Sondaj: Afecteaza cumva cresterea musculara?
Pagina 1 2 din 2
risc
Newbie 7 mesaje
|
Alcoolul
scris pe 26 dec 2007 16:49 de risc
Ce parere aveti dk va tineti d sala si consumati alcool ?gen sambata seara na...mai mult... odata la cateva seri niste bidoane... na... mai iesi la o bere etc....Afecteaza cumva cresterea musculara?
Aj dori si eu un kebab fara chifla !
|
sus |
|
andrey_the_w
Senior member 54 mesaje
|
Re: Alcoolul
scris pe 26 dec 2007 18:22 de andrey_the_w
Ce parere aveti dk va tineti d sala si consumati alcool ?gen sambata seara na...mai mult... odata la cateva seri niste bidoane... na... mai iesi la o bere etc....Afecteaza cumva cresterea musculara?
Ce pot sa-ti spun e ca alcoolul + creatina creeaza niste efecte nedorite. Alcoolul, chiar utilizat ocazional, inhiba sinteza proteinelor. Desi nu influenteaza direct actiunea creatinei in corp, alcoolul creeaza un mediu biochimic care contracareaza efectele benefice ale creatinei:descreste sinteza proteinelor, cauzeaza rezistenta la insulina si inhiba secretia de hormon de crestere.sper sa te ajute
Work out for live, and live for workout!!!
|
sus |
|
andrey_the_w
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 26 dec 2007 18:23 de andrey_the_w
Ce pot sa-ti spun e ca alcoolul + creatina creeaza niste efecte nedorite. Alcoolul, chiar utilizat ocazional, inhiba sinteza proteinelor. Desi nu influenteaza direct actiunea creatinei in corp, alcoolul creeaza un mediu biochimic care contracareaza efectele benefice ale creatinei:descreste sinteza proteinelor, cauzeaza rezistenta la insulina si inhiba secretia de hormon de crestere.sper sa te ajute
|
sus |
|
andrey_the_w
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 26 dec 2007 18:23 de andrey_the_w
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 26 dec 2007 18:31 de gere
Da,intr-o oarecare masura afecteaza(daca e doar ocazional si intr-o limita normala nu e o problema,daca vb de cantitati mai mari apare o problema,si nu doar pentru masa musculara).
Daca iesi sambata cu prietenii,ce zici "nu beau bere pt ca afecteaza masa musculara"?.
|
sus |
|
risc
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Alcoolul
scris pe 27 dec 2007 00:44 de risc
...a fost ziua mea..ziuna la niste tovarashi..craciunu...e.tc..si zilele astea...am cam tot baut)).....iau si niste pastile de cresterea hormonilor ....."testobolan" se numesc... si mie sa nu apara efecte negative.. gere ar fi penal sa incepi cu d`astea))))
|
sus |
|
cioata_andre
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 13:35 de cioata_andre
Alcoolul si cresterea in masa musculara sunt termeni care nu pot sta impreuna. Si pe langa asta iti obosesti ficatul prea tare... Nu iti e mila de el?
|
sus |
|
natural
Senior member 117 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 14:20 de natural
Presupunand ca nu consumi excesiv, ca nu folosesti suplimente menite sa-ti bage ficatu-n service, ca-ti place sa te "simti" bine din cand in cand, iti pot spune atat: "sa planga Ovidiu!". Nu cred ca vrei sa devii urmatorul Ronnie Colleman. Tragem, mancam si dormim cat si cum trebuie, da' in extreme nu-i nimic "funky". Asta este parerea mea.
Spor la treaba!
Never, never, never give up!
|
sus |
|
risc
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Alcoolul
scris pe 28 dec 2007 01:01 de risc
testobolanu trebuia sa-ncepi sa-l iei dupa sarbatori stiind ca nu prea o sa ajungi pe la sala din mai multe motive (ba ca-i inchisa sala/ba ca esti prea mahmur etc.)... esti in siguranta (incearca sa-l lasi pana dupa sarbatori) Sarbatori FERICITE!
Daca iau si akum?cand nu trag ...iau 2 pastile ...noaptea...gen 12.... cand trag..iau inainte d antrenament cu 1 ora juma..2.. 3 pastile..iar seara la culcare iar 2 pastile....iau d vreo o saptamanA
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 28 dec 2007 09:10 de murphy2
merji degeaba la sala...na....is doua sporturi diferite...na....apuca-te numa de unu si serios....
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 28 dec 2007 12:44 de Lukiano
apuca-te numa de unu si serios....
Aici te refereai la sala nu la alcool
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
risc
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Alcoolul
scris pe 28 dec 2007 23:00 de risc
clar ca e de ales sala...cel putin in cazul mew
|
sus |
|
everest_expl
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 6 ian 2008 20:19 de everest_expl
daca nu esti alcoolist,si nu te duci ametit la sala sau f obosit,nu te afecteaza chiar asa tare incat sa renunti la una din placerile vietii,care ridica si moralul !
everest explore
|
sus |
|
dany_flood
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 6 ian 2008 21:16 de dany_flood
daca nu esti alcoolist,si nu te duci ametit la sala sau f obosit,nu te afecteaza chiar asa tare incat sa renunti la una din placerile vietii,care ridica si moralul !
vrei sa spui k alcoolul este bun in culturism ca nu inteleg ??
nu astept cine stie ce si nici nu va fortez, eu imi fac doar "meseria"
|
sus |
|
aLeEe
Junior member 45 mesaje
|
Re: Re: Re: Alcoolul
scris pe 10 ian 2008 20:53 de aLeEe
vrei sa spui k alcoolul este bun in culturism ca nu inteleg ??
cred ca vrea sa spuna ca atata timp cat nu exagerezi..alcoolul nu este o problema asa mare
Get big or die trying :| !
|
sus |
|
sportman
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Alcoolul
scris pe 14 mai 2009 14:52 de sportman
Salut .. am si eu o intrebare legata de creatina si alcool.
Deci am inceput sa iau creatina de ieri ,, am luat 2 pastile atat . Si maine vreau sa ma duc cu prietenii la un spritz . Si ma gandeam daca ma afecteaza cat de putin avand in vedere ca am luat 2 pastile pana acum . Am citit si pe alte forumuri ca te afecteaza dar banuiesc ca atunci cand iei regulat ..mai ales ca alcoolul nu ramane in organism vesnic .. as putea maine sa ma duc sa beau ( am de gand sa beau calumea nu 1 bere sau 2 ) si sa ma apuc peste 2 zile sa iau din nou creatina si sa nu ma afecteze ?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 28 apr 2013 20:56 de basu
cred ca vrea sa spuna ca atata timp cat nu exagerezi..alcoolul nu este o problema asa mare
Am si eu o intrebare daca se poate : astazi am baut 6 beri. Este bine sau nu ? Mentionez ca inca nu imi este rau. Dar imi este foarte foame. Multumesc !
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 28 apr 2013 21:13 de MrOlympia
Am si eu o intrebare daca se poate : astazi am baut 6 beri. Este bine sau nu ? Mentionez ca inca nu imi este rau. Dar imi este foarte foame. Multumesc !
Cred ca te umfli rau de tot in brat de la alea 6 beri ) ai grija .. daca mai iei si creatina poate il ajungi pe Branch Warren din urma.
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 28 apr 2013 21:25 de basu
Cred ca te umfli rau de tot in brat de la alea 6 beri ) ai grija .. daca mai iei si creatina poate il ajungi pe Branch Warren din urma.
Cu berea mai gresesc, dar creatin anu bag.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 28 apr 2013 21:33 de MrOlympia
Cu berea mai gresesc, dar creatin anu bag.
) nu te poate corupe nimeni din punctu asta de vedere .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 28 apr 2013 22:15 de adi123
asa se intampla de obicei, cand bei destul de mult vine si foame. problema e urmatoarea: 6 beri au aproximativ 1000-1500 calorii, daca mai si mananci mult, vei ajunge la 2500-3000 calorii dintr-un foc.
asta e cauza burtii la romani (e si cazul meu) multa bere si apoi mici sau carnati )
vin acusi sarbatorile de pasti, am sa fac si eu o exceptie am sa beau cateva beri, am sa merg si la un gratar ceva... de 5 luni (revelion) nu am mai calcat stramb )
apoi urmeaza alte 5-6 luni fara abosolut nimic
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 13:26 de cernescu16
.. berea nu prea are rost.. bei 1 si pisi 2 cum ii vorba aia) ori vin alb/rosu ori jack cu cola
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 18:52 de adi123
azi a trebuit sa merg pe jos cam o ora pana acasa pe caldura asta, apa nu aveam, mi-era o sete... ce-as fi baut o bere, am trecut pe langa o terasa, as fi intrat sa imi iau una, dar m-am abtinut
Editat de adi123 pe 29 apr 2013 18:52
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
badass
Senior member 81 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 19:12 de badass
Saptamana trecuta cand am iesit de la sala direct pe terasa la bere m-am dus... am citit candva ca Arnold asa si-a facut bicepsii )
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|