Pagina 1 din 1
Y2K_TVT
Newbie 2 mesaje
|
incepator .. niste sfaturi:D
scris pe 6 feb 2009 10:25 de Y2K_TVT
Buna tuturor .. este primul meu post pe forum dupa ce am stat putin sa citesc pe aicea Am 15 ani am 1.76-78 si am 53kg .... de 10 am inceput sa merg la sala si chiar imi place ... manac mult ... chiar mult de vreo 5 ori pe zi[calumea: felu 1 + felu 2 + felu 2 ] si nu am luat nici macar 1kg in plus de cand am inceput ...
Merg cu cumantumeu la sala care face de vreo 15 ani sala ... si dupa fiecare antrenament beau 1 pahar cu 2 cupe de proteine gigant ....
Dar incep sa nu mai am forta sa fac ... febra musculara in tot corpu ca nu ma pot misca ...
Imi puteti recomanda ceva sfaturi pentru a acumula energia pierduta si sa scap de febra cat de cat ....
Nu de alta da asta imi scade din morala , prima data cand am mers asa bine a fost, forta maxima exerciti foarte corect facute si acum incep sa nu mai pot face de fel
Thanx
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: incepator .. niste sfaturi:D
scris pe 6 feb 2009 11:37 de cuando
Buna tuturor .. este primul meu post pe forum dupa ce am stat putin sa citesc pe aicea Am 15 ani am 1.76-78 si am 53kg .... de 10 am inceput sa merg la sala si chiar imi place ... manac mult ... chiar mult de vreo 5 ori pe zi[calumea: felu 1 + felu 2 + felu 2 ] si nu am luat nici macar 1kg in plus de cand am inceput ...
Merg cu cumantumeu la sala care face de vreo 15 ani sala ... si dupa fiecare antrenament beau 1 pahar cu 2 cupe de proteine gigant ....
Dar incep sa nu mai am forta sa fac ... febra musculara in tot corpu ca nu ma pot misca ...
Imi puteti recomanda ceva sfaturi pentru a acumula energia pierduta si sa scap de febra cat de cat ....
Nu de alta da asta imi scade din morala , prima data cand am mers asa bine a fost, forta maxima exerciti foarte corect facute si acum incep sa nu mai pot face de fel
Thanx
ce prg de antrenament ai ?!
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
Y2K_TVT
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: incepator .. niste sfaturi:D
scris pe 6 feb 2009 12:06 de Y2K_TVT
ce prg de antrenament ai ?!
ziua 1 : bicesp + triceps , umeri , trapez
ziua 2 : spatele ...
ziua 3 : picioare
ziua 4 : repet ce am facut in ziua 1
ziua 5 : repet ce am facut in ziua 2
ziua 6 : repet ce am facut in ziua 3
ziua 7 : e inchisa sala ... da fac niste flotari , tractiuni ... geno ... .si alerg pe mal ...
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: incepator .. niste sfaturi:D
scris pe 6 feb 2009 12:14 de Macho
ziua 7 : e inchisa sala ... da fac niste flotari , tractiuni ... geno ... .si alerg pe mal ...
asta e antrenamentul ce ti l-a dat cumnatul tau ce face de 15 ani sala?
motivul pentru care nu cresti se numeste supraantrenament...o grupa se lucreaza o data pe saptamana,citeste topicul de antrenament de pe forum...
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
scris pe 6 feb 2009 17:08 de KakaJr
incearca asa
ziua 1 : brate si trapez
ziua 2 : picioare si abdomen
ziua 3 : piept si umeri
ziua 4 : spate ( io mai fac pompare pt bicepsi)
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
Ronnie_Colem
Junior member 43 mesaje
|
Re: Re: incepator .. niste sfaturi:D
scris pe 8 feb 2009 10:06 de Ronnie_Colem
La inceput vei avea febra musculara, pana iti intri in ritm. incearca sa faci incalzire inainte sa te apuci sa lucrezi muschiul si o sa iti treaca Numai binek
serios? tu faci febra musc doar in primele zile....apoi nu mai faci deloc?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 8 feb 2009 11:59 de Gilu
Ar fii interesant sa intre si cumnatul tau pe forum...nu de alta da sa mai invete si el cate ceva daca in 15 ani nu a invatat nimic.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Ronnie_Colem
Junior member 43 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: incepator .. niste sfaturi:D
scris pe 8 feb 2009 12:48 de Ronnie_Colem
Ar fii interesant sa intre si cumnatul tau pe forum...nu de alta da sa mai invete si el cate ceva daca in 15 ani nu a invatat nimic.
noroc ca in ziua 7 e inchisa sala...ca s-ar fi dus si atunci )
|
sus |
|
Ronnie_Colem
Junior member 43 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: incepator .. niste sfaturi:D
scris pe 8 feb 2009 12:57 de Ronnie_Colem
si totusi daca era deschis, ce faceai? repetai ziua 1,2,3 in aceesi zi? trebuie sa mai citesti, sa inveti niste notiuni de baza...
|
sus |
|
nosfyrus
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 8 feb 2009 14:39 de nosfyrus
serios? tu faci febra musc doar in primele zile....apoi nu mai faci deloc?
Well.. la inceput am avut febra mult mai mare.. dupa primele doua saptamani, nu mai am asa febra ca la inceput.
|
sus |
|
Ronnie_Colem
Junior member 43 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: incepator .. niste sfaturi:D
scris pe 8 feb 2009 15:05 de Ronnie_Colem
Well.. la inceput am avut febra mult mai mare.. dupa primele doua saptamani, nu mai am asa febra ca la inceput.
pai nu eerra obisnuit corpu cu acest gen de miscare. dar nu inseamna ca nu o sa mai faci febra si mai incolo.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: trb doar sa faci seri decate 10........
scris pe 14 mar 2009 16:40 de Anonim
Thanx
|
sus |
|
alexrobert75
Senior member 116 mesaje
|
Re: incepator .. niste sfaturi:D
scris pe 14 mar 2009 17:28 de alexrobert75
scuzati expresia dar pot spune ca e cel mai de rahat program de antrenament pe care l'am vazut..abndomen deloc??
E dur sa fii dur!!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|