Pagina 1 din 1
yooo21
Newbie 1 mesaje
|
!!!regimuri!!!
scris pe 20 ian 2005 12:49 de yooo21
sal
as dori sa stiu un regim alimenter pentru a slabi
eu am 96 Kg 1,83m si as dori sa ajung pe la 80Kg
merci
|
sus |
|
lory
Newbie 3 mesaje
|
Re: !!!regimuri!!!
scris pe 27 feb 2005 15:00 de lory
sal as dori si eu sa slabesc 10kg. pls da-ti un regim bun
lory
|
sus |
|
coseHD
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: !!!regimuri!!!
scris pe 8 mar 2005 04:06 de coseHD
incearca diet plus exercitii , poti slabii eficient intr-un timp mult mai scurt, dupa ce realizezi silueta dorita , pastreaza regimul pentru a te mentine. ca si diet iti recomand fructe si legume cam 2/3 din mancarea zilnica, restul sa fie carne usoara(pui , curcan , peste). mai poti manca oua , iaurt fara smantana, lapte degresat, cereale, bea multa apa. exclude dulciurile si tot ce e pregatit in ulei, exclude cremele si maionezele, unt, margarina.
mananca tot la 2-3 ore cate putin , am zis putin ) ca si exercitii alergatul e cel mai eficient , bafta!
http://cosmin.gobeplast.com
|
sus |
|
strongers
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: !!!regimuri!!!
scris pe 9 mar 2005 19:38 de strongers
incearca diet plus exercitii , poti slabii eficient intr-un timp mult mai scurt, dupa ce realizezi silueta dorita , pastreaza regimul pentru a te mentine. ca si diet iti recomand fructe si legume cam 2/3 din mancarea zilnica, restul sa fie carne usoara(pui , curcan , peste). mai poti manca oua , iaurt fara smantana, lapte degresat, cereale, bea multa apa. exclude dulciurile si tot ce e pregatit in ulei, exclude cremele si maionezele, unt, margarina.
mananca tot la 2-3 ore cate putin , am zis putin ) ca si exercitii alergatul e cel mai eficient , bafta! ...Alergatul e cel mai eficient pentru arderea grasimilor sa-l faci dimineata pe stomacul gol-25min e suficient/zi.
www.strongers.ro
|
sus |
|
eug3n
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 7 sep 2005 04:21 de eug3n
[yellow]Eu vreau un regim alimentar detaliat ptr luarea in greutate si ptr masa musculara .Am 17 ani si daca nu sunt prea tanar pot sa folosesc si produse weider sau altele ma refer la proteine ?raspunsul mi- puteti da pe adresa mea de mail sau mess eug3nn@yahoo.com multumesc[/yellow]
max
|
sus |
|
Johnynsos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 18 sep 2005 22:44 de Johnynsos
numai tu vezi ce ai scris acolo eugen )
.::Tot timpul in varf:
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
scris pe 18 sep 2005 23:09 de DrMihai
Calculati caloriile. sa fie cat mai putine. mergeti la sala,evitatzi painea,si orice contine glucoza.Mancatzi salate de cruditati proaspete cu otzet dar nu prea mult sa nu facetzi acid si sa dea in gastrita sau ulcer. mancati doar dimineata si la pranz. Restu seara luatzi doar suplimente fara carbohidrati.Evitatzi pastele fainoase si mancati doar mancare gatita!Bineinteles luatzi un FAT burner.evitatzi vitaminele in exces. Daca va simtziti slabiti luatzi un supliment de vitamine dar sa contina toata larga de la a-z!Atentzie cu regimurile... pot provoca gastrite colici si in special ulcere, stomacal sau duodenal.
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 9 oct 2005 17:28 de jockasta
sal
merci
Regimurile alimentare pentru a slabi nu sunt unica solutie! Alearga, inoata, da-te pe bicicleta! Nu mai manca dupa ora 16, seara fa-ti un ceai verde! Inainte de mese ia o pastila de crom (de la Walmark). Mananca multe mere! Si ATENTIE: FARA PAINE!!! Deci trebuie sa combini un pic din dieta si un pic de sport si asa vei avea rezultate! Spor!
no fear
|
sus |
|
Mitza
Junior member 31 mesaje
|
Re: Re: !!!regimuri!!!
scris pe 24 oct 2005 20:59 de Mitza
Care vrea sa slabeasca 24 Kg in 2 luni fara efort poate lua Dicarbocalm,acest medicament panseaza stomacu si absoarbe putin din acid,trebuie luat de cate ori ti foame si ai voie sa manaci o singura data pe zi,fie supa,ciorda sau felu 2(numa 1 dintre astea!!!)din 2 in 2 zile poti manca o bucata(o patratea)de ciocolata.Asa am slabit 5-6 ani.Nu am avut probleme dar daca ametiti sau apar punncte in fata ochilor mai ia si o Euro vita.
PT CEI CARE VOR SA FACA SALA,CE AR FI REC SA ASTEPTE RASPUNSURILE CELOR CU EXP.
|
sus |
|
DrMihai
|
scris pe 25 oct 2005 23:14 de DrMihai
Care vrea sa slabeasca 24 Kg in 2 luni fara efort poate lua Dicarbocalm,acest medicament panseaza stomacu si absoarbe putin din acid,trebuie luat de cate ori ti foame si ai voie sa manaci o singura data pe zi,fie supa,ciorda sau felu 2(numa 1 dintre astea!!!)din 2 in 2 zile poti manca o bucata(o patratea)de ciocolata.Asa am slabit 5-6 ani.Nu am avut probleme dar daca ametiti sau apar punncte in fata ochilor mai ia si o Euro vita.
PT CEI CARE VOR SA FACA SALA,CE AR FI REC SA ASTEPTE RASPUNSURILE CELOR CU EXP.
am mai scris de chestiile astea pe forum.sa stii ca nu stiu care sunt efectele secundare sau daca are efecte secundare dar e o metoda destul de populara si aplicata,chiar am multi prieteni si prietene care au incercat. am sa -i intreb de rezultate si dacau exista efecte secundare...
|
sus |
|
leonard
Guest
|
scris pe 3 nov 2005 23:49 de leonard
sal
merci da-mi un e-mail pe leobarosanu_ro@yahoo.com,te rezolv eu
|
sus |
|
leonard
Guest
|
scris pe 3 nov 2005 23:50 de leonard
sal as dori si eu sa slabesc 10kg. pls da-ti un regim bun da-mi un e-mail pe adresa leobarosanu_ro@yahoo.com,te pot ajuta eu
|
sus |
|
leonard
Guest
|
scris pe 3 nov 2005 23:51 de leonard
si eu vreau un regim cat mai drastic nu ai nevoie de regim drastic,da-mi un e-mail pe adresa leobarosanu_ro@yahoo.com,te pot ajuta eu
|
sus |
|
Leonard
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 4 nov 2005 12:37 de Leonard
PT CEI CARE VOR SA FACA SALA,CE AR FI REC SA ASTEPTE RASPUNSURILE CELOR CU EXP. mamaaaaaaaaa cum ai supravietuit dupa asa ceva,corpul cu ce a trait,vitamine,minerale,proteine?eu inteleg ca si cu apa se poate slabi dar nu va mai chinuiti fratilor eu am descoperit secretul pentru slabire ,pentru cei cu adevarat interesati sa ma caute, si inca ceva, fratilor, grasimea nu doare,de ce vret sa slabiti? sau doare si nu stiu eu,cert e ca apar probleme de sanatate din cauza grasimii si tocmai cu asta ma ocup,imi pare rau ca nu am accesat mai demult siteul ca sa va dau o solutie .leobarosanu_ro@yahoo.com si va arat si rezultate
Tu esti cheia succesului tau!!!
|
sus |
|
Mitza
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 5 nov 2005 04:02 de Mitza
PT CEI CARE VOR SA FACA SALA,CE AR FI REC SA ASTEPTE RASPUNSURILE CELOR CU EXP. mamaaaaaaaaa cum ai supravietuit dupa asa ceva,corpul cu ce a trait,vitamine,minerale,proteine?eu inteleg ca si cu apa se poate slabi dar nu va mai chinuiti fratilor eu am descoperit secretul pentru slabire ,pentru cei cu adevarat interesati sa ma caute, si inca ceva, fratilor, grasimea nu doare,de ce vret sa slabiti? sau doare si nu stiu eu,cert e ca apar probleme de sanatate din cauza grasimii si tocmai cu asta ma ocup,imi pare rau ca nu am accesat mai demult siteul ca sa va dau o solutie .leobarosanu_ro@yahoo.com si va arat si rezultate
Un raspuns mai simplu ca asta nu stiu.De ce manaci?Ce iti ofera mancarea?hmm pe langa...daca pot spune protejarea stomacului de acid(non pansament ci ca abs)pe langa asta ofera corpului tau ce are nevoie...aproape tot ce are novoie corpu poti obtine din pastile....deci teoretic poti supravietui cum ai zis tu o perioada scurta de timp.in orce caz sunt "medicamator" studiez medicina singur(imi place) dar nu sunt medic.il rog pe DR.Mihai sa ma completeze.Eu personal am luat sfatu lu Gilu si mananc acuma de 6 ori pe zi...mere mai bina sala
|
sus |
|
DrMihai
|
Re: Re: Re: Re: Re: !!!regimuri!!!
scris pe 5 nov 2005 13:54 de DrMihai
Un raspuns mai simplu ca asta nu stiu.De ce manaci?Ce iti ofera mancarea?hmm pe langa...daca pot spune protejarea stomacului de acid(non pansament ci ca abs)pe langa asta ofera corpului tau ce are nevoie...aproape tot ce are novoie corpu poti obtine din pastile....deci teoretic poti supravietui cum ai zis tu o perioada scurta de timp.in orce caz sunt "medicamator" studiez medicina singur(imi place) dar nu sunt medic.il rog pe DR.Mihai sa ma completeze.Eu personal am luat sfatu lu Gilu si mananc acuma de 6 ori pe zi...mere mai bina sala
daca o luam asa poti sa supravirtuieti perioade lungi de timp doar prin perfuzii,multi care au avut cancer la colon si a trebuit extirpat colonul nu au avut voie sa manance ,si li se administra subst nutritive si minerale prin perfuzii,si li se dadea antihistaminice H2 pt ca sa opreasca secretia de acid Hcl.
problema cu alimentatzie doar prin pastile(,asa se hraneau astronautzii in anii 50-pana spre sfarsitul aniilor 70, s-a observat ca erau deprimatzi si cu moral scazut.cum in accea mancare s-a mai pus si anumite flavoruri anumite mirosuri caracteristice se constata ca ei sunt mai fericiti si optimisti),e ca iti reduce pofta de viatza,devii pesimist..etc...
de multe ori treci pe langa o brutarie si e un 'miros' super placut si deodata incepi sa salivezi si desi nu iti e foame vrei sa intri in brutarie...
si apropo de mesele impartite in 6,asa se recomanda supraponderaliilor 'putin si des'.in ceea ce priveste culturismul divizarea meselor e fff bine dar.. cine are timp sa respecte???!!! cel putin eu nu...!!!
|
sus |
|
madame
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 9 nov 2005 14:01 de madame
...regim drastic? glumiti...cum il tineti de crunt asa puneti kilogramele inapoi.eu am avut 106 kg si acum am ajuns la 69.dar nu cu regimuri timpite.pur si simplu nu am mai mincat dupa ora 18 si am mers la sala...in rest,ambitie si motivatie.daca ai pus kilogramele in 5 ani nu te astepta sa le dai jos in 5 zile... eu am slabit in doi ani de zile...mincand cam din toate si cu masura(recunosc,am mai sarit cateodata calu.succes.
madame
|
sus |
|
DrMihai
|
scris pe 10 nov 2005 13:00 de DrMihai
...regim drastic? glumiti...cum il tineti de crunt asa puneti kilogramele inapoi.eu am avut 106 kg si acum am ajuns la 69.dar nu cu regimuri timpite.pur si simplu nu am mai mincat dupa ora 18 si am mers la sala...in rest,ambitie si motivatie.daca ai pus kilogramele in 5 ani nu te astepta sa le dai jos in 5 zile... eu am slabit in doi ani de zile...mincand cam din toate si cu masura(recunosc,am mai sarit cateodata calu.succes.
e si asta o metoda sigura rara recidive de ingrasare... dar noi totzi vrem sa slabim darstic si mai repede...problema nu e cum si cat slabesti, problema s e pune cum faci ca sa nu mai pui inapoi???!!!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|