Pagina 1 din 1
ruscumihai
Junior member 29 mesaje
|
Cateva dileme
scris pe 6 mar 2011 20:53 de ruscumihai
Salut, am 18 ani, fac sala de aproximativ 4 luni, am aprox. 1,75, 72 kg.
1. Programul meu:
Luni: piept
Marti: umeri
Miercuri: pauza
Joi: spate
vineri: biceps/triceps
Sambata: picioare (abdomen odata la 2-3 zile)
E bun programul sau trebuie schimbat ? Mai nou fac decat 2 exercitii/4 serii pentru fiecare grupa.
2. Flotarile la paralele(pentru triceps): la inceput nu aveam probleme, sau cel putin nu-mi aduc aminte, acum simt ca-mi explodeaza pieptu de la prima repetare(decat la acest exercitiu). Pozitia este corecta.
3. Am impresia ca stagnez......cateva sfaturi (serii crescatoare/descrescatoare, exercitii, repetari, pauza dintre serii/exercitii) ?
4. Daca mi-ati recomanda ceva pentru crestere nu m-ar deranja.
Va multumesc !
Editat de ruscumihai pe 6 mar 2011 21:01
|
sus |
|
DeLincVenT
Senior member 127 mesaje
|
Re: Cateva dileme
scris pe 6 mar 2011 21:53 de DeLincVenT
Cum 2 EXERCITI la o grupa? poi at cam faci degeaba... tu nici macar nu omori umpic muschiu ca si pleci acasa..
Eu zic ca normal e sa faci 4 exerciti la o grupa a cate 3 seri de repetari prima 10 a doua 8 a treia 6 si la fiecare serie din cele 3 sa pui cat de mult poti sa le faci corect ..
Daca vrei sa pui ceva masa .. GFX.. sau Gold whey ...
Brutalitatea naste respect
|
sus |
|
ruscumihai
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 7 mar 2011 12:09 de ruscumihai
Cum 2 EXERCITI la o grupa? poi at cam faci degeaba... tu nici macar nu omori umpic muschiu ca si pleci acasa..
Eu zic ca normal e sa faci 4 exerciti la o grupa a cate 3 seri de repetari prima 10 a doua 8 a treia 6 si la fiecare serie din cele 3 sa pui cat de mult poti sa le faci corect ..
Daca vrei sa pui ceva masa .. GFX.. sau Gold whey ...
Ok, multumesc pentru sfaturi. Alte pareri ?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 7 mar 2011 23:34 de ricardo
Ok, multumesc pentru sfaturi. Alte pareri ?
...in legatura cu flotarile la paralele, incearca sa stai cat poti de drept, pieptul intra mai mult daca te apleci in fata...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ruscumihai
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 8 mar 2011 19:54 de ruscumihai
...in legatura cu flotarile la paralele, incearca sa stai cat poti de drept, pieptul intra mai mult daca te apleci in fata...
Da stiu, inainte puteam sa fac si triceps si piept. Am vorbit si cu instructorul si mi-a zis ca mai drept de atat n-am cum sa stau. Nu pot sa-mi dau seama care e explicatia, in loc sa-mi fie mai usor acum mor de durere si numai la acest exercitiu
|
sus |
|
favytkd
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 8 mar 2011 20:13 de favytkd
Da stiu, inainte puteam sa fac si triceps si piept. Am vorbit si cu instructorul si mi-a zis ca mai drept de atat n-am cum sa stau. Nu pot sa-mi dau seama care e explicatia, in loc sa-mi fie mai usor acum mor de durere si numai la acest exercitiu
pff....am avut si eu probleme, credeam ca imi rupe pieptu, sternul de fapt, dar acuma nu mai am..nush ce sa zic....
never back down
|
sus |
|
ruscumihai
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 9 mar 2011 08:37 de ruscumihai
pff....am avut si eu probleme, credeam ca imi rupe pieptu, sternul de fapt, dar acuma nu mai am..nush ce sa zic....
Exact asa simt si eu. Ai facut in continuare si ti-a disparut durerea pur si simplu ? Mi-a zis cineva sa fac in continuare sa se intareasca locul ala da mi-a fost frica sa nu ma accidentez sau stiu eu.....
Editat de ruscumihai pe 9 mar 2011 08:38
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 9 mar 2011 11:24 de stefanp
Salut, am 18 ani, fac sala de aproximativ 4 luni, am aprox. 1,75, 72 kg.
1. Programul meu:
Luni: piept
Marti: umeri
Miercuri: pauza
Joi: spate
vineri: biceps/triceps
Sambata: picioare (abdomen odata la 2-3 zile)
E bun programul sau trebuie schimbat ? Mai nou fac decat 2 exercitii/4 serii pentru fiecare grupa.
2. Flotarile la paralele(pentru triceps): la inceput nu aveam probleme, sau cel putin nu-mi aduc aminte, acum simt ca-mi explodeaza pieptu de la prima repetare(decat la acest exercitiu). Pozitia este corecta.
3. Am impresia ca stagnez......cateva sfaturi (serii crescatoare/descrescatoare, exercitii, repetari, pauza dintre serii/exercitii) ?
4. Daca mi-ati recomanda ceva pentru crestere nu m-ar deranja.
Va multumesc ! incearca3ex\3serii pe grupa.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
favytkd
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 9 mar 2011 15:51 de favytkd
Exact asa simt si eu. Ai facut in continuare si ti-a disparut durerea pur si simplu ? Mi-a zis cineva sa fac in continuare sa se intareasca locul ala da mi-a fost frica sa nu ma accidentez sau stiu eu.....
da bineinteles, am facut..am avut probleme, dureri, dar sincer, am tot bagat, si acuma nu mai am probleme...
never back down
|
sus |
|
ruscumihai
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 9 mar 2011 17:41 de ruscumihai
da bineinteles, am facut..am avut probleme, dureri, dar sincer, am tot bagat, si acuma nu mai am probleme...
Ok, de acum o sa bag fara frica. Sper sa-mi treaca.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|