Pagina 1 2 din 2
Ion
Guest
|
Cat de repdede se pune pe voi ceva ?
scris pe 8 nov 2005 12:31 de Ion
Cat de repede s-au pus 3 kg pe voi dupa ce v-ati apucat de culturism?
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Cat ded repdede se pune pe voi ceva
scris pe 8 nov 2005 12:56 de Fedor
...Poate ai sa razi,dar eu in primele luni de antrenamente am scazut in greutate cu cateva kilograme...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Ion
Guest
|
Fara titlu
scris pe 8 nov 2005 14:19 de Ion
)
|
sus |
|
Ion
Guest
|
Re: Re: Cat ded repdede se pune pe voi ceva
scris pe 8 nov 2005 14:20 de Ion
Primele luni inseamna 1-23-4-5-6-7 luni
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
Re: Re: Cat ded repdede se pune pe voi ceva
scris pe 8 nov 2005 18:04 de blitzbog
...Poate ai sa razi,dar eu in primele luni de antrenamente am scazut in greutate cu cateva kilograme...
si eu am scazut la inceput...
am si eu buletin...!
|
sus |
|
Gogu
Guest
|
Re: Re: Re: Cat ded repdede se pune pe voi ceva
scris pe 8 nov 2005 21:13 de Gogu
Da mah dar dak vrei sa se puna ceva pe tine de la inceput... prima luna faci o saptamana da una nu( Da mananci la fel toata luna). Merge shi primele doua luni. Sa vezi ce efect are...
|
sus |
|
Eu
Guest
|
scris pe 8 nov 2005 21:50 de Eu
Ciudat pe mine s-au pus 4 kg in prima saptaman de antenament si dupa aia au scazut vreo 2
|
sus |
|
cipu
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Cat ded repdede se pune pe voi cev
scris pe 30 apr 2007 08:55 de cipu
In prima luna am pus 1 kil/sapt cu proteinele de rigoare(gfx) shi complexu' de vit. B
fiecare cu ale lui
|
sus |
|
cipu
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 30 apr 2007 08:56 de cipu
In prima luna am pus 1 kil/sapt cu proteinele de rigoare(gfx) shi complexu' de vit. B
fiecare cu ale lui
|
sus |
|
Dexter
Junior member 37 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Cat ded repdede se pune pe voi
scris pe 30 apr 2007 13:00 de Dexter
La inceput am pus foarte repede pe mine. In jur de 10 kg in 2 luni. Aveam in cap ideea ca trebuie sa bag in mine orice. M-am ingrasat mai mult insa am pus si masa musculara. Nu-mi pare rau pentru acea perioada. Imi pare rau pentru perioada urmatoare cand am stagnat si nu am avut rabdarea sa studiez problema in amanunt.Antrenamentul este o stiinta pe care putini in lumea asta o stapanesc 100%. Unul dintre ei cred ca este Tudor Bompa.
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat ded repdede se pune pe
scris pe 1 mai 2007 12:05 de merce
Normal in primele 3 luni de antrenament se pune cel mai bine in jur de 2-3 kg la luna ...bineinteles avand in vedere pe langa antrenament alimentatia, dormit la timp, suplimente nutritive de calitate..
KeepWalking
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat ded repdede se pun
scris pe 1 mai 2007 12:39 de edwardk1
in primele luni de antrenament cred ca am pus vreo 7-8 kg( primele 3-4 luni)...si asta cu tot cu un supraantrenament de toata frumusetea
|
sus |
|
rAkA
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat ded repdede se
scris pe 2 mai 2007 20:17 de rAkA
eu am pus cam 2 kg jumatate si atat si acuma am aproape 10 luni de sala si raman la aceiasi greutate numai ca pun masa musculara
|
sus |
|
SANDU
Newbie 1 mesaje
|
Re: Cat ded repdede se pune pe voi ceva
scris pe 3 mai 2007 14:57 de SANDU
Doamne ce Viseaza Lumea auzi 1-4 kg intr-o saptmana hai sa fim Seriosi)=)) daca dupa un ciclu de steroizi iei intre 6-18 kg initial cum pot unii afirama ca de la niste amarate de proteine (gfx) iau kg asa in prostie si mai ales in prima saptamana.Eu va dau un sfapt numai postati ce visati noaptea)chiar pareti penibili).
|
sus |
|
ork
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 4 mai 2007 21:38 de ork
dupa 3 luni de sala am ajuns de la 80kg la 87kg
sssssss
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 5 mai 2007 18:49 de crististrong
kg se pot pune f repede mai ales daca nu esti ectomorf dar acele kg reprezinta apa+grasime +sa zicem un 20%maxim muschi. trebuie sa stiti(asta daca nu cumva ati aflat) ca un om normal care face un sport gen culturism poate acumula [red]MAXIM 40 GRAME de masa musculara/zi[/red]
Si asta doar in cele mai fericite cazuri,adica daca am fi 24 din 24 in stare anabola dar din pacate pt cei ce nu folosesc steroizi mai exista si catabolismul!!
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 7 mai 2007 15:38 de crististrong
kg se pot pune f repede mai ales daca nu esti ectomorf dar acele kg reprezinta apa+grasime +sa zicem un 20%maxim muschi. trebuie sa stiti(asta daca nu cumva ati aflat) ca un om normal care face un sport gen culturism poate acumula [red]MAXIM 40 GRAME de masa musculara/zi[/red]
Si asta doar in cele mai fericite cazuri,adica daca am fi 24 din 24 in stare anabola dar din pacate pt cei ce nu folosesc steroizi mai exista si catabolismul!!
baieti imi cer scuze pt ca am comis o eroare... si cu ocazia asta o sa va dezamagesc putin spunandu-va ca [red]INTR-O ZI PUTETI ACUMULA MAXIM 14 g !!! DE MASA MUSCULARA PURA ...NU 40 [/red] deci faceti si voi socoteala cat puteti creste in masa musculara in 2-3 saptamani sa zicem si cat din ce ati acumulat este apa si grasime
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 7 mai 2007 16:42 de csmkr18
baieti imi cer scuze pt ca am comis o eroare... si cu ocazia asta o sa va dezamagesc putin spunandu-va ca [red]INTR-O ZI PUTETI ACUMULA MAXIM 14 g !!! DE MASA MUSCULARA PURA ...NU 40 [/red] deci faceti si voi socoteala cat puteti creste in masa musculara in 2-3 saptamani sa zicem si cat din ce ati acumulat este apa si grasime
e o prostie intrebarea asta..esentiale in sportu asta sunt rabdarea si continuitatea. Nu cat de repede sau cat de mult pun intr-un timp scurt.
|
sus |
|
Dexter
Junior member 37 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat ded repdede se pun
scris pe 14 mai 2007 15:49 de Dexter
e o prostie intrebarea asta..esentiale in sportu asta sunt rabdarea si continuitatea. Nu cat de repede sau cat de mult pun intr-un timp scurt.
Daca au ramas oamenii cu nostalgia de la inceput , ce sa le faci. La inceput oricine pune pe el , aproape ca nu conteaza cum se antreneaza. Si nu dovedeste aproape nimic faptul ca pui repede la inceput.
|
sus |
|
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
Re: Cat de repdede se pune pe voi ceva ?
scris pe 15 mai 2007 12:00 de Criminalu
eu in prima luna am luat cam 5 kg
|
sus |
|
zgarcitu
Junior member 22 mesaje
|
Re: Cat de repdede se pune pe voi ceva ?
scris pe 23 mai 2007 01:11 de zgarcitu
Eu in primele 2 sapt am slabit de la 70 kg la 68 kg (16 % grasime corporala) la o inaltime de 1,75 m. Tin sa mentionez ca de la inceput, iau in zilele de antrenament cate 2 portii de supliment pe zi si doar o portie pe zi in zilele de pauza.
O portie de supliment inseamna la mine 300-400 mi lapte in care pun o cupa Gain Fast si o cupa Milk&Egg.
Dupa 2 luni de sala am ajuns la 75 kg greutate corporala procentul de grasime a urcat la 17%.
Dupa a doua luna de antrenament nu am mai luat supliment deloc timp de o luna deoarece am vrut sa vad daca ma ingras din cazua suplimentului (desi nu luam mult).
In luna cat am facut pauza de suplimente, am slabit pana la 73,2 kg iar grasimea corporala a scazut la 15%.
Din a patra luna am inceput din nou cu suplimentele, am ajuns la 74,6 kg, grasime in corp tot 15%.
Am tras o concluzie cu privire la suplimente (cel putin in cazul meu).
Cat timp te antrenezi destul de intens, te odihnesti pe masura, mananci bine si iei si suplimente progresezi destul de repede in special in grasime si ceva in muschi.
In luna cat nu am luat supliment am simtit o lipsa treptata de energie la antrenamente in primele 2 sapt. Ulterior corpul s-a adaptat si aveam destula energie pentru antrenament, in schimb progresul a fost mai lent.
Concluzie:
In primele 4 luni de sala am pus cam 4-5 kg greutate corporala, dar am reusit sa reduc stratul adipos de la 16% la 15%, bratele mi-au crescut cu 2,5 cm in diametru, toracele cu 5 cm diametru, coapsa cu 3 cm, gambele cu 2 cm.
La pectoral la inceput faceam 4 rep cu 60 kg impins oriz, acum fac 6 cu 80 kg.
La spate faceam tractiuni la helcomtru cu 60 kg 6 rep., acum fac tractiuni la bara cu disc de 10 kg agatat de mine (8 rep.)
La paralele faceam cu greutatea mea de la inceput (70 kg) doar 3 rep, acum fac 3 serii de 10 rep cu disc de 15 kg agatat (actual cantaresc 75 kg)
La biceps faceam cu bara curba 6 rep cu 32 kg, acum fac 10 cu 42 kg sau 6 rep cu 47 kg;
la geno cu bara faceam 8 rep cu 60 kg acum fac 10 rep cu 100 kg;
indreptari faceam 2 cu 80 kg acum fac 2 cu 120 kg (fara bretele)
presa faceam 6 rep cu 160 kg acum fac 4 cu 240 kg.
umeri la aparat impins de la ceafa faceam 6 cu 35 kg acum fac 6 cu 60 kg.
etc.
Hai noroc !
|
sus |
|
beckham
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Cat de repdede se pune pe voi ceva ?
scris pe 16 iun 2007 11:41 de beckham
avand in vedere k eram f slab knd am intrat in sala (acum 4-5 luni) 60kg la o inaltimne de 1.77 . Acum am 65-66 kg dar tot nu sunt multumit dar avand in vedere k mai cresc(16 ani am ) merge si asa. tin sa mentionez k inca n-am luat nici un supliment.
hai steaua
|
sus |
|
catapp100
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Cat de repdede se pune pe voi ceva ?
scris pe 19 sep 2007 19:32 de catapp100
La incepatori in primele luni se vad imediat rezultate - dar care sunt la maxim 3 kg de masa musculara fara adaos de grasimi in jurul a 3 sau 4 luni d eantrenament serios si suplimente nutritive de calitate , dupa care fiecare are un ritm al sau .
Depinde de tipul somatic dar foarte mult de ce suplimente iti poti permite asta vorbind in mod natural fara steroizi . Cu streroizi are rezultate oricine dar datorita efectelor secundare mai bine nu apelezi la ei daca nu faci performanta in culturism...
cata
|
sus |
|
za55
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 20 sep 2007 00:17 de za55
hm... suna foarte ciudat , nu zic ca nu e asa da mi se pare de necrezut , te rog trimite mi ceva link unde ai gasit informatia asta (ar fi ideal unde este explicat si stiintific )
|
sus |
|
za55
Senior member 87 mesaje
|
Re: Re: Cat de repdede se pune pe voi ceva ?
scris pe 20 sep 2007 00:24 de za55
La biceps faceam cu bara curba 6 rep cu 32 kg, acum fac 10 cu 42 kg sau 6 rep cu 47 kg;
ma uimesti cu aceste rezultate , poate am evoluat si eu asa in 4 luni , poate toti au evoluat asa sau tu ai facut un ciclu bine reusit sau nu spui adevarul ?
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 20 sep 2007 00:30 de Macho
masa musculara pura se pune f putina si f greu...majoritatea spun ca au pus masa dar defapt au pus apa sau grasime...despre masa pura pot vb cei ce participa la concurs si sunt definiti la sange...nu prea cred eu ca face cineva un program de definirire la maxim dintre cei ce nu concureaza,la ei ma refer...si spun asta deoarece e greu sa ramai asa definit pt o perioada mai lunga de timp...99 % dintre cei ce fac sala cred ca au pus masa intr-un timp f scurt ...dar defapt nu e asa...
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Cat de repdede se pune pe voi ceva ?
scris pe 20 sep 2007 00:36 de Macho
ma uimesti cu aceste rezultate , poate am evoluat si eu asa in 4 luni , poate toti au evoluat asa sau tu ai facut un ciclu bine reusit sau nu spui adevarul ?
apropo de greutati si performante...sa stiti ca nu asta e primordial in cresterea in masa sa faci cu ff multe kg...daca ar fii asa cel care ar face cu mai mult ar fii mai umflat da nu e asa...in culturism e vb despre contractia muschiului cu o greutate destul de mare dar care iti permite sa faci exercitiul corect...asa ca poti sa faci impins cu 150 kg si unu ce impinge cu 100 kg sa te eclipseze cu pectorali lui...
chestia cu performante la nush cate sute de kg merge la haltere si powerlifting...la culturism contractia muschiului si corectitudinea exercitiului primeaza in fata greutatii...
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|