Pagina 1 2 din 2
maxi02
Junior member 21 mesaje
|
Jurnal Maxi
scris pe 20 iul 2011 23:06 de maxi02
Salut,sunt Maxi,14 ani,nu am prea postat pe forumul acesta,de aceea am sa incep un jurnal.
Am 1.65 m si ~53 kg,14% body fat.Programul meu pt slabit arata cam asa
Luni:alergare(seara)+seriile de cardio+poate fotbal
Marti:la fel
Miercuri:antrenament karate
Joi:alergare/serii
Vineri:antrenament karate
Sambata si Duminica odihna
vreau sa incep sa-mi fac o dieta echilibrata care sa fie usor de tinut,ma refer,pretul alimentelor,gatirea lor,etc
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
Re: Jurnal Maxi
scris pe 22 iul 2011 09:53 de Ady20
Maxi si aici te gasesc
Editat de Ady20 pe 22 iul 2011 09:53
|
sus |
|
Xplosive
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 22 iul 2011 19:15 de Xplosive
baiete...nu stiu ce sa zic...dar...nu inteleg de ce aproape toti cei care fac karate sunt asa slabi...
53 kg e putin,ingrasa-te...neaparat...si daca vrei du-te la sala si fa exercitii care nu iti incetinesc cresterea..
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
scris pe 23 iul 2011 12:46 de Ady20
1. Sala nu incetineste cresterea.
2. E user si pe alt forum de culturism si a deschis deja zeci de topicuri cu sfaturi de slabit
|
sus |
|
maxi02
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 25 iul 2011 12:33 de maxi02
baiete...nu stiu ce sa zic...dar...nu inteleg de ce aproape toti cei care fac karate sunt asa slabi...
53 kg e putin,ingrasa-te...neaparat...si daca vrei du-te la sala si fa exercitii care nu iti incetinesc cresterea..
la bf-u meu.... am nevoie
la sala nu pot merge decat de la 15 ani (de la atat ma lasa sala aia)
P.S:acum imi amintesc sa zic,atat aveam la ultima cantarire.....cam acum 2 luni....
Editat de maxi02 pe 25 iul 2011 12:34
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 25 iul 2011 13:04 de basu
la bf-u meu.... am nevoie
la sala nu pot merge decat de la 15 ani (de la atat ma lasa sala aia)
P.S:acum imi amintesc sa zic,atat aveam la ultima cantarire.....cam acum 2 luni....
sporturile astea doua nu se potrivesc. ai de ales. ori unul ori altul. am avut si io cativa ani de santa. a trebuit sa aleg. am ales culturismul. antrenamentele alea pot fi epuizante deci nu poti creste prea mult daca faci asa ceva. cei care fac karate sunt in general slabi. nu lipsiti de calitati fizice dar slabi.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
maxi02
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 12:47 de maxi02
sporturile astea doua nu se potrivesc. ai de ales. ori unul ori altul. am avut si io cativa ani de santa. a trebuit sa aleg. am ales culturismul. antrenamentele alea pot fi epuizante deci nu poti creste prea mult daca faci asa ceva. cei care fac karate sunt in general slabi. nu lipsiti de calitati fizice dar slabi.
si tu esti unul din aia cu teoria Faci sala nu cresti?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 iul 2011 12:49 de basu
si tu esti unul din aia cu teoria Faci sala nu cresti?
nu. daca faci sala cresti . am zis ca daca le combini vei creste cu mare dificultate.
|
sus |
|
maxi02
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 14:37 de maxi02
nu. daca faci sala cresti . am zis ca daca le combini vei creste cu mare dificultate.
surprinde-ma,de ce?
P.S:din articole ce am citit singurul exercitiu de culturism care dauneaza cresterii e presa pt picioare,si asta daca numai o faci gresit.Si sariturile fac bine cresteri....
Editat de maxi02 pe 26 iul 2011 14:39
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 14:59 de Valy_305
surprinde-ma,de ce?
P.S:din articole ce am citit singurul exercitiu de culturism care dauneaza cresterii e presa pt picioare,si asta daca numai o faci gresit.Si sariturile fac bine cresteri....
Mai bine pui mana pe carte copile decat sa iti bati tu capu cu astfel de probleme.
Keep it up.
|
sus |
|
maxi02
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 15:01 de maxi02
Mai bine pui mana pe carte copile decat sa iti bati tu capu cu astfel de probleme.
daca te referi la carte ca "nush" romana.....e vacanta
daca te referi carte ca sa ma mai informez,cam asta fac
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 iul 2011 15:04 de basu
surprinde-ma,de ce?
pt ca un antrenament tip forta in regim de rezistenta este mare consumator de energie. si de aia nu o sa cresti. ti-am spus ca si io am avut o perioada lunga de timp in care m-am tinut de asa ceva si greutatea mea nu trecea de 86 kg la 1,90 m. acu pe aceeasi inaltime am 112 kg. fiare faceam si atunci (evident adaptat nevoilor) fiare fac si acum. nu s-a pus vreodata problema la mine de alimente. ia explica-mi si mie de ce crezi tu ca se intimpla asta? supride-ma!
p.s. exista posibilitatea ca matale sa te referi la crestere in inaltime. evident eu vb despre cea in greutate.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 26 iul 2011 15:09 de Valy_305
daca te referi la carte ca "nush" romana.....e vacanta
daca te referi carte ca sa ma mai informez,cam asta fac
Sa iti explic pe limba ta. Daca faci alt sport in care te fortezi acei muschi sunt tot timpul obositi si nu vor creste.
Keep it up.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 iul 2011 15:17 de basu
Sa iti explic pe limba ta. Daca faci alt sport in care te fortezi acei muschi sunt tot timpul obositi si nu vor creste.
mai pe limba lui ......
|
sus |
|
maxi02
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 23:38 de maxi02
Fatalitate...credeam ca vorbiti de cresterea in inaltime
Editat de maxi02 pe 26 iul 2011 23:38
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 26 iul 2011 23:57 de Valy_305
Fatalitate...credeam ca vorbiti de cresterea in inaltime
Uh in sfarsit am reusit !!!
Keep it up.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 00:38 de ricardo
...poate nu cresti la fel de repede si este nevoie de un efort mai mare, dar sunt destui practicanti de box sau kickbox cu fizic de invidiat iar unul dintre exemple este chiar campionul k1 Alistar Overeem care dupa parerea mea, arata mai mult decat foarte bine...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
maxi02
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 6 aug 2011 20:50 de maxi02
Am revenit azi, am fost in tabara de duminica.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 aug 2011 21:11 de basu
Am revenit azi, am fost in tabara de duminica.
povesteste-ne!
|
sus |
|
maxi02
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 6 aug 2011 21:23 de maxi02
povesteste-ne!
E.... tabara religioasa, dar a fost fain....fete multe. Sunt tare multe de povestit
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 6 aug 2011 22:04 de Valy_305
...poate nu cresti la fel de repede si este nevoie de un efort mai mare, dar sunt destui practicanti de box sau kickbox cu fizic de invidiat iar unul dintre exemple este chiar campionul k1 Alistar Overeem care dupa parerea mea, arata mai mult decat foarte bine...
Asupra lu Overeem planeaza multe suspicii cum ca s-ar dopa ( nu exista teste antidoping in curcuitul k1 ). Ca arata bine nu te contrazic
Keep it up.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 9 aug 2011 00:06 de ricardo
Asupra lu Overeem planeaza multe suspicii cum ca s-ar dopa ( nu exista teste antidoping in curcuitul k1 ). Ca arata bine nu te contrazic
...fara stero nu se face performanta adevarata in culturism, bine de noi ce ne permitem sa fim naturali ( pentru sanatate pe termen lung)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 aug 2011 08:25 de basu
...fara stero nu se face performanta adevarata in culturism, bine de noi ce ne permitem sa fim naturali ( pentru sanatate pe termen lung)...
depinde ce intelege fiecare prin performanata adevarata.
banuiesc ca te gindesti la ceva gen Mr. O.
ms rik! dar aia nu te face mai performant deloc. poate candidat la transplant renal ceva.....
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 10 aug 2011 20:33 de georgik
depinde ce intelege fiecare prin performanata adevarata.
banuiesc ca te gindesti la ceva gen Mr. O.
ms rik! dar aia nu te face mai performant deloc. poate candidat la transplant renal ceva.....
chiar si performanta la nivel national
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 aug 2011 20:34 de basu
chiar si performanta la nivel national
ei ..... aici discutam de performanta adevarata ....
a dracului sintagma asta ......
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 10 aug 2011 21:25 de Valy_305
Asta e relativa. De ce toti fostii Mr. O. sunt in viata? nu cred ca le-a influentat cu ceva consumul "tonelor" de steroizi.
Keep it up.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 aug 2011 21:37 de basu
Asta e relativa. De ce toti fostii Mr. O. sunt in viata? nu cred ca le-a influentat cu ceva consumul "tonelor" de steroizi.
e relativa si nu prea. una este ca atunci cind discutam despre Mr O ,discutam despre o competitie nu neaparat despre cistigatorii ei. a doua ar fi ca acesti fosti campioni cistigatori sau nu, au suficiente secrete si le tin destul de bine ascunse. eventual se mai descopera cind mai moare cite unul subit sau eventual cind ajunge sa zicem asa din intimplare guvernator....
eu de exemplu habar nu aveam ca don long are transplant renal. dar mi-a zis viorel marasoiu. si mi-a mai zis unele chestii pe care nu le stiam.
faza este ca ce facem noi merge foarte bine si fara stero. si alta faza este ca suntem suficient de multi pe care asa zisa ''performanta adevarata'' ne lasa extrem de reci.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 10 aug 2011 21:54 de Valy_305
e relativa si nu prea. una este ca atunci cind discutam despre Mr O ,discutam despre o competitie nu neaparat despre cistigatorii ei. a doua ar fi ca acesti fosti campioni cistigatori sau nu, au suficiente secrete si le tin destul de bine ascunse. eventual se mai descopera cind mai moare cite unul subit sau eventual cind ajunge sa zicem asa din intimplare guvernator....
eu de exemplu habar nu aveam ca don long are transplant renal. dar mi-a zis viorel marasoiu. si mi-a mai zis unele chestii pe care nu le stiam.
faza este ca ce facem noi merge foarte bine si fara stero. si alta faza este ca suntem suficient de multi pe care asa zisa ''performanta adevarata'' ne lasa extrem de reci.
Da ...lucruri noi. Crezi in acest V. Marasoiu ca va face ceva in acest sport ? vad ca il cunosti bine. Parerea mea e ca nu prea il ajuta geneticu in rest totul e ok.. a avut parte si are de lucruri pe care cred ca niciun roman nu le-a experimentat .
Don Long nu e antrenoru lui?
Editat de Valy_305 pe 10 aug 2011 21:57
Keep it up.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 aug 2011 22:03 de basu
Da ...lucruri noi. Crezi in acest V. Marasoiu ca va face ceva in acest sport ? vad ca il cunosti bine. Parerea mea e ca nu prea il ajuta geneticu in rest totul e ok.. a avut parte si are de lucruri pe care cred ca niciun roman nu le-a experimentat .
Don Long nu e antrenoru lui?
Mai Valy pot spune ca, cred in el. Nu pot sa-mi dau cu parerea asupra geneticului. Suntem oarecum prieteni in sensul ca mai vb. Este foarte decent ca sportiv. Alte parti nu cunosc. Da Don este mai nou antrenorul lui. Ca concura prin decembrie mi se pare.
Acum este in SUA cred ca sti , si are o viata cu adevarat diferita de ce avem noi. Nu va veni la Dej anul asta. Poate anul viitor.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 10 aug 2011 22:08 de Valy_305
Mai Valy pot spune ca, cred in el. Nu pot sa-mi dau cu parerea asupra geneticului. Suntem oarecum prieteni in sensul ca mai vb. Este foarte decent ca sportiv. Alte parti nu cunosc. Da Don este mai nou antrenorul lui. Ca concura prin decembrie mi se pare.
Acum este in SUA cred ca sti , si are o viata cu adevarat diferita de ce avem noi. Nu va veni la Dej anul asta. Poate anul viitor.
Nu stiu ce sa zic ...dar are si el o varsta sper cine stie poate avem primul roman la Mr. O.. Singurii care chiar mi-au placut de ei ca sportivi au fost Ionel Maioru si V. Buruiana care din pacate viata a fost nedreapta cu ei.
Keep it up.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|