Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Crestere naturala a musculaturii
scris pe 7 iul 2003 11:13 de Anonim
Ziceti-mi si mie, folosirea de proteine duce la o crestere naturala a musculaturii?Intreb pentru ca am vazut la sala persoane care baga la greu proteine si au muschi matahalosi, nu prea naturali daca ma intelegeti...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: crestere naturala a musculaturii
scris pe 7 iul 2003 22:52 de Anonim
Ziceti-mi si mie, folosirea de proteine duce la o crestere naturala a musculaturii?Intreb pentru ca am vazut la sala persoane care baga la greu proteine si au muschi matahalosi, nu prea naturali daca ma intelegeti... sal ma sunt din severin si as vrea si eu sa stiu daca naposimul este bun de ceva?vali din sev
|
sus |
|
kimyy
Guest
|
Re;probleme legate de naposim
scris pe 7 iul 2003 23:00 de kimyy
Ziceti-mi si mie, folosirea de proteine duce la o crestere naturala a musculaturii?Intreb pentru ca am vazut la sala persoane care baga la greu proteine si au muschi matahalosi, nu prea naturali daca ma intelegeti... sal ma sunt din severin si as vrea si eu sa stiu daca naposimul este bun de ceva?vali din sev
[blue]sunt la inceput de drum si as vrea sa stiu si eu daca naposimul este bun pentru mine,kimyy din severin[/blue])
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: Crestere naturala a musculaturii
scris pe 8 iul 2003 08:12 de mugurel
Ziceti-mi si mie, folosirea de proteine duce la o crestere naturala a musculaturii?Intreb pentru ca am vazut la sala persoane care baga la greu proteine si au muschi matahalosi, nu prea naturali daca ma intelegeti...
Dupa aberatiile pe care le spui, de unde stii cum trebuie sa arate muschii mai naturali ?
De munca multa, ani de zile de sacrificii, etc, nu prea ai auzit, sau crezi ca lenea e ceva foarte natural si foarte raspandit.:|
|
sus |
|
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
Re: Re: Crestere naturala a musculaturii
scris pe 8 iul 2003 09:30 de CALIGULA
Folosirea proteinelor iti asigura existenta pe pamant!Este intrebarea luni!Mugurel premiaza astfel de intrebari!Da culoare aici ....)Naposimul este bun dar folosit la 60-65 de ani>
Caligula
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Crestere naturala a musculaturii
scris pe 10 iul 2003 13:44 de Anonim
Dupa aberatiile pe care le spui, de unde stii cum trebuie sa arate muschii mai naturali ?
De munca multa, ani de zile de sacrificii, etc, nu prea ai auzit, sau crezi ca lenea e ceva foarte natural si foarte raspandit.:|
Da...merci mult pentru sfat.Nu a zis nimeni ca nu vreau sa trag sau ca sunt lenes....atat doar ca sunt incepator si voiam sa ma informez mai bine inainte de a folosi un produs...presupun ca a existat si in evolutia ta un anumit moment cand nu stiai mare lucru despre culturism si ai intrebat pe altii, asa cum fac eu acum...Se pare insa ca unii s-au nascut gata invatati...poti sa te autofeliciti.
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: Re: Re: Crestere naturala a musculaturii
scris pe 10 iul 2003 14:56 de madbog
da mai suplimentele duc la cresterea naturala a musculaturii(acum depinde si de ce intelegi tu prin natural)...daca vrei mai multe detalii sa spui
|
sus |
|
CALIGULA
|
Re: Re: Re: Re: Crestere naturala a musculaturii
scris pe 10 iul 2003 21:49 de CALIGULA
nimeni nu este invatat frate, dar cand arunci o intrebare si dupa aceea mai troznesti o nasolie ,normal ca unii sar sus.In primul rand mai citeste si tu ce este pe net ca tot ai acces la el si cand ai nelamuriri atunci intreaba.tu de curiozitate nu sti ce sunt suplimentele si intrebi deja de steroizi.Ce parere crezi ca ne pot face intrebarile tale?Sanatate !
Caligula
|
sus |
|
CALIGULA
|
napo!
scris pe 10 iul 2003 21:53 de CALIGULA
nimeni nu este invatat frate, dar cand arunci o intrebare si dupa aceea mai troznesti o nasolie ,normal ca unii sar sus.In primul rand mai citeste si tu ce este pe net ca tot ai acces la el si cand ai nelamuriri atunci intreaba.tu de curiozitate nu sti ce sunt suplimentele si intrebi deja de steroizi.Ce parere crezi ca ne pot face intrebarile tale?Sanatate !
Caligula
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: napo!
scris pe 10 iul 2003 22:51 de madbog
nu mai caligula...ala cu muschii naturali se plangea de raspunsuri ...asta cu steroizii nu a mai zis nik
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: Re: napo!
scris pe 11 iul 2003 08:09 de mugurel
Ideea este urmatoarea:
In fiecare zi se apuca de culturism x persoane, care au nevoie de informatie. Este foarte bine ca-si dau seama ca e necesara pentru ca uniii nu-si dau seama.
Si din lene nu cauta singur sa obtina acea informatie, el "intreba" pe internet si daca "internetul" ii raspunde e minunat.
Mai baieti, eu as zice ca dupa ce citesti cel putin jumatate din cateva site-uri, te pui la curent cu termenii, cam stii care-s problemele care se discuta, raspunsurile banale, iti faci o idee si dupa aia daca ai nelamuriri intrebi. Raspunsul la intrebarea ta il gasesti peste tot asa ca d-aia nu ti s-a mai dat o data, plus ca era si o inadvertenta stupida pe acolo.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|