Pagina 1 2 3 4 din 4
tandreig
Newbie 3 mesaje
|
Re: Alegere suplimente
scris pe 15 sep 2012 23:09 de tandreig
...powder combat : dimineata si dupa antrenament
caseina : inainte de culcare
assault: cu 30 de min inainte de antrenament
x/tend - in timpul antrenamentului
animal pak- impreuna cu masa dinaintea antrenamentului
con-cret -inainte si/sau dupa antrenament
fish oil- impreuna cu fiecare din cele 3 mese principale... mersi
|
sus |
|
devotion
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 16 oct 2012 11:02 de devotion
salut, eu folosesc urmatoarele:
Weider Whey Gold Protein (capsuni, mango)
Weider Protein 80+ (cocos)
Weider Krea-Genic (creatina dublu tamponata pastile)
Weider HMS (carbohidrati)
le iau in urmatoarea ordine:
1. dimineata - 30g gold whey + 300 ml lapte
2. dupa-amiaza - Protein 80+ cu apa
3. inainte de antrenament cu 30 min - 4 pastile krea-genic, zilele fara antrenament 2 dimineata si 2 seara
4. seara (dupa antrenament in primele 45 min) - 30g gold whey + 300 ml lapte, apoi HMS carbohidrati 40g + 300ml apa.
de ce le-am ales ? am citit, m-am documentat mult si astea mi s-au parut cele mai ok.
a) despre Gold whey am o parere foarte buna, mi se pare cel mai bun concentrat proteic de pe piata la ora actuala (scump intr-adevar). te tine o luna.
b) Protein 80+ e o proteina cu asimilare lenta si contine patru tipuri de proteine (cazeina, izolat proteic din lapte, zer si albus de ou). si asta cam scumpa dar dat fiind faptul ca o iau o data pe zi imi ajunge 2 luni.
c) Krea-Genic e o creatina pe care efectiv am simtit-o de la al doilea antrenament. e cred singurul supliment care a reusit sa ma surprinda. pur si simplu se simte ca pomparea muschilor e complet diferita si personal chiar simt ca s-a schimbat ceva la felul in care ma antrenez. o fac mult mai intens, efortul este mult mai bine sustinut si am reusit sa cresc greutatea la grupe de muschi importante (biceps, piept, spate, cvadriceps, femurali).
d) HMS sunt carbohidrati, indiferent de constitutia pe care o ai fie ca-i ecto, endo sau mezo, trebuie sa iei ca sa-ti refaci muschii.
am ales sa le cumpar separat (in loc sa cumpar mega mass 2000 sau 4000) pentru ca in felul asta imi pot crea singur concentratiile. de ex. mega mass 4000 are 65% carbo si vreo 21% proteine - supliment ce merge mai degraba pentru ecomorfi si nu endo sau mezo (eu sunt mezomorf). seara (dupa antrenament e singurul moment in care iau carbohidratii) iar doza e de 30g proteine gold + 30g carbo (fifty fifty adica).
weiderul e intr-adevar scump (cu exceptia creatinei si a carbohidratilor). proteinele se duc repejor. tre sa te cam tina buzunarul (nu ca pe mine m-ar tine, fac un efort destul de mare ca sa le iau).
recunosc ca nu am incercat proteine romanesti si nici nu sunt tentat sa o fac. prejudecati (ca la noi toti, ele exista), articole, documentari, s.a.m.d, astea-s motivele mele desigur. plus cativa prieteni de afara care iau weider.
in definitiv, poate ca nu e foarte important ce iei (cu conditia sa-ti faci periodic analizele la ficat) ci cum iei si cum te antrenezi.
Editat de devotion pe 16 oct 2012 13:41
silence teaches you how to sing
|
sus |
|
stefanreaper
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 28 oct 2012 18:19 de stefanreaper
Ma am si eu o nedumerire daca iau Proteina MasivMass dupa sala in zilele in care nu merg la sala pot sa-mi administrez niste batoane proteice? Daca da ce batoane proteice imi recomandati?
Milk&Egg Bar sau Protein-R?
|
sus |
|
cezar90
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 4 nov 2012 13:47 de cezar90
la 16 ani bazeaza-te pe o dieta cu 5 mese pe zi,2-3 principale plus 3 gustari + un complex de vitamine
cezar petrea
|
sus |
|
BlackBull
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 6 nov 2012 19:31 de BlackBull
Salut....Am si eu o intrebare,cum trebuie sa iei proteinele,dimineata si dupa antrenament sau cu o jumatate de ora inainte de antrenament si imediat dupa ?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 6 nov 2012 19:36 de sZoTaK
Salut....Am si eu o intrebare,cum trebuie sa iei proteinele,dimineata si dupa antrenament sau cu o jumatate de ora inainte de antrenament si imediat dupa ? candd vrei si poti. sunt studii care arata ca e mai bine sa iei whey-ul inainte, altele care arata ca e mai bine sa iei dupa... eu de obicei mananc bine inainte de antrenament, carbohidrati complexi si proteina animala ( orez cu piept de pui de exemplu) si iau whey-ul dupa.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
sergiu16
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 11 nov 2012 12:31 de sergiu16
salut am 16 ani 182cm 72kg fac sala de un an aproape ce suplimente mi-ati recomenda pentru un rezultat cat mai bun (pret rezonabil)
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 11 nov 2012 13:10 de Undisputed
salut am 16 ani 182cm 72kg fac sala de un an aproape ce suplimente mi-ati recomenda pentru un rezultat cat mai bun (pret rezonabil) depinde de ce buget dispui
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 11 nov 2012 16:04 de CosminPerjo
undeva la 200lei
Daca vrei Masa,Dymatize Super Mass Gainer + On Opti-men dar depaseste putin bugetul.
|
sus |
|
sergiu16
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 11 nov 2012 16:19 de sergiu16
De mutent mass ce ziceti o sa se vada ceva daca iau 1 luna 2?
|
sus |
|
mongolian
Senior member 86 mesaje
|
scris pe 11 nov 2012 16:42 de mongolian
De mutent mass ce ziceti o sa se vada ceva daca iau 1 luna 2?
Cel mai important la suplimente este calitatea nu cantitatea
Am vazut eticheta 260 g de pudra are 50+ proteine , 160+ carbo si 1000+ calorii dar se amesteca cu 900 ml de apa , esti sigur ca dupa 30 de minute de cand bei shake`ul mai poti manca , vad in poza ca esti si slabut.
|
sus |
|
mongolian
Senior member 86 mesaje
|
scris pe 12 nov 2012 18:12 de mongolian
O intrebare am si eu in legatura cu elite mass de la dymatize
Fiecare portie contine 600 calorii, 55 g proteine de calitate,77 g carbohidrati, 5 g creatina, 2 g glutamina, un amestec de aminoacizi cu Catena Ramificata (BCAA), un amestec de vitamine si minerale plus un amestec de acizi grasi.
Se amesteca 4 cupe (152 g) de Dymatize Elite Mass cu 450 ml apa
In 4 cupe ajungi la valorile de mai sus , dar intrebarea mea e , chiar se absorb toate proteinele sau ar fi mai bine sa iau 2 sau 3 cupe in loc de 4 ?
A doua intrebare legata de optimen , nu`s prea multe vitamine din 3 capsule de optimen + vitaminele din gainer , sa iau doar 2 capsule sau 3 ?
Mentionez ca pana acum am luat cate 4 masuri de elite mass , dar fac poteca la wc , cu 4 pana la 5 scaune pe zi , fara sa fiu deranjat sau sa ma doara burta , ma gandesc ca nu cumva sa arunc banii la wc.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 13 nov 2012 01:54 de ricardo
O intrebare am si eu in legatura cu elite mass de la dymatize
Fiecare portie contine 600 calorii, 55 g proteine de calitate,77 g carbohidrati, 5 g creatina, 2 g glutamina, un amestec de aminoacizi cu Catena Ramificata (BCAA), un amestec de vitamine si minerale plus un amestec de acizi grasi.
Se amesteca 4 cupe (152 g) de Dymatize Elite Mass cu 450 ml apa
In 4 cupe ajungi la valorile de mai sus , dar intrebarea mea e , chiar se absorb toate proteinele sau ar fi mai bine sa iau 2 sau 3 cupe in loc de 4 ?
A doua intrebare legata de optimen , nu`s prea multe vitamine din 3 capsule de optimen + vitaminele din gainer , sa iau doar 2 capsule sau 3 ?
Mentionez ca pana acum am luat cate 4 masuri de elite mass , dar fac poteca la wc , cu 4 pana la 5 scaune pe zi , fara sa fiu deranjat sau sa ma doara burta , ma gandesc ca nu cumva sa arunc banii la wc.
...poti reduce la ambele...poti lua si doar 2 pastile opti-men/zi iar un shake din 2 , 2 1/2, sau 3 cupe poate fi suficient nu e obligatoriu 4 cupe, te orientezi in functie de necesitati, care pot diferi de la o zi la alta...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 6 mai 2013 05:11 de ReSp3cT
ce proteina buna imi recomandati dupa antrenament ?nu conteaza costul ei
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 mai 2013 07:36 de sZoTaK
ce proteina buna imi recomandati dupa antrenament ?nu conteaza costul ei ON Gold Standard
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 6 mai 2013 10:17 de raduroberti
ce proteina buna imi recomandati dupa antrenament ?nu conteaza costul ei
On Hydrowhey ,Dymatize iso-100
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 mai 2013 12:53 de sZoTaK
On Hydrowhey ,Dymatize iso-100 hidrolizatul mi se pare exagerat de scump...
|
sus |
|
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
scris pe 6 mai 2013 13:25 de RoBeRT20
hidrolizatul mi se pare exagerat de scump...
eu am ajuns la o conculuzie...pana la urma tot proteina e ..tot zer e...difera doar timpul de asimilare...dizolvarea...si uneori gustul...decat sa dau o gramada de bani pe hidrolizat mai bne imi iau un concentrat si de restul banilor imi iau altceva ...ca tot acolo ajung,tot aminoacizii aia ii iau din proteina din zer...
gresesc?...
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 6 mai 2013 14:09 de raduroberti
eu am ajuns la o conculuzie...pana la urma tot proteina e ..tot zer e...difera doar timpul de asimilare...dizolvarea...si uneori gustul...decat sa dau o gramada de bani pe hidrolizat mai bne imi iau un concentrat si de restul banilor imi iau altceva ...ca tot acolo ajung,tot aminoacizii aia ii iau din proteina din zer...
gresesc?...
fiecare face cum crede ca este mai bine pt el si aici intra si bugetul dar 30/40g proteina hidrolizat imediat dupa antrenament face minuni
se poate si din alimentatie dar cu rabdare
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 mai 2013 16:02 de sZoTaK
gresesc?... nu cred.
|
sus |
|
BRAM2002
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 6 mai 2013 16:15 de BRAM2002
este scump dar stai in fata
Macar dai banii pe ceva de calitate....
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 6 mai 2013 21:27 de ReSp3cT
Mi-am comandat urmatoarele :
ON Serious Mass Chocolate 2.7 kg
ON 100% Whey Gold Standard
ON Glutamine 1000 mg 240 capsule
Dymatize BCAA 200 caps.
AMINO 2700 - 120 Tablete
ANIMAL PAK -
imi sugerati si mie cum sa le administrez corect ore si cantitate?
inca nu am finalizat comanda sa schimb serious mass cu ON Platinum HydroWhey ?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 17:41 de basu
se doarme aici pe forum.....
Da , sunt unii care dorm intradevar ..
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|