Pagina 1 din 1
Cristi
Guest
|
abdomen
scris pe 7 iul 2003 10:08 de Cristi
Oameni buni, dati-mi si mie un sfat ce sa fac???Am un strat mic de grasime cam de 2 centimetri sub ombilic....si cu toate ca fac abdomene la fiecare antrenament nu am reusit sa-l dau jos.Problema este cu atat mai suparatoare cu cat partea superioara a inceput deja sa se segmenteze de la abdomene (patratele din alea pe abdomen), dar cea inferioara tot asa a ramas.Imi puteti recomanda anumite exercitii?
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: abdomen
scris pe 7 iul 2003 10:40 de madbog
Oameni buni, dati-mi si mie un sfat ce sa fac???Am un strat mic de grasime cam de 2 centimetri sub ombilic....si cu toate ca fac abdomene la fiecare antrenament nu am reusit sa-l dau jos.Problema este cu atat mai suparatoare cu cat partea superioara a inceput deja sa se segmenteze de la abdomene (patratele din alea pe abdomen), dar cea inferioara tot asa a ramas.Imi puteti recomanda anumite exercitii?
fa si aerobic pe langa exercitii..muschii chiar daca cresc de la exercitii ei raman acvoperiti de grasime
|
sus |
|
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
Re: Re: abdomen
scris pe 8 iul 2003 09:36 de CALIGULA
"Problema este cu atat mai suparatoare cu cat partea superioara a inceput deja sa se segmenteze de la abdomene (patratele din alea pe abdomen), dar cea inferioara tot asa a ramas."
Daca deja incepe sa se vada ,dupa parerea mea esti chiar pe drumul bun.Tine-o tot!
Caligula
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: abdomen
scris pe 8 iul 2003 23:48 de madbog
"Problema este cu atat mai suparatoare cu cat partea superioara a inceput deja sa se segmenteze de la abdomene (patratele din alea pe abdomen), dar cea inferioara tot asa a ramas."
Daca deja incepe sa se vada ,dupa parerea mea esti chiar pe drumul bun.Tine-o tot!
eu inainte aveam 11,3% grasime corporala masurata cu un aparat special,iar acum am 14,7 si patratelele mi se cunosc mult mai klumea
|
sus |
|
CALIGULA
|
Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 9 iul 2003 09:16 de CALIGULA
mereu aud de aparatul asta dar sa mor daca stiu unde pot sa imi masor si eu ani de bunastare)
Caligula
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 9 iul 2003 17:04 de madbog
mereu aud de aparatul asta dar sa mor daca stiu unde pot sa imi masor si eu ani de bunastare)
ai putea sa ti-l cumperi..costa in jur de 700 mii...
|
sus |
|
CALIGULA
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 9 iul 2003 18:31 de CALIGULA
de unde?farmacie?tehnica medicala?
Caligula
|
sus |
|
madbog
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 9 iul 2003 21:29 de madbog
de unde?farmacie?tehnica medicala?
sorry..aparatul ala costa aprox 100$...nu 700
o sa ma interesez sa-ti spun de la ce forma e luat.oricum o firma din bucuresti care are reprezentanta si in suceva..poimaine ma duc la sala si intreb
|
sus |
|
drwarp
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 10 iul 2003 00:07 de drwarp
wow, pacat ca nu e doar 700.000
100 $ e cam mult ...
ce se mai putea scrie la subiectul ala ar fi ca muschii ard si ei calorii in repaus, ca sa o zicem asa grosolan, deci cu cat ai mai multa masa musculara pura, la acelasi numar de calorii ingerate .... va "arde" ceva mai mult ....
deci rata metabolismului bazal creste un pic ... ceea ce este bine pe de o parte si rau pe alta
pe de o parte e bine ca se consuma mai multe calorii deci slabesti, insa partea proasta e ca se da jos si masa musculara ....
si ar mai fi de zis ca depinde si ce mananci pentru ca proteinele cresc cu 30 % "metabolismul" comparativ cu glucidele care cresc cu 10 % ...
deci am slabit si doar modificandu-mi alimentatia .... am schimbat concentratele care aveau carbohidrati cu unele care aveau doar proteine (adica o concentratie foarte mare, undeva pe la 90 %) si am inceput (cu acelasi antrenament) sa "dau" usor jos grasimea ... acuma partea mai nasoala e ca nu am crescut in masa .... dar am obtinut ce am vrut ....
drwarp
|
sus |
|
CALIGULA
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 10 iul 2003 00:27 de CALIGULA
da ,dar acum tu ai un obiectiv implinit si poti sa treci la cel de al doilea(masa)
Caligula
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 16 dec 2004 17:56 de Anonim
Salve baieti ..
Eu tot in legatura cu slabitul am o neclaritate. Cum este mai bine, ca sa pot slabi..in special in zona abdominala:
1) sa iau concentrate bogate in proteine.. genu 90%
2) sa nu iau deloc concentrate.. si sa mananc ceva mai putina paine?..lol
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 14 ian 2005 22:18 de Anonim
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 15 feb 2005 21:53 de Anonim
Omului nu cred ca ii mai trebuie dupa atata timp, dar totusi o chestie asa pt altii care mai au problema asta: pe langa abdomenele obisnuite, faceti si invers (stati intinsi pe banca si ridicati picioarele). Nu va mai descriu exercitiile ca le gasiti prin alte locuri, ideea e ca asta solicita mai mult abdomenul inferior care altfel cam sta la cele obisnuite. Si nu uitati ca grasimea o ardeti in alte feluri, nu cu abdomene...
|
sus |
|
coseHD
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 16 feb 2005 02:11 de coseHD
abdomen? numic mai simplu : )
pt partea inferioara ar fi cateva exercitii de genul stai atarnat de o bara si ridici picioarele simultan cam pana depaseste linia paralela cu podeaua si incerci sa tii o secunda acolo.eventual poti incerca cu genunchii la piept din aceasi pozitie in care ararni cu picioarele in jos. alta varianta buna pentru partea inferioara ar fii stai la capatul unei banci si cu picioarele intinse si lipite sau apropiate si ridici picioarele sus cam pana la 60grade dupa care revii la forma inintiala cand stai intins , si repeti. ca sa dai intensitate exercitiului iti recomand sa faci exercitiul cu partener care sa iti loveasca picioarele cand ajungi sus , iar daca nu ai partener pt ex, atunci incearca sa ridici picioarele incet si sa le lasi foarte repede, incearca s anu atingi podeaua, si inca ceva abdomenul se "construieste" cu diet, bafta
http://cosmin.gobeplast.com
|
sus |
|
Umbra
Senior member 88 mesaje
|
scris pe 16 feb 2005 08:09 de Umbra
Sper ca "desfasori" o cativitate aeroba + alimentatie corespunzatoare regimului: sarac in lipide si bogat in proteine... Succes.
greier
|
sus |
|
Umbra
Senior member 88 mesaje
|
Re: Re: Re: abdomen
scris pe 16 feb 2005 08:13 de Umbra
Vedeti ca vinde cineva aparat de masurat grasimea pe forum/fitness. Succes!
greier
|
sus |
|
strongers
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 16 feb 2005 17:13 de strongers
Salve baieti ..
Eu tot in legatura cu slabitul am o neclaritate. Cum este mai bine, ca sa pot slabi..in special in zona abdominala:
1) sa iau concentrate bogate in proteine.. genu 90%
2) sa nu iau deloc concentrate.. si sa mananc ceva mai putina paine?..lol Amindoua variantele tale sa zicem ca merg dar fa si alergare dimineata dupa trezire pe stomacul gol,e suficient 25 de minute .De slabit vei slabi de peste tot nu doar de pe abdomen..!!!Ultimele REZERVE de grasime pe care le vei arde vor fi cele de pe abdomen..asta e.
www.strongers.ro
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|