Pagina 1 2 din 2
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
Re: Ajutor ! Vreau sa ma latesc in spate...
scris pe 29 apr 2011 11:12 de Bogdan1995
Am hotarat sa nu fac picioare acum , cat sunt la inceput...Eu am facut atletism si muschii de la picioare sunt cei mai dezvoltati asa ca nu cred ca am nevoie momentan...
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 apr 2011 11:23 de nicu_ivan
cum crezi tu..... eu zic ca macar o intretinere tot ar trebui :-"
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 6 mai 2011 17:20 de Valy_305
Asta e programul actual
Vb de mai sus incearca si picioare vei creste mai mult cu 15 % si in restul corpului.
Keep it up.
|
sus |
|
VAlau
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 12 iun 2011 18:45 de VAlau
Tractiuni la bara renunta la exerciti cu scripeti k aia nu fak mare lucru ramat k o mana ramat k barar indreptari tractiuni 4X10 si proteine mai bun dekat gain fas este tot de la universal Real Gains
|
sus |
|
ironman3
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 25 iul 2011 19:27 de ironman3
sall si eu am 15 ani si fac sala de 6 luni ca sa te latesti in spate trebe ramat si tractiuni eu la spate fac helcometru si ramat dar fac si tractiuni cu ajutor si in spate stau super bine sSalut !
Am 15 ani , 1.72 , 58 de kg si de 1 luna jumate fac sala....proteine nu m-am hotarat inca ce ar trebui sa iau asa ca asa dorii si ceva sfaturi legate de ce suplimente sa aleg....Din cate am inteles de pe la colegii de sala Gain Fast ar fi cel mai bun pentru mine...?!??
Programul meu este cam asa :
Luni : Piept , biceps , abdomen
Marti : Spate , triceps , abdomen
Miercuri : Umeri , trapez , abdomen
Joi : iar Piept , biceps , abdomen
Vineri : iar Spate , triceps , abdomen
....Problema mea cea mai mare este spatele care este foarte mic...adica cat sunt in talie sunt si in spate in loc sa fiu \ / eu sunt | |....Spre deosebire de tata care este foarte lat in spate si bine facut eu sunt destul de slabut....
Ce exercitii imi recomandati pentru latire ?
Multumesc frumos..Stima !
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 02:28 de nuk
Salut !
Am 15 ani , 1.72 , 58 de kg si de 1 luna jumate fac sala....proteine nu m-am hotarat inca ce ar trebui sa iau asa ca asa dorii si ceva sfaturi legate de ce suplimente sa aleg....Din cate am inteles de pe la colegii de sala Gain Fast ar fi cel mai bun pentru mine...?!??
....Problema mea cea mai mare este spatele care este foarte mic...adica cat sunt in talie sunt si in spate in loc sa fiu \ / eu sunt | |....Spre deosebire de tata care este foarte lat in spate si bine facut eu sunt destul de slabut....
Multumesc frumos..Stima ![/quote ar trebui sa incerci pullover pentru a mari cutia toracica, esti inca mic si te ar ajuta foarte mult parerea mea si da prioritate la umeri, intotdeauna niste umeri dezvoltati iti da forma aceia de V
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 15:54 de amazonsb
Salut !
Multumesc frumos..Stima ! baga ramat cu gantera greutate mare, ramat la cablu, fa indreptari cu haltera, o sa fi mare, dar trage bine nu ti,as sugera sa faci toate exercitiile cu cate doua sau trei serii, iti sugerez cala antrenamentul spate sa bagi trei serii pe un singur exercitiu,plus una de incalzire evident, daca antrenezi spatele de doua ori pe sapt in prima zi magaramat la cablu incalzire apoi ramat cu gantera trei serii, la al doilea antrenament pe sapt baga incalzire ramat cu gantera, si trei serii ramat la cablu... Apoi o serie indreptari, apoi in urmatoarea sapt baga incalzire ramat la cablu si indreptari cu haltera doua serii plus una ramat cu gantera, incepe intotdeauna cu cel mai greu exercitiu.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 30 iul 2011 13:08 de sZoTaK
eu zic sa faci luni piept+biceps
marti bagi picioare
miercuri pauza
joi spate
vineri umeri+triceps, ca oricum intra tricepsul la umeri, n-are sens sa-l lucrezi joi, nici nu se reface si vineri iar il soliciti parerea mea..
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
paiuscristi
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 15 apr 2012 09:15 de paiuscristi
ma e prea incarcat programul tau ... incearca cate o grupa pe zi maxim 2 k sa poti lasa muschiul sa se refaca ...
luni: piept.abdomen
marti: picioare,abdomen
miercuri: spate
joi: umeri, trapez
vineri: biceps ,triceps..
Daca vrei sa ai un antebrat mare incearca sa faci in fiecare zi optional si incearca sa mananci alimente care contin proteine nu prostii de pe net creatina ...... piept de curca incearca sa mananci mai mult sau peste astea au foarte multe proteine pe suta de grame ..
Editat de basu pe 15 apr 2012 09:19
|
sus |
|
paiuscristi
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 15 apr 2012 09:17 de paiuscristi
ma dar umeri si trapez ce faci ii lasi dejaba .. umerii care te ajuta sa fii mai lat ... cum ar fi sa arati cu un spate mare si niste umeri mici )
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 15 apr 2012 09:21 de basu
Paiuscristi - te rog ca in comentariile tale sa folosesti cuvinte sau expresii fara trimitere la porcarii .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
enemy10
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 22 iul 2012 21:50 de enemy10
pai in primul rand programul e jalnic pune asa
luni piept spate aici poti sa faci si antrenament comb
marti picioarele
miercuri pauza
joi umeri trapez
vineri bratele biceps triceps si antebrat
si daca vr spate lat fa tractiuni la bara fixa la piept si la ceafa si tractiuni la helcolmetru pipt si spate si ramat cu haltera iar daca ti se pare putin mai bagi tu un ex sau 2 trai urmeaza antrenamentu asta si programu si exercitiile si vei avea un spate lat
|
sus |
|
enemy10
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 22 iul 2012 21:50 de enemy10
marti picioarele
miercuri pauza
joi umeri trapez
si daca vr spate lat fa tractiuni la bara fixa la piept si la ceafa si tractiuni la helcolmetru pipt si spate si ramat cu haltera iar daca ti se pare putin mai bagi tu un ex sau 2 trai urmeaza antrenamentu asta si programu si exercitiile si vei avea un spate lat
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 22 iul 2012 23:11 de Alex2012
marti picioarele
miercuri pauza
joi umeri trapez
fa tu in aceeasi zi spate si piept si vezi cum ajungi peste 3 ani)))))))))))))
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 23 iul 2012 11:58 de sZoTaK
fa tu in aceeasi zi spate si piept si vezi cum ajungi peste 3 ani))))))))))))) cum o sa ajunga?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 iul 2012 12:02 de Gilu
cum o sa ajunga? Ca cel din poza lui.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 24 iul 2012 21:07 de Alex2012
cum o sa ajunga?
spatele si pieptul raman in urma:P bine inteles daca nu are o alimentatie foarte foarte bine pusa la punct
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 iul 2012 09:14 de basu
spatele si pieptul raman in urma:P bine inteles daca nu are o alimentatie foarte foarte bine pusa la punct
Stii care este parerea mea? Aceea sa explici clar ce vrei sa spui, nu de alta , dar e posibil ca cel cu care conversezi sa nu priceapa ce vrei sa spui. Exista o gramada de culturisti care fac sau au facut grupe antagonice, asa cum exista foarte multi care nu s-au antrenament niciodata asa. Probabil ca cel mai bun sfat ar fi sa-l pui sa incerce asta o perioada de timp si sa isi dea singur seama cat este de bine. Eu nu am facut asa niciodata.
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 25 iul 2012 14:55 de Alex2012
Stii care este parerea mea? Aceea sa explici clar ce vrei sa spui, nu de alta , dar e posibil ca cel cu care conversezi sa nu priceapa ce vrei sa spui. Exista o gramada de culturisti care fac sau au facut grupe antagonice, asa cum exista foarte multi care nu s-au antrenament niciodata asa. Probabil ca cel mai bun sfat ar fi sa-l pui sa incerce asta o perioada de timp si sa isi dea singur seama cat este de bine. Eu nu am facut asa niciodata.
asa este. Nu am spus ca nu exista culturisti care se antreneaza in acest mod, insa majoritatea care si-au facut un nume in acest sport , despre care am citit si am cautat sa ma documentez nu au antrenat nici unul doua grupe mari in aceeasi zi. Dau un exemplu: daca faci sa zicem piept cu biceps exista o anumita "cantitate" de nutrienti care sa hraneasca si sa refaca acesti muschi.Dar daca inlocuim bicepsu cu spatele imagineazati de cate substante si toate aleas ai nevoie sa hranesti muschii ,mai ales spatele care este de 10 ri ma mare decat bicepsu.
Sper ca am explicat corect.
Asa cum ai sus tu, eu am sugerat baiatului care ia recomandat autoului topicului sa incerce mai intai el acel program si dupa sa il recomande la altii.
Nu mi se pare nomal sa recomanzi ceva la cineva care tu nu ai incercat si numai ai auzit, si cred ca si voi sunteti de acord.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 iul 2012 09:01 de basu
asa este. Nu am spus ca nu exista culturisti care se antreneaza in acest mod, insa majoritatea care si-au facut un nume in acest sport , despre care am citit si am cautat sa ma documentez nu au antrenat nici unul doua grupe mari in aceeasi zi. Dau un exemplu: daca faci sa zicem piept cu biceps exista o anumita "cantitate" de nutrienti care sa hraneasca si sa refaca acesti muschi.Dar daca inlocuim bicepsu cu spatele imagineazati de cate substante si toate aleas ai nevoie sa hranesti muschii ,mai ales spatele care este de 10 ri ma mare decat bicepsu.
Sper ca am explicat corect.
Asa cum ai sus tu, eu am sugerat baiatului care ia recomandat autoului topicului sa incerce mai intai el acel program si dupa sa il recomande la altii.
Nu mi se pare nomal sa recomanzi ceva la cineva care tu nu ai incercat si numai ai auzit, si cred ca si voi sunteti de acord.
Imi imaginez ...
Sunt suficenti culturisti care s-au antrenat asa. Arnold a fost unul dintre ei. Nu cred ca trebuie pusa neaparat problema nutritientilor care sa hraneasca si sa refaca acesti muschi ci problema energiei consumate la antrenament. Adica a glicogenului . In plus fiind doua grupe mari antrenamentul este foarte lung si asta este un mare inconvenient.
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 19:08 de Alex2012
Imi imaginez ...
Sunt suficenti culturisti care s-au antrenat asa. Arnold a fost unul dintre ei. Nu cred ca trebuie pusa neaparat problema nutritientilor care sa hraneasca si sa refaca acesti muschi ci problema energiei consumate la antrenament. Adica a glicogenului . In plus fiind doua grupe mari antrenamentul este foarte lung si asta este un mare inconvenient.
In orice caz nu este prea favorabil sa te antrenezi asa
|
sus |
|
Radu169
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 15 ian 2013 17:25 de Radu169
Salut !
Multumesc frumos..Stima !
Vreau sa te intreb cat ai in spate ?
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 11 feb 2013 19:22 de florin36
Asta e programul actual dupa parerea mea la 15 ani esti ok , dar ma gandesc ca ar fi mai ok daca ai face exercitii doar cu greutatea corpului ,gen tractiuni la bara ptr spate ,,ptr bicepsi ,,flotari ,,abdomene ,,,si abia pe la 16 ani sa incepi cu greutati ,, tu oricum esti in crestere ...asa ca ..nu ti fa probleme ..e doar parerea mea ...oricum mult succes in continuare
f.l
|
sus |
|
basu
|
scris pe 11 feb 2013 20:26 de basu
dupa parerea mea la 15 ani esti ok , dar ma gandesc ca ar fi mai ok daca ai face exercitii doar cu greutatea corpului ,gen tractiuni la bara ptr spate ,,ptr bicepsi ,,flotari ,,abdomene ,,,si abia pe la 16 ani sa incepi cu greutati ,, tu oricum esti in crestere ...asa ca ..nu ti fa probleme ..e doar parerea mea ...oricum mult succes in continuare
Nu ar fi rau sa faca asa .
|
sus |
|
fritz123
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 1 dec 2014 21:08 de fritz123
Salut !
Multumesc frumos..Stima ! salut.in primul rand as vrea sati spun ca ai o varsta cam frageda si de aceea spatele nu sa dezvoltat asa rapid..pentru latirea spatelui fa exerciti la helcometru toate cu priza larga....incearca sa faci tractiuni ...si cand impingi la piept fa tot cu priza larga pentru a desface pieptu si fa si cutie toracica...in ultimul rand renunta la programul asta ca e prostesc si foarte greu...dupa spate fa pauza 1 zii...nu fa de 2 ori pe sapt..fa odata si bine..nu te ajuta cu nimik
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|