Pagina 1 din 1
magnificus
Newbie 1 mesaje
|
Cresterea in masa si forta
scris pe 19 ian 2004 17:03 de magnificus
Buna ziua.
Mi-am facut si eu un cont,am niste intrebari la profesionistii de aici:
1.am 1.88, 18 ani, 70 de kile .Nu stiu ce sa fac ca sa cresc in masa musculara,ca nu prea am pofta de mancare.Am facut si fac fotbal de performanta,dar nu pot sa ma ingras,ca sa pun masa si fortza pe mine.Cu alte cuvinte sa fiu si eu musculos.
2. care este suplimentul sau proteina care are cele mai putine contraindicatii?
3.e tarziu sa ma apuc de kick-boxing ?
Magnificus
|
sus |
|
JohnnyBravo
Guest
|
Re: Cresterea in masa si forta
scris pe 19 ian 2004 18:26 de JohnnyBravo
1. consumi prea multe calorii la fotbal, ai spus performanta da?
nu o sa reusesti sa pui pe tine atat timp cat n-o sa ai o alimentatie care sa iti ofere proteinele si caloriile necesare efortului care il depui.
1-2. citeste cate ceva de culturism, suplimente, alimentatie
3. nu cred ca se pune problema asa, singurul lucru care are legatura cu varsta este mobilitatea, dar tu esti tanar, asa ca vezi ce sport alegi, cu 3 nu mere... asta in cazul in care vrei sa pui ceva kg pe tine.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Cresterea in masa si forta
scris pe 1 apr 2004 22:44 de Anonim
1. consumi prea multe calorii la fotbal, ai spus performanta da?
nu o sa reusesti sa pui pe tine atat timp cat n-o sa ai o alimentatie care sa iti ofere proteinele si caloriile necesare efortului care il depui.
1-2. citeste cate ceva de culturism, suplimente, alimentatie
3. nu cred ca se pune problema asa, singurul lucru care are legatura cu varsta este mobilitatea, dar tu esti tanar, asa ca vezi ce sport alegi, cu 3 nu mere... asta in cazul in care vrei sa pui ceva kg pe tine.
eu fac kick boxing,nu e ca boxu,ai sanse si acum ,oricum in 2-3 luni de antreanment cel mult iti dai seama daca e de tine sau nu,deci nu prea ai ce pierde!
|
sus |
|
Reptile
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 2 apr 2004 23:14 de Reptile
Tu shti ce vorbeshti?Proteina sa aiba contraindicatzii,tu shtii ce e aia proteina?Corpul tau e format in proportzie de 80 % din proteina!sau mancarea eshte contraindicata?mai cititzi ceva reviste sau informatziva de pe net shi dupa aia venitzi aici shi punetzi intrebari!
Be Invincible!
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
scris pe 3 apr 2004 11:50 de mtm
Tu shti ce vorbeshti?Proteina sa aiba contraindicatzii,tu shtii ce e aia proteina?Corpul tau e format in proportzie de 80 % din proteina!sau mancarea eshte contraindicata?mai cititzi ceva reviste sau informatziva de pe net shi dupa aia venitzi aici shi punetzi intrebari!
daca e 80% proteina, 75% apa, nu da cam mult?
intelegi cum zic? atunci asa zic :>
|
sus |
|
LoneW0olf
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 3 apr 2004 14:17 de LoneW0olf
eu zic ca un sport e suficient daca il faci cum trebuie. Daca vrei sa pui ceva masa pe tine trebuie in primul rand sa consumi multe proteine prin alimentatie(bea lapte, mananca oua si multa carne). Incearca sa mananci odata la 3-4 ore. Si daca totusi vei merge la sala, incearca sa lucrezi cu greutati mari
BAFTA
wicked
|
sus |
|
Reptile
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: Re: Cresterea in masa si forta
scris pe 3 apr 2004 22:39 de Reptile
daca e 80% proteina, 75% apa, nu da cam mult? Asta nu a fost de la mine o zis un doctor la Top Sport !
Be Invincible!
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Cresterea in masa si forta
scris pe 3 apr 2004 23:41 de mtm
Asta nu a fost de la mine o zis un doctor la Top Sport !
depinde la ce relationezi .. probabil ca am gresit si eu ... 80% apa era la castravete ) (am terminat de cam multisor liceu) si omul trebuie sa aiba vreo 30% apa in corp daca nu mai mult
|
sus |
|
Titus
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea in masa si forta
scris pe 5 apr 2004 00:45 de Titus
mai oameni, ma uit la voi shi nu shtiu ce sa fac...sa rid sau sa pling....cum 30% mai...? omul are 80% apa...poi atunci mumiile de ce au 15, 20kg ?
astea sunt notziuni elementare de anatomie...care se invatza in clasele primare.
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea in masa si forta
scris pe 5 apr 2004 21:43 de mtm
mai oameni, ma uit la voi shi nu shtiu ce sa fac...sa rid sau sa pling....cum 30% mai...? omul are 80% apa...poi atunci mumiile de ce au 15, 20kg ?
astea sunt notziuni elementare de anatomie...care se invatza in clasele primare.
inseamna ca am avut dreptate la inceput
titus, poate pt tine clasele primare is mult mai apropiate in timp decat pt noi
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea in masa si f
scris pe 5 apr 2004 21:45 de mtm
m`am documentat si se pare ca are fiecare dreptatea lui ...
Propor?ia de ap? din organism variaz? dup? vârst?: de la peste 97 % la embrionul de 7 zile, sc?zând treptat la 80 % la nou-n?scut, 60-65 % la adult ?i 50-55 % la vârstnic. Procentul de ap? variaz? dup? intensitatea proceselor metabolice
În organismul uman, apa total? (60% din greutatea corporal?) se repartizeaz? în mai multe compartimente: Apa intracelular? (40 %) ?i apa extracelular? (20 %), aceasta la rândul ei reprezentat? de apa circulant? = intravascular? (4- 4,5 %), apa intersti?ial? (15 % - majoritatea legat? în geluri) ?i apa transcelular? (1%)
8)
|
sus |
|
Titus
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea in masa
scris pe 9 apr 2004 00:42 de Titus
ehehe, nu-s asha aproape nici la mine, sunt ciine javra batrina de acuma.
mda, se pare ca adevarul era pe la mijloc.)
|
sus |
|
dOvi
Guest
|
multe elemente in gradina domnului ...
scris pe 9 apr 2004 01:45 de dOvi
forumu asta ii dovada ca multi nu stiu ce vor, iar cei ce cred ca stiu, stiu gresit.
---
bai fratilor culturismu' nu ii un sport, ii un stil de viata.
daca vrei sa faci culturism si nu stii ca proteinele sunt "caramizi" ale musculaturii si nu substante care le bagi cu lingura, atunci mai bine ramai la agricultura ... fotbal de performanta ... cum faci fotbal de performanta cand esti mai usor ca un balon si nu ai cunostiintele de baza din anatomie.
sau faci fifa 2004 de performanta???
---
pentru ceilalti care isi dau cu presupusu mai bine scrieti pe forumu de la bravo shi lasati pe cei care stiu sa explice ...
|
sus |
|
ionutz1
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 15 apr 2004 23:57 de ionutz1
fratie baga Mega Mass 3000 vreo 3-5 cutii pe luna si mai vb.dormi calumea(de la 10 seara la 7 dimineatza)si o sa vezi tu rez atunci...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 3 sep 2004 03:12 de Anonim
sal ...zice-ti-mi shi mie o sala de kick box prin sect 1 daca se poate , sau cat mai aproape.
|
sus |
|
oziero
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 4 sep 2004 08:15 de oziero
fratie baga Mega Mass 3000 vreo 3-5 cutii pe luna si mai vb.dormi calumea(de la 10 seara la 7 dimineatza)si o sa vezi tu rez atunci...
cat costa si unde se gaseste qestia asta? sper ca vb serios...
|
sus |
|
EugeN
Senior member 50 mesaje
|
to Magnificus
scris pe 4 sep 2004 19:22 de EugeN
1.Ori fotbal ori culturism.Alege!
2.Parerea mea despre suplimente o vezi la tema CIUDAT.
3.De ce ma rog sa fie tirziu p-u kickboxing sau vreai sa fii sportiv de performanta?
|
sus |
|
EugeN
Senior member 50 mesaje
|
scris pe 4 sep 2004 19:33 de EugeN
As ruga pe unii din voi sa nu sa se prea creada prea destepti si sa fie mai rabdatori.Sau poate te-ai nascut destept?Ce naiba omul intreba cind nu stie.Iar daca te crezi prea destept(nu ma adresez cuiva personal) get the fuck out!
|
sus |
|
CTK
Junior member 42 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Cresterea in masa si forta
scris pe 6 sep 2004 23:03 de CTK
As ruga pe unii din voi sa nu sa se prea creada prea destepti si sa fie mai rabdatori.Sau poate te-ai nascut destept?Ce naiba omul intreba cind nu stie.Iar daca te crezi prea destept(nu ma adresez cuiva personal) get the fuck out!
[blue]Bine zis. Dar oricum el vb mai ales de cei care raspund, nu de cei care intreaba. Tot n-am primit cartea )[/blue]
Je
|
sus |
|
Eugen
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea in masa si forta
scris pe 7 sep 2004 14:41 de Eugen
Pot sa ti-odau in rusa daca esti de acord.
|
sus |
|
EugeN
Guest
|
scris pe 9 sep 2004 14:35 de EugeN
2.Iti recomand sa fii natural, adica fara creatina si alti steroizi.
|
sus |
|
Mafiozo17
Guest
|
auzi mei....
scris pe 19 sep 2004 13:15 de Mafiozo17
Auzi mei ma ajuta le ceva analiza la sange.la urina sau la saliva in alegerea produsului pt pt ca sa cresc in masa..am 1.80 70kg..am incercat milk egg. creatine monohidrate,rapid mass,...si nimika mah....ce sa iau sa ma duc cu analiza sa cumpart un produs pt metabolismul meu????zicetzi careva ca habar n-am is complet dezamagit..
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 21 sep 2004 15:49 de Anonim
Auzi mah frate..vreau sa cresc...am analize medicale ma ajuta la ceva ca sa imi iau un produs potrivit pt mine....???
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
scris pe 28 nov 2005 11:11 de JohnnyBordur
mai oameni,proteinele is cele mai importante substante organice deoarece reprezinta materialul de constructie al materiei vii ,ele formeaza o retea tridimensionala in ochiurile carora se gasesc celelalte substante,ele reprezinta asa numita biostructura(schelet celular):|
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea in masa si f
scris pe 30 nov 2005 17:53 de needweed80
2.Iti recomand sa fii natural, adica fara creatina si alti steroizi.
) asta e prost gramada ) 'cretina si alti steroizi...')))
ma tavalesc p jos d ras
shut up and train!!!
|
sus |
|
bumby
Veteran member 167 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea in masa
scris pe 30 nov 2005 22:58 de bumby
)
|