1239
|
scris pe 5 feb 2011 20:43 de robert1239
frate...., poate tu te-ai imbolnavit pt ca nu suportai gustul lor si tot le luai...asta duce la hepatita...si altele..nu stiu , dar zic si eu ..:-??..eu iau si n-am nimic Mai bine nu postai )
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|