Pagina 1 din 1
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
fulgi de ovaz
scris pe 19 mar 2006 14:55 de bogdanbgd
fulgii de ovaz sunt bogati in carbohidrati + vitamine si minerale (indicati pt. ecto') insa .... au un gust nu prea placut.
ati incercat ?
stiti cam ce sa adaug ca sa aiba un gust cat de cat ... ?
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: fulgi de ovaz
scris pe 19 mar 2006 15:31 de testsuspensi
is buni daca sti cum a ii mananci. o varianta ar fi cu smantana dar de aia de la tarani ma rog eu mai adaog si zahar. sau sa pui stafide si fructe confiata in el depinde ce ai in casa poti sa mai ii indulcesti si cu mier .sau preferati mei sa ii mananc cu lingura cu frisca HU-LA -LA (se numeste marca)si cu fructe confiate deobicei stafide am in casa.
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 19 mar 2006 15:39 de testsuspensi
a am uitat mai demult mancam ceva de genul mar ras cu seminte de in pt uleiurile omega3 si6 cu miere + fuldi de cereale care uneori ii inlocuiam cugrau macerat sau cam asa ceva gasisem eu mai demult o reteta]
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
comisaru
Senior member 51 mesaje
|
Re: Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 19 mar 2006 16:18 de comisaru
incearca sa ai combini cu niste stafide si iaurt.o sa aiba un gust excelent
Urat de multi,iubit de putini,dar respectat de toti!!
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 19 mar 2006 23:54 de bogdanbgd
merci baieti ... cu miere am incercat ... asa si asa
o sa incerc si cu miere "de la tarani" plus ceva zahar si dupa cu restu ...
si apoi vedem care ii OK
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 20 mar 2006 21:31 de merce
merci baieti ... cu miere am incercat ... asa si asa
o sa incerc si cu miere "de la tarani" plus ceva zahar si dupa cu restu ...
si apoi vedem care ii OK
In sfarsit am mai invatat si eu ceva dupa forumu asta o sa incerc si eu reteta;p
KeepWalking
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 20 mar 2006 22:43 de bogdanbgd
is buni daca sti cum a ii mananci. o varianta ar fi cu smantana dar de aia de la tarani ma rog eu mai adaog si zahar. sau sa pui stafide si fructe confiata in el depinde ce ai in casa poti sa mai ii indulcesti si cu mier .sau preferati mei sa ii mananc cu lingura cu frisca HU-LA -LA (se numeste marca)si cu fructe confiate deobicei stafide am in casa.
In sfarsit am mai invatat si eu ceva dupa forumu asta o sa incerc si eu reteta;p
vroiam sa zic ... o sa incerc si cu smantana "de la tarani" ...
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 20 mar 2006 22:45 de bogdanbgd
incearca , e ok.
pana mi se termina mierea fac cu miere, dupa trec sa vad si cum e cu smantana ...
pui fulgii de ovaz + lapte + miere (in f de cat lapte si fulgi pui) si e bunicel
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
scris pe 22 mar 2006 20:27 de RaduZZZ
fulgii de ovaz sunt bogati in carbohidrati + vitamine si minerale (indicati pt. ecto') insa .... au un gust nu prea placut.
ati incercat ?
stiti cam ce sa adaug ca sa aiba un gust cat de cat ... ?
mosule,vezi k sunt fulgi care sunt deja cu miere si nu mai trebuie sa adaugi tu.bine,exista avantaje si dk iti adugi tu mierea,lesne de inteles
what goes around comes around
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
scris pe 22 mar 2006 20:29 de RaduZZZ
aaa...si mai sunt si cu ciocolata si cu tot felu de minuni,dar din pacate sunt mai scumpi.gaesti si mai ieftini,tot cu cioco,dar n us asa de buni k nesquick sau stiu eu ce.si sper sa nu sara nimeni pe mine,cum k genu asta de fulgi ar ingrasa..dk ii consumi dimineata cum fac eu,nai nici pe dracu
what goes around comes around
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 6 apr 2006 15:31 de Anonim
pune niste apa la fiert,nu prea multa...apoi dupa ce fierbe pune fulgii si mesteca pana se face un amestec omogen,cleios, ca mamaliga....mesteci (mai pui apa...mai pui fulgi...vezi si tu) pana se intareste.Apoi lasi putin sa se raceasca.Tai felii...si poti sa presari deasupra niste proteina...proteina din ZER..sau ce ai tu.(daca nu tii regim poti pune si zahar).Sa imi zici daca iti place.
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 6 apr 2006 16:36 de bogdanbgd
pune niste apa la fiert,nu prea multa...apoi dupa ce fierbe pune fulgii si mesteca pana se face un amestec omogen,cleios, ca mamaliga....mesteci (mai pui apa...mai pui fulgi...vezi si tu) pana se intareste.Apoi lasi putin sa se raceasca.Tai felii...si poti sa presari deasupra niste proteina...proteina din ZER..sau ce ai tu.(daca nu tii regim poti pune si zahar).Sa imi zici daca iti place.
merci ... o sa o incerc si pe asta .. suna bine
|
sus |
|
DorianY
Veteran member 240 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 6 apr 2006 18:19 de DorianY
Eu cumpar niste fulgi de prin Ungaria sau Germania nu mai stiu Fortin se cheama parca si mi se par excelenti. 25.000 lei vechi 500g. Sunt foarte buni la gust. Eu ii prepar cu lapte si pun si putina miere, eventual zahar vanilinat. Nu stiu cum poti sa spui ca nu au gust bun. In fine, fiecare cu gusturile lui.
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: fulgi de ovaz
scris pe 6 apr 2006 23:28 de bogdanbgd
Eu cumpar niste fulgi de prin Ungaria sau Germania nu mai stiu Fortin se cheama parca si mi se par excelenti. 25.000 lei vechi 500g. Sunt foarte buni la gust. Eu ii prepar cu lapte si pun si putina miere, eventual zahar vanilinat. Nu stiu cum poti sa spui ca nu au gust bun. In fine, fiecare cu gusturile lui.
mai mult ca sigur ca fulgii mei is mai ... rudimentari ...
daca ii fac cu lapte am impresia ca mananc nisip .. pe bune
dar oricum s-a rezolvat problema ... is mai sus destule retete ...
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 27 iul 2012 13:07 de sZoTaK
Citeam azi pe eticheta, si scria ca contine fulgi de ovaz integrale si gluten. m-am uitat acum, nu mi se pare sa fie ceva daunator...
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 30 sep 2012 18:06 de Pazzo
Mai nevoie de fierbere sau se consuma asa direct pusi in lapte?
|
sus |
|
mongolian
Senior member 86 mesaje
|
scris pe 30 sep 2012 19:29 de mongolian
N`ai cum sa`i mananci direct
Eu ii pun in iaurt + 1 lingura de miere + 1 banana stafide si 3 nuci , e delicios
Lasa`l 15-20 de minute sa se inmoaie fulgii
Editat de mongolian pe 30 sep 2012 19:29
|
sus |
|
alexspider93
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 30 sep 2012 20:15 de alexspider93
eu pun o cana de fulgi de ovaz si doua cani de apa si adaug stafide sau fructe congelate,iar dupa bag amestecul la microunde pentru doua minute.de preferat ar fi sa ai un capac la recipient.
P.S: Laptele poti sa il pui dupa ce ai scos fulgii de la microunde.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 30 sep 2012 22:19 de shift
Eu ori ii acopeream cu iaurt, ori cu ceai cald. Ii lasi vreo 10-15 minute si se imbiba. Poti incerca si porridge: intr-o tigaie, lasi sa fiarba lichidul (apa, ceai, lapte / ce-o fi) si incepi sa adaugi incet ovazul pana se imbiba.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 18:49 de ssergiu
Eu iau un iaurt cu 0.1% grasime la 400gr, adaug jumatate de cupa de proteina si apoi cam 70 gr de fulgi de ovaz. E bun la gust, asemanator cu un desert
1/2 cupa de proteina pun pentru a da un gust bun mix-ului, dar in acelasi timp creste si concetratia de proteina din amestec.
Exemplu concret (folosit de mine)
+Iaurt Usurel 0.1% de la Napolact in cele 400 de gr contine 12.8g Proteina, 16g Carbo si 0.4g Grasime
+Fulgii de ovaz in cei 70 de gr contin 9gr Proteina, 44gr Carbo si 5gr Grasime
+1/2 cupa Iso Soy cu aroma de Zmeura de la PN de 12.5 gr contine 10gr Proteina (Carbo si Grasimi nesemnificative).
Astfel reiese un amestec delicios cu 34.5gr Proteine, 60gr Carbo si 5gr Grasime
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 19:56 de basu
Eu iau un iaurt cu 0.1% grasime la 400gr, adaug jumatate de cupa de proteina si apoi cam 70 gr de fulgi de ovaz. E bun la gust, asemanator cu un desert
1/2 cupa de proteina pun pentru a da un gust bun mix-ului, dar in acelasi timp creste si concetratia de proteina din amestec.
Exemplu concret (folosit de mine)
+Iaurt Usurel 0.1% de la Napolact in cele 400 de gr contine 12.8g Proteina, 16g Carbo si 0.4g Grasime
+Fulgii de ovaz in cei 70 de gr contin 9gr Proteina, 44gr Carbo si 5gr Grasime
+1/2 cupa Iso Soy cu aroma de Zmeura de la PN de 12.5 gr contine 10gr Proteina (Carbo si Grasimi nesemnificative).
Astfel reiese un amestec delicios cu 34.5gr Proteine, 60gr Carbo si 5gr Grasime
Este un amestec pe care il folosesc foarte multi. Este foarte ok.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 20:51 de MrOlympia
Este un amestec pe care il folosesc foarte multi. Este foarte ok.
Perfect pentru micul dejun .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Elvis
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 21:02 de Elvis
Uite cum ii fac eu : fulgi de ovaz , banane ,alune fara sare,merisor comfiat (puteti folosi si stafide) si iuart de la Muller 0,1 grasimi .Prima data pune ingredientele fara iaurt.Bananele taiele cubulete mici ,amesteci totu apoi pui iaurt cate putin dupa ochii incat compozitia sa ramana tare nu pune prea mult iaurt ca le faci prea moi si le amesteci bine,le pui in folie de bucatarie de nailon sau pungi de unica folinta si le bagi la congelator pana se racesc putin nu le lasa sa se congeleze,iasa un fel de baton proteic nu este necesar sa pui zahar are un gust dulce.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 oct 2012 21:11 de basu
Uite cum ii fac eu : fulgi de ovaz , banane ,alune fara sare,merisor comfiat (puteti folosi si stafide) si iuart de la Muller 0,1 grasimi .Prima data pune ingredientele fara iaurt.Bananele taiele cubulete mici ,amesteci totu apoi pui iaurt cate putin dupa ochii incat compozitia sa ramana tare nu pune prea mult iaurt ca le faci prea moi si le amesteci bine,le pui in folie de bucatarie de nailon sau pungi de unica folinta si le bagi la congelator pana se racesc putin nu le lasa sa se congeleze,iasa un fel de baton proteic nu este necesar sa pui zahar are un gust dulce.
1. Poti sa ii spui cum vrei dar nu baton proteic. Pt ca in afara de cateva gr de proteina (chiar tu spui ca nu pui prea mult) nu prea vad unde sunt proteinele ca sa ii spui baton proteic.
2. Nici nu este necesar sa pui zahar pt ca fructele confiate au zahar cu gramada. Pe viitor incearca deshidratate.
|
sus |
|
Elvis
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 22:10 de Elvis
1. Poti sa ii spui cum vrei dar nu baton proteic. Pt ca in afara de cateva gr de proteina (chiar tu spui ca nu pui prea mult) nu prea vad unde sunt proteinele ca sa ii spui baton proteic.
2. Nici nu este necesar sa pui zahar pt ca fructele confiate au zahar cu gramada. Pe viitor incearca deshidratate.
Ajunge cam la 15gr proteina pe 100gr depinde cantitatea ce o pui din fiecare aliment, nu pui prea mult iaurt ca sa nu il faci moale dar in rest pui,se poate adauga si pudra proteica dar eu asa le fac.
Iar in legatura cu 2 ai perfecta dreptate asta ziceam si eu ca nu e necesar zaharul .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 oct 2012 22:21 de basu
Ajunge cam la 15gr proteina pe 100gr depinde cantitatea ce o pui din fiecare aliment, nu pui prea mult iaurt ca sa nu il faci moale dar in rest pui,se poate adauga si pudra proteica dar eu asa le fac.
Iar in legatura cu 2 ai perfecta dreptate asta ziceam si eu ca nu e necesar zaharul .
Ca sa fie 15 grame trebuie sa pui cam toata cutia aia de 450 gr. Deci asta inseamna ca punem. Ok. Ma bucur ca ne-am lamurit.
|
sus |
|
Elvis
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 4 oct 2012 13:43 de Elvis
Ca sa fie 15 grame trebuie sa pui cam toata cutia aia de 450 gr. Deci asta inseamna ca punem. Ok. Ma bucur ca ne-am lamurit.
30gr fulgi de ovaz,30gr alunele ,10gr merisor,20gr banane iar restu iaurt fa un calcul si-o sa vezi ca nu trebe 450gr pentru 15gr proteina.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 oct 2012 14:50 de basu
30gr fulgi de ovaz,30gr alunele ,10gr merisor,20gr banane iar restu iaurt fa un calcul si-o sa vezi ca nu trebe 450gr pentru 15gr proteina.
Nu cred ca esti in masura sa imi ceri tu mie sa fac calcule. Calculele pe care le faci tu sunt aiurea, nu ai invatat ca atunci cand calculezi sursele de proteina nu le pui la socoteala decat pe cele complete. Ori in afara de soia sursele complete sunt cele animale. Mai bine fa calcule tu , daca stii sa le faci.
Editat de basu pe 4 oct 2012 18:31
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|