Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 din 11
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: Jurnal Birausergiu
scris pe 10 iul 2013 23:32 de sZoTaK
Atunci e ok, numai ca nu mai poti sti cu exactitate cata apa torni. si conteaza?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 10 iul 2013 23:51 de Tooxie
si conteaza?
Pentru unii nu, pentru altii da.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 11 iul 2013 00:09 de Gilu
Pentru unii nu, pentru altii da. Lasa-l pe szotak, la el nimic nu conteaza.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 11 iul 2013 16:00 de birausergiu
Acum vreo 3 zile cand am spus programul facut de antrenor ati spus ca e cam aiurea, dar nu l-am spus eu bine.Astazi mi-am dat seama ca a spus ca facem altcumva deci:
Luni: Piept + Spate.
Marti: Umeri + Biceps + Triceps.
Miercuri:Pauza.
Joi:Picioare
Vineri:Piept + Spate.
Deci Vinerea asta facem ce am facut luni si saptamana viitoare incepem luni cu ce am facut marti si amrti facem ce am facut joi si joi cu ce am facut luni si vineri ce am facut marti nu prea stiu sa va spun dau ex
Deci mai sus v--am spus programul initial.
Urmatoarea saptamana:
Luni: Umeri + Biceps + Triceps.
Marti: Picioare
Miercuri: Pauza..
Joi: Piept + Spate
Vineri: Umeri + biceps + triceps
Peste 2 saptamani:
Luni: Picioare
Marti: Piept + Spate
Miercuri PAUZA
Joi Umeri biceps triceps
Vineri: Picioare
Deci ziua de luni se repeta... cititi cu atentie si sper sa va dati seama despre ce e vorba.
Si asa e aiurea programul asta?
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 11 iul 2013 16:03 de Ursu1
Acum vreo 3 zile cand am spus programul facut de antrenor ati spus ca e cam aiurea, dar nu l-am spus eu bine.Astazi mi-am dat seama ca a spus ca facem altcumva deci:
Luni: Piept + Spate.
Marti: Umeri + Biceps + Triceps.
Miercuri:Pauza.
Joi:Picioare
Vineri:Piept + Spate.
Deci Vinerea asta facem ce am facut luni si saptamana viitoare incepem luni cu ce am facut marti si amrti facem ce am facut joi si joi cu ce am facut luni si vineri ce am facut marti nu prea stiu sa va spun dau ex
Deci mai sus v--am spus programul initial.
Urmatoarea saptamana:
Luni: Umeri + Biceps + Triceps.
Marti: Picioare
Miercuri: Pauza..
Joi: Piept + Spate
Vineri: Umeri + biceps + triceps
Peste 2 saptamani:
Luni: Picioare
Marti: Piept + Spate
Miercuri PAUZA
Joi Umeri biceps triceps
Vineri: Picioare
Deci ziua de luni se repeta... cititi cu atentie si sper sa va dati seama despre ce e vorba.
Si asa e aiurea programul asta?
mi-se pare aiurea sa repeti ziua de luni mereu si sa le rotesti plus ca joi ai piept spate si vineri umeri triceps biceps...nu e tocmai bine sa faci piept cu spate mai ales ca esti incepator
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 11 iul 2013 16:07 de birausergiu
mi-se pare aiurea sa repeti ziua de luni mereu si sa le rotesti plus ca joi ai piept spate si vineri umeri triceps biceps...nu e tocmai bine sa faci piept cu spate mai ales ca esti incepator
Oke multumesc! Deci antrenorul asta e de treaba, ne ajuta dar vad ca nu prea le are cu programele... Mai fac acuma o saptamana programul asta pana, nu mai sta cu noi ca nu stiu ce sa-i spun.. daca i-as spune ca programul lui n ue bun poate ar zice ceva, mai ales ca m-a ajutat mult.
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 11 iul 2013 16:08 de Ursu1
Oke multumesc! Deci antrenorul asta e de treaba, ne ajuta dar vad ca nu prea le are cu programele... Mai fac acuma o saptamana programul asta pana, nu mai sta cu noi ca nu stiu ce sa-i spun.. daca i-as spune ca programul lui n ue bun poate ar zice ceva, mai ales ca m-a ajutat mult.
e corpul tau,ce sa iti zica?
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 15:33 de birausergiu
Salut! Eu iau proteinele dupa antrenament, mi le pun in shaker, si iau doar o cupa de 30g pe zi. M-am gandit ca, in zilele de antrenament(de 4 ori pe saptamana) sa iau 2 cupe deoarece si asa imi ajung o luna.Intrebarea mea este, cand sa iau a doua cupa? adica daca una o iau dupa antrenament, cealalta cand?
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 15:35 de CosminPerjo
Salut! Eu iau proteinele dupa antrenament, mi le pun in shaker, si iau doar o cupa de 30g pe zi. M-am gandit ca, in zilele de antrenament(de 4 ori pe saptamana) sa iau 2 cupe deoarece si asa imi ajung o luna.Intrebarea mea este, cand sa iau a doua cupa? adica daca una o iau dupa antrenament, cealalta cand?
Dimineata imediat cum te trezesti,dupa ce ai luat shakeul la 1 ora mananci.
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 21:27 de birausergiu
Vreau o parere despre ce am mancat astazi...
Deci m-am trezit la 8, la 8 jumate am mancat prima masa: 100g sau mai mult fulgi de ovaz + 150 ml lapte. La 10 sala pana pe la 11 jumate iar la 12 am mancat 2 banane 2 iaurturi de 100g(200g total) cu 1.8 grasime 4 rondele de grau expandat cu glazura de iaurt( nu am gasit fara glazura aceea) si 2 placinte ci cartofi +smantana si branza. La ora 3 am mancat 150g orez + 2 snitele de pui. La ora 6 un snitel mai amre + salata de rosii castraveti si ardei( cam o rosie 2 castraveti si 2 ardei). La ora 9 am mancat ultimul snitel de puii, cel mai mare + cam 30 g alune. Acum e 9:26 pe la ora 10 sau 10 jumate iau o cupa de proteine cu lapte cred... Asta a fost o zi buna? A da m-am odihnit si 3 ore dupa antrenamement...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 12 iul 2013 21:31 de sZoTaK
Vreau o parere despre ce am mancat astazi...
Deci m-am trezit la 8, la 8 jumate am mancat prima masa: 100g sau mai mult fulgi de ovaz + 150 ml lapte. La 10 sala pana pe la 11 jumate iar la 12 am mancat 2 banane 2 iaurturi de 100g(200g total) cu 1.8 grasime 4 rondele de grau expandat cu glazura de iaurt( nu am gasit fara glazura aceea) si 2 placinte ci cartofi +smantana si branza. La ora 3 am mancat 150g orez + 2 snitele de pui. La ora 6 un snitel mai amre + salata de rosii castraveti si ardei( cam o rosie 2 castraveti si 2 ardei). La ora 9 am mancat ultimul snitel de puii, cel mai mare + cam 30 g alune. Acum e 9:26 pe la ora 10 sau 10 jumate iau o cupa de proteine cu lapte cred... Asta a fost o zi buna? A da m-am odihnit si 3 ore dupa antrenamement... proteine? cam duci lipsa
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 21:32 de birausergiu
proteine? cam duci lipsa
A nu am spus? dupa antrenament am laut o cupa cu apa.. deci acolo 30g proteine + daca mai iau acuma seara una cu lapte?
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 21:41 de raduroberti
A nu am spus? dupa antrenament am laut o cupa cu apa.. deci acolo 30g proteine + daca mai iau acuma seara una cu lapte?
Incearca sa mananci bine inainte de sala adica carne....cate kg ai?
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 21:45 de birausergiu
Incearca sa mananci bine inainte de sala adica carne....cate kg ai?
Am 50 si 200 grame ) si 1.70 inaltime
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 12 iul 2013 21:52 de raduroberti
Am 50 si 200 grame ) si 1.70 inaltime
De proteine nu duci lipsa nu te lua dupa toti care habar nu au de capul lor...intra la alimentatie si mai citeste acolo ce sa mananci si cand...cu lapte si cereale inainte de antrenament nu o sa ai rezultate bune
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 21:57 de birausergiu
De proteine nu duci lipsa nu te lua dupa toti care habar nu au de capul lor...intra la alimentatie si mai citeste acolo ce sa mananci si cand...cu lapte si cereale inainte de antrenament nu o sa ai rezultate bune
Oke multumesc mult! O sa incerc sa schimb masa dinainte de sala, problema e ca e chiar de dimineata...Stau la sat si trebuie sa prind atubousul, stii de asta merg de dimineata. Dar o sa incerc sa mananc carne daca pot...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 12 iul 2013 22:09 de sZoTaK
A nu am spus? dupa antrenament am laut o cupa cu apa.. deci acolo 30g proteine + daca mai iau acuma seara una cu lapte? la o cupa nu ai 30 de grame de proteina. nu am facut un calcul exact, dar la 50 de kg.. iti e de ajuns. in loc sa ne intrebi, de ce nu folosesti un site precum myfitnesspal, unde poti vedea exact cat mananci?
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 22:12 de birausergiu
la o cupa nu ai 30 de grame de proteina. nu am facut un calcul exact, dar la 50 de kg.. iti e de ajuns. in loc sa ne intrebi, de ce nu folosesti un site precum myfitnesspal, unde poti vedea exact cat mananci?
Nu stiam de site-u ala Si cum adica deci o cupa de 30g sau 29g cat are imi e de ajuns? m-am gandit in zilele de antre sa iau de 2 ori pe zi...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 12 iul 2013 22:20 de sZoTaK
Nu stiam de site-u ala Si cum adica deci o cupa de 30g sau 29g cat are imi e de ajuns? m-am gandit in zilele de antre sa iau de 2 ori pe zi... eu vorbeam despre cantitatea totala. daca iei supliment de 2 ori pe zi + carne de vreo 3-4 ori, cat ai scris tu acolo, iti ajung la 50 de kg
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 22:23 de birausergiu
eu vorbeam despre cantitatea totala. daca iei supliment de 2 ori pe zi + carne de vreo 3-4 ori, cat ai scris tu acolo, iti ajung la 50 de kg
Oke multumesc! Acum o sa-mi fie mai greu sa mananc si dimineata cum ma trezesc carne... dar daca iau de 2 ori pe zi, si iau o cupa dimineata la trezire cu o ora inainte sa mananc nu pot manca fulgii aia de ovaz cu lapte? si asa trebuie carne? Nu stiu daca o sa-mi permit atata carne...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 12 iul 2013 22:31 de sZoTaK
Oke multumesc! Acum o sa-mi fie mai greu sa mananc si dimineata cum ma trezesc carne... dar daca iau de 2 ori pe zi, si iau o cupa dimineata la trezire cu o ora inainte sa mananc nu pot manca fulgii aia de ovaz cu lapte? si asa trebuie carne? Nu stiu daca o sa-mi permit atata carne... eu as adauga proteina aia la micul dejun. in ultima vreme amestec in loc de lapte iaurt cu proteina, se face cremos, pun fulgii de ovaz si mananc. nu prea conteaza cand mananci, ci mai degreaba sa ai cantitate destula in alimentatie
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 22:33 de birausergiu
eu as adauga proteina aia la micul dejun. in ultima vreme amestec in loc de lapte iaurt cu proteina, se face cremos, pun fulgii de ovaz si mananc. nu prea conteaza cand mananci, ci mai de greaba sa ai cantitate destula in alimentatie
Deci Lapte 200 ml lapte + 100 g fulgi de ovaz + 30g proteine in laptele ala care il mananc cu fulgii? ar fi o soltuie buna, si atunci tot as manca un mic dejun bun..
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 12 iul 2013 22:35 de sZoTaK
Deci Lapte 200 ml lapte + 100 g fulgi de ovaz + 30g proteine in laptele ala care il mananc cu fulgii? ar fi o soltuie buna, si atunci tot as manca un mic dejun bun.. da. daca vrei s-o mananci cu lapte, pune proteina intr-un shaker, si agita. nu am incercat niciodata sa pun in lapte proteina, si sa amestec cu lingura, nu stiu cum se dizolva.
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 22:39 de birausergiu
da. daca vrei s-o mananci cu lapte, pune proteina intr-un shaker, si agita. nu am incercat niciodata sa pun in lapte proteina, si sa amestec cu lingura, nu stiu cum se dizolva.
Da dar acum m-am gandit proteina + lapte? nu au absorbtie lenta... eu mananc la 8 jumate si al 10 am sala... mai bine o iau pe stoamcul gol proteina cu apa la 7 jumate si la 8 juamte mananc laptele cu fulgii
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 12 iul 2013 22:40 de sZoTaK
Da dar acum m-am gandit proteina + lapte? nu au absorbtie lenta... eu mananc la 8 jumate si al 10 am sala... mai bine o iau pe stoamcul gol proteina cu apa la 7 jumate si la 8 juamte mananc laptele cu fulgii
nu vad rostul, dar in fine. faci cum vrei. vezi sa nu te pierzi in detalii si sa uiti lucrurile importante.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 12 iul 2013 22:43 de raduroberti
Deci Lapte 200 ml lapte + 100 g fulgi de ovaz + 30g proteine in laptele ala care il mananc cu fulgii? ar fi o soltuie buna, si atunci tot as manca un mic dejun bun..
Am citit tot jurnalul tau si vad ca o ti tot asa cu intrebarile,dece nustiu???? Ti am mai zis pune mana si documenteazate si ai sa vezi ca sunt pareri impartite tie iti ramane sa faci cum iti dicteaza organismul...
Si daca vrei sa mai ai si muschi aia dupa tine mananca bine inainte de sala sau exerciti tip cardio ...nu e chiar asa ca poti manca cand vrei....degeaba mananci tu dupa antrenament 1000g proteine daca tu ai ars deja masa musculara...unii oameni sunt greu de cap...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 12 iul 2013 22:51 de sZoTaK
degeaba mananci tu dupa antrenament 1000g proteine daca tu ai ars deja masa musculara...unii oameni sunt greu de cap... deci daca face cardio, a ars masa musculara. ok
|
sus |
|
birausergiu
Senior member 138 mesaje
|
scris pe 12 iul 2013 22:52 de birausergiu
Am citit tot jurnalul tau si vad ca o ti tot asa cu intrebarile,dece nustiu???? Ti am mai zis pune mana si documenteazate si ai sa vezi ca sunt pareri impartite tie iti ramane sa faci cum iti dicteaza organismul...
Si daca vrei sa mai ai si muschi aia dupa tine mananca bine inainte de sala sau exerciti tip cardio ...nu e chiar asa ca poti manca cand vrei....degeaba mananci tu dupa antrenament 1000g proteine daca tu ai ars deja masa musculara...unii oameni sunt greu de cap...
Dreptate graiesti ...
Stiu ca sunt greu de cap, si acum sunt pierdut putin in detalii... Merg sa ma culc vad ce fac maine, ce mai aflu...
P.S: Totusi, nu am cum sa stiu atat de bine ca unul care face sala de multi ani, care a experimentat mai multe lucruri in legatura cu suplimente, alimentatie si altele.. Fac sala de 2 saptamani, chiar imi place acolo si ma straduiesc sa ma organizez si sa mananc cat pot de bine...Nu sunt nici pe salarul meu, nu am nici cei mai bogati parinti, deci nu o sa pot face totul perfect...
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 12 iul 2013 23:00 de raduroberti
Dreptate graiesti ...
Stiu ca sunt greu de cap, si acum sunt pierdut putin in detalii... Merg sa ma culc vad ce fac maine, ce mai aflu...
P.S: Totusi, nu am cum sa stiu atat de bine ca unul care face sala de multi ani, care a experimentat mai multe lucruri in legatura cu suplimente, alimentatie si altele.. Fac sala de 2 saptamani, chiar imi place acolo si ma straduiesc sa ma organizez si sa mananc cat pot de bine...Nu sunt nici pe salarul meu, nu am nici cei mai bogati parinti, deci nu o sa pot face totul perfect...
Cand am zis greu de cap nu m am referit la tine...sunt alti aia se stiu ei...
Tu esti doar la inceput ...pune mana si citeste in primul rand despre alimentatie si pregatirea alimentelor ...somn usor
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 din 11
| |
|