Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 37 38 39 40 41 42 43 din 51
ptraian
Newbie 8 mesaje
|
Re: Programul meu
scris pe 3 apr 2013 14:18 de ptraian
salut,vreau si eu niste sfaturiin legatura cu antrenamentele...cineva care se pricepe cu adevarat
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 3 apr 2013 14:46 de vlcosmin
salut,vreau si eu niste sfaturiin legatura cu antrenamentele...cineva care se pricepe cu adevarat
Fa-ti un jurnal
|
sus |
|
ptraian
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 3 apr 2013 15:26 de ptraian
doresc sa pun masa musculara,am 3 luni de sala si am pus cv kg....nus in ce categorie sa-ma incadrez ectomorf au mezo,dar cred ca am inclinatii spre mezo.La inceput facem 5-6 antre pe saptamana...prea mult,acum incerc 4 antrenamente pe saptamana,evident la 4antre simteam mai bn,febra fac aproape de fiecare data doar umerii fac exceptie nus dc...pieptu ramane un pic in urma...desi fac febra de fiecare data,exercitile le schimb,la piept simteam ca lucreaza cel mai bn cu greutati libere fara bara am incerc sa schimb pt ca sa nu-l obisnuiesc cu acele exerciti...acum o sa incerc sa fac un anumit tip de antrenamet pe perioade....oare e bn asa?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 3 apr 2013 15:33 de adi123
doresc sa pun masa musculara,am 3 luni de sala si am pus cv kg....nus in ce categorie sa-ma incadrez ectomorf au mezo,dar cred ca am inclinatii spre mezo.La inceput facem 5-6 antre pe saptamana...prea mult,acum incerc 4 antrenamente pe saptamana,evident la 4antre simteam mai bn,febra fac aproape de fiecare data doar umerii fac exceptie nus dc...pieptu ramane un pic in urma...desi fac febra de fiecare data,exercitile le schimb,la piept simteam ca lucreaza cel mai bn cu greutati libere fara bara am incerc sa schimb pt ca sa nu-l obisnuiesc cu acele exerciti...acum o sa incerc sa fac un anumit tip de antrenamet pe perioade....oare e bn asa?
cum poti crede ca esti ectomorf? ))) stii macar ce inseamna? slab piele si os. din poza esti ok. mezomorf.
Editat de adi123 pe 3 apr 2013 15:34
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ptraian
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 3 apr 2013 15:39 de ptraian
am zis ca nus sigur...am spus ca eu cred ca am inclinatii spre mezo...am un metabolism foarte rapid aia nus dac e bn in acumulare de masa musculara si ard grasimile ft repede
|
sus |
|
ptraian
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 3 apr 2013 15:44 de ptraian
daca doresti sa-mi dai vreun sfat in legatura cu antre e bn daca te pricepi,daca vr sa faci misto e treaba ta,dupa cum vezi,vreau cate mai multe pareri...si iau eu ce e bn,am intalnit deja o gramada de destepti in sportu asata)
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 apr 2013 16:28 de basu
daca doresti sa-mi dai vreun sfat in legatura cu antre e bn daca te pricepi,daca vr sa faci misto e treaba ta,dupa cum vezi,vreau cate mai multe pareri...si iau eu ce e bn,am intalnit deja o gramada de destepti in sportu asata)
Comentariul colegului nu mi se pare ca justifica limbajul tau. Ai grija cum vorbesti inainte ca cel mai mare destept pe care l-ai intalnit in sportul asta sa devii chiar tu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ptraian
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 3 apr 2013 16:48 de ptraian
Comentariul colegului nu mi se pare ca justifica limbajul tau. Ai grija cum vorbesti inainte ca cel mai mare destept pe care l-ai intalnit in sportul asta sa devii chiar tu. ,eu cred ca am vb frumos ce ti se pare ca am zis asa rau?am jignit cu cv??in loc sa dati sfaturi voi luati la misto?nu pot sa inteleg
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 3 apr 2013 17:01 de adi123
,eu cred ca am vb frumos ce ti se pare ca am zis asa rau?am jignit cu cv??in loc sa dati sfaturi voi luati la misto?nu pot sa inteleg
stai linistit nu te-am luat la misto. pur si simplu am fost intrigat de faptul ca tu mai ai indoieli asupra tipului somantic care esti. la o simpla cautare pe google iti dadeai repede seama. ai vazut cum arata un ectomorf si cum arati tu? ai musculatura destul de bine dezvoltata, oasele destul de late... iar daca mai spui ca arzi rapid grasimea ... ce mai vrei
legat de intrebarea ta, da programul ala de 4 zile/sapt e ok.
|
sus |
|
ptraian
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 3 apr 2013 17:06 de ptraian
stai linistit nu te-am luat la misto. pur si simplu am fost intrigat de faptul ca tu mai ai indoieli asupra tipului somantic care esti. la o simpla cautare pe google iti dadeai repede seama. ai vazut cum arata un ectomorf si cum arati tu? ai musculatura destul de bine dezvoltata, oasele destul de late... iar daca mai spui ca arzi rapid grasimea ... ce mai vrei
legat de intrebarea ta, da programul ala de 4 zile/sapt e ok.
ok...ms asta vroiam sa aud....eu ziceam,crede-ma nu vb aiurea incerc sa citesc cat mai mult ca sa imi dau sema cum e
|
sus |
|
VIP
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 6 apr 2013 21:05 de VIP
Care e mai bun pentru crestere in masa musculara?
Luni : Piept + Spate
Marti : Brate
Joi : Picioare + Abdomen
Vineri : Piept+Spate
Sau
Luni : Piept+Spate
Miercuri : Picioare + Abdomen
Vineri : Brate
P.S: Iau Animal Pak si GFX 8
Train HARD or go HOME!!!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 apr 2013 21:12 de adi123
Marti : Brate
Vineri : Piept+Spate
Sau
P.S: Iau Animal Pak si GFX 8
niciunul)
|
sus |
|
Kiriakos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 7 apr 2013 09:50 de Kiriakos
Marti : Brate brate dupa piept si spate?
Vineri : Piept+Spatede 2 ori piept si spate?deci soliciti bratele la greu.
e mai bun ca primu' dar de ce nu le combini daca esti incepator?
1.piept si biceps; 2.picioare si abdomen; 3.pauza; 4.spate si triceps; 5.umeri si trapez ;6 si 7 pauza. ce zici?
Ps: doar o parere!
|
sus |
|
Bombardierul
Newbie 6 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 7 apr 2013 23:28 de Bombardierul
Salut am 16 ani 43 cm in brat si 84 de kg ma antrenez de 3 ori pe saptamna si cu toate astea am ajuns la aceste dimensiuni imi puteti recomanda un program sau o dieta sanatoasa pentru a ajunge cat mai rapid la 45 de cm asta intrun interval de timp de maxim 5 luni ?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 7 apr 2013 23:36 de MrOlympia
Salut am 16 ani 43 cm in brat si 84 de kg ma antrenez de 3 ori pe saptamna si cu toate astea am ajuns la aceste dimensiuni imi puteti recomanda un program sau o dieta sanatoasa pentru a ajunge cat mai rapid la 45 de cm asta intrun interval de timp de maxim 5 luni ?
Da tu faci numai brate atat ?
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
habibii
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 14:52 de habibii
Luni:Piept+Triceps
Marti:Umeri
Miercuri:Pauza
Joi:spate +biceps
Vineri;Picioare
Cand lucrez umerii,lucrez si tricepsul deoarece e o grupa care necesita exercitii de impingere si nu vreau sa ajung la supraantrenament.Ce vreau eu sa mut umerii in alta zi.Voi ce spuneti!Multumesc
|
sus |
|
VIP
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 14:55 de VIP
Vineri;Picioare
Cand lucrez umerii,lucrez si tricepsul deoarece e o grupa care necesita exercitii de impingere si nu vreau sa ajung la supraantrenament.Ce vreau eu sa mut umerii in alta zi.Voi ce spuneti!Multumesc
Trapez si abdomen nu faci ?
Ai putea inlocui umerii cu spate + biceps .
P.S : E doar o parere.
Train HARD or go HOME!!!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 07:12 de stefanp
Vineri;Picioare
Cand lucrez umerii,lucrez si tricepsul deoarece e o grupa care necesita exercitii de impingere si nu vreau sa ajung la supraantrenament.Ce vreau eu sa mut umerii in alta zi.Voi ce spuneti!Multumesc muta picioarele marti,umerii joi,si spate+biceps, vineri.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana
scris pe 16 apr 2013 11:01 de Cristi7
Ce parere aveti despre acest program de antrenament:
Luni: Picioare+abdomen
Marti: Spate+triceps
Joi:Piept+ biceps+ abdomen
Vineri Umeri+spate
SAU
Luni: Piept+abdomen
Marti: Picioare
Joi: Biceps+triceps+abdomen
Vineri: Spate+Umeri?
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana
scris pe 16 apr 2013 11:05 de stefanp
Ce parere aveti despre acest program de antrenament:
Luni: Picioare+abdomen
Marti: Spate+triceps
Joi:Piept+ biceps+ abdomen
Vineri Umeri+spate
SAU
Luni: Piept+abdomen
Marti: Picioare
Joi: Biceps+triceps+abdomen
Vineri: Spate+Umeri?
L:PIEPT+BICEPS,M:PICIOARE,J:UMERI+TRAPEZ,V:SPATE+TR ICEPS.ABDOMEN DE2 ORI.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
geneu
Senior member 53 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de antrenament
scris pe 18 apr 2013 03:59 de geneu
fratii mei iubitori ai autotorturii si al chinului in sala,parerea mea de incepator este ca:
nu trebuie sa faci sportul asta ca sa te placa fetele
nu trebuie sa faci sportul asta ca sa te lauzi cu nu stiu ce greutate impinsa sau ridicata
nu trebuie sa faci sportul asta ca sa te duci vara la piscina si sa intoarca toti capul dupa tine...asta iti aduce satisfactie de moment
ceea ce trebuie sa faci ca sa ai succes in sportul asta e sa iti placa durerea a 2-a zi cand ai febra de la genoflexiuni si de la ramat,sa iti placa atunci cand ajungi in sala si vezi oameni care iti impartasesc dorinta pentru suferinta,oameni care se chinuie pentru fiecare repetare fara sa se gandeasca la urmatoarea,fara sa zica ca mai are inca 2 serii si 3 exercitii.
cum mi-a spus cineva:intr-o sala uzata vei intalnii adevaratii practicanti ai sportului asta.
sper sa nu fac off topic,dar chiar simteam nevoia sa spun parerea mea despre culturism.
NU CONTEAZA CAT DE GREU ESTE CEEA CE FACI ATAT TIMP CAT MERITA.
Editat de geneu pe 18 apr 2013 04:03
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 18 apr 2013 11:31 de Cristi7
fratii mei iubitori ai autotorturii si al chinului in sala,parerea mea de incepator este ca:
nu trebuie sa faci sportul asta ca sa te lauzi cu nu stiu ce greutate impinsa sau ridicata
nu trebuie sa faci sportul asta ca sa te duci vara la piscina si sa intoarca toti capul dupa tine...asta iti aduce satisfactie de moment
ceea ce trebuie sa faci ca sa ai succes in sportul asta e sa iti placa durerea a 2-a zi cand ai febra de la genoflexiuni si de la ramat,sa iti placa atunci cand ajungi in sala si vezi oameni care iti impartasesc dorinta pentru suferinta,oameni care se chinuie pentru fiecare repetare fara sa se gandeasca la urmatoarea,fara sa zica ca mai are inca 2 serii si 3 exercitii.
cum mi-a spus cineva:intr-o sala uzata vei intalnii adevaratii practicanti ai sportului asta.
sper sa nu fac off topic,dar chiar simteam nevoia sa spun parerea mea despre culturism.
NU CONTEAZA CAT DE GREU ESTE CEEA CE FACI ATAT TIMP CAT MERITA.
Te cam contrazici singur in mesajul de mai sus,e logic ca daca muncesti din greu sa apara si rezultatele (muschi, si cum ai mai zis tu fete,vrajeli etc).
|
sus |
|
geneu
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 18 apr 2013 12:12 de geneu
Te cam contrazici singur in mesajul de mai sus,e logic ca daca muncesti din greu sa apara si rezultatele (muschi, si cum ai mai zis tu fete,vrajeli etc).
da,dar nu asta sa fie motivul pentru care te duci in sala...astea sa fie doar niste urmari secundare.mai ales ca cine e cu fete,distractii,cluburi,nu prea cred ca are o viata de culturist
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 apr 2013 18:59 de Gilu
NU CONTEAZA CAT DE GREU ESTE CEEA CE FACI ATAT TIMP CAT MERITA. Ce-i cu monologul asta?
Ce legatura are cu titlul topicului?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 18 apr 2013 19:03 de adi123
da,dar nu asta sa fie motivul pentru care te duci in sala...astea sa fie doar niste urmari secundare.mai ales ca cine e cu fete,distractii,cluburi,nu prea cred ca are o viata de culturist
nu conteaza motivul. eu zic ca mai important e ce faci dupa. iti continui viata nefericita de dinainte sau esti in stare sa faci ceva. in cazul nostru sa incercam sa ne cladim corpul. asta e parerea mea.
|
sus |
|
geneu
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 18 apr 2013 22:08 de geneu
Ce-i cu monologul asta?
Ce legatura are cu titlul topicului?
cred ca atunci cand faci un lucru il faci cel mai bine atunci cand esti motivat,asa ca de antrenat te antrenezi,dar cea mai simpla intrebare...de ce te antrenezi?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 apr 2013 22:23 de Gilu
cred ca atunci cand faci un lucru il faci cel mai bine atunci cand esti motivat,asa ca de antrenat te antrenezi,dar cea mai simpla intrebare...de ce te antrenezi? Eu te intreb una si tu vb alta.
Posteaza aici si lasa-ne la topicul asta sa vb despre structuri de antrenament.
http://www.culturism.ro/forum/timp-liber/de-ce-practici-culturismul-pagina1.html
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
valymania
Junior member 38 mesaje
|
Parere program
scris pe 21 apr 2013 22:27 de valymania
Ce parere aveti despre acest program?
Ziua 1 : Piept+biceps
Ziua 2 : Abdomen + Triceps
Ziua 3 : Spate+Trapez
Ziua 4 : Picioare ,umeri + abdomen
E cam incarcata ziua 4?Tin neaparat sa fac 6pack-ul vizibil si este posibil sa fac 3 antrenamente de abdomen pe saptamana.Mentionez ca alerg zilnic .Ar trebui sa fac pauza la alergat cand fac picioare?
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
Re: Parere program
scris pe 21 apr 2013 22:37 de s1d0x
Ce parere aveti despre acest program?
Ziua 1 : Piept+biceps
Ziua 2 : Abdomen + Triceps
Ziua 3 : Spate+Trapez
Ziua 4 : Picioare ,umeri + abdomen
E cam incarcata ziua 4?Tin neaparat sa fac 6pack-ul vizibil si este posibil sa fac 3 antrenamente de abdomen pe saptamana.Mentionez ca alerg zilnic .Ar trebui sa fac pauza la alergat cand fac picioare?
baga in ziua 2 picioare + abdomen si in ziua 4 umeri + triceps + abdomen
|
sus |
|
Pagina 37 38 39 40 41 42 43 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|