Pagina 1 2 3 4 din 4
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Suplimente NUTRITECH
scris pe 16 feb 2009 00:00 de Gilu
Aceasta firma a cam stat in umbra de cand a aparut pe piata....le asemanam la un moment dat cu suplimentele Hard Body, despre care nu mai e nevoie sa spun nimic.
Deoarece am vazut ca sunt si altii care cauta un milk bun, m-am decis sa scriu la acest topic despre Milk&Egg-ul de la Nutritech.
De cateva zile il folosesc....si spre surprinderea mea, pudra are o calitate neasteptat de buna comparand cu cel de Pronutrition si Universal, gust bun, omogenizare buna, concentratie decenta 75%, pret mai mult decat bun.
Recomand tuturor celor care cauta un Milk&Egg bun.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 16 feb 2009 07:25 de murphy2
depsre XXl Pro cine ce stie ?
P.S. Gilu, sa inteleg ca preferatele tale in categ suplimentelor sunt din categ. milk egg
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 16 feb 2009 11:05 de Gilu
P.S. Gilu, sa inteleg ca preferatele tale in categ suplimentelor sunt din categ. milk egg Il consider la fel de important ca si whey-ul, sau mai bine zis...masa inainte de culcare o consider la fel de importanta ca cea de dimineata sau dupa sala.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
shmekeru
Senior member 56 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 28 feb 2009 16:37 de shmekeru
Il consider la fel de important ca si whey-ul, sau mai bine zis...masa inainte de culcare o consider la fel de importanta ca cea de dimineata sau dupa sala. salut pe site la Ultimate Nutrition vad ca Protein Sensation 81 contine proteine cu dizolvare rapida, medie si inceata. ce parere ai Gilu ? e o alternativa ? sau Perfect Protein 92+ de la nature' best
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 28 feb 2009 17:10 de Gilu
salut pe site la Ultimate Nutrition vad ca Protein Sensation 81 contine proteine cu dizolvare rapida, medie si inceata. ce parere ai Gilu ? e o alternativa ? sau Perfect Protein 92+ de la nature' best Aici e topicul Nutritech.Nu vorbim decat de suplimente din aceasta gama.
Intrati aici=>
|
sus |
|
strongu
Senior member 72 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 8 mar 2009 14:27 de strongu
Aici e topicul Nutritech.Nu vorbim decat de suplimente din aceasta gama.
deci ca rezultate ti se pare mai bun milk & eggu de la nutritech decat cel de la universal?? eu am facut comparatie intre pronutrition si universal.....pronutrition ii bun la gust dar mi se pare 0 pe langa universal...
Deci asta ii Ok?
|
sus |
|
Puff
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 8 mar 2009 18:48 de Puff
P.S. Gilu, sa inteleg ca preferatele tale in categ suplimentelor sunt din categ. milk egg
XXL-ul cica e bun, nu am folosit doar Total Mass(pentru ectomorfi zic ca e excelent), Arginina si Amino power(sunt foarte buni)
|
sus |
|
alexrobert75
Senior member 116 mesaje
|
scris pe 17 mar 2009 22:30 de alexrobert75
eu bag total mass si nu pot zice nimic rau despre aceasta proteina.M'a ajutat foarte mult sa cresc in greutate..de cand m'am apucat de sala adica de 8 luni cu 62 kg am ajuns in prezent la 80kg.
E dur sa fii dur!!!
|
sus |
|
Alinus
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 29 iun 2009 21:08 de Alinus
wpi 85 tot de nutritech este facut nu?as dori cateva informatii despre WPI 85....cu ce pot sa'l combin?are ceva daca il combin cu glutamina si o pastila de mega minerala?cum se ia?o portie pe zi.....indiferent daca te duci sau nu la sala?
|
sus |
|
mariuz
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 4 iul 2009 11:34 de mariuz
A incercat cineva Amino Power ...sunt ceva de capul lor ,avand in vedere pretul ..) ?
|
sus |
|
roxelena
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 23 dec 2009 20:05 de roxelena
azi ma batea si pe mine gandul referitor la acet produs...a incercat cineva? rezultate?...doar obiectiv
Se poate folosi Egg Protein si pentru femei? In ce doze? La ce sa ma astept?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 24 dec 2009 13:24 de Gilu
Se poate folosi Egg Protein si pentru femei? In ce doze? La ce sa ma astept? Egg protein nu este altceva decat un concentrat proteic din albus de ou.
Nu vad rostul intrebarii cu exteptia cazului in care nu stii deloc engleza.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Marius86
Senior member 68 mesaje
|
scris pe 24 dec 2009 14:43 de Marius86
Cine a folosit XTREME POWER FUEL...e bun de ceva..pretul e relativ mic...multumesc
Iron on my mind.
|
sus |
|
Bodybuilding
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 3 apr 2010 20:07 de Bodybuilding
Chiar acum ma gandeam sa le incerc si eu, imi amintesc ca am folosit POWER DRINK si 100% PROTEIN PRO acum 1 si ceva cand am inceput cu culturismul si mi s-au parut foarte bune la gust, restul nu mai tin minte, nu prea ma uitam in oglinda atuncidinaceia ma intereseaza parerile altora care au folosit
What ever the human mind can concive and belive, it can achive!
|
sus |
|
Bodybuilding
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 4 apr 2010 12:50 de Bodybuilding
Ce parere aveti de Total Mass 4200?? ma gandesc sa il incerc,as vrea sa stiu mai multe de la cei care l-au incercat, si deasemenea daca sunt bune aromele
What ever the human mind can concive and belive, it can achive!
|
sus |
|
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
scris pe 17 mai 2010 19:07 de silvyuj
Aceasta firma a cam stat in umbra de cand a aparut pe piata....le asemanam la un moment dat cu suplimentele Hard Body, despre care nu mai e nevoie sa spun nimic.
Deoarece am vazut ca sunt si altii care cauta un milk bun, m-am decis sa scriu la acest topic despre Milk&Egg-ul de la Nutritech.
De cateva zile il folosesc....si spre surprinderea mea, pudra are o calitate neasteptat de buna comparand cu cel de Pronutrition si Universal, gust bun, omogenizare buna, concentratie decenta 75%, pret mai mult decat bun.
Recomand tuturor celor care cauta un Milk&Egg bun.
Buna tuturor!
Ma uitam azi pe site-ul celor de la HB si am dat din greseala peste produsul PREMIUM WHEY PROTEIN.Intrebarea mea e daca a folosit cineva,iar in cazul unui raspuns pozitiv ce a remarcat?
Multumesc anticipat!
DAMN!
|
sus |
|
Fabulous
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 21 mai 2010 20:36 de Fabulous
Sa imi dau si eu cu parerea despre suplimentele de la Nutritech
Taurine Pro si Gluta Pro- absolut nici un efect
Xtreme Power Fuel- Mi s-a parut bun,mai ales pentru energia dinaintea antrenamentului,dar este posibil sa fi fost si autosugestia de vina,eram la inceput cu sala orice luam imi dadea aripi.(mai putin taurine si glutapro)
Parca as mai incerca ,dar imi cam este frica sa nu fie o vrajeala de marketing aceasta matrice de testosteron cu care se lauda ei.Ei zic ca produsul contine arginina,glutamina,tribulus,ginseng....dar nu ne ofera nici un detaliu despre cantitatea acestor incrediente,sau daca ele chiar se afla in acest produs.
Total Mass 4200- Acest produs a fost printre cele mai bune produse pt masa musculara pt mine,dupa gfx8 de la PN. Gust excelent de cacao,si efecte neasteptate in cresterea greutatii pt un ectomorf.
Din pacate insa excesul de carbohidrati din acest produs m-a facut sa pun si burta,asa ca a trebuit sa renunt.Deasemenea se pare ca trebuie amestecat doar cu apa desi este mai naspa la gust,deoarece amestecul cu lapte ma ducea direct la WC.
Premium Whey Protein- Am comandat-o acum 3 zile si inca nu a ajuns la mine,voi reveni cu pareri despre acest produs in scurt timp.
Cam asta ar fi,Nutritech mi se pare o firma acceptabila pt cei care nu dispun de bani pt a-si cumpara ceva de calitate.
Spun ca este buna deoarece alaturi de suplimentele Nutritech si Pro Nutrition am reusit sa scap de complexul ectomorfului si sa cresc in cateva luni peste 20 kg.Acum am 92 kg la 1,91 inaltime.
|
sus |
|
snbox
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 9 iun 2010 01:06 de snbox
Sa imi dau si eu cu parerea despre suplimentele de la Nutritech
Taurine Pro si Gluta Pro- absolut nici un efect
Xtreme Power Fuel- Mi s-a parut bun,mai ales pentru energia dinaintea antrenamentului,dar este posibil sa fi fost si autosugestia de vina,eram la inceput cu sala orice luam imi dadea aripi.(mai putin taurine si glutapro)
Parca as mai incerca ,dar imi cam este frica sa nu fie o vrajeala de marketing aceasta matrice de testosteron cu care se lauda ei.Ei zic ca produsul contine arginina,glutamina,tribulus,ginseng....dar nu ne ofera nici un detaliu despre cantitatea acestor incrediente,sau daca ele chiar se afla in acest produs.
Total Mass 4200- Acest produs a fost printre cele mai bune produse pt masa musculara pt mine,dupa gfx8 de la PN. Gust excelent de cacao,si efecte neasteptate in cresterea greutatii pt un ectomorf.
Din pacate insa excesul de carbohidrati din acest produs m-a facut sa pun si burta,asa ca a trebuit sa renunt.Deasemenea se pare ca trebuie amestecat doar cu apa desi este mai naspa la gust,deoarece amestecul cu lapte ma ducea direct la WC.
Premium Whey Protein- Am comandat-o acum 3 zile si inca nu a ajuns la mine,voi reveni cu pareri despre acest produs in scurt timp.
Cam asta ar fi,Nutritech mi se pare o firma acceptabila pt cei care nu dispun de bani pt a-si cumpara ceva de calitate.
Spun ca este buna deoarece alaturi de suplimentele Nutritech si Pro Nutrition am reusit sa scap de complexul ectomorfului si sa cresc in cateva luni peste 20 kg.Acum am 92 kg la 1,91 inaltime.
salut
am 16 ani , 1 an si 3 luni de sala , 1,75-1,80 ,55 kg , a luat careva amino power 4000 + ? sau GLUTAMINE ( as vrea sa-mi comand 100 g )
stfu ~
|
sus |
|
susi_san26
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 14 iun 2010 20:19 de susi_san26
Am comandat vineri un "borcanel" de whey instant de la nutritech . Azi mi-a venit . Un singur inconvenient am avut si anume ca eu comandasem cu ciocolata si a venit capsuna .
Am deschis ambalajul si borcanul era jumatate gol dar avea greutatea care era scrisa pe el . Nu am inteles de ce se iroseste plastic degeaba . Imi place la gust si se dizolva destul de repede , am pus putin pe limba asa de proba si mi s-a lipit de dinti . Acum urmeaza sa vedem ce rezolv cu ele .
Ceva sugestii despre cand/cum si de cate ori ar trebui sa le iau ? Fac cam la fiecare antrenament ( de 4 ori saptamana ) HIT .
|
sus |
|
susi_san26
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 15 iun 2010 19:11 de susi_san26
Am comandat vineri un "borcanel" de whey instant de la nutritech . Azi mi-a venit . Un singur inconvenient am avut si anume ca eu comandasem cu ciocolata si a venit capsuna .
Am deschis ambalajul si borcanul era jumatate gol dar avea greutatea care era scrisa pe el . Nu am inteles de ce se iroseste plastic degeaba . Imi place la gust si se dizolva destul de repede , am pus putin pe limba asa de proba si mi s-a lipit de dinti . Acum urmeaza sa vedem ce rezolv cu ele .
Ceva sugestii despre cand/cum si de cate ori ar trebui sa le iau ? Fac cam la fiecare antrenament ( de 4 ori saptamana ) HIT .
nimeni ?
|
sus |
|
eyes_ice4you
Senior member 117 mesaje
|
scris pe 15 iun 2010 20:07 de eyes_ice4you
Ceva sugestii despre cand/cum si de cate ori ar trebui sa le iau ? Fac cam la fiecare antrenament ( de 4 ori saptamana ) HIT . Tu iti cumperi un produs si dupa aceea intrebi cum se foloseste/la ce se foloseste?Nu crezi ca ar trebui sa procedezi invers?
durerea care nu te ucide te face barbat!
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 15 iun 2010 22:06 de Gilu
Ceva sugestii despre cand/cum si de cate ori ar trebui sa le iau ? Fac cam la fiecare antrenament ( de 4 ori saptamana ) HIT . Mi se pare ciudat faptul ca te antrenezi HIT dar nu stii cum sa iei un Whey.
Pana la urma si pe eticheta scrie cum sa-l iei.
Intrati aici=>
|
sus |
|
susi_san26
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 16 iun 2010 17:40 de susi_san26
Mi se pare ciudat faptul ca te antrenezi HIT dar nu stii cum sa iei un Whey.
Pana la urma si pe eticheta scrie cum sa-l iei.
Nu sunt "culturist" de performanta sau nimic pe langa . Am inceput sa merg de ceva timp la sala si am cumparat wheyul . Acum , scrie sa-l iau dimineata si dupa .
Despre HIT , mi se pare destul de "usor" de executat , antrnamentul in sine nu este .
Ca tot veni vorba de wheyu asta , obtin rezultate mai bune daca il combin cu ceva de genul jumbo mass ?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 16 iun 2010 19:54 de Gilu
Nu sunt "culturist" de performanta sau nimic pe langa . Am inceput sa merg de ceva timp la sala si am cumparat wheyul . Acum , scrie sa-l iau dimineata si dupa .
Despre HIT , mi se pare destul de "usor" de executat , antrnamentul in sine nu este .
Ca tot veni vorba de wheyu asta , obtin rezultate mai bune daca il combin cu ceva de genul jumbo mass ? Jumbo Mass e un gainer deci nu mai ai nevoie de whey.Whey-ul in general trebuie amestecat cu dextroza/maltodextrina atunci cand il iei dupa antrenament.Jumbo Mass are in compozitie si proteine si carbohidrati.....poate si creatina.
Sfat:Mai intai informeaza-te si apoi cumpara, nu invers
Intrati aici=>
|
sus |
|
susi_san26
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente NUTRITE
scris pe 17 iun 2010 08:31 de susi_san26
Jumbo Mass e un gainer deci nu mai ai nevoie de whey.Whey-ul in general trebuie amestecat cu dextroza/maltodextrina atunci cand il iei dupa antrenament.Jumbo Mass are in compozitie si proteine si carbohidrati.....poate si creatina.
Sfat:Mai intai informeaza-te si apoi cumpara, nu invers
Jumbourile nu au creatina , sunt singurele care nu au de la nutritech . Daca as lua jumboo mass in loc de whey crezi ca as avea rezultate mai bune ? Incerc sa iau carbo din alimente ( orez ) inainte de sala si dupa .
Ar mai fi problema asta la mine , si anume ca nu reusesc sa ma ingras . Raman la fel , chiar am avut acum cateva luni 2 saptamani dieta la fastfood . Nu am pus pic de grasime pe mine , si asta fara antrenamente . Gresesc eu undeva sau asa e metabolismul meu ?
|
sus |
|
paulica
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente NUT
scris pe 25 sep 2010 19:43 de paulica
A incercat cineva GLUTA PRO ? Fabulous spune ca nu are nici un efect .Astept si parerile voastre .4 capsule de GlutaPro inlocuiesc 8-10 grame de glutamina pulbere (1 capsula contine 500mg glutamina ) asa scrie p site .E adevarat ?Astept raspuns si la aceasta intrebare va multumesc mult
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente
scris pe 25 sep 2010 22:33 de Gilu
4 capsule de GlutaPro inlocuiesc 8-10 grame de glutamina pulbere (1 capsula contine 500mg glutamina ) asa scrie p site .E adevarat ?Astept raspuns si la aceasta intrebare va multumesc mult Cum poate fi adevarat cand e la mintea cocosului ca nu iasa la calcul?!
2g glutamina, cat contin cele 4 caps, nu sunt si nu au cum sa fie echivalentul a 8-10g glutamina pulbere.....nici macar a 5g
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|