Pagina 5 6 7 8 9 10 11 12 13 din 13
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Dieta keto / Anabolic Diet
scris pe 10 nov 2010 19:56 de Gilu
pai am calculat cam 2500 de calorii au toate
cam cate calorii trebuie sa aibe? Incredibil.Ne meritam soarta.(ca popor)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 10 nov 2010 22:09 de georgik
ma refeream cam cate calorii trebuie sa aibe dieta asta, am citit ce ati scris voi despre dieta, sincer o sa ma mai documentez despre ce ati scris voi ca habar nam, ma gandeam ca poate ma ajutati voi
2500 de calorii in total am vrut sa zic
te rog citeste ce s-a scris pana acum despre dieta keto.Intreaba-te macar ce este dieta keto si gaseste un raspuns.Iti zic cu siguranta ca il vei gasi chiar din primele posturi.Iar apoi arunca un ochi pe programul tau.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
VladRC
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 17 nov 2010 21:21 de VladRC
Salut....Dupa cat timp se face incarcare?...2 saptamani-3 ....sau se poate face si din prima?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 17 nov 2010 22:46 de Gilu
Salut....Dupa cat timp se face incarcare?...2 saptamani-3 ....sau se poate face si din prima? 2
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
andrei444
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 5 iun 2011 19:17 de andrei444
DATIMI VA ROG SI MIE DE ex de o diete KETO pe toata ziua stiama ..
|
sus |
|
cosmin85
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 16 ian 2012 21:53 de cosmin85
Salutare tuturor....
Am o intrebare pentru cei cu experienta in dieta keto, in special pentru GILU...
Shake-ul de dupa antrenament este obligatoriu (sau este gresit sa fie luat)???? Daca este ok, atunci in ce ar consta???
Pana acum eu l/am facut din 200gr de smantana grasa de 30% + 20 gr proteina (100% whey professional de la Scitec, are 3 gr de carbo) + 30 ml ulei...
merci...
Editat de cosmin85 pe 16 ian 2012 22:16
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 17 ian 2012 06:18 de yo_shmen94
Salutare tuturor....
Am o intrebare pentru cei cu experienta in dieta keto, in special pentru GILU...
Shake-ul de dupa antrenament este obligatoriu (sau este gresit sa fie luat)???? Daca este ok, atunci in ce ar consta???
Pana acum eu l/am facut din 200gr de smantana grasa de 30% + 20 gr proteina (100% whey professional de la Scitec, are 3 gr de carbo) + 30 ml ulei...
merci...
e bine asa....dar smantana sa fie de la o firma buna
firmele mai proaste baga amidon in smantana
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 17 ian 2012 23:10 de Gilu
Salutare tuturor....
merci... 90g gras la o singura masa mi se pare o gluma....
Shake-ul de dupa antrenament ramane la fel de important si pe o dieta keto cum este pe dietele clasice.
Dar ramane sa decida fiecare daca pune ulei in shake sau nu.
Intrati aici=>
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 6 mar 2012 17:55 de londoncalling
Salut ,m-am reapucat de 1 luna de dieta keto ,am 1.92 , 99 kg , folosesc whey de la ON dimineata dupa cardio si seara pe la 6 dupa antrenamentul de forta , seara inainte de culcare milk & egg , precizez ca pun 1 lingura de ulei floarea soarelui/masline in shake (15gr) , si mai folosesc si oxy elite pro ca fat burner.
8:00 - 3 oua fierte + 1 felie cascaval
12:30 - 100 grame piept de pui(cateodata pulpe) + cascaval + maioneza
16:45 - 50 grame de piept de pui + maioneza + animal pak
19:00 - 100 grame de piept de pui + maioneza
nu am calculat caloriile , dar dupa ochi am vreo 2200
multumesc , orice sfat/ corectare este bine venit.
22:00 milk & egg
no risk , no fun!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 6 mar 2012 18:12 de ricardo
Salut ,m-am reapucat de 1 luna de dieta keto ,am 1.92 , 99 kg , folosesc whey de la ON dimineata dupa cardio si seara pe la 6 dupa antrenamentul de forta , seara inainte de culcare milk & egg , precizez ca pun 1 lingura de ulei floarea soarelui/masline in shake (15gr) , si mai folosesc si oxy elite pro ca fat burner.
8:00 - 3 oua fierte + 1 felie cascaval
12:30 - 100 grame piept de pui(cateodata pulpe) + cascaval + maioneza
16:45 - 50 grame de piept de pui + maioneza + animal pak
19:00 - 100 grame de piept de pui + maioneza
nu am calculat caloriile , dar dupa ochi am vreo 2200
multumesc , orice sfat/ corectare este bine venit.
22:00 milk & egg
...nu vad grasimi sanatoase in dieta : peste de ocean bogat in omega 3, seminte sau ulei de in, migdale, ulei de masline etc...mai inlocuieste maioneza cu o mana de masline sau migdale...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 6 mar 2012 18:17 de londoncalling
am uitat sa precizez , la 10 30 cam asa , iau un pumn de migdale sau alune .... in mare ricardo ? ce poti spune despre dieta , e ok ?
no risk , no fun!
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 6 mar 2012 20:29 de ricardo
am uitat sa precizez , la 10 30 cam asa , iau un pumn de migdale sau alune .... in mare ricardo ? ce poti spune despre dieta , e ok ?
...fa-ti un jurnal unde sa postezi tot ceea ce consumi intr-o zi, atat suplimente cat si alimetatia si vedem, in mare poate fi ok daca adaugi asa cum ti-am mai zis grasimi nesaturate si mai inlocuiesti din cele saturate...banuiesc ca stii ca whey-ul te cam scoate din cetoza de aceea este inndicat ca shake-ul sa contina si grasimi ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
danielsky92
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 24 mar 2012 15:22 de danielsky92
As vrea sa trec si eu pe aceasta dieta.
Pentru a ma lamuri mai bine, am si eu cateva intrebari la care as fi recunoscator daca mi-ati raspunde.
Am 19 ani, 1.74m si 70kg.
Din calculele mele iese cam asa: 60kg(masa aprox)x50(metabolism normal)=3000kcal
Vrea sa raman la acelasi numar de kg, poate cu 1-2 mai multe, dar sa stiu ca aceste kg sunt masa musculara si nu tesut adipos; ar fi ok 3000kcal?
Cu impartirea in proteine si grasimi nu prea o inteleg. 45% proteina, 50% grasimi si 5% carbo ar fi ok?
Va multumesc!
|
sus |
|
danielsky92
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 24 mar 2012 18:32 de danielsky92
As vrea sa trec si eu pe aceasta dieta.
Pentru a ma lamuri mai bine, am si eu cateva intrebari la care as fi recunoscator daca mi-ati raspunde.
Am 19 ani, 1.74m si 70kg.
Din calculele mele iese cam asa: 60kg(masa aprox)x50(metabolism normal)=3000kcal
Vrea sa raman la acelasi numar de kg, poate cu 1-2 mai multe, dar sa stiu ca aceste kg sunt masa musculara si nu tesut adipos; ar fi ok 3000kcal?
Cu impartirea in proteine si grasimi nu prea o inteleg. 45% proteina, 50% grasimi si 5% carbo ar fi ok?
Va multumesc!
Si inca ceva, imi cer scuze dar am uitat. Dupa antrenament, pe care il am la ora 18 vine sa mai iau o masa. Banuiesc ca nu am voie nicio grasime, nu?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 25 mar 2012 00:26 de ricardo
Si inca ceva, imi cer scuze dar am uitat. Dupa antrenament, pe care il am la ora 18 vine sa mai iau o masa. Banuiesc ca nu am voie nicio grasime, nu?
...stai ca nu ai priceput nimic, mananci cam 30% prot si 70% grasimi, carbo doar in zilele de incarcare (1zi/sapt incepand cu a 2-a sapt de dieta), iar dupa antrenament mananci la fel , prot+grasimi...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
danielsky92
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 25 mar 2012 20:32 de danielsky92
...stai ca nu ai priceput nimic, mananci cam 30% prot si 70% grasimi, carbo doar in zilele de incarcare (1zi/sapt incepand cu a 2-a sapt de dieta), iar dupa antrenament mananci la fel , prot+grasimi...
Citisem intr-un post de-al lui Bebe:"pt definire mai multe calori din grasime si mai putine din proteina = grasi-60-70%,proteina-35-30%.carb-0-5%.
pt masa calori la fel de multe din grasime si proteina 50%/50%.sau graso 50%,proteina 45% si carbo 5%.."
De aici am scos acele procentaje. Stiu foarte bine ce inseamna faza de incarcare;cei 5% carbo erau in limita a 30g.
Un raport de:150g proteina, 220-240g grasime ar fi ok?
Iar masa de dupa antrenament e cu 1-2 ore inainte de culcare, cam care ar fi maximum de grasimi acceptate?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 mar 2012 08:44 de basu
Citisem intr-un post de-al lui Bebe:"pt definire mai multe calori din grasime si mai putine din proteina = grasi-60-70%,proteina-35-30%.carb-0-5%.
pt masa calori la fel de multe din grasime si proteina 50%/50%.sau graso 50%,proteina 45% si carbo 5%.."
De aici am scos acele procentaje. Stiu foarte bine ce inseamna faza de incarcare;cei 5% carbo erau in limita a 30g.
Iar masa de dupa antrenament e cu 1-2 ore inainte de culcare, cam care ar fi maximum de grasimi acceptate?
Un singur sfat: inainte de a te apuca de asa ceva asigura-te ca stii ce este si cum functioneaza. Mi se pare ca bajbai printre aceste notiuni.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 26 mar 2012 15:46 de ricardo
...daca scopul tau este sa slabesti, atunci cel mai usor este sa calculezi la fiecare masa sa ai cantitati egale de proteina si grasimi (ca si gramaj) si vei avea raportul caloric aprox corect...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
florin35
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 3 apr 2012 19:59 de florin35
salutari
va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ca deja is disperat
Sunt barbat, 35 ani, tip endomorf, 181 cm-95 kg acuma. Practic antrenamentele de culturism de 3 ani, regulat de 4 ori pe saptamana. Primii doi ani am si facut alergare cate 30 -40 de minute dupa fiecare antrenament, deoarece am avut 115 kg si am vrut sa slabesc. In septembrie anul trecut am ajuns la 89 KG, dar nu mi-a placut ce am vazut in oglinda, slab si totusi cu burta, asa ca m-am hotarat sa iau un whey bun si sa nu mai alerg, sa incerc sa pun ceva masa. Am reusit pana la sfarsitul lui februarie sa ajung din nou la 98 KG, da si burtaaa.... Din 20-25 Februarie am inceput Keto si in afara de 3 KG care le-am dat jos in primele 2 saptamani nu vad nici un rezultat. Caloriile si tipul meu de mancare este cel de mai jos. Se schimba doar tipul de carne pe care o consum, adica daca nu sunt pulpe de pui, bag piept de pui, dimineata in loc de muschi file, bag doua oua, dar in general e la fel. Mi-am facut calculele si doar pentru mentinere mie mi-ar trebui 3300 calorii. Eu consum zilnic in jur de 2000 calorii
Antrenamente fac:
Lunea, partea inferioara a corpului, cate 4 serii pt fiecare grupa
MArtea, partea e sus a corpului, la fel 4 serii pt fiecare grupa
Miercuri si Joi cardio 40 minute
Vinerea toate grupele musculare 4 serii
Sambata dimineata incep sa mananc doar carbo pana duminica la pranz
M-am stabilizat la 95 kg si nici in oglinda nu vad nici un rezultat, adica burta e tot acolo. Mananc prea multe proteine? ar trebui sa mai le scad si sa bag mai multe greasimi. Va rog un sfat
Ora 7am
Muschi file de porc afumat Caroli - 100 grame, 138 calorii, 21 proteine, 5.5 lipide, 2 carbohidrati, 0 fibre
Telemea de vaca - 50 grame, 136.5 calorii, 9.7 proteine, 10.2 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ulei de masline - 30 grame, 247.2 calorii, 0 proteine, 30 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
ora 12pm
Pui pulpe fara piele gratar - 110 grame, 187 calorii, 18.7 proteine, 12.8 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Maioneza Knorr - 50 grame, 363 calorii, 0.5 proteine, 39.3 lipide, 2 carbohidrati, 0 fibre
Varza - 100 grame, 31 calorii, 1.6 proteine, 0.2 lipide, 5.7 carbohidrati, 2 fibre
ora 3pm
Alune prajite in ulei - 40 grame, 246.8 calorii, 6.7 proteine, 22.5 lipide, 8.6 carbohidrati, 4 fibre
ora 6pm
Carne de porc grasa - 100 grame, 340 calorii, 15 proteine, 30 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ulei de masline - 30 grame, 247.2 calorii, 0 proteine, 30 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ardei gras galben - 40 grame, 10.8 calorii, 0.4 proteine, 0.1 lipide, 2.5 carbohidrati, 0.4 fibre
ora 7 antrenament
ora 9 pm ( dupa antrenament)
100% Casein Protein Gold Standard - 25 grame, 86 calorii, 18.8 proteine, 0.4 lipide, 2.4 carbohidrati, 0.8 fibre
Ulei de susan - 30 grame, 265.2 calorii, 0 proteine, 30 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Tarate de psyllium - 10 grame, 36 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 8 carbohidrati, 8 fibre
----------------------------------------------------------- ----------------------------
TOTAL: 715 grame, 2334.7 calorii, 92.4 proteine, 211 lipide, 31.2 carbohidrati, 15.2 fibre
Editat de florin35 pe 3 apr 2012 20:02
|
sus |
|
florin35
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 5 apr 2012 19:05 de florin35
salutari
va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ca deja is disperat
Sunt barbat, 35 ani, tip endomorf, 181 cm-95 kg acuma. Practic antrenamentele de culturism de 3 ani, regulat de 4 ori pe saptamana. Primii doi ani am si facut alergare cate 30 -40 de minute dupa fiecare antrenament, deoarece am avut 115 kg si am vrut sa slabesc. In septembrie anul trecut am ajuns la 89 KG, dar nu mi-a placut ce am vazut in oglinda, slab si totusi cu burta, asa ca m-am hotarat sa iau un whey bun si sa nu mai alerg, sa incerc sa pun ceva masa. Am reusit pana la sfarsitul lui februarie sa ajung din nou la 98 KG, da si burtaaa.... Din 20-25 Februarie am inceput Keto si in afara de 3 KG care le-am dat jos in primele 2 saptamani nu vad nici un rezultat. Caloriile si tipul meu de mancare este cel de mai jos. Se schimba doar tipul de carne pe care o consum, adica daca nu sunt pulpe de pui, bag piept de pui, dimineata in loc de muschi file, bag doua oua, dar in general e la fel. Mi-am facut calculele si doar pentru mentinere mie mi-ar trebui 3300 calorii. Eu consum zilnic in jur de 2000 calorii
Antrenamente fac:
Lunea, partea inferioara a corpului, cate 4 serii pt fiecare grupa
MArtea, partea e sus a corpului, la fel 4 serii pt fiecare grupa
Miercuri si Joi cardio 40 minute
Vinerea toate grupele musculare 4 serii
Sambata dimineata incep sa mananc doar carbo pana duminica la pranz
M-am stabilizat la 95 kg si nici in oglinda nu vad nici un rezultat, adica burta e tot acolo. Mananc prea multe proteine? ar trebui sa mai le scad si sa bag mai multe greasimi. Va rog un sfat
Ora 7am
Muschi file de porc afumat Caroli - 100 grame, 138 calorii, 21 proteine, 5.5 lipide, 2 carbohidrati, 0 fibre
Telemea de vaca - 50 grame, 136.5 calorii, 9.7 proteine, 10.2 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
ora 12pm
Pui pulpe fara piele gratar - 110 grame, 187 calorii, 18.7 proteine, 12.8 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Maioneza Knorr - 50 grame, 363 calorii, 0.5 proteine, 39.3 lipide, 2 carbohidrati, 0 fibre
Varza - 100 grame, 31 calorii, 1.6 proteine, 0.2 lipide, 5.7 carbohidrati, 2 fibre
ora 3pm
Alune prajite in ulei - 40 grame, 246.8 calorii, 6.7 proteine, 22.5 lipide, 8.6 carbohidrati, 4 fibre
ora 6pm
Carne de porc grasa - 100 grame, 340 calorii, 15 proteine, 30 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ardei gras galben - 40 grame, 10.8 calorii, 0.4 proteine, 0.1 lipide, 2.5 carbohidrati, 0.4 fibre
ora 7 antrenament
ora 9 pm ( dupa antrenament)
100% Casein Protein Gold Standard - 25 grame, 86 calorii, 18.8 proteine, 0.4 lipide, 2.4 carbohidrati, 0.8 fibre
Ulei de susan - 30 grame, 265.2 calorii, 0 proteine, 30 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Tarate de psyllium - 10 grame, 36 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 8 carbohidrati, 8 fibre
----------------------------------------------------------- ----------------------------
TOTAL: 715 grame, 2334.7 calorii, 92.4 proteine, 211 lipide, 31.2 carbohidrati, 15.2 fibre
a murit acest Thread?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 6 apr 2012 08:41 de basu
a murit acest Thread?
Dieta keto este o problema complexa. Sunt foarte multi (asa cum sunt si eu) care nu au nici un motiv sa isi dea cu parerea despre asa ceva intrucat nu au tinut-o niciodata.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mrm
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 26 iun 2012 21:52 de mrm
am citit toate comentariile din tot topicul insa nici un meniu nu a fost in totalitate agreat.pentru aceasta dieta, cate mese este recomandat sa ai? intra painea neagra sau nu intra painea de nici un fel?multumesc frumos
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 iun 2012 22:09 de MrOlympia
am citit toate comentariile din tot topicul insa nici un meniu nu a fost in totalitate agreat.pentru aceasta dieta, cate mese este recomandat sa ai? intra painea neagra sau nu intra painea de nici un fel?multumesc frumos
Paine la keto ? N-am mai auzit de asa ceva .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
mrm
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 00:01 de mrm
Paine la keto ? N-am mai auzit de asa ceva .
Uhum. mersi.daca nu acopar cota de grasimi mai e de folos dieta? nu inteleg prin ce alimente as putea adauga atatea grasimi.
Editat de mrm pe 27 iun 2012 00:06
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 00:16 de nicu_ivan
Painea contine carbohidrati(si chiar multi as adauga 50-60%). Ce cauta carbohidratii in dieta keto?
P.S. Intrucat pe keto nu mananci carbo, insemnca ca sursa de baza de energie sunt lipidele. Daca nu acoperi cantitatea de lipide nu iti ies caloriile si nu vei avea energie.
Editat de nicu_ivan pe 27 iun 2012 00:17
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 27 iun 2012 01:46 de ricardo
Uhum. mersi.daca nu acopar cota de grasimi mai e de folos dieta? nu inteleg prin ce alimente as putea adauga atatea grasimi.
...in dieta keto consumi doar proteine si grasimi, carbohidrati doar incepand cu a 2-a saptamana, ai o zi in care poti consuma carbo...cateva alimente ce se folosesc la keto: smantana grasa, cascaval, branza burduf, carne, carnat, pate,peste gras,ulei de masline, masline, nuci, alune, migdale, seminte de in, ulei de in etc ...se evita : fructele, painea, pastele, orezul, cartofii si alte produse bogate in carbohidrati...binenteles dulciurile si sucurile , astea nici nu are rost sa le mai pomenim...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 19 iul 2012 16:01 de slabutul
Azi am tinut dieta lui Gilu
30g whey + 12-24g ulei masline
3 oua intregi + gogosari murati sau conopida in apa.
100g piept de pui + 50g maioneza(50%gras-0%prot-0%carb)+ salata de varza cruda.
30g whey + 12-24g ulei masline
100g piept pui + 50g maioneza + salata de varza cruda
30g milk&egg + 12-24g ulei masline
dar ma simt slabit fara vlaga
oare de ce? Am inceput si eu dar... uleiul si maioneza... nu stiu cum am sa fac... in rest e bine. O intrebare: dupa cat timp intra corpul in chetoza? mi-am cumparat teste si am facut unul azi si nimic.
E normal ca in cateva zile sa scad in brat? poate fi apa? obisnuiam sa mananc multi carbo innainte.
|
sus |
|
Pagina 5 6 7 8 9 10 11 12 13 din 13
| |
|