Pagina 1 2 din 2
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
cum afecteaza suplimentele ficatul...?
scris pe 26 aug 2006 17:50 de laurtey
Am deschis acest subiect deoarece de la un timp am inceput sa am dubii in aceasta privinta....sper sa ma ajutati.
Fac culturism de aprox. 2 ani si cam tot de atunci iau suplimente.Toti necunoscatorii, cand aud de "proteine" parca aud de o substanta minune care te face mare intr-un timp foarte scurt, su dupa ce nu mai le folosesti "o sa ti se lase muschi si pielea" asta binenteles ca yeste cea mai mare prostie pe care am auzit-o, dar sa-i lasam totusi sa creada ce vor pt. ca nu-i putem comvinge....
Am tot auzit vorbe ca suplimentele ataca ficatul si rinichi(bineinteles ca yo nu cred....). Asta am auzit de la prieteni si nu numai, avnd cunostinte care au folosit si ei suplimente si cand s-au dus la analize "aveau ficatul distrus", poate ca au luat mult prea mult de cat yera indicat pe ambalaj....Voi ce credeti, afecteaza acestea ficatul si rinichii?,(yo unu' nu cred), daca folositi de mult timp suplimente, ati avut probleme de genu' asta?
fi destept!!!
|
sus |
|
blaNa
Senior member 62 mesaje
|
Re: cum afecteaza suplimentele ficatul...?
scris pe 26 aug 2006 17:56 de blaNa
Bun thread, si eu ma gandeam sa deschid unul identic. Si eu am mari dubii..
baba la frumusetze sufera.
|
sus |
|
seders
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: cum afecteaza suplimentele ficatul...?
scris pe 26 aug 2006 18:01 de seders
"in primul rand... suplimentele pe care le luam nu sunt 'naturale'...sunt produse strict chimice obtinute prin sinteza chimica!iti fac o comparatzie: un parfum obtinut prin procese naturale, foloseste o tona de petale de trandafir pt a obtine 1 ml de esenta. e fff scump si materialul si procesul chimic. ca dovada o apa de colonie naturala costa mii de euro.imagineaza-ti sa obtii 100% natural fara chimicale proteine...ar costa sute de mii plus ca nu ar tine, s-ar dezintegra in max 2-3 zile!
nu fi naiv suplimentele nu sunt naturale... ca dovada produc iritatii gastrice ce pot duce la gastrite acute/cronice ce evolueaza spre ulcere trofice!...
fiecare organism le tolereaza in felul sau...pe toate suplimentele scrie clar ca trebuie consultat medicul inainte de a le ingera.prin simpla fraza scrisa ei nu-si asuma nici o raspundere in aceste privintze.steroizii afecteaza toate aparatele si sitemele corpului.efectele secundare nu pot fi comparate cu cele minore ale suplimentelor nutritive!
spun minore pt ca consumatorul e constient cand face un icter mecanic de la proteine si inceteaza sa le mai ia.sau cand face o gastrita..."
"acum Doamne fereste nu renuntza la proteine, fac ele rau dar sunt necesare in acest sport...doar sa ai grija ce mananci cum mananci si ce anume iei... bineinteles ca de la produsele redis tot felul de probleme vei avea...evita-le... "
Asta spunea Dr.Mihai in rubrica Probleme medicale despre efectele anumite efecte ale proteinelor asupra corpului.
Daca ai, ai.. Daca n-ai, n-ai... Da` mai bine sa ai
|
sus |
|
seders
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: cum afecteaza suplimentele ficatul...?
scris pe 26 aug 2006 18:04 de seders
Cred ca tot aici pe forum am citit la unele posturi despre faptul ca multe persoane care au luat gainere sau alte suplimente au luat si ceva care sa protejeze ficatul.. liv52 sau nu stiu exact cum se numeste...
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: cum afecteaza suplimentele ficatul
scris pe 26 aug 2006 18:06 de crespo
Cred ca tot aici pe forum am citit la unele posturi despre faptul ca multe persoane care au luat gainere sau alte suplimente au luat si ceva care sa protejeze ficatul.. liv52 sau nu stiu exact cum se numeste...
liv 52 sau silimarina sau essentiale forte(asta e scump dar e cel mai bun)
I'M A KING
|
sus |
|
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 26 aug 2006 18:20 de laurtey
" bineinteles ca de la produsele redis tot felul de probleme vei avea...evita-le..." Nu stiu ce tot aveti voi cu produsele REDIS, exista o vorba "nici cand yesty sarac nu cumpara lucruri yeftine",dar yo nu cred ca acestea sunt yeftine din cauza ca au reactii adverse, ci din cauza ca sunt 'slabe', compara cel mai bun produs pt. masa musculara de la REDIS, cu ar fii Mass Forte Creatin cu unul nu chiar de varf de la UNIVERSALcu ar fii Gain Fast, vei observa ca cel de la redis nu are decat cativa aminoacizi,2-3 vitamine, creatina si 25% proteine, pe cand cel de la universal are "tot ce se poate", yeste foarte complex, inafara faptului ca n-are creatina si inca cativa nutrienti, are de toate.Deci yo aici cred ca yeste problema dintre diferenta de pret, si inca ceva.... REDIS nu fabrica proteinele, creatina ...etk, le preiau din strainatate si le prepara aici..., oricum nu cred ca se compara cu cele de la UNIVERSAL, dar oricum nu ye otrava.....
fi destept!!!
|
sus |
|
seders
Junior member 32 mesaje
|
scris pe 26 aug 2006 18:29 de seders
Nu stiu ce tot aveti voi cu produsele REDIS, exista o vorba "nici cand yesty sarac nu cumpara lucruri yeftine",dar yo nu cred ca acestea sunt yeftine din cauza ca au reactii adverse, ci din cauza ca sunt 'slabe', compara cel mai bun produs pt. masa musculara de la REDIS, cu ar fii Mass Forte Creatin cu unul nu chiar de varf de la UNIVERSALcu ar fii Gain Fast, vei observa ca cel de la redis nu are decat cativa aminoacizi,2-3 vitamine, creatina si 25% proteine, pe cand cel de la universal are "tot ce se poate", yeste foarte complex, inafara faptului ca n-are creatina si inca cativa nutrienti, are de toate.Deci yo aici cred ca yeste problema dintre diferenta de pret, si inca ceva.... REDIS nu fabrica proteinele, creatina ...etk, le preiau din strainatate si le prepara aici..., oricum nu cred ca se compara cu cele de la UNIVERSAL, dar oricum nu ye otrava.....
Nu am zis eu ...decat am preluat citatu`
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: cum afecteaza suplimentele ficatul...?
scris pe 26 aug 2006 18:38 de crististrong
Am deschis acest subiect deoarece de la un timp am inceput sa am dubii in aceasta privinta....sper sa ma ajutati.
Fac culturism de aprox. 2 ani si cam tot de atunci iau suplimente.Toti necunoscatorii, cand aud de "proteine" parca aud de o substanta minune care te face mare intr-un timp foarte scurt, su dupa ce nu mai le folosesti "o sa ti se lase muschi si pielea" asta binenteles ca yeste cea mai mare prostie pe care am auzit-o, dar sa-i lasam totusi sa creada ce vor pt. ca nu-i putem comvinge....
Am tot auzit vorbe ca suplimentele ataca ficatul si rinichi(bineinteles ca yo nu cred....). Asta am auzit de la prieteni si nu numai, avnd cunostinte care au folosit si ei suplimente si cand s-au dus la analize "aveau ficatul distrus", poate ca au luat mult prea mult de cat yera indicat pe ambalaj....Voi ce credeti, afecteaza acestea ficatul si rinichii?,(yo unu' nu cred), daca folositi de mult timp suplimente, ati avut probleme de genu' asta?
e posibil ca baiatul de care zici tu sa fi avut mici probleme cu ficatul de dinainte de a se apuca de sala sau e posibil ca in urma alimentatiei excesive care se impune in culturism sa fi ajuns la aceasta problema.
teoretic suplimentele sunt sarace in grasimi care sunt principala cauza a afectiunilor ficatului,deci nu prea ar avea cum sa il afecteze
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: cum afecteaza suplimentele ficatul...?
scris pe 26 aug 2006 20:19 de Gilu
Parerea mea e ca depinde de fiecare in parte,de organismul fiecaruia.Bineinteles ca suplimentele nu fac mai mult rau decat anumite medicamente din farmacii care se dau fara prescriptie si sunt folosite f frecvent.Cum credeti ca au termen de valabilitate asa lung????pt ca au conservanti!Cum credeti ca proteina poa sa aiba gust de vanilie ,ciocolata,capsuni,banane,etc...?Se adauga arome artificiale(nu in toate)!
Eu personal iau suplimente de 2,5-3 ani fara oprire,zilnic beau cate 4-6 shake-uri si nu am nimic.Analizele imi sunt perfecte.Odata la 6 luni imi fac analize.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 25 iul 2010 18:24 de curatenie
Eu am luat cam 18 luni Proteine de calitate , vitamine, etc, si acu am hepatita b carei 100% dela suplimente. pt ca in urma lor o inceput sami fie rau.. o perioada am facut tratamente pt stomac apoi fiere ca miera rau , si pana la urma am faut o analiza pt Hepatita care nu-i scumpa vreo 50 lei maxim B si C, si mio gasit hepatita B. Asa ca va recomand niste analize de acestea mai ales daca va simtiti obosit si va e rau la antrenamente. in rest multa odiha si hepatoprotectore dintre care cel mai bun este ARMURARIU dela Dacia Plant, care sal dati pe masina de cafea apoi luati pudra aia de 3 ori pe zi, ca si cum ati lua suplimente.Armurariu chair sa stiti ca are substante intaritore si vitamine asa ca ar trebui so consumati deoarece var prinde bine si poate va scapa de intoxicatiile provocate in special de colorantii din suplimente. Si ODIHNA multa.Ar trebui sa fiti cnstienti ca supuneti organismu la un stres imens si INTENTIONAT fara ca sa-i mai dati si lui ragaz, iar intro zi ve0ti regreta.Sincer daca as mai fi acu in locu unuia sanatos as face sportu asta fara nici un fel de supliment. Mancareai la putere. Si de multe ori chiar pe ea o neglijam intrucat trebuie sa ne luam proteina bato-ar focu. NE IMBOLNAVIM CU BANII NOSTRII, in loc sa mancam sanatos:carne,ficat(25%proteina),oua de prepelita,brnaza de vaci,iaurt sau lapte batut,peste(nu conserve),paste si orez cat cuprinde si numai zic ca vara salate de tot felul si gratare CE MAI VRETI...asadar astea dau putere combinat cu un antrenament care sa fie dupa starea ce o ai in acea zi, nu mereu dur. Suplimentele practic pe mine mau ingrasat. IAr daca vreiti sa luatibetile doar si numai dupa antrenament in cantitati de maxim 20 gr proteina, si 50 carbo, si bauta in asa fel incat sa nu va simtiti satul si balonat ASTA ar insemna ca deja ati baut prea mult si digestia va fi greoaie .MAI BINE MAI PUTIN Decat deloc. Iar vitamine sa nu luati decat din farmacie VITAMAX e best(asta iau acu pt imunitate impotriva infectiei virusului hepatic).Iar acu Vorba vecinului meu Roman Claudiu campion culturist: ANTRENAMENTU TE FACE MARE
No more chemical powder.
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 14:06 de robert1239
Eu am luat cam 18 luni Proteine de calitate , vitamine, etc, si acu am hepatita b carei 100% dela suplimente. pt ca in urma lor o inceput sami fie rau.. o perioada am facut tratamente pt stomac apoi fiere ca miera rau , si pana la urma am faut o analiza pt Hepatita care nu-i scumpa vreo 50 lei maxim B si C, si mio gasit hepatita B. Asa ca va recomand niste analize de acestea mai ales daca va simtiti obosit si va e rau la antrenamente. in rest multa odiha si hepatoprotectore dintre care cel mai bun este ARMURARIU dela Dacia Plant, care sal dati pe masina de cafea apoi luati pudra aia de 3 ori pe zi, ca si cum ati lua suplimente.Armurariu chair sa stiti ca are substante intaritore si vitamine asa ca ar trebui so consumati deoarece var prinde bine si poate va scapa de intoxicatiile provocate in special de colorantii din suplimente. Si ODIHNA multa.Ar trebui sa fiti cnstienti ca supuneti organismu la un stres imens si INTENTIONAT fara ca sa-i mai dati si lui ragaz, iar intro zi ve0ti regreta.Sincer daca as mai fi acu in locu unuia sanatos as face sportu asta fara nici un fel de supliment. Mancareai la putere. Si de multe ori chiar pe ea o neglijam intrucat trebuie sa ne luam proteina bato-ar focu. NE IMBOLNAVIM CU BANII NOSTRII, in loc sa mancam sanatos:carne,ficat(25%proteina),oua de prepelita,brnaza de vaci,iaurt sau lapte batut,peste(nu conserve),paste si orez cat cuprinde si numai zic ca vara salate de tot felul si gratare CE MAI VRETI...asadar astea dau putere combinat cu un antrenament care sa fie dupa starea ce o ai in acea zi, nu mereu dur. Suplimentele practic pe mine mau ingrasat. IAr daca vreiti sa luatibetile doar si numai dupa antrenament in cantitati de maxim 20 gr proteina, si 50 carbo, si bauta in asa fel incat sa nu va simtiti satul si balonat ASTA ar insemna ca deja ati baut prea mult si digestia va fi greoaie .MAI BINE MAI PUTIN Decat deloc. Iar vitamine sa nu luati decat din farmacie VITAMAX e best(asta iau acu pt imunitate impotriva infectiei virusului hepatic).Iar acu Vorba vecinului meu Roman Claudiu campion culturist: ANTRENAMENTU TE FACE MARE Prietene esti sigur ca e de la suplimente?Orice mananci are efecte negative si efecte benefice intr-o oarecare masura.Tu crezi ca tot ce mananci e natural si fara toxine?Si samburii de la mar sunt toxici sau cei de la caise.Nu ai mancat niciodata asa ceva?Stii ca pana si usturoiul contine arsenic.Si totusi nu patesti nimic.Stii de ce?Pentru ca orice toxina in cantitati mici nu dauneaza.Exact cu spune si Florin Uceanu: "orice in exces dauneaza, chiar si apa".
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 15:48 de murphy2
Iar acu Vorba vecinului meu Roman Claudiu campion culturist: ANTRENAMENTU TE FACE MARE
putini se pot lauda - cu diplome, campioni- dar cine are experienta si aici ma refer la ani si seriozitate in antrenament stie ca . . . recuperarea si alimentatia joaca un rol mai mare chiar decat antrenamentul.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: cum afecteaza suplimentele fic
scris pe 26 iul 2010 19:44 de curatenie
putini se pot lauda - cu diplome, campioni- dar cine are experienta si aici ma refer la ani si seriozitate in antrenament stie ca . . . recuperarea si alimentatia joaca un rol mai mare chiar decat antrenamentul.
Depinde ce intelegem fiecare prin MARE, ca daca vrei sa fii MAREEEEE inseamna si multa grasime etc.
No more chemical powder.
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum afecteaza suplimentele
scris pe 26 iul 2010 19:56 de curatenie
DA. 100% la suta miam facut rau consumand suplimente, mai ales ca sincer eu tre sa recunosc ca nu aveam voie din start sa consum asa ceva,pt ca mai luasem si in 2004 si tot in spital am ajuns cu ulcer, iar acu in 2009 hepatita. un organism sanatos scapa, unu mai pacatos uite ca nu prea. Totusi tre sa fiti constienti ca de multe ori antrenandu-te fara concentratele proteice si carbo, tot la rezultate bune vei ajunge si cu mancare, ba chiar mai fibrat si mai frumos in loc de mare si plin cu apa. Eu ma facusem mare recunosc, ele sunt eficiente, se asimileaza de depune rapede, insa uitandu-ma acu la poezele mele cand aveam 94 kg(1,8m) si acu la 80(dupa ceam slabit din cauza hepatitei) parca arat mai bine acu mai slab, mai tras, dincolo fiind ca unu care baga mici si bere, si cam asa arata multi care baga fortat in ei gainere, PURCEI
No more chemical powder.
|
sus |
|
robert1239
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum afecteaza suplimentele
scris pe 26 iul 2010 19:56 de robert1239
Depinde ce intelegem fiecare prin MARE, ca daca vrei sa fii MAREEEEE inseamna si multa grasime etc. Sa fii mare inseamna sa ai grasime neeaparat?).Curatenie..se vede ca tu ai punctul tau de vedere fata de suplimente si nimeni nu ti-l poate schimba.Dar tu nu pricepi ca acestea sunt suplimente pentru a suplini alimentatia.Pentru a creste un muschi ai nevoie de 2 grame/kg de proteina.2 oua au 4 grame.De unde crezi ca le iei pe restul? La 80 kg iti trebuie 160 de grame de proteina pe zi.Sa te vad de unde le iei tu pe restul.
|
sus |
|
robert1239
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum afecteaza suplimen
scris pe 26 iul 2010 20:00 de robert1239
DA. 100% la suta miam facut rau consumand suplimente, mai ales ca sincer eu tre sa recunosc ca nu aveam voie din start sa consum asa ceva,pt ca mai luasem si in 2004 si tot in spital am ajuns cu ulcer, iar acu in 2009 hepatita. un organism sanatos scapa, unu mai pacatos uite ca nu prea. Totusi tre sa fiti constienti ca de multe ori antrenandu-te fara concentratele proteice si carbo, tot la rezultate bune vei ajunge si cu mancare, ba chiar mai fibrat si mai frumos in loc de mare si plin cu apa. Eu ma facusem mare recunosc, ele sunt eficiente, se asimileaza de depune rapede, insa uitandu-ma acu la poezele mele cand aveam 94 kg(1,8m) si acu la 80(dupa ceam slabit din cauza hepatitei) parca arat mai bine acu mai slab, mai tras, dincolo fiind ca unu care baga mici si bere, si cam asa arata multi care baga fortat in ei gainere, PURCEI Ai spus ca nu aveai voie sa iei da?De ce ai luat daca nu ai voie?Omule tu ai spus-o.Si faza cu taieturile..de ce crezi ca esti mai taiat prietene?Pentru ca ai slabit.Si ce s-a intamplat cand ai slabit?Ai pierdut din masa musculara.Stai linistit ca nu ti-au crescut muschii peste grasime cum zic majoritatea "culturistilor"..asta e doar o perla.
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 20:04 de curatenie
Apropo in ce aliment se gaseste arginina mai multa?
In oua cumva? cam vazut la egg protein ca are arginina mai multa fata de whey. Ca am inteles ca arginia ar fi buna la ficat,
No more chemical powder.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 26 iul 2010 20:21 de Gilu
Curatenie..se vede ca tu ai punctul tau de vedere fata de suplimente si nimeni nu ti-l poate schimba. Nu, el e pur ignorant.Drept dovada ca are hepatita B si habar nu are ca hep B este un virus pe care-l contractezi, nu pe care-l faci consumand gainere (pt ca se pare ca suplimentele pt el se reduc doar la gainere - vezi afirmatia "mare si plin cu apa".Adica daca bagi 5000kcal/zi doar din fast-food sau whatever nu ajungi mare si plin cu apa nu??O sa fii fibrat.....)
Si cu asta m-am lamurit si despre cunostintele lui in acest sport.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
robert1239
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum afecteaza supl
scris pe 26 iul 2010 20:29 de robert1239
Nu, el e pur ignorant.Drept dovada ca are hepatita B si habar nu are ca hep B este un virus pe care-l contractezi, nu pe care-l faci consumand gainere (pt ca se pare ca suplimentele pt el se reduc doar la gainere - vezi afirmatia "mare si plin cu apa".Adica daca bagi 5000kcal/zi doar din fast-food sau whatever nu ajungi mare si plin cu apa nu??O sa fii fibrat.....)
Si cu asta m-am lamurit si despre cunostintele lui in acest sport. Cred ca s-au lamurit toti.In afara de curatenie.)
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 20:29 de curatenie
Ai spus ca nu aveai voie sa iei da?De ce ai luat daca nu ai voie?Omule tu ai spus-o.Si faza cu taieturile..de ce crezi ca esti mai taiat prietene?Pentru ca ai slabit.Si ce s-a intamplat cand ai slabit?Ai pierdut din masa musculara.Stai linistit ca nu ti-au crescut muschii peste grasime cum zic majoritatea "culturistilor"..asta e doar o perla.
Ma refer ca in general arata mai bine cei ce au startul redus de grasime.asa ca nu-i musai nevoie chair de 2 gr de proteina per kg corp, pt ca zic eu ca acesta cantitate te si ingrasa nefiind folosita toata direct de catre muschi...oricum muschiul creste in timp, sub influenta antrenamentului facut trepatat mai dur. Se cheama ADAPTAREA muschiului. astai un lkucru pe care lam observat eu in sportu asta.Forta maimare muschim mai mari - pana la o limita bineinteles, restui grasime
No more chemical powder.
|
sus |
|
robert1239
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum afecteaza
scris pe 26 iul 2010 20:35 de robert1239
Ma refer ca in general arata mai bine cei ce au startul redus de grasime.asa ca nu-i musai nevoie chair de 2 gr de proteina per kg corp, pt ca zic eu ca acesta cantitate te si ingrasa nefiind folosita toata direct de catre muschi...oricum muschiul creste in timp, sub influenta antrenamentului facut trepatat mai dur. Se cheama ADAPTAREA muschiului. astai un lkucru pe care lam observat eu in sportu asta.Forta maimare muschim mai mari - pana la o limita bineinteles, restui grasime Prietene, pe tine nici Florin Uceanu sau Daniel Oprea nu te pot convinge!Las-o balta!Pentru tine daca iei 0,5 gr de proteine per kg vei deveni mai fibrat nu?Antrenamentul nu se face treptat mai greu.Sunt mai multe tipuri de antrenamente, cu intensitate mare , medie ,mica."Cantitatea mare de proteine ingrasa"(2gr/kg)..buna asta.Inca ceva..poti fi fibrat cum spui tu si daca iei suplimente.In caz ca nu ai auzit exista si arzatoare de grasimi si mai multe suplimente despre care nu mai zic pentru ca imi stric tastatura degeaba.
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 20:36 de curatenie
Bautura de dupa antrenament e cea mai importanta, insa totdeauna mi sa parut mult o juma de kg de bautura, parcai prea mult, ingreunaza digestia care ar trebui sa fie rapida...mai ales ca stomacu dupa antrenament e si el zapacit oleaca,,parca e suficient o portie de 20p cu 40c si 250 ml apa. Eu unu preferam TOrrentu din care puneam juma de portie.
No more chemical powder.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 26 iul 2010 20:40 de Gilu
Ma refer ca in general arata mai bine cei ce au startul redus de grasime.asa ca nu-i musai nevoie chair de 2 gr de proteina per kg corp, pt ca zic eu ca acesta cantitate te si ingrasa nefiind folosita toata direct de catre muschi...oricum muschiul creste in timp, sub influenta antrenamentului facut trepatat mai dur. Se cheama ADAPTAREA muschiului. astai un lkucru pe care lam observat eu in sportu asta.Forta maimare muschim mai mari - pana la o limita bineinteles, restui grasime Bullshit, prostii, tampenii, etc...
Ce faci tu pe forum in legatura cu suplimentele, incet incet va incepe sa se numeasca trolling.(iti dai seama ca trebuie cumva sa iau masuri impotriva ta...nu se poate sa umplii forumul cu informatii si pareri absolut eronate)
Ai dovedit ca nu ai cunostinte elementare, de baza, despre culturism, dar continui in ignoranta.
Ce poate fi mai mare dovada ca esti ignorant decat faptul ca ti-am spus lucrul asta si nici macar nu te intereseaza de ce spun asta.Sunt eu prost nu?
Intrati aici=>
|
sus |
|
robert1239
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum afecte
scris pe 26 iul 2010 20:41 de robert1239
Bautura de dupa antrenament e cea mai importanta, insa totdeauna mi sa parut mult o juma de kg de bautura, parcai prea mult, ingreunaza digestia care ar trebui sa fie rapida...mai ales ca stomacu dupa antrenament e si el zapacit oleaca,,parca e suficient o portie de 20p cu 40c si 250 ml apa. Eu unu preferam TOrrentu din care puneam juma de portie. Prietene ALIMENTATIA e cea mai importanta in egala masura cu antrenamentul si odihna.Suplimentele sunt pe locul 2.Tu imi zici mie ca dupa antrenament bei tu 475947954 de litri.Cine te-a inttrebat de ce bei tu dupa antrenament?
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 20:48 de Macho
DA. 100% la suta miam facut rau consumand suplimente, mai ales ca sincer eu tre sa recunosc ca nu aveam voie din start sa consum asa ceva,pt ca mai luasem si in 2004 si tot in spital am ajuns cu ulcer, iar acu in 2009 hepatita. un organism sanatos scapa, unu mai pacatos uite ca nu prea. Totusi tre sa fiti constienti ca de multe ori antrenandu-te fara concentratele proteice si carbo, tot la rezultate bune vei ajunge si cu mancare, ba chiar mai fibrat si mai frumos in loc de mare si plin cu apa. Eu ma facusem mare recunosc, ele sunt eficiente, se asimileaza de depune rapede, insa uitandu-ma acu la poezele mele cand aveam 94 kg(1,8m) si acu la 80(dupa ceam slabit din cauza hepatitei) parca arat mai bine acu mai slab, mai tras, dincolo fiind ca unu care baga mici si bere, si cam asa arata multi care baga fortat in ei gainere, PURCEI
pai daca tu bagi in tine gainere ca fraieru aia-i treaba ta...cine are putina minte nu da o groaza de bani pe zahar sau pe dextroza...si dintre suplimente trebuie sa stii ce sa alegi si ce ti se potriveste
tu acum descoperi niste lucruri esentiale in culturism care trebuia sa le stii de la inceput,de ex faza cu greutatea ...pai e la mintea cocosului ca atunci cand esti ,,taiat" pari mult mai mare chiar daca ai cu 10-15 kg mai putin...e normal ca un brat cu un triceps,umar si brahial taiat la un 40-42 cm arata mai bine si mai mare decat un 50 cm parizer
tu ai hepatita si spui singur ca ai un organism sensibil...si tu continui sa generalizezi cum ca suplimentele fac rau tuturor sportivilor....trebuie sa acceptati ca nu toti suntem la fel,altii se imbolnavesc mai repede,altii mai greu,altii chiar daca sunt sanatosi si folosesc aceleasi suplimente,antrenamente si chiar steroizi nu au aceleasi rezultate....din cauza ca au alt genetic,chestia asta trebuie acceptata ca si intre animale unu s-a nascut sa fie soricar,altu rottweiler si tot asa...poti tu umfla puiu de soricar cu steroizi,hormoni si ce vrei tu ca nu o sa ajunga niciodata ca un rottweiler...
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 20:57 de curatenie
Prietene eu de prin 2002 tot am cumparat tot felul de reviste de culturism is mai documentat ca dracu insa doar teoretic, pt ca practic maim dat seama ca sportu asta se para ca nu-i pt orisicine.Poate daca nu eram asa de incarcat in cunostinte de tot felul numai cumparam nici un rahat si faceam natural, insa am bagat in mine pastile cu pumnul... cat despre Hepatita ... asai ca se poate lua , insa se mai face si de la stres oboseala, si intoxicatii cu medicamnete sau alcool, asa ca... poate ca ar fi mai bine ca fiecare sa ia suplimente PUTIN DAR BUN, insa nu mai stiu carei aia, mai ales ca am luat Whey gold,sperand ca va fi un deliciu insa nu a fost chiar asa, asa dar toates cam la fel direfa doar complexitatea lor. Am un baietas la sala Liviu Ciocan camipion si el , care nu mai baga in el suplimente, intrucat so cam lecuit ori lamurit, dupa ceo bagat de toate anu trecut, acu merge natural omu si parca o mai crescut zic eu ( in loc sa fi simtit vreo cadere in forta sau masa) asa ca nu tre sa disperam dupa ele, pt ca calorii se obin si din mancare. gata pe altadata. scz daca ma dau pre destept
No more chemical powder.
|
sus |
|
robert1239
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum af
scris pe 26 iul 2010 21:01 de robert1239
Prietene eu de prin 2002 tot am cumparat tot felul de reviste de culturism is mai documentat ca dracu insa doar teoretic, pt ca practic maim dat seama ca sportu asta se para ca nu-i pt orisicine.Poate daca nu eram asa de incarcat in cunostinte de tot felul numai cumparam nici un rahat si faceam natural, insa am bagat in mine pastile cu pumnul... cat despre Hepatita ... asai ca se poate lua , insa se mai face si de la stres oboseala, si intoxicatii cu medicamnete sau alcool, asa ca... poate ca ar fi mai bine ca fiecare sa ia suplimente PUTIN DAR BUN, insa nu mai stiu carei aia, mai ales ca am luat Whey gold,sperand ca va fi un deliciu insa nu a fost chiar asa, asa dar toates cam la fel direfa doar complexitatea lor. Am un baietas la sala Liviu Ciocan camipion si el , care nu mai baga in el suplimente, intrucat so cam lecuit ori lamurit, dupa ceo bagat de toate anu trecut, acu merge natural omu si parca o mai crescut zic eu ( in loc sa fi simtit vreo cadere in forta sau masa) asa ca nu tre sa disperam dupa ele, pt ca calorii se obin si din mancare. gata pe altadata. scz daca ma dau pre destept Omule tu crezi ca noi ne hranim numai cu suplimente?)
|
sus |
|
robert1239
|
scris pe 26 iul 2010 21:11 de robert1239
pai daca tu bagi in tine gainere ca fraieru aia-i treaba ta...cine are putina minte nu da o groaza de bani pe zahar sau pe dextroza...si dintre suplimente trebuie sa stii ce sa alegi si ce ti se potriveste
tu acum descoperi niste lucruri esentiale in culturism care trebuia sa le stii de la inceput,de ex faza cu greutatea ...pai e la mintea cocosului ca atunci cand esti ,,taiat" pari mult mai mare chiar daca ai cu 10-15 kg mai putin...e normal ca un brat cu un triceps,umar si brahial taiat la un 40-42 cm arata mai bine si mai mare decat un 50 cm parizer
tu ai hepatita si spui singur ca ai un organism sensibil...si tu continui sa generalizezi cum ca suplimentele fac rau tuturor sportivilor....trebuie sa acceptati ca nu toti suntem la fel,altii se imbolnavesc mai repede,altii mai greu,altii chiar daca sunt sanatosi si folosesc aceleasi suplimente,antrenamente si chiar steroizi nu au aceleasi rezultate....din cauza ca au alt genetic,chestia asta trebuie acceptata ca si intre animale unu s-a nascut sa fie soricar,altu rottweiler si tot asa...poti tu umfla puiu de soricar cu steroizi,hormoni si ce vrei tu ca nu o sa ajunga niciodata ca un rottweiler... Macho unele gainere sunt chiar bune.Iti spun ca am incercat.
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 21:49 de Macho
Macho unele gainere sunt chiar bune.Iti spun ca am incercat.
cred ca sunt bune,chiar foarte bune,mai ales la gust...da intrebarea e de ce sa iau gainer?asa scumpi sunt carbohidratii?si asa putini sa nu-i pot lua din alimentatie?proteina e scumpa,mai ales cea de calitate
eu de vreo 5-6 ani am mancat suplimente de mii de euro de la toate firmele posibile si imposibile....una e sa fie bun si una e sa fie folositor,pentru un ectomorf da sunt ok desi isi poate face o bomba de calorii mult mai ieftin
|
sus |
|
robert1239
|
scris pe 26 iul 2010 22:04 de robert1239
cred ca sunt bune,chiar foarte bune,mai ales la gust...da intrebarea e de ce sa iau gainer?asa scumpi sunt carbohidratii?si asa putini sa nu-i pot lua din alimentatie?proteina e scumpa,mai ales cea de calitate
eu de vreo 5-6 ani am mancat suplimente de mii de euro de la toate firmele posibile si imposibile....una e sa fie bun si una e sa fie folositor,pentru un ectomorf da sunt ok desi isi poate face o bomba de calorii mult mai ieftin Da, ai dreptate.Eu am luat Gainer-ul de la API si pot spune ca a mers excelent.Are undeva la 50 de gr de proteina la 3 masuri(o portie 166gr).Momentan iau Mega Gainer de la Dynamtize, o sa vad cum merge.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|