Pagina 5 6 7 8 9 10 11 din 25
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Pentru :::::::INCEPATORI:::::::
scris pe 6 aug 2011 09:53 de basu
Am 16 ani (17 in septembrie), 60kg, 1.72 - 1.74 inaltime.
Nu stiu ce sa aleg intre concentrate proteice si gainere.
Vreau sa iau suplimente timp de 1 luna, sa pun masa musculara si putina grasime (ma rog, sa fie si ceva carne).
Care dintre produse credeti ca imi servesc mai bine?
Si as mai avea doua intrebari:
1. Cam cate kilograme voi pune pe mine daca folosesc concentrate prot. si respectiv gainere?
2. E adevarat ca slabesti mult dupa ce nu mai iei suplimentele?
Later edit: Evident, merg la sala.
nu ar strica o usoara documentare despre sport.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 6 aug 2011 11:37 de amazonsb
Am 16 ani (17 in septembrie), 60kg, 1.72 - 1.74 inaltime.
Nu stiu ce sa aleg intre concentrate proteice si gainere.
Vreau sa iau suplimente timp de 1 luna, sa pun masa musculara si putina grasime (ma rog, sa fie si ceva carne).
Care dintre produse credeti ca imi servesc mai bine?
Si as mai avea doua intrebari:
1. Cam cate kilograme voi pune pe mine daca folosesc concentrate prot. si respectiv gainere?
2. E adevarat ca slabesti mult dupa ce nu mai iei suplimentele?
Later edit: Evident, merg la sala. la intrebarea CE SA IAU' GAINER SAU CONCENTRAT PROTEIC' DEPINDE CE OBIECTIV AI' DACA IEI UN GAINER vei creste in masa musculara repede, vei obtine o forma dar nu definita, asta in functie de metabolism, genetic.DACA IEI UN CONCENTRAT PROTEIC vei obtine o masa musculara nu atat de rapid deoarece nu mai sunt atati carbohidrati in supliment dar masa va fi una de calitate fata de cea obtinuta de la un gainer, vei obtine o definire pe corp, dar eu zic ca poti face o incarcare de masa de o luna douacu un gainer si apoi o definire cu un concentrat proteic, la fiecare ciclu fie el masa sau definire trebuie ca alimentatia ta sa fie destul de bine pusa la punct specific obiectivului, daca optezi cum am zis pt masa alimentatia din afara suplimentului trebuie sa fie si ea echilibrata in carbo si proteine, iad daca apoi vei defini trebuie la fel sa ai o alimentatie specifica definirii, mai multe proteine, mai putini carbo....80% proteine si 20% carbo pentru a avea inergie si a sustine efortul la antrenament, aceste sugestii sunt doar la intrebarea gainer sau concentrat proteic, cat despre antrenament las pe altcineva
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 6 aug 2011 16:48 de georgik
la intrebarea CE SA IAU' GAINER SAU CONCENTRAT PROTEIC' DEPINDE CE OBIECTIV AI' DACA IEI UN GAINER vei creste in masa musculara repede, vei obtine o forma dar nu definita, asta in functie de metabolism, genetic.DACA IEI UN CONCENTRAT PROTEIC vei obtine o masa musculara nu atat de rapid deoarece nu mai sunt atati carbohidrati in supliment dar masa va fi una de calitate fata de cea obtinuta de la un gainer, vei obtine o definire pe corp, dar eu zic ca poti face o incarcare de masa de o luna douacu un gainer si apoi o definire cu un concentrat proteic, la fiecare ciclu fie el masa sau definire trebuie ca alimentatia ta sa fie destul de bine pusa la punct specific obiectivului, daca optezi cum am zis pt masa alimentatia din afara suplimentului trebuie sa fie si ea echilibrata in carbo si proteine, iad daca apoi vei defini trebuie la fel sa ai o alimentatie specifica definirii, mai multe proteine, mai putini carbo....80% proteine si 20% carbo pentru a avea inergie si a sustine efortul la antrenament, aceste sugestii sunt doar la intrebarea gainer sau concentrat proteic, cat despre antrenament las pe altcineva
la 60 de kg ,1 74, un izolat proteic fara niste dextroza in el nu face mare lucru.Irosire de bani.Pentru carcotasi:IN OPINIA MEA.Nu prea are ce sa defineasca in stadiul asta.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 aug 2011 16:56 de basu
la 60 de kg ,1 74, un izolat proteic fara niste dextroza in el nu face mare lucru.Irosire de bani.Pentru carcotasi:IN OPINIA MEA.Nu prea are ce sa defineasca in stadiul asta.
pai la 14 kg sub inaltimea lui nici macar circotasii nu prea au ce zice.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 6 aug 2011 18:15 de amazonsb
pai la 14 kg sub inaltimea lui nici macar circotasii nu prea au ce zice. nu stiu ce se intampla, dar de ce nu cititi? Am incercat sa explic care este diferenta si ce poate realiza cu acele suplimete....in fine...cred ca nu voi mai posta...doar pt simlu fapt ca la fiecare post se gaseste ceva in contra mea...poate ca nu ma exprim corect...in fine...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 aug 2011 18:29 de basu
nu stiu ce se intampla, dar de ce nu cititi? Am incercat sa explic care este diferenta si ce poate realiza cu acele suplimete....in fine...cred ca nu voi mai posta...doar pt simlu fapt ca la fiecare post se gaseste ceva in contra mea...poate ca nu ma exprim corect...in fine...
omule comentariul meu nu are nici o legatura cu al tau. ce naiba. nu comentez contra ta. nu am citit chiar tot ce s-a scris aici dar sincer cred ca nici G. nu a facut-o. era vb despre altceva. citeste si tu mai atent. eu nu am nici o treaba cu comentariile tale. nu sunt moderator. imi dau cu parerea ca si tine. suntem perfect egali.
|
sus |
|
ionut2011201
Junior member 31 mesaje
|
Pentru :::::::INCEPATORI:::::::
scris pe 6 sep 2011 13:49 de ionut2011201
Salut, deoarece sunt cam incepator si vreau sa fac un antrenament acasa pana o sa incep sa ma duc la sala, vreau sa va intreb despre gantere.
As putea folosi la ceva 2 gantere de 3 KG ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 sep 2011 15:18 de basu
Salut, deoarece sunt cam incepator si vreau sa fac un antrenament acasa pana o sa incep sa ma duc la sala, vreau sa va intreb despre gantere.
As putea folosi la ceva 2 gantere de 3 KG ?
din pacate nu. este mult prea putin. mai bune sunt niste flotari si niste tractiuni la bara pt batut covoare din fata blocului.
|
sus |
|
adrian1995
Newbie 8 mesaje
|
Re: Pentru începători.
scris pe 13 sep 2011 02:06 de adrian1995
salut!!!
pe mine ma intereseaza doar bratele si putin pectoralii. Si posibilitatile mele financiare sunt limitate, momentan am o halterade 25kg si o gantera de10kg. Si sincer vreau sa mai pun ceva muschi pe mn ca sa nu mai iau bataie asa des prin liceu1
Cum ar trebui sa ma antrenez ca sa fac circumferinta macar de 35cm?
Ebn daca ma antrenez zilnic?
fac cate o serie cu gantera de 10kg la fiecare mana apoi o scurta pauza de mai putin de 30 sacunde si reiau aclasi exercitiupana simt ca imi cad mainile. iar din cand in cand mai ridic si haltera de 25kg tot cam asa.
Ma obosesc cumva degeaba sau ce riscuri sunt?
Editat de adrian1995 pe 13 sep 2011 02:29
|
sus |
|
vett
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 13 sep 2011 10:02 de vett
salut!!!
pe mine ma intereseaza doar bratele si putin pectoralii. Si posibilitatile mele financiare sunt limitate, momentan am o halterade 25kg si o gantera de10kg. Si sincer vreau sa mai pun ceva muschi pe mn ca sa nu mai iau bataie asa des prin liceu1
Cum ar trebui sa ma antrenez ca sa fac circumferinta macar de 35cm?
Ebn daca ma antrenez zilnic?
fac cate o serie cu gantera de 10kg la fiecare mana apoi o scurta pauza de mai putin de 30 sacunde si reiau aclasi exercitiupana simt ca imi cad mainile. iar din cand in cand mai ridic si haltera de 25kg tot cam asa.
Ma obosesc cumva degeaba sau ce riscuri sunt?
Daca vrei sa scapi de bataie mergi la box/kickbox si inveti sa te bati si tu..
|
sus |
|
adrian1995
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 13 sep 2011 17:06 de adrian1995
Aha dar scuze am mintit candam sp us ca iau bataie zilnic ,defapt nu am fost nevoit sa dau nicim acar o palmacui va vreodata! Deci scuze!
insa antrenamentul pe care il fac zici ca nu e bun?
Spune-mi te rog cum potsa ma antrenez mai bn acasa pt ca nu imi permit sa merg la o sala din motive financiare(momentan)!
desi antrenamentul actual da si el rezultate dar cam slabe!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 14 sep 2011 19:07 de nicu_ivan
Aha dar scuze am mintit candam sp us ca iau bataie zilnic ,defapt nu am fost nevoit sa dau nicim acar o palmacui va vreodata! Deci scuze!
insa antrenamentul pe care il fac zici ca nu e bun?
Spune-mi te rog cum potsa ma antrenez mai bn acasa pt ca nu imi permit sa merg la o sala din motive financiare(momentan)!
desi antrenamentul actual da si el rezultate dar cam slabe!
Daca vrei sa te antrenezi acasa o sa ai nevoie de niste dotari mai bune decat 2 gantere de 10 kile si o haltera de 25 kile.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 15 sep 2011 13:31 de branch
Daca vrei sa te antrenezi acasa o sa ai nevoie de niste dotari mai bune decat 2 gantere de 10 kile si o haltera de 25 kile.
daca da putin din manute dimineata in fata ferestrei deschise tot aia este. dacit asa mai bine face niste tractiuni la bara de covoare in fata blocului.
|
sus |
|
adrian1995
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 14:08 de adrian1995
chiar crezi ca sunt inutile? as vrea sa sti ca mi se par foarte grele ca doar deaia ma numesc incepator. pana acu ceva timp faceam cu 5 kg si eram obisnuit cu alea dar de cand am dublat greutatea e mai greu.
si mai e ceva ce nu am sa inteleg pana mor.
am doi prieteni care vara trecuta daca ii vedeai ii comparai sigur cu scandurile de gard iar acum cand i-am vazut am ramas tampit! au facut circumferinta bratului de 48cm si faza e ca spun ca nu au luat nici un supliment. se poate?
daca da spuneti-mi si mie sa nu mor prost! sa devi asa peste noapte e mai greu (cred eu)! sau cat sa tragi de fiare sa devi asa?
Editat de adrian1995 pe 18 sep 2011 14:09
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 sep 2011 14:13 de basu
chiar crezi ca sunt inutile? as vrea sa sti ca mi se par foarte grele ca doar deaia ma numesc incepator. pana acu ceva timp faceam cu 5 kg si eram obisnuit cu alea dar de cand am dublat greutatea e mai greu.
si mai e ceva ce nu am sa inteleg pana mor.
am doi prieteni care vara trecuta daca ii vedeai ii comparai sigur cu scandurile de gard iar acum cand i-am vazut am ramas tampit! au facut circumferinta bratului de 48cm si faza e ca spun ca nu au luat nici un supliment. se poate?
daca da spuneti-mi si mie sa nu mor prost! sa devi asa peste noapte e mai greu (cred eu)! sau cat sa tragi de fiare sa devi asa?
da. cred ca se poate si fara suplimente. dar sa faci 48 la brat intr-un timp asa scurt nu cred ca se poate.
|
sus |
|
adrian1995
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 14:17 de adrian1995
dar de ce sa am niste gantere mai grele daca oricum nu le pot ridica inca? mai mult nu pot ridica dar am gantere si de 20kg pe la prieteni.
poate daca mi se vor parea astea usoare la un moment dat le voi schimba (cu siguranta)> dar eu va rugasem sa imi spuneti un program de antrenament pt bicepsi si pectorali daca se poate! va rog!!!!!!
|
sus |
|
adrian1995
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 14:18 de adrian1995
asta nu inteleg! in primul rand ca timpul e foarte scurt si mai ales fara suplimente!
dar am omis faptul ca locuiesc la tara si ca trec in fiecare seara fa furat sa ii vezi cum se urca pe stalpi si taie firele de la romtelecom sau cum sapa santiri de cate 1 m sa scoata cablurile de pe langa calea ferata ma intreb daca mai ai nevoie de sala in conditiile astea
Editat de adrian1995 pe 18 sep 2011 14:23
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 sep 2011 14:21 de basu
dar de ce sa am niste gantere mai grele daca oricum nu le pot ridica inca? mai mult nu pot ridica dar am gantere si de 20kg pe la prieteni.
poate daca mi se vor parea astea usoare la un moment dat le voi schimba (cu siguranta)> dar eu va rugasem sa imi spuneti un program de antrenament pt bicepsi si pectorali daca se poate! va rog!!!!!!
da un search pe forum. sa vezi ce iese.
|
sus |
|
adrian1995
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 14:29 de adrian1995
si ar mai fi ceva daca se poate!
la sala nici nu se pune problema sa merg. nu am nici unde nici bani ca sigur nu e gratis!
e mai bn sa chem vreo doi prieteni la mn sa ne antrenam inpreuna sau singur?
Editat de adrian1995 pe 18 sep 2011 14:30
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 14:29 de nuk
asta nu inteleg! in primul rand ca timpul e foarte scurt si mai ales fara suplimente!
dar am omis faptul ca locuiesc la tara si ca trec in fiecare seara fa furat sa ii vezi cum se urca pe stalpi si taie firele de la romtelecom sau cum sapa santiri de cate 1 m sa scoata cablurile de pe langa calea ferata ma intreb daca mai ai nevoie de sala in conditiile astea atunci ce mai intrebi aici?? poate ai gasit cheia succesului, apucate de furat
|
sus |
|
adrian1995
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 14:32 de adrian1995
credema ca nu am furat in viata mea nici macar un pix sau un creion>
dar sa ma bag la asa cava iti dai seama ce pot patii daca sunt prins
puscarie cu siguranta doamne fereste mai bine mor de foame dar de asa ceva nu ma apuc
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 sep 2011 14:34 de basu
dar am omis faptul ca locuiesc la tara si ca trec in fiecare seara fa furat sa ii vezi cum se urca pe stalpi si taie firele de la romtelecom sau cum sapa santiri de cate 1 m sa scoata cablurile de pe langa calea ferata ma intreb daca mai ai nevoie de sala in conditiile astea
nu mai este nevoie.
auzi dragul meu prieten ? o sa spun acum poate o prostie dar care nu imi apartine. si incep prin a te intreba asa: stii de ce sunt romanii un popor de cretini ? pt ca ies pe strada cu miile doar cind este vorba de fotbal. de aia. pe asta a spus-o Dinescu.
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 17:40 de branch
degeaba nu-i asa sau doar sa faca galagie
dar defapt care e morala?
daca vrei sa fii un culturist bun ai nevoie si de cap.
|
sus |
|
AndreiCJ
Junior member 14 mesaje
|
Re: Sunt incepator
scris pe 26 sep 2011 22:39 de AndreiCJ
Salutare
Sunt nou pe forumul asta si am si eu cateva intrebari sper sa ma puteti ajuta. Merg la sala de aprox o luna, nu ma astept la minuni peste noapte, pentru inceput as vrea sa pun ceva kg pe mine (am 1,78cm, 66kg, 25 de ani) cineva mi-a recomandat Mass20 de la scitec, ce parere aveti despre acest produs?
Programu ar fi urmatoru:
Luni: Piept+Biceps
Marti: Picioare+Abdomen
Miercuri: Pauza
Joi: Spate+Triceps
Vineri: Umeri+Trapez
ii ok? ce parere aveti?
mersi mult
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 sep 2011 10:18 de basu
Salutare
Sunt nou pe forumul asta si am si eu cateva intrebari sper sa ma puteti ajuta. Merg la sala de aprox o luna, nu ma astept la minuni peste noapte, pentru inceput as vrea sa pun ceva kg pe mine (am 1,78cm, 66kg, 25 de ani) cineva mi-a recomandat Mass20 de la scitec, ce parere aveti despre acest produs?
Programu ar fi urmatoru:
Luni: Piept+Biceps
Marti: Picioare+Abdomen
Miercuri: Pauza
Joi: Spate+Triceps
Vineri: Umeri+Trapez
ii ok? ce parere aveti?
mersi mult
in primul rind te felicit sincer pt faptul ca ai reusit sa gasesti un topic deschis pe subiectul asta si nu ai deschis altul. oricum sunt informatii de natura personala pe care ar trebui sa le ceri in alta parte.
dar .... baza unui antrenament nu o constitue un supliment. antrenamentul poate fi la fel de bun sau de prost ca oricare altul . dar nu vad nimic despre dieta. nu stim ce program zilnic ai. toate aceste chestii sunt determinante pt ''succesul'' demersurilor tale. dar o data ce discutam despre asa ceva ,deja facem aici un jurnal al dumitale. asa ca deschide-ti tu mai bine un jurnal in care sa scrii toate aceste lucruri si va fi cu mult mai bine.
Editat de basu pe 27 sep 2011 10:19
|
sus |
|
AndreiCJ
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 27 sep 2011 17:09 de AndreiCJ
in primul rind te felicit sincer pt faptul ca ai reusit sa gasesti un topic deschis pe subiectul asta si nu ai deschis altul. oricum sunt informatii de natura personala pe care ar trebui sa le ceri in alta parte.
dar .... baza unui antrenament nu o constitue un supliment. antrenamentul poate fi la fel de bun sau de prost ca oricare altul . dar nu vad nimic despre dieta. nu stim ce program zilnic ai. toate aceste chestii sunt determinante pt ''succesul'' demersurilor tale. dar o data ce discutam despre asa ceva ,deja facem aici un jurnal al dumitale. asa ca deschide-ti tu mai bine un jurnal in care sa scrii toate aceste lucruri si va fi cu mult mai bine.
legat de dieta, nu am o dieta cum am vazut pe forum ca au majoritatea si asta din diverse motive eu unu pe cat posibil incerc sa manc de min 5 ori pe zi si pe cat posibil evit sa manc tot felu de prostii.
din ce am observat eu problema mea ar fi ca am arderile prea bune , oricat as manca nu se lipeste nimic de mine
ma gandesc ca daca fac umpic de miscare si mai iau si ceva suplimente pana la urma tot o sa pun un 5kg
zici sa fac un jurnal? ar fi mai ok asa?
mersi
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 sep 2011 17:32 de basu
legat de dieta, nu am o dieta cum am vazut pe forum ca au majoritatea si asta din diverse motive eu unu pe cat posibil incerc sa manc de min 5 ori pe zi si pe cat posibil evit sa manc tot felu de prostii.
din ce am observat eu problema mea ar fi ca am arderile prea bune , oricat as manca nu se lipeste nimic de mine
ma gandesc ca daca fac umpic de miscare si mai iau si ceva suplimente pana la urma tot o sa pun un 5kg
zici sa fac un jurnal? ar fi mai ok asa?
mersi
asa ar trebui. sa-ti faci un jurnal. ca sa poti posta cum trebuie iar noi sa te putem ajuta.
|
sus |
|
fu210fk
Junior member 29 mesaje
|
intrebare
scris pe 27 sep 2011 19:47 de fu210fk
as vrea sa ma apuc de un program de masa, numai exercitii de baza si multi-articulare si as dori sa stiu cum ar fi mai bine sa fac?1 sau 2?
1. 4 zile in genu: - luni spate
-marti piept+ umeri
- miercuri picioare
- joi brate
( programul este doar un exemplu)
2. 2 zile de 2 ori pe saptamana
- luni partea superioara a corpului
-marti partea inferioara
miercuri pauza
- joi partea superioara
- vineri partea inferiora
sambata duminica pauza
ceva in genu asta http://www.bodybuilding.com/fun/12-week-daily-bulking-trainer.htm
si cate serii ar trebui sa fac pe grupa? si cate serii ar trebui sa fac maxim la un atrenament? pentru masa musculara
multumesc
Editat de fu210fk pe 27 sep 2011 20:01
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: intrebare
scris pe 29 sep 2011 14:45 de georgik
as vrea sa ma apuc de un program de masa, numai exercitii de baza si multi-articulare si as dori sa stiu cum ar fi mai bine sa fac?1 sau 2?
1. 4 zile in genu: - luni spate
-marti piept+ umeri
- miercuri picioare
- joi brate
( programul este doar un exemplu)
2. 2 zile de 2 ori pe saptamana
- luni partea superioara a corpului
-marti partea inferioara
miercuri pauza
- joi partea superioara
- vineri partea inferiora
sambata duminica pauza
ceva in genu asta http://www.bodybuilding.com/fun/12-week-daily-bulking-trainer.htm
si cate serii ar trebui sa fac pe grupa? si cate serii ar trebui sa fac maxim la un atrenament? pentru masa musculara
multumesc
1
12 serii pe grupa mare.
5-9 serii pe grupele mai mici.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 5 6 7 8 9 10 11 din 25
| |