Pagina 1 din 1
sTilL
Veteran member 206 mesaje
|
Ginecomastie sau Lipomastie?
scris pe 21 iun 2010 15:09 de sTilL
Salut,am si eu e porblema cu pieptul in special cu sfarcurile...
-am 17 ani,1,73..80kg..
-dar nu stiu de ce am sfarcurile bombate..iesite afara..pe cand alti baieti le au plate..fara nici o problema..
-mai e o chestie..cand e frig afara se strange sfarcu si se face normal..asa imi place:X..dar nu ramane cand se face cald revine la loc...
ma simt incomod..la strand..sau cand trebuie sa dau tricoul jos..plus ca trebe sa port tricou mai larg sa nu iasa in evidenta starcu..
-am uploadat niste poze..va rog fara 'misto'
-Multumesc
http://img139.imageshack.us/img139/4580/83175580.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/1439/69436642.jpg
http://img682.imageshack.us/img682/7251/19957605.jpg
-deci grasime..sau care este problema cu sfarcurile
ps:Nu ma doare absolut delok..
Din poze pare a fi mai mult lipomastie. Nu sunt medic si e mai greu sa iti dai seama din poze. Daca vrei sa fii 100% sigur poti merge la un medic, faci un control si iti spune exact ce ai. In felul asta te linistesti si sti cum sa "ataci" problema.
Daca e lipomastie se poate remedia. Antrenamente cu greutati de 3-4 ori pe saptamana, antrenamente cardio (frecventa si intensitatea o stabilesti tu), regim alimentar. Scazi treptat caloriile, incepi sa faci antrenamente cardio. Un arzator de grasimi ar putea fi de folos daca exista posibilitatea de a administra nu ezita, dar alimentatia e baza. Nu te baza pe exercitii minunesuplimente minune, multa munca si poti reusi altfel pierzi timpul. Alimentatie, odihna si antrenament facute cum trebuie si dupa cateva luni de zile ar trebui sa vezi rezultate satisfacatoare.
Daca e ginecomastie nu prea poti sa faci mare lucru. Ori astepti sa se retraga (in multe cazuri ginecomastia se formeaza in adolescenta si dispare odata cu trecerea timpului) ori consulti un medic si poti ajunge la operatie estetica. Din cate am citit pe internet costul unei operatii poate fi destul de mare (1000-1500 E), poate e gresita informatia, nu stiu. Poti afla daca mergi la medic. Oricum ar fi asta trebuie sa fie ultima solutie(operatia).
In ambele cazuri ar trebui sa te preocupe alimentatia, antrenamentele si odihna.
Succes!
|
sus |
|
Wyl
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Ginecomastie sau Lipomastie?
scris pe 22 iun 2010 01:37 de Wyl
Data fiind varsta la care esti, tind sa cred ca este ginecomastie, evident din cauza unui dezechilibru hormonal.Astfel de probleme apar des in randul celor care se afla la pubertate.Urmeaza sfatul lui Still si vezi cum merg lucrurile.
nu stiu...sigur daca este ginecomastie..pentru ca nu ma doare,si din cate stiu daca ai ginecomastie devine foarte sensibil,intepator..
in fine..medicul de familie ar putea sa isi dea seama?
si daca e lipomastie?cum scap
pe mine ma deranjeaza 'sfarcu' sta iesit in afara..nu cum ar trebui..dar cand e frig afara se face super fain..oare dc?
multumesc pentru raspunsuri!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Ginecomastie sau Lipomastie?
scris pe 22 iun 2010 08:15 de Gilu
si daca e lipomastie?cum scap
Sa inteleg ca ti s-a parut prea lung postul lui Still si nu l-ai citit.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Ginecomastie sau Lipomastie?
scris pe 4 iul 2010 18:41 de zeberdee
Poti sa incerci ce ti-a spus still, dar nu va fi usor sa scapi de ea. Iti recomand un consult la o clinica privata(pt ca la stat n-ai sanse)si ti se va comunica cea mai buna solutie.
Am vazut cazuri mult mai grave, deci poate scapi doar cu o lipoaspiratie, ceea ce nu te va curata de bani si iti va scuti o gramada de timp si efort
|
sus |
|
Alejandro
Newbie 1 mesaje
|
Re: Ginecomastie sau Lipomastie?
scris pe 17 aug 2010 11:53 de Alejandro
Salut.
Ai aflat ceva? Ce este pana la urma?
MS
|
sus |
|
aiurEah
Senior member 62 mesaje
|
Re: Re: Ginecomastie sau Lipomastie?
scris pe 17 aug 2010 12:50 de aiurEah
Aceasi problema... mie m-i se pare doar o problema de moment din cauza pubertatii, dar si grasimilor(alimentatia), am umblat si pe la doctor m-o trimis sa fac niste analize de vreo 4 milioane de lei si un eco care costa 50 lei ceea ce nu am facut. Am mers la sala si am inceput sa fac exxerciti 'aspre' sa transpir cat mai mult si deja se vedea diferenta( adica se micsorau) si tot timpu imi ramaneau pete pe tricou chiar in zona sfarcurilor.
Incearca si u si vei vedea cum sta treaba
Vreau sa invat sa cresc mare.
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: Re: Ginecomastie sau Lipomastie?
scris pe 17 aug 2010 13:12 de robert1239
Aceasi problema... mie m-i se pare doar o problema de moment din cauza pubertatii, dar si grasimilor(alimentatia), am umblat si pe la doctor m-o trimis sa fac niste analize de vreo 4 milioane de lei si un eco care costa 50 lei ceea ce nu am facut. Am mers la sala si am inceput sa fac exxerciti 'aspre' sa transpir cat mai mult si deja se vedea diferenta( adica se micsorau) si tot timpu imi ramaneau pete pe tricou chiar in zona sfarcurilor.
Incearca si u si vei vedea cum sta treaba Si eu am acelasi complex, sunt obsedat de chestia asta.Piept mare, voluminos si in zona aia aspect de femeie.De la anul cand o sa intruu in perioada de definire o sa incerc cu keto cardio si sala.
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Ginecomastie sau Lipomastie?
scris pe 17 aug 2010 18:25 de georgik
Referitor la problema in zona pieptului.
Dragi "camarazi" acesta este motivul pentru care eu m-am apucat de sala.Aveam 92 de kg la 15 ani iar pieptul reprezenta cea mai mare problema.Deci crede-ma inteleg foarte bine de ce te simti rusinat la strand.
Ca sa iti raspund la intrebare eu inainte sa ma apuc de sala era mai vizibila problema decat la tine(MULT MAI) iar prin 3 ani de antrenament si dieta rezultatele sunt uimitoare dar...nu este completa rezolvarea problemei.
Nu CRED ca este ginecomastie iar problema ta cu grasimea de pe pectoralul inferior poate fi rezolvata cu antrenamente corespunzatoare si dieta insa nu si problema sfarcurilor.
Cel putin la concluzia asta am ajuns eu.In cazul tau o operatie este total inutila deorece ar trebui sa iti epuizezi intai toate celalalte optiuni(antrenament..dieta..) inainte sa recurgi la interventii chirurgicale
P.S:anul acesta sunt hotorit sa fac o ultima incercare prin dieta stricta si antrenament daca nu, ma gandesc in iarna serios la o operatie
BAFTA si lasa fanteziile cum ca maine te-ai trezi cu pectorali de admirat dupa o operatie(caz care este imposibil) si apuca-te de MUNCA
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
ionutk
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 9 nov 2010 20:38 de ionutk
si eu le am asa,dar la mine au aparut pe la 14 ani.in februarie fac 17 ani si inca se mai cunosc putin
|
sus |
|
DrW
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 14 nov 2010 14:16 de DrW
de cate ori pe sapataman te barbieresti? Pare mai degraba ginecomastie, nu trebuie sa fie nici voluminoasa nici neaparat sensibila.
I take orders from no one.
|
sus |
|
Adriano205
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 2 ian 2011 19:51 de Adriano205
salut am 18 ani, 1.82m si 75kg si am aceeasi problema.eu ma barbieresc cam de 3 ori p sapt deci parul facial imi creste destul d rpd dar ce legatura are asta cum ginecomastia\lipomastia sau ce o fi problema asta p care o am?multumesc
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
scris pe 3 ian 2011 19:18 de zeberdee
dar ce legatura are asta cu ginecomastia\lipomastia sau ce o fi problema asta p care o am?multumesc
nu are nicio legatura.
|
sus |
|
xdbx
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 15 mar 2011 22:00 de xdbx
a pai da si eu avut aceeasi problema si de obicei toti cei mai grasuti putini au aceasi problema, dar nu intotdeauna. eu am 15 ani, si am reusit putin sa remediez problema. In primul rand trebuie sa lucrezi pentru piept si sa slabesti) prin exercitii cardio...
|
sus |
|
Evollution
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 31 mar 2011 23:27 de Evollution
http://img4.imageshack.us/img4/8549/image102hx.jpg
http://img534.imageshack.us/img534/6062/image100e.jpg
http://img577.imageshack.us/img577/4981/image098h.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/6928/image099ob.jpg
am si eu aceiasi problema de la 15 ani acum am 19
|
sus |
|
Dannyy07
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 10 iun 2011 14:23 de Dannyy07
am 16 ani si am aceeasi pb, am fost la doctor si nu se poate indeparta doar prin operatie chirurgicala . Eu unul ma operez la sfarsitul luni.
|
sus |
|
darkboy
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 2 nov 2011 16:14 de darkboy
am 16 ani si am aceeasi pb, am fost la doctor si nu se poate indeparta doar prin operatie chirurgicala . Eu unul ma operez la sfarsitul luni.
cam kat costa o asfel de operatie?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|