Pagina 1 din 1
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
Antrenament brate
scris pe 30 ian 2012 19:38 de greuu
salutari tuturor.
Stiu ca sa discutat de zeci de ori despre brate , dar contextu e un pic diferit.
Dupa definire aproape asa cum trebuie am ramas in 45 cm . Vreau sa mai cresc si fac o data pe saptamana pentru brate antrenament , dar antrenorul imi zice ca am potential , am timpu necesar si dediactie , iar pe langa toate astea un bun genetic si ca ar fi bine ca eu sa fac de 2 ori pe saptamana bratele , as avea un mare avantaj in volum si forta mai ales daca fac in super seri.
El este antrenorul meu de 5 luni am reusit multe schimbari cu el de cand sunt monitorizat de el. Dar parca as vrea si o parere diferita.
Nu folosesc injecti miraculoase , mananc ca un urs poate mai mult ca un urs, dorm suficient, in momentu de fata am 111-114 kg oscilez si indice de grasa de 17%, cu timpu voi mai scadea indicele de grasa.
Ce parere aveti sa incerc ce zice el ? sau ar fi o greseala ? mai exact el vrea sa fac luni piept triceps , marti spate biceps si vineri sau sambata din nou biceps triceps.
Multumesc
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
Re: Antrenament brate
scris pe 30 ian 2012 21:48 de stefanp
salutari tuturor.
Stiu ca sa discutat de zeci de ori despre brate , dar contextu e un pic diferit.
Dupa definire aproape asa cum trebuie am ramas in 45 cm . Vreau sa mai cresc si fac o data pe saptamana pentru brate antrenament , dar antrenorul imi zice ca am potential , am timpu necesar si dediactie , iar pe langa toate astea un bun genetic si ca ar fi bine ca eu sa fac de 2 ori pe saptamana bratele , as avea un mare avantaj in volum si forta mai ales daca fac in super seri.
El este antrenorul meu de 5 luni am reusit multe schimbari cu el de cand sunt monitorizat de el. Dar parca as vrea si o parere diferita.
Nu folosesc injecti miraculoase , mananc ca un urs poate mai mult ca un urs, dorm suficient, in momentu de fata am 111-114 kg oscilez si indice de grasa de 17%, cu timpu voi mai scadea indicele de grasa.
Ce parere aveti sa incerc ce zice el ? sau ar fi o greseala ? mai exact el vrea sa fac luni piept triceps , marti spate biceps si vineri sau sambata din nou biceps triceps.
Multumesc nu stiu ,,cita pregatire,,are antrenorul tau,dar e...o mare greseala sa tragi tare,,brate,,de 2 ori pe saptamina,si sa mai si crestimai intereseazate si tu la ,,alte persoane,, cu vechime in acest sport(8-10ani)si o sa vezi ca ...nu e o idee buna chestia cu 2 antrenamente pt brate intr o saptamina
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 30 ian 2012 23:00 de greuu
nu stiu ,,cita pregatire,,are antrenorul tau,dar e...o mare greseala sa tragi tare,,brate,,de 2 ori pe saptamina,si sa mai si crestimai intereseazate si tu la ,,alte persoane,, cu vechime in acest sport(8-10ani)si o sa vezi ca ...nu e o idee buna chestia cu 2 antrenamente pt brate intr o saptamina
Pentru ca stiam asta am si intrebat si pe alti cu vechime ... eu fac odata simi merge bine . Dar el mereu are impresia ca eu imi injectez ceva de cresc am forta si sunt mare , poate si de asta. Multumesc mult pentru sfat
Editat de greuu pe 30 ian 2012 23:09
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 30 ian 2012 23:56 de stefanp
Pentru ca stiam asta am si intrebat si pe alti cu vechime ... eu fac odata simi merge bine . Dar el mereu are impresia ca eu imi injectez ceva de cresc am forta si sunt mare , poate si de asta. Multumesc mult pentru sfat cind nu esti sigur de ceva(de exercitii,serii,repetari,etc)intreaba si pe altcineva,nu numai pe antrenor.sint foarte putini antrenori care ,,chiar se pricep,,sa antreneze o persoanabafta la antrenamente
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
antoniotony
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 1 feb 2012 15:11 de antoniotony
Detaliaza antrenamentul pe care l a sugerat acel antrenor...
In functie de obiectiv se poate lucra de 2x m.s dar in al doilea antrenament trebuie lucrat agonisti impreuna cu antagonisti mixati, foarte important impreuna cu folosirea fizioterapiei TENS pe toata durata antrenamentului(pentru contractarea tuturor fibrelor), supravegheat de fizioterapeut, iar la sfarsit oxigenoterapie si stimulari cald rece(cu temperaturi extreme) foarte important sa se urmeze o schema de refacere post efort recomandata de un medic sportiv specializat (nu cum s a mai intalnit medic ginecolog in medicina sportiva).
Randamentul va fii peste asteptarile imaginatiei!!!!
Se poate creste de la 1,5 pana la 2 cm in circumferinta intr un ciclu.(40 zile)
Astfel se creaza o simetrie perfecta intre brate.
Antrenamentul se face daca ai diferente de circumferinta sau forta intre dreapta si stanga.(nu vizibile ci la masuratoare precisa)
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 feb 2012 16:56 de basu
salutari tuturor.
Multumesc
Salut Liviule!
Doresc sa iti spun din start ca nu cred ca acest antrenament este potrivit pt tine. Nu stiu exact la ce se gandeste antrenorul tau dar pur si simplu cred ca este gresit ce te pune sa faci. Din ce ne spui ai geneticul si conditiile necesare pt a capata volumul muscular si forma pe care ti-o doresti. Daca te antrenezi asa cum trebuie satisfactiile vor fi si mai mari. Dar tu o sa faci exact ce trebuie si ca un culturist celeric ce esti vei incerca si dupa aia vei lua o hotarare.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 1 feb 2012 17:46 de nuk
salutari tuturor.
Multumesc nu mi se pare un lucru gresit sa incerci un asemenea antrenament, daca te refaci repede dupa antrenament poate fi bun, mie imi merge cel mai bine daca antrenez grupa musculara 1 data la 4 zile dar in 2 luni ma supraantrenez dar poate tu ai un genetic mai bun te recuperezi mai epede ai o alimentatie mai buna, parerea me este sa incerci
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 1 feb 2012 22:33 de greuu
nu mi se pare un lucru gresit sa incerci un asemenea antrenament, daca te refaci repede dupa antrenament poate fi bun, mie imi merge cel mai bine daca antrenez grupa musculara 1 data la 4 zile dar in 2 luni ma supraantrenez dar poate tu ai un genetic mai bun te recuperezi mai epede ai o alimentatie mai buna, parerea me este sa incerci
Eu am antrenat de 2 ori grupele de muschi pe saptamana atunci am avut explozi incredibile ... dar si foarte multa oboseala dormeam si 12 ore ca sa ma refac.
Legat de alimentatie, va spun sincer ca nu stiu ce inseamna o pizza sau alte alimente care mas ingrasa sau nu ar fi necesare, mananc mult , dorm mult si petrec zilnic destul timp in sala . Incat toti din sala ma saluta.
Am timpul necesar sa ma antrenez si ceva fonduri sa introduc in macare buna, poate si de asta am crescut si ma recuperez repede.
Dupa ce am schimbat din vechiul antrenament de 2 ori pe saptamana in doar odata , am castigat ceva masa dar forta nu atat de multa,
Legat de exercitii ca sa explic pe scurt , primul antrenament piept triceps si spate biceps exerciti foarte ciudate exercitii noi ce nu leam facut si nu stiu sa le controlez , el sustine ca asa trebuie , iar ziua de biceps triceps exercitii normale.
Va multumesc mult pentru sfaturi si apreciez cuvintele voastre.
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 1 feb 2012 22:36 de greuu
Salut Liviule!
Doresc sa iti spun din start ca nu cred ca acest antrenament este potrivit pt tine. Nu stiu exact la ce se gandeste antrenorul tau dar pur si simplu cred ca este gresit ce te pune sa faci. Din ce ne spui ai geneticul si conditiile necesare pt a capata volumul muscular si forma pe care ti-o doresti. Daca te antrenezi asa cum trebuie satisfactiile vor fi si mai mari. Dar tu o sa faci exact ce trebuie si ca un culturist celeric ce esti vei incerca si dupa aia vei lua o hotarare.
Florin sincer mereu tiam ascultat cuvintele si ai fost un bun exemplu , de asta si astazi iti dau dreptate . raman la o data pe saptamana si facut corect pana ce bratele cad si cu sticla de apa.
Da geneticul meu sa zic ca e destul de bun find perfect natural, forta volum si buna recuperare. Dar si el are limite zic eu
Multumesc inca odata.
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 2 feb 2012 00:48 de greuu
bravo,e bine ca tii cont si de ,,parerile altora,,(in afara de antrenorul tau)
Sincer nam incredere mare in el pentru ca o persoana ce te bate la cap sa dau cu hormoni ca ai ajunge bine nu e atat de incredere .
Eu vreau sa lucrez mult dar calumea nu sa fiu lenes si injectat.
Iar parerea batranilor conteaza, eu am doar 26 ani si experienta mea in sport a fost combatele nu ridicarile de greutati , si din acest motiv ascult.
Stii proverbu asculta la toti si dupa gandeste tu .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 feb 2012 08:49 de basu
Fiecare face asa cum crede. El doar se inspira din experienta altora. Daca exista. Si face treaba asta pt ca daca trage de fiare de nu stiu cati ani si arata fix ca dracu cea mai mare prostie este sa dea vina pe altii. De vina este doar si numai el.
Este o chestie universal valabila cred eu. Ea nu se refera la Liviu ci la oricine in general.
Editat de basu pe 2 feb 2012 10:39
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 2 feb 2012 15:29 de greuu
Fiecare face asa cum crede. El doar se inspira din experienta altora. Daca exista. Si face treaba asta pt ca daca trage de fiare de nu stiu cati ani si arata fix ca dracu cea mai mare prostie este sa dea vina pe altii. De vina este doar si numai el.
Este o chestie universal valabila cred eu. Ea nu se refera la Liviu ci la oricine in general.
Da este asa , dar aici mai e de adaugat si alta chestie.
Nustiu unde va antrenati voi , eu din intamplare acum 5 luni mam mutat intro sala sa zic unde majoritatea au volum si incearca sa se puna cat mai in drum. Dar majoritatea sunt injectati restul neinjectati sunt copii sau batrani.
Uni recunosc alti nu , de aici si chestia hai sa ne antrenam cum o fi ca orcum crestem ca dam cu hormoni. Pana si pe forumul acesta am vazut un topic cand zicea cineva ca el face in 3 luni ce fac alti intrun an cu injectiile.
Revenind la subiectul deschis , nu voi incerca de 2 ori dintrun simplu motiv . durerea sub forma de febra la mine apare dupa 36-48 ore de ce nustiu e foarte ciudat, si tine pana la 4 zile asta ar insemna sa relucrez sub febra si cred ca nu as da tot. Sunt constient ca daca as face acest lucru sar reinvata corpul, dar asa pot aparea si alte chesti cum ar fi leziuni.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 feb 2012 16:38 de basu
Nustiu unde va antrenati voi , eu din intamplare acum 5 luni mam mutat intro sala sa zic unde majoritatea au volum si incearca sa se puna cat mai in drum. Dar majoritatea sunt injectati restul neinjectati sunt copii sau batrani.
Uni recunosc alti nu , de aici si chestia hai sa ne antrenam cum o fi ca orcum crestem ca dam cu hormoni. Pana si pe forumul acesta am vazut un topic cand zicea cineva ca el face in 3 luni ce fac alti intrun an cu injectiile.
Revenind la subiectul deschis , nu voi incerca de 2 ori dintrun simplu motiv . durerea sub forma de febra la mine apare dupa 36-48 ore de ce nustiu e foarte ciudat, si tine pana la 4 zile asta ar insemna sa relucrez sub febra si cred ca nu as da tot. Sunt constient ca daca as face acest lucru sar reinvata corpul, dar asa pot aparea si alte chesti cum ar fi leziuni.
Antreneza-te corect si natural asa cum stii si stiu si eu si va fi mult mai bine. Daca nu iti convine ce zice antrenorul spune-i clar asta si gata.
Cat despre ceilalti din sala .... hai sa fim serosi ce draq... e plina lumea de inteligenti Greule ....
|
sus |
|
antoniotony
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 3 feb 2012 18:55 de antoniotony
Aparitia febrei dupa o perioada mai mare de 24 ore nu este okey si trebuie sa umbli ori la refacerea post efort ori antrenament.
Daca corpul nu poate "transforma" acidul lactic in glicogen apare intarzierea de febra si refacerea se dubleaza, pierzi din randament si risti in timp (cu adunarea anilor) sa cazi in supraantrenament clinic.
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 7 feb 2012 20:38 de greuu
In mare problema cu febra sa rezolvat , somn mai mult am bagat si 12 ore , si mancarea un pic schimbata 7 mese pe zi , iar antrenamentele in super seri pauza un minut si bine concentrate , febra apare acum la doar cateva ore .
O sa continui asa o perioada pana ma recuperez dupa revin pe antrenament mai larg.
Iar Florin fi sigur ca sunt si voi fi natural , prefer a ma antrenez 2 ore zilnic ca si pana acum si ca la carte , decat sa dau cu hormoni acum si peste ceva timp sa plang ca am fost lenesi.
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 21:25 de skyLimit
In mare problema cu febra sa rezolvat , somn mai mult am bagat si 12 ore , si mancarea un pic schimbata 7 mese pe zi , iar antrenamentele in super seri pauza un minut si bine concentrate , febra apare acum la doar cateva ore .
O sa continui asa o perioada pana ma recuperez dupa revin pe antrenament mai larg.
Iar Florin fi sigur ca sunt si voi fi natural , prefer a ma antrenez 2 ore zilnic ca si pana acum si ca la carte , decat sa dau cu hormoni acum si peste ceva timp sa plang ca am fost lenesi.
in astea 7 mese ai si gustarile sau ai mesele impartite in cantitati egale ?
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 8 feb 2012 00:48 de greuu
in astea 7 mese ai si gustarile sau ai mesele impartite in cantitati egale ?
o sa iti raspund la intrebare desi deviem de la tema
La mine in mare mesele se bazeaza doar pe proteina , adica carbo e ceva ce nu iau prea mult in seama , sau daca se poate nu mananc deloc.
7 mese masive , doar 2 dintre ele sunt foarte mari sa fiu mai explicit cea de la 2 si cea de dupa antrenament .
Celelalte 5 find mese bazate pe albusuri , carne si ceva salate. Gustarile nu se pun find ceva foarte mic in comparatie cum mananc eu normal.
Avand nevoie de multa proteina trebuie sa si mananc mult, nu consum nici un supliment, desi am consumat am crescut mai bine cu mesele bine calculate decat in perioada cand ma bazam pe suplimente.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 feb 2012 12:03 de basu
Nu trebuie sa ma asiguri Livache. Tu stii ca eu intotdeauna inteleg ce trebuie si nu altceva. Stiu sigur un tip care este ''perfect natural''. Pe mine. Nu vad de ce nu am fi macar doi.
Bafta!
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
Re: program de sala
scris pe 8 mar 2012 15:03 de Pazzo
Imi spuneti si mie ce exercitii sunt mai bun pentru biceps,la mine se dezvolta greu..am mainile mai subtiri,genetic probabil ca trebuie sa muncesc mai mult..si sa astept mai mult
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
Re: program de sala
scris pe 8 mar 2012 15:33 de MrOlympia
Imi spuneti si mie ce exercitii sunt mai bun pentru biceps,la mine se dezvolta greu..am mainile mai subtiri,genetic probabil ca trebuie sa muncesc mai mult..si sa astept mai mult
Sa stii ca nu cat de mult lucrezi e important . Importanta e intensitatea ( cat mai ridicata ) si modul de executie . Antrenamentul trebuie sa fie pe cat mai scurt posibil ( 1 ora maxim e de ajuns ) .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|