Pagina 1 2 din 2
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
Re: DEFINIRE PECTORALI
scris pe 1 sep 2011 14:00 de silvyuj
Acum imi dau seama cu cit te bagi in seama la mesaje si comentarii devii membru expert ..sau cam asa ceva...mai..rad de 30 de minute fara oprire..ce sfaturi..ce comentarii..ma doare capul..ma refer la mesajele scrise in general de acest site. Slab site. Mai cititi reviste de specialitate ,sau intrati pe google.
Sau poate ai vrea sa ne luminezi tu cu niste "mesaje"!CIne stie?poate esti un fel de Vince Gironda!Nu cred ca esti in masura sa critici forumul!
DAMN!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 14:03 de basu
Acum imi dau seama cu cit te bagi in seama la mesaje si comentarii devii membru expert ..sau cam asa ceva...mai..rad de 30 de minute fara oprire..ce sfaturi..ce comentarii..ma doare capul..ma refer la mesajele scrise in general de acest site. Slab site. Mai cititi reviste de specialitate ,sau intrati pe google.
de ce mai leonardo ? ce am zis gresit ? ca mai am nevoie de muschi? pai am batrane. sau ce? ca mai fac si la anul ? pai pina la anul nu mai merg la sala. ca am niste motive personale.
FACETI PETITIE OFICIALA LA GILU SA SCHIMBE TITULATURILE ALEA. EU PERSONAL NU AM CERUT NICIUNDE SA FIU EXPERT MEMBRU SAU ALTCEVA.
Editat de basu pe 1 sep 2011 14:15
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 13 sep 2011 18:32 de Undisputed
uita-te la o poza la cineva inainte de perioada de definire si dupa ea,si vezi cam cat se pierde din masa musculara....tu daca crezi ca iti permiti sa dai jos din masa ta musculara actuala atunci da-i inainte si fa definire....o sa ramai cu ,,striatii pe oase" macho daca ai dat asa raspuns in toate 1k+ posturi ale tale, m-am lamurit, cica se pierde mult masa musculara in perioda de definire, nu prea cred!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 sep 2011 19:03 de basu
macho daca ai dat asa raspuns in toate 1k+ posturi ale tale, m-am lamurit, cica se pierde mult masa musculara in perioda de definire, nu prea cred!
si eu tot la fel cred . scuza-ma! dar cred ca atit macho cit si eu mergem pe idei invechite.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 13 sep 2011 20:07 de Gilu
Un topic care zic eu trebuia inchis sau sters de mult, ce a trebuit spus s-a spus deja.
Undisputed cati ani ai?
Editat de Gilu pe 13 sep 2011 20:07
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 14 sep 2011 07:30 de Undisputed
Un topic care zic eu trebuia inchis sau sters de mult, ce a trebuit spus s-a spus deja.
Undisputed cati ani ai? nu cred ca conteaza virsta. 18
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 14 sep 2011 08:45 de Gilu
nu cred ca conteaza virsta. 18 Si zici tu ca nu pierzi masa musculara cand faci definire?Pe ce te bazezi cand zici asta?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 14 sep 2011 13:56 de Undisputed
Si zici tu ca nu pierzi masa musculara cand faci definire?Pe ce te bazezi cand zici asta? depinde de organism, cel putin la mine nu se pierde, cel putin asa am observat eu,cu toate cu am facut definire mai inainte dimensiunile la brat, piept, coapse etc. au ramas la fel, cu toate ca aveam cu vreo 5,6 kg mai putin, si mai cunosc pe mai multi, care in perioada de definire nu au scazut in masa musculara.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 sep 2011 14:17 de basu
depinde de organism, cel putin la mine nu se pierde, cel putin asa am observat eu,cu toate cu am facut definire mai inainte dimensiunile la brat, piept, coapse etc. au ramas la fel, cu toate ca aveam cu vreo 5,6 kg mai putin, si mai cunosc pe mai multi, care in perioada de definire nu au scazut in masa musculara.
da. depinde de organism dar si de ce intelege omul prin definire. prietenii tai care au facut asa cum spui ma gindesc ca au facut descarcare de la 110 la 92 kg nu-i asa? ca daca au descarcat de la 98 la 94 kg aia nu este definire. chiar si acolo se pierde masa. chiar cred ca s-a spus tot ce se putea despre subiectul asta.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 14 sep 2011 14:43 de Undisputed
da. depinde de organism dar si de ce intelege omul prin definire. prietenii tai care au facut asa cum spui ma gindesc ca au facut descarcare de la 110 la 92 kg nu-i asa? ca daca au descarcat de la 98 la 94 kg aia nu este definire. chiar si acolo se pierde masa. chiar cred ca s-a spus tot ce se putea despre subiectul asta. nu a fost de la 110 la 92 sau altceva, a fost de la 86, 85 la 80
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 sep 2011 15:43 de basu
nu a fost de la 110 la 92 sau altceva, a fost de la 86, 85 la 80
egal cu 0.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 14 sep 2011 19:16 de Gilu
depinde de organism, cel putin la mine nu se pierde, cel putin asa am observat eu,cu toate cu am facut definire mai inainte dimensiunile la brat, piept, coapse etc. au ramas la fel, cu toate ca aveam cu vreo 5,6 kg mai putin, si mai cunosc pe mai multi, care in perioada de definire nu au scazut in masa musculara. Adineaori ziceai ca nu crezi ca se pierde masa cand faci definire...acum zici ca depinde de organism.
Editat de Gilu pe 14 sep 2011 19:16
Intrati aici=>
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 14 sep 2011 20:38 de Undisputed
Adineaori ziceai ca nu crezi ca se pierde masa cand faci definire...acum zici ca depinde de organism. cel putin la mine nu se pierde, depinde de cum reactioneaza organismul fiecaruia.
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 14 sep 2011 21:18 de nuk
cel putin la mine nu se pierde, depinde de cum reactioneaza organismul fiecaruia. tu nu ai habar ce inseamna aia definire
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 14 sep 2011 22:11 de Undisputed
tu nu ai habar ce inseamna aia definire daca zici tu asa sa fie.
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 15 sep 2011 13:28 de branch
definirea = multa masa data jos. cosmar.
dar pectoralii nu pot fi doar ei definiti ca grupa. asta este o chestie pe care o stie oricine. definirea se face per ansanmblu. poate se confunda forma pectoralilor cu definirea. asta este si nativa dar se poate face cite ceva.
|
sus |
|
BogdanBBB
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 24 ian 2012 22:08 de BogdanBBB
lol sunt nou pe aicea si ma uit ciudat asa am si eu vro 5 6 ani de sala cu vro 1 pauza si de vro jumate de an iar am inceput si ma uit la astia de sunt mai mici ei se definesc fara sa piarda masa musuculara cand slabesti nu poti sa slabesti doar si doar din ce e prost ! asta e clar
|
sus |
|
BogdanBBB
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 24 ian 2012 22:12 de BogdanBBB
aa si inca ceva cu leonardo daca te iei numai dupa reviste e clar si cu tine, mai bine te-ai uita la aia de pe revistele gen redis pro nutrition sau care mai sunt pe aicea pe la noi sa vezi ce mari sunt si baga nu stiu ce proteina gen ideal protein )) atat de mare te faci de la ele.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|